Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- OpenWRT topic
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
válasz - = Zk = - #46596 üzenetére
Ha már GTX770-ed van akkor miért nem ShadowPlay?
-
- = Zk = -
félisten
gonoszkodol-e?!
(#46592) G4ula84
nah, a másik fele!(#46593) regener
ááá. egybe a két hangot. amit felvesz az Action(#46594) jacint78
én már pusztán koromból eredőleg sem tudok nyugodtan gémelni[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Nxn908xxx
őstag
Nálatok is szarakszik az origin?
-
jacint78
addikt
válasz - = Zk = - #46590 üzenetére
Az enyém is lehet, hogy csúnya lenne, de már szúsza alapon azt mondom magamnak, hogy ez egy játék, ne hergeljem fel magam.
type your text here..
-
regener
veterán
Ha van külön hangkarid akkor oda vezesd a ts hangokat, a játékot meg megint külön (majd egybevezeted egy 2to1 jack adapterrel). Így marad a tiszta játék XD
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
bazzeg pedig megnézném
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Mappa
addikt
-
- = Zk = -
félisten
sokat agyaltam, kéne videót csinálni. gémpléLY+mikrofon
hát na.. nem lenne nagy nézettsége és 87%-ban hangos káromkodás lenne, a maradék a játék és a csetes család és faji szitkozódás
ink kimarad...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
beers
addikt
-
- = Zk = -
félisten
naigen.
akkor nem szóltam." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
regener
veterán
válasz - = Zk = - #46584 üzenetére
Volt fent (de lehet még fentvan) BF3 videója amint BF3-ban aimbotozik a wallhack mellett.
-
Snip3r_HUN
addikt
Csalt is... elég feltűnő volt amikor aimbottal ment fel egy szerverre. + a 4 bétában is "próbált" de sz@rabbul lőtt azzal mint más anélkül.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
afrojack1
senior tag
Van! Én ezt javaslom neki! [link] a jó öreg vazul néni!
SC: Herczku_Death
-
- = Zk = -
félisten
válasz afrojack1 #46583 üzenetére
csalásról nem tudok, de a makrózásról igen. video is van/volt róla
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
afrojack1
senior tag
válasz Snip3r_HUN #46582 üzenetére
Ő csak csalózott vagy ő is csalt?
Ám azé linkeltem mert beszarok rajta ahogy mondja na ez most mi a f.szé kellet..stb.SC: Herczku_Death
-
regener
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz eugabesz #46578 üzenetére
De ugye akkor a bf4 trailert sem nézted meg anno ? Ha érdekes egy videó, én azért megnézem, de ha egy csíter videóját tolják be az orrom elé, ahhoz már nincs gyomrom. (ezek után aztán szólhat akármiről is)
(#46579) marilllyo: Ő az aki bf3-ban is szinte minden körben csak anyázott, csalózott majdnem mindenkit, aztán ő maga is elkezdett csalni, ott is, aztán bf4 bétában is.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
marilllyo
veterán
válasz Snip3r_HUN #46577 üzenetére
Ja ő az akiről kiderült, hogy csalikol ugye?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
eugabesz
őstag
válasz Snip3r_HUN #46577 üzenetére
Engem speciel nem fenyeget ilyen veszély,elvből nem nézek meg egy videót sem,semmi közöm hozzá,más hogyan játszik...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
afrojack1
senior tag
Vót má?? [link]
SC: Herczku_Death
-
addikt
válasz Chrys_ #46552 üzenetére
Tipikus eset EZ: látom, hogy veszélyben a haver, éledek rá, a terv, hogy megfordulok és lelövöm a pirosat. Mellé lövök, fordulnék rá, erre vitatható távolságból beadja neki a késelést. De pechjére
Ami az igazi agyf***z egyébként az ILYEN. Fel se fogtam igazán, mi a rák történik, csak már a videó mentésből. 2x találtam el a semmit.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Qtya123
őstag
Nem rossz ez a visszakéselés. Viszont az only knife szervereknek így nem sok értelme van. Ott úgyis az esetek nagy részében szemből találkoznak, úgy meg aki indítja a támadást 99%, hogy saját maga hal bele.
-
- = Zk = -
félisten
nab+...
a kis sunyi.
nah, pont ezért nem megyek fel oda...sem(#46539) gali777
ááá, olyanok nincsenek is... honnan veszed?![ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
Ki ? Én ? Összekeversz valakivel. Pénteken nem voltam, mert a vihar miatt szar volt a net és nyomtam inkább egy kis Angry Birds Star Warst, de azon kívül minden nap voltam. Amúgy meg kezd tele lenni a tököm az egész gémmel. Nem áll másból, mint abból, hogy mindenki lerakja a szarát: M15, M2, C4. Én még mindig itt tartok, de sajnos ezen nem is fogok tudni túllépni.
+ a gyalogok mindent kibírnak. 1 méterről hátba küldtem a tagot és még ki kellett lyukasztanom, hogy elfeküdjön.Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Mappa
addikt
-
Chrys_
addikt
válasz Dark Archon #46551 üzenetére
Én sem értem ezt a sírást itt, egész jó dolog, főleg, ha én szúrok vissza
-
addikt
-
gali777
őstag
Ne panaszkodjatok, nekem szökőévente ajánlja fel a counter knifeot, hiába szemből szúrnak
-
DeadMeat
nagyúr
válasz @rglaaf #46547 üzenetére
Az, hogy hátba késelnek mivel megalázóbb, mint ha hátba lőnének? A vége ugyan az... Csak a késsel meg van a veszélye, hogy akit üldözöl lelövi a csapattársad, mert 10 perc mig utoléred, meg még 10 mire lemegy az animáció. Fekvő csipát a pálya szélén persze lebököm, ha úgy alakul. De inkább elütöm, ha van mivel, az mókásabb mint a kés.
De tőlem mindenki azt csinál amit akar, én csak akkor leszek ideges, ha azért halok meg mert késsel szaladgálnak az után, aki lelő... holott 3 golyó meg 2 másodperc és megmentette az életem, esetleg másét is, de nem, mert ő bökni akar....[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Enton
addikt
Ezt a recon div 5-öt miért erőlteti nekem ide ki:
Alig vagyok recon kaszttal, akkor is csak a radio bacon-el gyűjtök pontot. Van rá mód hogy átadja a helyét valami olyannak ami értelmesebb pontokkal rendelkezik? Nekem nem sikerült onnan kiiktatni.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
DeadMeat
nagyúr
válasz lofagi #46525 üzenetére
Nagyon egyszerű a probléma megoldása: Nem kell késelni. Szemből meg főleg nem. Összesen egyszer haltam bele a késelésbe, akkor is megérdemelte a killt az illető, mert elbasztam a dolgot és meghallott, megfordult az utolsó pillanatban. Szóval engem kicsit sem zavar ez a dolog. Ott a fegyver a kezemben, hátba lövöm a picsába, nem szarakodok a késeléssel.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Svájcinéger
őstag
Hát erre én nem lennék büszke !
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
@rglaaf
veterán
válasz marilllyo #46540 üzenetére
Jó de azért 1-2 szabály nem árt mert gyorsan eltudnak fajulni a dolgok gondolok itt a baserape-re jármű lopás a bázisról valahol a c4 jihadot is tiltják a többi hogy ki mivel öl érdektelen meg milyen assigmentet csinál
G4ula84az jó sohase lesz mivel utólag foltozzák
[ Szerkesztve ]
PSN:BiZzare_0 ️
-
Bjørgersson
félisten
-
marilllyo
veterán
Annyian szidják az oroszokat...de most pl felmentem egy orosz szerverre.... és..hót magasról lesz@rták, hogy kit hogyan és mivel öltél meg. Ezek nem foglalkoznak semmivel...csak a játékkal. Szartak rá, hogy épp DMR-es assignmentet nyomtam. Német szerveren meg jön a sírás ha épp nem assault rifle-el ölöd meg.
-
pohár
félisten
válasz Bjørgersson #46536 üzenetére
aha
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Bjørgersson #46534 üzenetére
minek?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bjørgersson
félisten
válasz @rglaaf #46532 üzenetére
Megoldhatnák pl., hogy az üres járművektől, a supply dropoktól meg úgy gyakorlatilag majdnem mindentől ne haljunk meg ok nélkül.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mappa
addikt
válasz @rglaaf #46532 üzenetére
Szép munka
Utolsó DLC óta iszonyat sok lett a "killed in action" is, mezőn futás - egyszer csak halál, helikopterrel megfordulok killed in action. doboz tetejéről le ugrom szintén. Tuti nem volt ennyi. Lényeg, hogy a C4 robbanás rázkódás javítva. szánalmas!!
nem kötelező megadni
-
@rglaaf
veterán
Nem tudom biztos sok embert zavart ez de szerintem vannak ennél fontosabb dolgok is amit javitani kellene
Retail screen shake vs CTE screenshake( nothing is final CTE BUILD )PSN:BiZzare_0 ️
-
Bjørgersson
félisten
válasz regener #46530 üzenetére
Vagy egyszerűen csak beírja Googleba, hogy battlefield 4 dragon's teeth weapons.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mappa
addikt
válasz - = Zk = - #46485 üzenetére
én örök némaságot fogadtam se mikrofon se ts. csak hallgatózok ha fel megyek valamelyik szobába
nem kötelező megadni
-
iMaverick
addikt
válasz lofagi #46525 üzenetére
Ez a késelés sose volt az én műfajom, semelyik játékban sem preferáltam.
Nekem sem. Én a Tokarev elvtársos megoldást szoktam alkalmazni. (Értsd: odamegyek pl. a kemper mögé, pisztoly a tarkóba és bumm... Késelgessen a halál.)
(#46527) VAN der BOSS: a végén a pisztoly nem egy Desert Eagle volt??? Asszem meg van az új kedvenc!!! (CS-ben is mindig ezt vettem, aztán lelőttem az első szembejövőt és elvettem a primary fegyverét... Minek költsek rá annyit? Nem véletlenül ragadt rám a "hullarabló" kifejezés. )
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
@rglaaf
veterán
Akit érdekel és van CTE kiprobálhatja a Dragon's Teeth fegyokat[link]
PSN:BiZzare_0 ️
-
lofagi
addikt
Ez a visszakéselés "nagyon jó" amúgy. Azért lett kitalálva, mert biztos valamelyik gyökér DICE-ost vagy valamelyik vérpistikét legyalázták folyamatosan késsel. Szegényeknek annyira lassú a reakciójuk, hogy kellett valami amivel megehetnek egy halat is nyugodtan, de vissza tudnak vágni.
Hihetetlen igazságtalannak tartom azt, hogy egy szemből szembeni támadásnál az jöjjön ki rosszabbul akinek gyorsabb a reakcióideje és elindítja a késelést. Ez a késelés sose volt az én műfajom, semelyik játékban sem preferáltam. Itt meg főleg el van cseszve ezzel a visszakéseléssel.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
marilllyo
veterán
válasz Gyula84 #46523 üzenetére
Pedig ez olyan egyértelmű...csak nem figyeltél alaposan...
Te "F"-el kántörnájfoltál....ő meg a kántörnájfodra ütött egy "É" gombot és bevitt egy Kill Bill féle " Öt ujjas halálos csapást" a kis testeden. Csak ez a támadás olyan rém gyors, hogy képtelen a játék lerenderelni.
Ezt a technikát csak kevesen ismerik.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz Snip3r_HUN #46519 üzenetére
~ 300 óra alatt kb. 5x ajánlotta fel a játék a kántörnájfot. Függetlenül attól, hogy honnan jöttek. Nem szeret ....
-
- = Zk = -
félisten
válasz Snip3r_HUN #46519 üzenetére
pont erről van szó, ja....
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz - = Zk = - #46517 üzenetére
Hátulról még úgy ahogy, de szemből nem is merek már késelni, 99% hogy akkor én halok meg attól a kib@szott counter knife-tól.
-
Gyula84
veterán
nem hiszem el hogy nem megy ez a rohadás
CTE simán belép erre meg nem bf3 ba seNem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
- = Zk = -
félisten
válasz SkyS1gn #46514 üzenetére
nekem sose sikerül -.-
-
SkyS1gn
félisten
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
Ezt most komoly hogy b.logon a szavazásnál hogy mennyire ajánlod BF4-et nemlehet minimumot szavazni de maxot igen?! Mondom hülyeségből rányomok miért nem működik erre a maxot elfogadta!
Most el kell mennem gyónni bocs....
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
tarti19
senior tag
Sziasztok. Nem tudjátok miért nem látja a battlelog a dlc-ket? sima alapjátékkal tudok játszani de nem enged prémium pályára, mert nincs meg... lehetséges, hogy teljsen újra kellene töltenem a játékot, mert most csak rá lett frissítve miután újra raktam a windowst egy másik ssd-re. a játék s az origin pedig más winyón van.
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
pohár
félisten
válasz Snip3r_HUN #46496 üzenetére
nekem is csinálta mostanában, punkbuster frissítése megoldotta
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #46505 üzenetére
ja ez lemaradt
nekem jó amúgy most mentem egy kört ez az m4 nagyon opAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #46502 üzenetére
ott figyel, hogy valami frissítést szedjél le
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Podpupi
tag
válasz Illusion1010 #46500 üzenetére
Valami karbantartás van vagy szolgáltato hiba van? [/SMost megy..
[ Szerkesztve ]
Már régen elmultam 18+......... (:[ORIGIN: podpupi,STEAM: hunpupi,BF:podpupi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest