Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz Intel fan11 #69899 üzenetére
Cseréld meg a szálakat (fordítsd meg a konnektort, ha a szálak együtt vannak).
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok! Ki tud nekem olyan programot mondani, amivel tudom figyelni az internetem sebességét (esetleg, hogy hova kószálnak el néha a sávszélességem) Az sem lenne hátrány ha tudnám szabályozni, hogy böngészőre mondjuk 1MBit jusson, letöltésre 2 stb.. Valaki tud ebben segíteni?
-
spiritex
veterán
válasz Intel fan11 #69894 üzenetére
Én mindig az alaplapra és a fekete műanyag csatlakozó takarókra szitázott szövegek alapján találtam ki, mit hova kell kötni.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
pjen
félisten
válasz Intel fan11 #69892 üzenetére
Szia.Ha minden igaz,rá van szitázva,hogy melyik tüske micsoda.egy nagyító sokat segítene.Egyébként gugliban rákeresel feljön az alaplap képe.
[ Szerkesztve ]
-
Intel fan11
őstag
üdv! Van nekem egy régi p4-es alaplapom Asus p4p800 a típusa házba szeretném bekötni a power gomboto reset hdd led power led stb! De nem igazán vágom mi micsoda! Azt tudom h a jobb alsó sarokba kéne a tűkre! Vki tudna segíteni mit hova kell?
Battletag: hojszi#2983
-
Olajka02
aktív tag
válasz razorbenke92 #69874 üzenetére
Szia!
Itt a link:
http://logout.hu/bejegyzes/fire_soul_cd/windows_7_telepitesi_utmutato_ahci_edition.html
Ami alapján szerettem volna a telepítést végezni diskpart-tal.
A 4. pontban van taglalva a telepítés menete win7 esetében.És sajnos nekem ez így nem működik, a windows által nem támogatott háttértár típus (pontosan fejből nem emlékszem, de lefotózóm, hogy mit ír ki, ha hazaértem) miatt.
Ha tudsz segíteni (vagy valaki tud segíteni), hogy hogyan oldjam meg ezt, vagy hogyan tudom egyéb módon megoldani, az jó lenne, mert már kezdek kétségbe esni.
Üdv: Olaj
-
khmmmm
tag
válasz King Unique #69887 üzenetére
Igen az a fekete ablak "normális" nekem is fut miközben megy a program. A +1 kérdésre pedig nálam írja a telepített programok között (vezérlőpult -> programok és szolgáltatások) "AbevJava" néven. Itt le tudod szedni az eltávolítás gombbal.
-
King Unique
titán
válasz khmmmm #69885 üzenetére
+ 1 kérdés: ez az ÁNYK nem tett bejegyzést a programokhoz (mint az Abev), így a telepített programok listájából nem is lehet eltávolítani. Ha arra kerülne sor, akkor csak simán manuálisan törölni kell a mappáit és kész, v a felajánlott "Users" mappa helyett a program files-ba érdemes telepíteni ilyenkor ?
[ Szerkesztve ]
-
khmmmm
tag
válasz King Unique #69884 üzenetére
Ez az ÁNYK tulajdonképpen a keretprogram:
http://www.nav.gov.hu/nav/letoltesek/nyomtatvanykitolto_programok/nyomtatvany_apeh/keretprogramok/abevjava_install.htmlHa ez fent van utána tudsz rá nyomtatványokat rakni mint amit linkeltél pl:
http://www.nav.gov.hu/nav/letoltesek/nyomtatvanykitolto_programok/nyomtatvanykitolto_programok_vam/vpop_r01.htmlSzal ha fent van a keretprogram és csak egy fekete ablak ugrik fel ÁNYK indítása stb majd rövid időn belül kilép akkor Java verzió probléma van amit ez elvileg megold:
http://www.nav.gov.hu/data/cms90022/JRE_telep_segedlet.pdf -
King Unique
titán
-
khmmmm
tag
válasz King Unique #69864 üzenetére
Szia! Felvillanó fekete ablaknál általában a Java verzióval van probléma itt van a leírás a NAV honlapjáról: http://www.nav.gov.hu/data/cms90022/JRE_telep_segedlet.pdf
Az Abev2006-al már nem lehet megnyitni az újabb nyomtatványokat. -
King Unique
titán
#69864-re tudna vki válaszolni, v esetleg, h melyik topikba kérdezzem
-
gamer187
tag
Windows 8.1 -ben átállítottam a Chrome-t Win 8-as megjelenítésre, most ilyen alkalmazás szerűen fut a Chrome ezt szeretném vissza állítani az eredetire de ahol ezt átállítottam nem találok vissza állítási lehetőséget. Mitévő legyek?
-
őstag
Erre fogja azt reagálni, hogy az adott partícióra nem telepíthető a rendszer. Kezdek rá emlékezni, hogy mondtad is hogy ezért nem megy.
Az első telepítőképnél szoktad megerőszakolni a háttértárat diskpart clean-el?
[ Szerkesztve ]
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
bsh
addikt
válasz razorbenke92 #69874 üzenetére
ha előre létrehozod a partíció(ka)t a lemezen, és nem a windows telepítő végzi a partícionálást, akkor nem fog külön 100 megás partíciót csinálni a bootnak, hanem a létező partícióra teszi azt. én mindig így csinálom.
-
-
őstag
válasz Olajka02 #69872 üzenetére
Ha korábbi hozzászólás információira építesz, akkor ne új hozzászólásként tedd közzé, hanem a korábbi folyamra válaszként, és akkor be tudom azonosítani. Linkelsz nekem egy metódust, amivel 100mb-os partíció létrehozása nélkül lehet W7-et telepíteni? Sose hallottam még ilyenről, pedig már megfordult a kezem alatt néhány igen legyalult disztró is. Kizártnak tartom, hogy nincs ott. Azt mindenképp létrehozza egy gyári telepítő. Ha megnyitod a lemezkezelőt, biztos, hogy azokon a gépeken is ott lesz.
Továbbá azt sem értem, hogy mit értesz azon, hogy minden gyártó SSD-jét máshogy kell konfigurálni. Eddig volt dolgom Kingston, Adata, OCZ, SanDisk (msata), KingFast (SATA és IDE) darabokkal, teljesen egyforma volt mindegyiken a beállítás módja. (Vagy én nem tudok valamiről?)[ Szerkesztve ]
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
OutsideR
aktív tag
cattus, Vakegérke: Köszi, a következő ébredésnél megnézem mindkettőt.
-
Olajka02
aktív tag
válasz razorbenke92 #69862 üzenetére
Szia!
Feljebb leírtam, hogy mi a bajom a 100Mb-os partícióval.
És nem az a baj, hogy nem boot-ol, hanem az, hogy nem tudom rá telepíteni a rendszert a cikkben megadott módszerekkel sem.u.i.: Az összes többi gépen, munkahelyen és ismerősöknél sincs ilyen partíciója a win7-nek.
Ezen a rendszeren is ezt szeretném elérni, de valahogy ez az új SSD nem akarja az igazak napját.Üdv: Olaj
-
Vakegérke
félisten
válasz OutsideR #69863 üzenetére
A feladat kezelőben (ütemezett feladatok) nézz körül, szerintem ott van a bűnös. Átírod az ütemezési időt, vagy ha nem kell, akkor törlöd, és kész.
spiritex: Ne cifrázd. Csókolom, itt a számla, meg a kiégett izzó, kérek másikat. Ennyi.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
spiritex
veterán
InDesign, Illustrator, Photoshop, CorelDraw, ez mind alkalmas a feladatra, de biztos van ingyenes program is.
Sőt a nyomtatók driverében általában van megadott méretben nyomtatás is!Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
agoka07
senior tag
Üdv.
Kaptam ajándékba pár hanglemezt, de egy 10 darabos tokba voltak. Ezeknek szeretném elkészíteni a rendes albumborítós tokot. Amit nem tudok, az az, hogy hogy tudnám a letöltött albumborítót a megadott méretbe kinyomtattatni. Van erre valami külön program?S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
Slade92
aktív tag
Hello
Olyan kérdésem lenne hogy a 3.6 verziójú Tor böngészőben hol lehet kikapcsolni a a JavaScript-et?
És milyen beállításokat ajánlotok?
Tapasztalatokat és egyéb hasznos infókat is várok
Köszönöm! -
spiritex
veterán
Sziasztok!
Múlt héten vettem az obiban egy 1800 Ft-os Osram energiatakarékos izzót, amire 6 év élettartam van írva, de kb. 1 hetet bírt. Ennyi idő után visszacserélik? És szerintetek melyik a jobb, ha azt mondom, hogy már eleve rossz volt de csak most tudtam visszahozni, vagy hogy jó volt, de kiégett pár nap után?
Előre is köszi!Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
De4d
őstag
Helló.
Sajnos megint csak nem okés a gép, több sebből vérzik az op. de a legzavaróbb a kékhalál.
Ami kicsit spec esetben jön elő, ha engedem a gépet "aludni" onnan vissza már nem jön (stand by)
Utána lefutott egy teszt, de nem jelzett hibát.
Mi lehet a gond? :\Minden jó, ha a vége jó!
-
King Unique
titán
Sziasztok!
Kérdésem az Abejava program használatához fűződne.
A lényeg, h a VPOP_R01 nyomtatványt szeretném használni, amihez letöltöttem a webstart fájlokat, illetve az ÁNYK - AbevJava Java WebStart programot.
Viszont detto uaz a problémám, mint ahogy itt írja vki [link], felvillan pár másodpercre a fekete kis ablak és eltűnik...Próbáltam felrakni a sima Abev2006 progit is, de ha azt megnyitom, kiírja "BEV könyvtárban nincs nyomtatvány file", pedig feltelepítettem az r01 nyomtatványt is. Próbáltam a webstart mellett, a jar kiterjesztésű fájlokat is feltenni, sikerült telepíteni, de dettó uaz a helyzet, úgy sem megy. Java 7 természetesen fent van.
Próbáltam, h vírusírtót kikapcsolom, hátha az kavar be, de az se oldotta meg. Esetleg manuálisan kéne bemásolni egy fájlt valahova, de "BEV" könyvtárat se látok programon belül. Két gépen, Win 7 Ultimate x86 és Win8.1 x64 alatt is kipróbáltam, mind2-nél uez a helyzet..Vki el tudná mondani hol rontottam el, mi a hiba, illetve mit kéne pontosan felpakolnom, elég az a webstartos program, v az abev2006 is kell hozzá
[ Szerkesztve ]
-
OutsideR
aktív tag
Az utóbbi időben pontban éjfélkor minden nap felébred a gépem alvó/hibernált állapotból.
UEFI Biosban nincs beállítva semmi ébresztés.
Semmi extra program nincs a gépen amiről azt feltételezem hogy indítgatná, Win8.1, Office 2013, steam, battle.net, logitech gaming software, Razer Synapse2 ilyenek.
Ez a konfig
Az év elején is csinálgatta, de azután elmúlt, de most megint vagy másfél hete minden éjfélkor bekapcsol.
Hol lehetne ezt megnézni hogy mi a fene indítja el?
Ja és csak hogy vicces legyen, hiába van beállítva alvás 30 perc inaktivitás után, reggel még megy a gép csak a monitor kapcsol ki.[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Olajka02
aktív tag
Sziasztok!
Egy régebbi hozzászólásból idéznék, amit ide intéztem.
"Sziasztok!
Kicsit elegem van már....
Pár napja már diskuráltam itt néhány kollégával, az ügyben hogy vettem egy kingtson ssd-t.
Már pár napja küzdök vele.
Elsőnek klónozni akartam rá a rendszeremet, ami állítólag sikeresen meg is történt (ez belekerült vagy 4-4,5 órámba, mire a segítségetekkel ez sikerült), persze ez mint később kiderült nem így történt, mert a rendszer nem tudott róla bootolni (bármit is állítottam be a bios-ban).
Telepítettem újra a rendszert, amit nem szerettem volna, de még is ezt kellett tennem...
Már 3 fajta ssd-is használtam ocz, a-data, samsung és most a kingston eddig mindegyikkel simán ment minden (az ocz-vel volt csak problémám, de azt egy killdisk teljes törléssel sikerült orvosolnom, illetve most a megoldhatatlanak tűnő kingston).
Ezzel a kingston-nal mit tegyek már lassan ott tartok, hogy kidobom az ablakon.
Raktam rá új rendszert és most meg az a baj, hogy a hírhedt GPT és MBR (MBR-nek kellen lennie, de csak a rendszerlemez nem az, így a windows is akad egy-két programmal) probléma állt fel, ami néhány program telepítésénél problémát okoz és én nagyon sok progival dolgozok.
Kérlek benneteket segítsetek, mert már tényleg nem tudom, hogy mit tegyek.
Vegyem ki megint a gépből az ssd-t vigyem be a munkahelyemre és gyaluljam le újból?
Mi lehet a problémámra a megoldás (a lemezkezelőben sajnos nem tudom átállítani GPT-ről MBR-re, mert nem aktív azon a partíción ez az opció)?
Bármilyen tanácsot meghallgatok.
u.i.: Kicsit elegem van abból, hogy mindig változik minden gyártónál minden (struktúra, vezérlők és azok hatásai, és még sok minden), azonos hardverelem esetében. Jó lenne, ha az egymás közti versengésnek nem a felhasználók innák meg a levét.
Egy nyomorult ssd esetében is whitefülünek kell lenni, hogy az ember konfigurálni tudja a gépét rendesen...Nevetséges!!!!
Előre is köszönöm a válaszokat tanácsokat, hozzászólásokat.
Üdv: Olaj"Ezek után átolvastam a Windows 7 telepítés más szemszögből avagy BI OS or not to BI OS
Cikket és azt hittem, hogy egyenesben vagyok.A 4. pontban leírtak alapján jártam el, és mindkét formázási módszert kipróbáltam, de sajnos egyik sem vezetett eredményre (4/1. módszer, 2. módszer), a telepítő mindkét esetben azt írja ki, hogy az adott lemezterületre, területekre nem lehet telepíteni a az operációs rendszert.
Ezért újra formázni, vagy törölni kell az így létrehozott partíciót, mert különben nem tudom folytatni a telepítést, így viszont a win7 magától létrehozza a rejtett 100Mb-os részt az SSD-n.Mi tévő legyek, kifogytak az ötletek a tarsolyomból?
A válaszokat és segítséget előre is köszönöm.Üdv: Olaj
-
-
MacCaine
őstag
válasz freelanced #69855 üzenetére
Az abszolút az az, amikor simán megadod a cella oszlopát és sorát, a relatív meg az, amikor az éppen aktuális cellához viszonyítva adod meg a másik cellát.
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van itt köztetek debreceni?
Egy vezetékes telefonszámra lennék kíváncsi (már ha benne van a telefonkönyvben), csak egy vezetéknevet, és pontos címet tudok.Esetleg valaki tudna segíteni?
Köszönöm!
Samsung S9
-
freelanced
addikt
Üdv!
Valaki el tudná mondani, hogy működik az abszolút illetve a relatív hivatkozás és mi a különbség a kettő között? Főleg az Office termékekben való használat érdekelne, pontosabban a Sharepoint Designeren belüli használat.
Előre is köszönöm!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Hardver Arc
senior tag
válasz tikshow #69842 üzenetére
Csak remélem be bootol pendriveról mert legutóbb 2hónapja is másootam rámegy win7 de nem akart sehogy se be bootooni hiába állítottam a bioszba a pendriveról.. Elvileg azt mondták win7 el kellene fát-ra formázni a pendrivet vagy ilyesmi.. És akkor bootol róla.. De ez ugye régebbi gépen volt lehet ezen a uefi biosz miatt is be bootol.. Ha nem akkor max elviszem a rammot gariba legfeljebb leszűrődik hogy ténleg az a ludas.. Ugyis juniusba akartam venni mellé egy ugyanilyen ramot most tök mindegy hogy a gariba lesz 1hónapig a ram meg úgyis veszek egy hónap múlva mégegyett addig gép nélkül maradok..
-
tikshow
addikt
válasz Hardver Arc #69850 üzenetére
XP ezzel nem is fog menni. Túl modern már hozzá.
-
Hardver Arc
senior tag
válasz tikshow #69842 üzenetére
Jaja egy 4gb kingstone hyper x blu 1600mhz de ez is új.. :/
Az a baj másik ramom nincs amivel kipróbóljam de akkor este megnézem ezt a memtestet..
Egyébként ha nincs a meghajtóba a telepítő lemez akkor meg csak bekapcsol 3mp múlva meg újra indul egyfolytába.. Ha nyomok f2 akkor bejön a biosz..[ Szerkesztve ]
-
dfdfdf
őstag
válasz Hardver Arc #69843 üzenetére
-
tikshow
addikt
válasz Hardver Arc #69843 üzenetére
Linkeltem egy korábban.
-
tikshow
addikt
válasz Hardver Arc #69838 üzenetére
Az jó, mert akkor az SSD-d vszeg jó, és valami más gond van. Memtest86+-ot próbálj meg kiírni dvd-re vagy telepíteni egy pendrivera és bootold ezzel a gépet, szépen fusson le, ha hibát dob akkor a memóriád rossz. Gondolom mivel 4 Giga van ezért csak 1 modulod van. Más hirtelen nem jut eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
válasz tikshow #69837 üzenetére
A rendszer problémát talált és a windows számítógép károsodása megelőzése érdekében leáll bla bla.....
Végezzen vírus ellenőrzést. Távolítsa el a esetleges újonann telepített merevlemezeket és merevlemez vezérlőket. Ellenőrizze hogy a merevlemez megfelelően van e konfigurávla és lezárva..
Futassa a CHKDSK/F programot a lemezhibák megkeresésére majd indítsa újra a számítógépet..Ezt akkor ki írta ha csak a hhdra akartam telepíteni és ssd-re akartam akkor is..
-
dfdfdf
őstag
válasz Hardver Arc #69839 üzenetére
Kellene egy full BIOS/EFI/UEFI(/vagy ami van) Reset. Utána egy pűr kör Memtest se ártana nem-e a ram hibás.
Esetleg próbáld SATA2 es porton használni az SSDt. -
tikshow
addikt
válasz Hardver Arc #69836 üzenetére
Na jó, de mondtam, hogy HDD-ről bootolj, alapból ilyenkor az SSD-ről fog.
-
Hardver Arc
senior tag
válasz tikshow #69817 üzenetére
Hali!
Felraktam hhd-re a rendszert de ugyanazzt csinálja..
Nah most így a vinyo ssd hiba kiszűrve valami más nem oké..
Most mivel win8 ultimate nincs nálam így windows xp-vel próbálkozok ha az se stimmel akkor a win 7 hiba is kizárva.. Az ugye rá van írva alaplap dobozára hogy ready win8.1 de nem hiszem hogy csak win8at lehet rá telepíteni mert az alaplapnak az ízlik..[ Szerkesztve ]
-
dfdfdf
őstag
De ha párban nem csípik egymást akkor is hibázik. Szóval ha párban teszteled és megvan melyik modul a szar akkor érdemes a jót is tesztelni utána. Persze a "rosszat" is érdemes újra. Volt hogy dualban nem ment mert hibázott azi egyik modul de singleben meg tökéletesen a gyári kit mind2 része.
Embe: Így jó esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Hali!
Kérdésem lenne, hogy W 8.1 alatt van lehetőség a CHKDSK futtatásra? Vagy ezzel megegyező funkció van a az op. rendszerben?
Ha igen akkor hol van, vagy hogyan kell futtatni?
Köszi a választ előre is!Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Bjørgersson
félisten
Valami tuti van a rendszerrel is, mert pár percenként megfagy pár másodpercre az egész, egyedül az egér mozog, használhatatlan így az egész. Remélem hamar megjön az ssd, mert így tuti agyvérzést fogok kapni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
De4d
őstag
Ha olyan alaplapom van amiben van integrált vga, proci, és tönkremenne a beszerelt "rendes" vga és/vagy proc.
alkalmas lenne mondjuk netezésre?Minden jó, ha a vége jó!
-
Qru
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
Látszik az az alaplapon is a foglalatok mellett, gondolom a DIMM_A1 az elsődleges.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #69826 üzenetére
Ha a foglalat nem hibás, igen. Am célszerű az elsődleges slotba tenni (ez általában vagy a procihoz legközelebbi vagy a legtávolabbi, manual általában írja melyik).
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
Akkor inkább megnézem mindkettőt külön, az a biztos. Gondolom az tökmindegy melyik foglalatba rakom.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #69824 üzenetére
Olvastam. Meghatározhatod úgy valóban de azzal meg az a gond ha memevezérlő a hibás akkor nem derül ki feltétlenül belőle. Tehát ha a kettőt teszteled és az egyik modulban talál hibát akkor érdemes egyedül a hibásat is tesztelni.
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
Háttő, nem is tudom, ha nem nagy gond, lehet elkérném a telefonszámod, hogy az éjszaka közepén tudjalak zaklatni. Olvastad, amit dfdfdf írt? Írja vagy nem írja?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #69822 üzenetére
Huh, menni fog egyedül vagy segítsek?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
Értem köszi, akkor viszont lefekvés előtt még szét is kellene szednem kivenni az egyik modult.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #69819 üzenetére
Egy teszt nem teszt. 6-8 órát futtasd legalább és modulonként teszteld! Különben nem fogod tudni egyszerűen kideríteni melyik modul hibázott (ha hibázott).
Tehát pl este lefekvés előtt elindítod és reggel megnézed dobott-e errort.
#nincsbennetarcsi
-
dfdfdf
őstag
válasz Bjørgersson #69819 üzenetére
Hát én hagynám pár órát futni a kicsikét ha nem használod a gépet akkor több órát. Volt hogy 5ik körben dobott hibát nekem.
Qru : simán kideríted hogy melyik modul hibázott mert kiírja hogy hol hibázott
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
tikshow
addikt
válasz Hardver Arc #69816 üzenetére
Semmit sem kell kell állítani UEFI-be, magától kell mennie tökéletesen. Csináld azt, hogy felrakod a rendszert HDD-re, de meghagyod SSD-n is, majd HDD-ről bootolsz és HDD Sentinelel csekkolod az SSD-t ebbe a gépbe. Hirtelen jobb ötletem nincs.
-
Hardver Arc
senior tag
válasz tikshow #69814 üzenetére
Nem volt semmi ilyesmi lassulás se semmi.. Sajnos másik gépbe nem tudom megnézni..
De ha be rakom a másik vinyóm azon simmán megy minden feltelepítem és ok akkor viszont tuti a ssd lesz a hibás?dvdbackuper azt írta feljebb hogy elvileg uefi bioszba kell valamit még beállítani..
[ Szerkesztve ]
-
MacCaine
őstag
válasz Bjørgersson #69812 üzenetére
Memtest86?
-
tikshow
addikt
válasz Hardver Arc #69813 üzenetére
Lehet, de én arra gyanakodtam, hogy Win telepítéskor bizonyos fájlok a HDD-re kerültek, és onnan próbálna bootolni, de ha nem volt telepítéskor és nincs a HDD-n se Windowsnak nyoma akkor nem kéne gondnak lennie.
Telepítéskor nem volt valami gond? Lassulás, hibaüzenet, ilyesmik.
Ha tudod, akkor rakd be a egy másik gépbe és nézd meg, hogy HDD Sentinel mit szól hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz genndy #69811 üzenetére
Igen, megnéztem mik vannak benne, de 20:32 az utolsó esemény (amikor még elindulni sem volt hajlandó a játék és Originból kellett indítanom egy repair installt), a fagyás viszont úgy egy órával később történt. Erről nem találok semmit.
-
addikt
válasz Bjørgersson #69810 üzenetére
Application Error, abban lesz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Gergő170
aktív tag
Sziasztok suliba versenyre készülünk és ma lenne a verseny lenne egy problémám.
Az adott program a Power Point 2010-es verzió és miután készen lettünk elkezdtük a képeket meganimálni
és már csak 4 db kép lenne.esetleg ha valaki tudna segíteni írjon kérem
Itt a [link] a ppt-hez
[ Szerkesztve ]
-
pelenka35
őstag
Sziasztok
Van egy Samsung pl20 fényképezőm ,de a win 8 rendszer nem ismeri fel . Mit tudok tenni ?Gamertag:Rob3rt75
-
addikt
válasz Bjørgersson #69799 üzenetére
Menj kicsit beljebb. Kritikus és Hiba részeket nézd végig, keress olyan bejegyzést ami a BF3-ra vonatkozik.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
tikshow
addikt
válasz Hardver Arc #69800 üzenetére
Amikor telepitetted csak ssd volt bekotve, vagy volt meg masik meghajto is a gepbe?
-
Hardver Arc
senior tag
válasz dvdbackuper #69802 üzenetére
Igen uefis.. Nekem ez még új.. Régihez szoktam.. Hogy keressem googleba?
Az számít hogy mégcsak crt lg faltron t710b monitorom van? Ilyen ideiglenes[ Szerkesztve ]
-
zka67
őstag
válasz Hardver Arc #69800 üzenetére
Szia, tápegységed milyen típusú és mennyi idős?
-
dvdbackuper
őstag
válasz Hardver Arc #69801 üzenetére
Gondolom UEFI-s, mert akkor vmit állítani kell... Gugli megmondja neked... Ha reggelig nem, akkor megkeresem...
-
Hardver Arc
senior tag
Jah asztal előkészítése odáig eljut utána indulgat ujra és mindig csak odáig tudd betölteni hogy cd romról való indításhoz nyomjon entert... És megint újra indul.. Megint eddig betölt megint újra indul nem értem..
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest