-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz
gali777 #27802 üzenetére
Mi az, talán ideges vagy?
"
"
Mondjuk nem ártana időt is nézni, hogy mennyit mentem vele, mert egy killszámot kiragadni nem mutatja a valós dolgot és az arányokat. Pl. MBT-vel többet...
10 perccel
Tehát, ha időarányosan nézem a járművezésemet, akkor kb. 12 órát mentem más járművekkel és 3.5-et aa-val, de valóban AA-val értem el a legtöbb killt, ami ugye számodra azt jelenti mint írtad, hogy főleg AA-val nyomulok.-te írtad-
Én azt a következtetést vonom le ebből, hogy azzal a legkönnyebb killt elérnem a járművek közül, de semmiképpen nem azt, hogy azzal nyomulok és nem szeretem, ha valótlanságot állítanak rólam. Ebből az következik, hogy mocsok erős a helivel szemben is. Ebből pedig az jön le, hogy a heli nagyon gyenge. Ezt el is ismerem/tem. Hogy ez most jó? Neked nem, engem meg nem nagyon érdekel, mert eddig se heliztem 290 óra alatt és ezután sem fogok. Az arányokat tekintve még mindig nekem van igazam.
Na most, hogy kitárgyaltuk és elemeztük a statomat ami nagy megtiszteltetés számomra, hogy nyilvános fórumon ezt meg tudjuk vitatni még ha senkit sem érdekel, beszélhetünk a hüvelygom.....na jó azért arról mégse
Egyébként mindig gyalogosként játszottam, tankba azért is ritkán vagyok, mert nem veszem el mástól, aki jobb nálam az pedig nem nehéz követelmény.-irónia on-Ha meg néha üres az AA, akkor csapatom a heliseket, hogy sírjanak és talán megint erősek lesznek, mert fent meghallgatják.
-irónia off-
Rohadt egyszerű a képlet kár is ezen vitatkozni. Évek óta gyengülnek az fps-ek, hogy kiszolgálják a mostani célközönséget, amik nem mi vagyunk. Itt a profit a lényeg és ahhoz az kell, hogy minél könnyebben lehet sikerélményt elérni. A szintlépés egyszerűen vicckategória. Bf3-ban 200 órával nem vagyok azon a szinten, mint itt 90-el. -demagógia on-Mindent gyengítenek, mert ha Pityunak nincs sikerélménye, akkor a következőt már nem fogja megvetetni anyukával. -demagógia-off
Mi meg úgyis megvesszük /vagy nem/, mert mindig reménykedünk, hogy jobb lesz.Devil
Az égadta világon nincs semmi baj vele úgy ahogyan írtad...de nem is értem miért válaszolok olyan embernek, akinek még a játék sincs meg.
Ja tudom a vélemény szabad...
Mappa
Nem lehet, mert akkor agresszív kismalac lesz belőlem és még pihenőre küldenek
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest