Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
afrojack1
senior tag
válasz yodamester10 #45097 üzenetére
Neked az van?
A titan z-vel mennyi lenne 130-170 !!SC: Herczku_Death
-
MerLinh
senior tag
válasz lowzor #45088 üzenetére
jah mantle, de ahogy nézem dxben is kb ua
cashback: nem is mond, nem vagyok egy nagy játékos, de vicc hogy vannak olyanok akikre rá lövök 1 tárat és nem halnak meg én meg 2 golyot kapok tölük és elfekszem....bár ezek mind nem érdekelnek csak szorakozásból játszom vannak jó köreim van amikor 1 embert nem tudok lelőni =)))
[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
lowzor
veterán
válasz kisza25 #45091 üzenetére
Most már én is látom, hogy 100+ FPS kell neki. Teljesen megváltozik az egész játék. Jóval élvezetesebb lesz, sokkal jobban lehet érvényesülni. Még a Mantle bekapcsolása is rengeteget javít rajta, azon felül, hogy jóval több FPS-ed lesz, még a lövés is megváltozik.
De hihetetlennek tartom, nem bírom felfogni, hogy a gépemen teljesen maxon, Full HD-ban ilyen sebességen megy.[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
Hát sajnos egy darabig ebbe a játékba én biztos nem ruházok pénzt. Csalók, kemperek, lag... lövök-lövök, de mintha vaktöltényem lenne... Egész jó köröket lehetne futni, ha nem random adná be a lövéseket / nekem, mert az ellenfélnél van 1játékos akinek odaadja az enyémet is.
Hirtelen más nem jut eszembe az előző körből.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
lowzor
veterán
válasz MerLinh #45086 üzenetére
nekem 7950 1200/1500, 3570K 4.7
A Mantle on nálad? Mert elég kevésnek tűnik ez a konfighoz képest. Max DX-ben tudom elképzelni.(#45085) Cris99:
Ez már nem
Végre tudok érvényesülni ebben a játékban. Ennek kell ez a sebesség, úgy tűnik.(#45087) sixpak:
Sajna Firestorm-om még nincs, de mostanában majd beruházok 1 Premium-ra.
De 64/64-esen a legdurvább szitukban is Paracel-en/ Hainian-on is ilyen 70-80.[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
-
lowzor
veterán
Nálam hogy a frászban lehet ilyen gyors a játék?
Mantle, Full HD, minden ultrán, 4X MSAA, az előbb 64/64-es Silk Road-on végig 110-140 FPS. A többi mapen is brutálisan sok az FPS ilyen grafikán.
A játékélmény is nagyon ottvan ezzel a sebességgel. -
lofagi
addikt
Annyira jó,hogy a játék több, mint fél éves pályafutása után is képes olyan szinten kifagyni fekete képernyővel, hogy még az ALT+CTRL+DEL sem segít rajta. Azért ehhez kell már egyfajta tudás! THX EA/DICE U MADE IT!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
marilllyo
veterán
válasz Bjørgersson #45077 üzenetére
Hajók nem.. De a reptéren melóztam ma... Na ott voltak gondok.... Német CRJ 700-t majdem befújta a Gizi néni lucernásába.
(#45078) D.Orion : lol... Nem. Bár nekem a Zavod glitch is új volt.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
törölt tag
(#45060) sensejke & (#45061) csibe1 & (#45072) regener:
köszi a válaszokat
akkor előbb gép upgrade lesz. -
D.Orion
veterán
válasz marilllyo #45076 üzenetére
Ha már Paracel. Ez megvan? Ennek egy jelentős része még mindig műkődik. Össze-vissza fel lehet mászni a hajóra...
Az illetőnek a múltkori Zavod tető csapóajtó nyitási trükköt köszönöm. Ma így sikerült 3 csipást egymás utánban lekéselnem az egyik tetőn. Azt hitték biztonságban vannak.
-
-
marilllyo
veterán
Gyerekek micsoda paracel storm
van itt a Balcsin.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
cashback
őstag
Beszereztem én is az alapjátékot. (annyi AMD kulcs jött ki, hogy szó szerint hozzám vágták csak vigyem )
Van valami szerver ahol rendszeres részvevő a magyar ph gang?
kovy29 - Az eddig 15TF2-es kulcshoz képest vágták hozzám. 1db FC3 gift (3kulcsért vettem) + 3 TF2 kulcs
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
pohár
félisten
válasz Bjørgersson #45067 üzenetére
mitől szutyok? igencsak élvezetes volt a nyílt béta alatt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
marilllyo
veterán
válasz Bjørgersson #45067 üzenetére
Annak is cikkeznek már a második részéről....
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Bjørgersson
félisten
válasz spanglee001 #45065 üzenetére
Nem, ott az a szutyok Titanfall, majd azzal lerendezik egymást.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
marilllyo
veterán
-
spanglee001
addikt
11.04 jön az új cod. Amit crysisnak is nevezhetnénk trailer alapján.
Viszont jön e vele egyidőben BF?netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
-
korcsi
veterán
Régebben ha szerverkeresőben olyan helyre csatlakoztam ahol volt dlc de az aktuális pálya az alapjátékhoz tartozott akkor engedte indítani (úgy rémlik) most már nem működik, mindíg felajánlja a vásárlást. Így viszont elég szegényes a szerver választék. Másnak hasonló tapasztalat?
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Gyula84
veterán
bespawnolok attack helibe a pilóta afk volt, majd 1perc után elkezdtem lövöldözni a heli alatt így hitelődtűnk nem reagált semmire majd szétlőttem a helit...
kicsit később
Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: intentional teamkill!Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
törölt tag
milyen védelem van a bf4-ben?
a húsvéti rokoninvázió alatt játszott nálam a tizenéves unokatesóm a bf4-gyel, és az apja megkért, hogy szerezzek neki is ilyen játékot. a kuponos akcióról lecsúsztam, így arra gondoltam, hogy 1 hónapra kölcsön adom az origin accom, mert május végéig rengeteg melóm van. ha 1 hónap után is tetszik unokatesónak a játék, akkor megveszem neki. ez volt az eredeti szándék.
2 napja átírtam teamviewer-en keresztül a szükséges infókat origin-ben, és elkezdtem tölteni neki a bf4-et. tegnap írt skype-on, hogy valami kulcsra panaszkodik.
ilyenkor mi van?
szerinte bf3 multi szaggatott a gépén, így mindenképpen ki akarja próbálni, hogy megfelelően megy-e a bf4 multi.
jelenleg így néz ki a gépe: intel e5200@3ghz+, 2x2 giga ram, gtx650ti.[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz regener #45055 üzenetére
Igazából senkinek sincs igaza.
"We don't use a pure client side hit detection, we use a hybrid hit detection system where client hits are verified on the server."
A 4-ben is hasonló lehet, Patrick Back gamescomon mondta hogy u.a. csak jobb lesz.. hát, látjuk mi lett belőle
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
pohár
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz Illusion1010 #45034 üzenetére
hogy rohadna meg -.-
kisza
(Y)" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kisza25
félisten
válasz - = Zk = - #45026 üzenetére
ja egyrészt mert vagy 5-en javelin+srawotak a tetőről,
meg mert Gyulám ilyen heliket lövöldözött ahelyett, hogy kijelöli mit foglaljunk
ez a kör volt, de nem voltunk csak a felétől
VAN der BOSS: ja múltkor és is elkaptam egy jetet hasonló távolságból oldalról, na azon én is meglepődtem, csak azt csodáltam nem állt neki csalózni, hanem megdicsért, én is büszke voltam magamra
Gyulám mivel rögzítesz nekem is kéne csinálnom vidit[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
válasz - = Zk = - #45022 üzenetére
nekem egyből +-os lett a K/D-m mert én a legelején kezdtem játszani mikor még mindenki kezdő bf4-es volt
én bétába is 90órát beletoltam
G4ula84: ezt pont láttam ott mentem mögötted ez volt a 3. abban a körben[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
válasz CptAdamica #45036 üzenetére
Már látom másoknak sem megy ezzel a driverrel
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Hello, fent van a 14.4-es Catalyst, meg a v104788-es patch, mégsem látom az opciókban a Mantle-t. Radeon 7770-em van, az elméletileg OK. Találkozott valaki ilyennel?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
- = Zk = -
félisten
-
eugabesz
őstag
válasz regener #45018 üzenetére
Tájékozódj,aztán majd beszélünk...,mondjuk ez automata,de van menüje is,ahol azt állítasz be,amit éppen nem szégyelsz.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
lofagi
addikt
Ezt a PC-re nem akarják bevezetni?
Ezt konkrétan már a játék megjelenésekor meg kellett volna oldaniuk, nem még most is BETA állapotban hirdetni és csak konzolra... EZ MI?!
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
- = Zk = -
félisten
válasz Gyula84 #45023 üzenetére
kisza is ott van.. épp kiborul, amint látom
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Gyula84
veterán
elég furcsa minőség lett nem tudom látni-e de a főlöveg szerintem megy tovább
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
- = Zk = -
félisten
válasz M@rdel #45020 üzenetére
naigen... BF3-nál ~400óra kellett a + K/D-hez itt ez nem megengedett már
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Laraxior
titán
Tableten hogy lehet chatbe irni commander modban?
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
M@rdel
őstag
válasz - = Zk = - #45019 üzenetére
Egyébként hozzá lehet szokni, 0,7 K/D-vel indítottam 1,2 felett vagyok 120-s koromra.
Igaz, hogy most már biztosan el fogok kárhozni a sok káromkodás miatt! -
- = Zk = -
félisten
válasz M@rdel #45016 üzenetére
Büntető 4... lol. meg is nézem megint
igen, lehet benne vmi, de... bosszant akkor is.. ha már fizettem érte. hm.
-
Enton
addikt
válasz BomiBoogie #45014 üzenetére
Végülis golyó vagy robbanás és véged, de valami gubanc azért mégiscsak van ha ilyen statisztikákat kapok:
Mondjuk ebben már tuti benne van a szar netkapcsolat is, de elég illúzióromboló mikor lősz valakit, meghalsz, majd rögtön jön a 75-85-95 kill assist squad bonussz suppresion bonusszal, majd 200xp de statba meg nulla kill.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
M@rdel
őstag
válasz Illusion1010 #45013 üzenetére
De, hogy éppen melyik, az sosem fog kiderülni, mert ez a Büntető 4!
ezen még mindig röhögök!(#45015) - = Zk = hidd el itt már sokkal fejeltebb bug-k vannak!
(#45017) Enton Minek erőlteted a DMR-t? Azok csak rád halálosak!
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
buhehe
ez is benne van a pakliban... no meg az is
nem hinném, hogy a Bf4 vs Bf3 között ekkora lenne az űr számomra. nem akarom elhinni, hogy közel 1000óra BF3 után átmegyek egy BF4-be, és nincs plusszos K/D-m .... nem akarom elhinni
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ez tény, azért a legtöbb halálozás megmagyarázható.
Vagy az ellenfelek érezhetően összebeszélnek mondjuk TS-en, vagy meghallanak, vagy egyszerűen csak kicsit jobban lőnek stb.Mondjak még közhelyeket?
-
Illusion1010
senior tag
válasz - = Zk = - #45012 üzenetére
De azért amit magában csalásnak gondol az ember (vagy épp hangosan zsidózva ) annak kis része igazi cheat, a többsége szerencsés/szerencsétlen véletlen, vagy valóban profi játékos. Szerintem.
-
- = Zk = -
félisten
válasz eugabesz #45006 üzenetére
jaaaj, de sok ilyennel találkozom de rühellem, komolyan mondom....
lassan már hányok ettől a világtól, komolyan mondom" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Illusion1010
senior tag
válasz BomiBoogie #45009 üzenetére
Az, aimbot.
-
bifidus
tag
válasz BomiBoogie #45009 üzenetére
cheat, ha jól értem
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Illusion1010 #45008 üzenetére
Ezt nem értem, attól tartok.
Ez valami trükközés? -
Illusion1010
senior tag
válasz BomiBoogie #45007 üzenetére
Nem a játékon belül, hanem a "kiegészítőben"
-
eugabesz
őstag
válasz DeadMeat #44994 üzenetére
Mert belaggoltat...az aim egy része,beállítható.Sőt,az is,hogy megsem mozdul a fegyvere...lőheted ahogy akarod.Hányszor haltam már ammiatt,hogy össze-vissza mozog a karakter,ha rádlőnek...észlelted??...na neki nincs ilyen,azért tud folyamatban rádlőni....és még sorolhatnám,ha többet tudnák angolul.
Az aim jobban testre szabható,mint a játék maga.http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
M@rdel
őstag
válasz Illusion1010 #45003 üzenetére
Én ezt a generációt kihagyom.Multinál low-ra elég.
(#45002) kovy29 No de melyik az ennél a játéknál? A medium?
-
Illusion1010
senior tag
válasz BomiBoogie #44999 üzenetére
Az van 3 éve bírja. Ezért akarok 150W körül maradni.
#45001 M@rdel
Elég, csak kíváncsi voltam hogy lenne-e értelme lecserélni. Én is GTX670-re jutottam, de a fogyasztása kicsit sok.
[ Szerkesztve ]
-
-
M@rdel
őstag
válasz Illusion1010 #44996 üzenetére
Hülye kérdés.
Mire nem elég a 7850?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen routert?
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- EA Sports WRC '23
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest