Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Newyorker
addikt
Skacok tankoknál melyik jobb? AP Shell, Sabot Shell, HE Shell?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz afrojack1 #44295 üzenetére
Kattints fent arra a kis képre majd Setting -> Profile -> Change avatar. Megadsz neki egy Gravatar email címet (ott csinálsz magadnak egy profilt, feltöltesz egy képet), és mented.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Gyula84
veterán
válasz Sontir Fel #44286 üzenetére
így számolja de gondolom ez is bugos
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
kisza25
félisten
válasz Sontir Fel #44286 üzenetére
skillnél sokat számít, hogy milyen skillü ellenfeleket aprítasz, ~1000SPM magas K/D 5-10-es és az sem árt, ha jól dolgozol együtt a squaddal, én már voltam 400felett, de akkor nem nagyon inf-eztem, most épphogy 300 felett vagyok mert napokban bolt sniperen, meg pistol onlyn bohóckodtam
látod, ez kell a 400 feletti skillhez[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
válasz BomiBoogie #44284 üzenetére
nem értem mi a bajotok Flood ZONE-al az egyik kedvenc pályám (lehet mert nem kell ifv-vel egyszerre 2-3tankkal küzdenem)
-
marilllyo
veterán
Jajj! Amikor elkezdtem a Bf et akármilyen mapra mentem vagy az vagy a következő az flood zone volt... A könyökömön jött ki.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
afrojack1
senior tag
Szar egy map de ritkán bele lehet jönni főleg sniperel a házikókból a cq még elmegy a laval a hajóval meg a repcsi mert el tudsz bújni!
SC: Herczku_Death
-
lofagi
addikt
válasz CptAdamica #44281 üzenetére
makcika again! Üdv a sorban, de látszik, hogy gabesz még továbbra is védi szerencsétlent, pedig rájöhetne már, hogy a legtöbb kárt makcika okozza az egész IRAM-nak, de nem ő továbbra is védi, biztos valami IRL spanja lehet vagy valami hasonló, régi pajtások már az oviból.
(#44273) eugabesz magyarázhatod a bizonyítványodat, de továbbra is csak arról van szó, hogy képtelen makcika a megfelelő kordában tartani az admin adta jogait, s az a baj,hogy te továbbra is csak tovább véded őt ahelyett, hogy inkább megfosztanád az jogkörétől, hogy miért? mert pontosan akár egy ember miatt is egy lapon fogja emlegetni bárki az iramot vele. Ha valaki jobb nála akkor az a megoldás, hogy kill? Elveszíti a jetet, na bumm 1 halál, nem ront a staton, ahogy írta a kollégád. De könyörgöm, ugyan kinek van ezek után kedve játszani nálatok? Ráadásul itt még fel is vagytok háborodva utána, mert valaki le meri írni a véleményét a csapattagotokról? Jó lenne ha már meglátnátok, hogy ki az aki nem a ti csapatotokba való, vagy legalábbis nem adminnak.
12/0 stat jetben az olyan hihetetlen eredményt, hogy még senki nem érte el csak csalással EZ A %!"'+'" ZSOLTI IS MEGMONDJA!!!!!!! MERT Ő TUD REPÜLNI B+!
Ja, tényleg mintha már találkoztam volna ezzel a HÍRES ZSOLTIVAL, aki a kezdőről felszállókat lövi le, mert az ANNYIRA PRÓ
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Sontir Fel
őstag
Üdv!
Sill számításról van valami friss infó? 500-át el kellene érnem (epénisz), de hiába tolom 2-3 kds köröket, még a 400-át sem lépem át. Utsó körömnél 2,33as kd, 800 som, nyertünk + mvp erre skull 0. Sírni tudnék
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Olympos
aktív tag
bakker...nehogy már a játékosnak kelljen bizonygatnia egy 12/0 statot!
néha a töködet vakargatva megcsinálod, néha meg mindig kilő valami idióta active radarral a pálya másik végéről.
ő most megcsinálta, semmi extra nincs benne.
a csaló programok meg nem arra vannak, hogy a repcsivel auto-headshotot osztogass, így repülőnél nem is értem, hogy minek tárgyaljátok túl: tuti nem csalt.én megértem mindkét oldalt:
- egy jó adminnak nagy nyűg, hogy becsalogassa a játékosokat a szerverre, aztán pedig ha már bent vannak, akkor fenntartsa a megfelelő szitkozódás és csaló mentes légkőrt.
(nagyon idegesítő, ha minden perceben vki adminért kiált, hogy tegyen a lehetséges csaló ellen. ha vki ilyenkor büntet, az nem csoda; csak 10-ből 9 alkalommal tuti nem csalt senki sem, így 9 embert örökre elveszíthet...meg azok haverjait.)- másrészt a játékost is meg lehet érteni, hogy rossz érzés, ha akkor kap büntit, amikor épp formában van (vagy a többiek bénák). és még elnézést sem kérnek tőle.
szerintem most egy sima "bocsika san01"-el le lehet zárnia vitát.
tudom, hogy adminként ezt nehéz megtenni, nálunk se tenné meg senki se, mert ha megtesszük, akkor bevalljuk, hogy rosszul döntöttünk - és a többi admin mellett sem állunk ki -.
ha vaki ezt nem érti meg, akkor menjen Ranked szerver helyett Offical szerverre: ott nincs kill/kick/ban. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Hohó, kezdek megismerni néhány pályát TDM-en.
Csak ez a béna Flood Zone ne lenne. :S
-
Miles
aktív tag
válasz CptAdamica #44281 üzenetére
Olyan vidit fel tudsz rakni ahol legalább 12-0 statot csinálsz azzal, ha képes vagy rá, akkor ez elég bizonyíték lenne.
-
Miles
aktív tag
válasz Nxn908xxx #44263 üzenetére
Procim: i7-2600K
VGA: HD6870GstRender.Thread.MaxProcessorCount 8
GstRender.Thread.MinFreeProcessorCount 0
GstRender.Thread.ProcessorCount 8
vagy
GstRender.Thread.MaxProcessorCount 8
GstRender.Thread.MinFreeProcessorCount 0
GstRender.Thread.ProcessorCount 4eddigi 90 fps-t levitte 72-re, sőt mikor kitöröltem akkor is úgy maradt 72-n, csak akkor ment vissza 90fpsre mikor a biztonsági mentésből az átíratlan változatot tettem vissza.
Úgyhogy ezzel a módszerrel nem érdemes piszkálni, legalábbis nálam. -
eugabesz
őstag
válasz CptAdamica #44278 üzenetére
Ha nem tetszik a magyarázat,így jártál,mert ez volt az utolsó...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Miles
aktív tag
válasz CptAdamica #44278 üzenetére
Tegyél fel videót játékodról ez lesz a legtisztább, legalább én is megtanulok repülni.
-
CptAdamica
veterán
válasz eugabesz #44276 üzenetére
Micsoda magyarázatok, ha Zsolti azt mondta, a többi el fogja hinni. Hány évesek vagytok tizenhárom-tizennégy? Nem értem ezt az eddig nem mutattál belőle semmit sztorit, összesen 134 órám van csak repülőket nézve harmadik és negyedik részt számolva, igaz, hogy eddig itt kevesebbet repültem, de szerinted attól elfelejtettem, hogy hogyan kell? Zsolti meg hagyjuk már, Attack Jettel szedtem le a a Stealth Jetét, mikor mindenki tudja, hogy a Stealth Jet sokkal jobban fordul, szóval tényleg viszonylag jól repül.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
eugabesz
őstag
válasz CptAdamica #44274 üzenetére
Nézd,a te kedvedért egy sort sem írtam volna,s nem hiszem,hogy a te dolgod eldönteni mi a korrekt,vagy mi nem....azért írtam kisregényt,hogy némileg rálássanak a kívülállók is,mi lenne az egész dolognak a lényege.Mert lassan már ott tartunk,hogy mindenki adminkodni akar,sőt meg akarja szabni,mi helyes és mi nem.
Lehet,persze........a saját szerverén,de nem nálunk.Ha nem jössz hozzánk játszani,nem jössz,nem nagyon izgat,majd kibírjuk valahogy.
Annyit,hogy a konkrét esetről ,hogy Zsolti viszonylag jól repül,tehát ha ő rámondja valakire,hogy nem biztos,hogy tisztességesen játszik,a többi el fogja hinni.
Még az is megeshet,hogy tényleg ilyen jól csinálod,csak eddig nem mutattál belőle semmit,most meg egyszeriben szinte táltossá váltál...szvsz teljesen mind1,a dolgon nem fog változtatni.Ez már marad így.http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
=HG=
addikt
válasz CptAdamica #44274 üzenetére
Akkor mit szólnál, ha nem csalsz és PB bannol, hogy aim-ozol.. Velem megesett..Buktam az online részét a játéknak..(nem BF ) Tehát nekem kb 8 ropimba került, és hiába panaszkodtam a evenbalance-nál...Ez van...
-
CptAdamica
veterán
válasz eugabesz #44273 üzenetére
Azt hiszem elég régóta játszok a szervereteken és nem csak a nyereményjáték idején kezdtem el.
Amúgy a korrekt dolog ilyen esetben nem az, hogy írok egy kis regényt, hogy mentsük magunkat, hanem az, hogy bocsánatot kér az a bizonyos admin, mert hamisan vádol meg emberek, plusz megöli őket, mert nem tudja kiszedni repülőből.
Mi alapján döntitek el, hogy csalok? Mert kicsit a fegyverem szórás tartománya? Mert, nem nyomom folyamatosan nyomva az egér gombot, míg ki nem ürül a tár, hanem kis szünetekkel tüzelek? Ti géniuszok vagytok. Szűrjétek csak tovább a normális Magyar játékosokat.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
eugabesz
őstag
Tegyünk már pontot a végére ennek a 12-0-nak...mert mindenki ezt fogja emlegetni.S ez csak a jéghegy csúcsa.
Van pár ember,akit figyelnek az adminok,IS...még egyszer mondom,IS...
Nektek arról fogalmatok sincs,mit kap egy admin egy-egy gyanús ember miatt,-s ne ragadjunk le a konkrét esetnél,-hogy miért nem lehet ezt meg azt kidobni,mert tuti,hogy csal stb.
Egyrészt azért,mert k--va nehéz bizonyítani,másrészt azért,mert ilyen és ehhez hasonló viták fognak kialakulni belőle.
Ha egy szerver admin,vagy többek kérésére,vagy a saját és admintársai közös döntésével kimondja valakiről,hogy már pedig az az ember csalás gyanús,nem fogja visszavonni.
A konkrét eset pedig azért így történt,mert hallgatólagos egyezség van a játék ideje alatt, nem igazán bannolunk,csak nagyon komoly estben,magyarokat lehetőleg akkor sem,csak ha már túllép egy bizonyos határt.
Bizton állíthatom,hogy ha már nem tartott volna a játék,simán,akár még indoklás nélkül is repült volna az illető.
Felőlem bizonyíthatja,hogy nem csal,én is mondhatom,hogy a Vatikánban vagyok párttitkár,a kutyát nem fogja érdekelni.
Egyrészt nézni kell a többi játékos érdekeit is,másrészt általában a szerver bérlők adminok,nem mind aktív,de nagy általánosságban igen.S mint olyan,a legcsekélyebb gyanús helyzetre is ugrani fog.
Az itt fórumozók többsége is úgy lenne vele,hogy nem szívesen játszik együtt gyanús emberkékkel,szerintem.
Arról most ne beszéljünk,hogy ebben a bugos fostalicskában még ezt is nagyon nehéz,- 100% közeli bizonyossággal megállapítani,-hogy ki a gyanús,nagyon gyanús vagy esetleg csaló.Tehát,fel lehet ezen háborodni,változtatni nem fog rajta az admin,neki ő már csaló gyanús marad.
(Nem dicsekvés képen,de,-bár gondolkodtam rajta,egyáltalán beírjam-e,- a fent nevezett illető külön az én kérésemre,s csak is a nyerési esély miatt játszik most per-pill. a szerveren.Volt ennek előzménye,de ezt itt és most ne firtassuk.)Kérlek szépen,ne szedd szét a mondandómat,ne emelj ki belőle részleteket,egyrészt így teljes,egészében,s remélem érthető is,másrészt meg nem fogok vitázni senkivel sem. Uff!
[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz mackosajt #44268 üzenetére
Ezt követően vajon kinek van kedve (akár csak egy eset után is) olyan szerverre visszamenni ahol csalónak titulálják az embert + ezért megölik. 12/0 meg aztán tényleg csaló egy statisztika...
(#44267) G4ula84: Nem léptem ki, sőt meg is előztelek abban a körben Az azt követő körben léptem le.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
mackosajt
addikt
válasz CptAdamica #44270 üzenetére
Látom.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
Nem változott a stat-ja, 12/0-val éledt le.
Mindegy, én nem ragoznám tovább. Élni kell tudni együtt azzal, hogy az admin esetleg a többi játékos miatt megpróbálja "szűrni" a csalás gyanús eseteket. Ha nem megy többé fel, azzal pont nem azt erősíti, hogy tiszta lenne, mert meg sem próbálja így bizonyítani.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Gyula84
veterán
-
-
afrojack1
senior tag
válasz CptAdamica #44254 üzenetére
Meny vissza és miután megölsz 3 embert álj meg az enemy tank előt és mond: ''kinyirlak titeket!!" mint anno a transformers 3-ba mikor megölnek egy álcát és optimus mondja kinyirjuk mindet!!
-
=HG=
addikt
Nagy kaland! Nem 12/0 hanem 12/1 lett a stat..
-
mackosajt
addikt
Ha tiszta a lelkiismeretem, akkor igen.
-
=HG=
addikt
Túlspirázod! Menj vissza és lődd szét a seggüket! Egyébként elég normális figurák...
-
csibe1
addikt
válasz mackosajt #44250 üzenetére
"Nem dobták ki, csak kapott egy admin kill-t!"
Jajj de kedves.
A végén már oda jutunk, hogy minden sikeresen bejezett kör után gyertyát kellene gyújtanom a templomben, mert a nem annyira kedves admin nem nyírt ki?
Szerencse, hogy nem csak pár szerver van minden játékban, különben bajban lennének a játékosok." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
CptAdamica
veterán
válasz mackosajt #44252 üzenetére
Te játszanál egy olyan szerveren, ahol makcika állítása szerint sok klán tag téged csalónak tart, mondván makrózol és hogy ez a spectatorból nézve állapították meg?
Ilyen kijelentés és tett elég sokat elmond egy klánról.
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz Gyula84 #44251 üzenetére
Azért nincs igazad, mert egyrészt a statját nem rontotta el, igaz a repcsijét bukta.
Nem bukta el a körben szerzett pontjait, nem lett kidobva, sem bannolva.
Rosszkor volt rossz helyen.Ne is ragozzuk. Nyereményjátékban továbbra is benne van, ha ki nem lépett a platoon-ból. Ha meg igen, akkor tudjon rá.
-
mackosajt
addikt
válasz Anfänger #44243 üzenetére
Értelmezési gondok vannak, úgy látom.
Nem dobták ki, csak kapott egy admin kill-t!
Bolha --> elefánt
Akkor, és ott így döntött az admin.
Nem kell hisztizni, nem lett bannolva, de még kidobva sem. Ha nem megy fel oda, az az ő baja, illetve az ő egyéni döntése. Nem kell flémelni. THX!
-
Nxn908xxx
őstag
válasz regener #44246 üzenetére
Mert neked 4 magos a procid és alapból is 4 szálat kezel a játék. Régebben még talán 6-ot kezelt de kivették belőle mert valami gubanc volt vele. Nekem 8 magosom van, és ezekkel a sorokkal majdnem 2x annyi fps-t produkál. Egyébként a dokumentumok>BF4>settings>PROFSAVE_profile fájlba kell beleírni.
-
afrojack1
senior tag
válasz Csabroncka #44245 üzenetére
lehet rossz terméket fogtam ki pl. anno a nokia telómnál mindig meghalt vettem egy másik ugyan olyat és már 3 éve birja!
-
Csabroncka
addikt
válasz afrojack1 #44197 üzenetére
Nem tudom, hogy egy I7 és a te procid között áramfelvételben mekkora a különbség, de az biztos, hogy a gtx770 nem eszik sokkal többet mint a GTX 670-em. Végigvezetve a gondolatmenetet tényleg furcsállom, hogy nem elég a ganyé, mert nekem a 500-as liberty ECO vígan elvan feszültségesés nélkül!
"in medias res"
-
afrojack1
senior tag
válasz CptAdamica #44242 üzenetére
Nyugi ha ezt gabesz megtudja le fogja harapni az admin fejét!!
-
Anfänger
őstag
válasz CptAdamica #44242 üzenetére
LoL .Ezért kidobtak?
Szánalmas!Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
CptAdamica
veterán
Köszönöm IRAM klán, eddig jókat játszottam veletek, de sajnos ma tudattátok velem legnagyobb megdöbbenésemre, hogy csaló vagyok. Éppen attack jetet pörgetem 12-0 ás statom van, ekkor "KILLED IN ACTION", rákérdek miért, majd makcika nagy nehezen rávágja, hogy eddig repülni se tudtam, most meg én vagyok a király és különben is makrózok. Ezt a felfedezést több klán társ összefüggő véleménye alapján hoztátok meg.
Vicc az, hogy régebben, mikor az adminokat támadták, mindig mellétek álltam, mert normálisak voltatok. Nem értem miért kell baszogatni azokat akik kicsit is jobban játszanak. Rohadtul nem tartom magam pro játékosnak én csak eljátszogatok és mivel nagyon bejön a játék ezért élvezem is, ami talán a statisztikámon is látszik.
Megnyugtatásképpen többé fel nem megyek a szerveretekre, favoritok közül is töröltem, nem akarom a csalásommal elrontani a játékotokat.
Captain_Adamica voltam.
-
regener
veterán
válasz BomiBoogie #44237 üzenetére
Énis arra következtetek, de semmi konkrét információt nem találni róluk.
Viszont most találtam egy tesztszerűséget Battlelog fórumjainak a mélyén:
780Ti + 3770K procival mérte ezeket:/idézőjel:
2014-02-28 18:36 , edited 2014-02-28 18:44 by Karam3lBear
well DICE made somethings wrongDefault:
= 207FPS - LINK
thread.processorcount 8
thread.maxprocessorcount 8
thread.minfreeprocessorcount 0= 196FPS - LINK
thread.processorcount 4
thread.maxprocessorcount 8
thread.minfreeprocessorcount 0= 217FPS - LINK
etc.
more cores = more fps
less job threads = more fpsless cores = less fps
more job threads = less fps/idézőjel vége.
[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
Na nekem olyat kezdett el hogy tankba zoomolok jobb egér, visszavált nem zoomra. Váltok löveget visszavált. Annyira idegesítő el se hiszem.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Snip3r_HUN #44235 üzenetére
prémium szenzésön ószomnessz
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Snip3r_HUN
addikt
Megint dupla xp hétvége van ?
-
Mappa
addikt
-
afrojack1
senior tag
Valaki játszani?
-
eugabesz
őstag
Igazi porhintés,EA-DICE módra,ehhez mindig is értettek.Nehogy már a programozók hibája legyen baszki...vagy a drága vezéreké...
-
Bjørgersson
félisten
válasz regener #44230 üzenetére
Lehet állítani a HUD méretét. Nekem még fullhd-n is 25%-ra van állítva.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
regener
veterán
válasz aizen92 #44228 üzenetére
Pedig semmim sincsen
Egér 1600DPI-n, ingame érzékenység alap.
Amúgy nem 4:3, hanem 5:4, mert 1280*1024-ben játszok és ezt skálázza fel a Vegas 1920*1080-ba.
Látszik hogy torzul a kép, de CRT monitorom itt tudja a 85Hz-et, lejjebb meg nem váltanék 1280*720-ra, mert ott meg túl nagy a HUD.All:
Kérdés, szerintetek ezek mit csinálhatnak?Thread.ProcessorCount (default -1)
Thread.MaxProcessorCount (default 5)
Thread.MinFreeProcessorCount (default 1)
Thread.JobThreadPriority (default -1)[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
aizen92
addikt
válasz regener #44178 üzenetére
Bocsi, de rohadt érdekesen lősz itten. Valaki cáfoljon meg, de elég érdekesen rajta tartja a célkeresztet. de lehet a 4:3 széthúzás miatt látszik így. no mind1, csak megjegyeztem.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
eugabesz
őstag
Beállítottam IRAM-ot úgy,hogy csak a CR pályákat tettem az alap mellé,mert az nagyon sok embernek megvan,remélem így jó lesz még az utolsó nyeremény napra...
-
regener
veterán
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #44185 üzenetére
ezt hova kell beírni, hogy utána mindig mutassa, ne keljen minden alkalommal?
perfoverlay.drawfps 1.Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Devid_81
félisten
válasz Snip3r_HUN #44219 üzenetére
Jah meg hacsak nem madarakat kerget benne az ember, akkor masra aligha jo, bar tudom vannak repulok...de azok kevesebbszer bantanak mint a foldi elolenyek
Emlekszem arra az idore amikor foldet bamulva lattunk elviselheto FPS ertekeket a jatekban, ha felneztunk maris jott a szaggatas......
-
afrojack1
senior tag
válasz spanglee001 #44214 üzenetére
Én úgy értetem hogy 80 harcban /kisseb robanáskor 130meg eget nézve pl jetezés közbe!
-
elso
csendes tag
Azt valaki betudná másolni, hogy is kell vinyóról a játékot ssdre átrakni? Thx
-
kisza25
félisten
válasz CptAdamica #44186 üzenetére
ha bekapcsolod utánna lépj ki a játékból majd újra be csak akkor fog rendesen működni nálam most 14,4bétával tökéletes kopkopkop
-
afrojack1
senior tag
válasz Liquidator #44212 üzenetére
Mindegy sz@r én befejeztem, mert seggbe leszünk rugva ! Elnézést, topic nagyura
Lesz majd gépfejlesztés és akkor már nem lesz gondom! (Jön az i7 meg gtx780ti )SC: Herczku_Death
-
spanglee001
addikt
válasz Liquidator #44212 üzenetére
lehet csak stingerrel kémleli az eget
vagy a csipa 40es scopjában is bújkálnak az fps-ek.netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
lowzor
veterán
válasz Liquidator #44206 üzenetére
Volt GTX 680-om és a közelében nem jártam annak, hogy 80 legyen a min FPS-em Conquest-en, Ultrán.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz glspeter1 #44205 üzenetére
Mert nem AMD-d van 125W-os procival.
A 4670K húzva sem megy 100W fölé szerintem, ő meg valószinűleg a prociját is tuningolta.Vagy mert 2 ágon fut neki külön a 12V.
(#44209) asdxv
Pedig haveromnak is GTX770 + i5 3570K-val FullHD-ban Ultrán 100felett van.[ Szerkesztve ]
-
Liquidator
tag
válasz Bjørgersson #44200 üzenetére
de igen az elég gyenge olyan gephez ha tuningolni akarja...
[ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
válasz Bjørgersson #44200 üzenetére
De gyenge mivel tuningolni alig lehet meg feljebb vettem a ventit mert néztem hogy milyen hangos és nem bírtak menni ! Errőlködve! Haveromnak ilyen konfigja van evga 1000 g2 táppal és tuningolta a karimat mint állat!
asdxv de az amd az enyém meg nv ! teljesen más!
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz Devid_81 #44201 üzenetére
Nekem meg DX-ben Conquest-en sokszor bemegy a béka segge alá az FPS. Pl mikor Hainian-on a nagy épület felé fordulok, akkor olyan 55%-on megy a GPU. Megcsináltam ezt az unparking-ot is, de semmit nem hozott. Mindegy, most Mantle-val nyomatom, azzal nem megy 70 alá soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest