- Hálózatokról alaposan
- TP-Link WR1043ND router
- XPEnology
- Még havi 6 dollárt kérhet a Spotify a plusz funkciókért
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- Ubiquiti hálózati eszközök
- OpenMediaVault
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
GreatL
őstag
válasz
Tutyimutyi #11 üzenetére
Nem csodálom. A GTAV a legbénább sztorialapú repülőszimulátor, amit valaha írtak.
-
Nekem vagy 3 nekifutás kellett hogy ki tudjam vinni a sztorit. Engem sajnos egyáltalán nem tudott lekötni.
-
-
GreatL
őstag
Utáltam Trevort... megöltem. Most játszhatom újra hogy megmaradjon.
-
HThomas
őstag
Hú, mennyit szórakoztam anno a legelső és a harmadik résszel. A nagy kedvencem a San Andreas volt. Az ötödik sem volt rossz, a történetért végignyomtam, de már nem kötött le annyira.
-
-
.Szaki.
addikt
Tudom, hogy szándékos, de azért ha tetőre raktál egy autót, akkor sem a III-ban, sem a VC-ben, sem a SA-ban, sem pedig a IV-ben nem tudtad azt megcsinálni, hogy a tetőre rakott autóban ülve a kormányt mozgatva talpra állítod a kocsit. Már csak azért sem, mert az első három 3D-s részben ha tetőre raktad a verdát, akkor pár sec múlva kigyulladtak, aztán robbantak. A IV volt ebből a szempontból is a legreálisabb, ott emlékeim szerint ha borultál, akkor az robbanás nélkül a tetején maradt, max füstölt.
-
.Szaki.
addikt
"A fizika elég fura az 5. rászben, pl. a kamionoknál."
Na igen, valójában nem csak a kamionoknál, minden járműnél katasztrófa a fizika, főleg a IV után. Tetőre raksz egy autót és lazán kormánymozdulatokkal talpra lehet állítani.
Ezt őszintén remélem, hogy orvosolják a VI esetén.
Fuvarozó küldetés pedig még simán lehet, mire megjelenik a VI, addig ki tudja hány DLC lesz még.
Buszozni utoljára a Vice City-ben lehetett.
-
2 hete vittem végig a játékot negyedjére,de most PC-n magyar felirattal,így még jobban élveztem.
-
Várom, mikor lehet majd porig rombolni a városokat, járműveket. Törésmodel lehetne jobb.
A fizika elég fura az 5. rászben, pl. a kamionoknál.
Ha már kamion, nagyon sajnálom, hogy nem került be fuvarozó küldetés. Ugyanúgy, mint a taxi, belefért volna. De akár a buszokkal is lehetne fuvarozni... vagy villamossal, vonattal. Ezeket lehet vezetni, de milyen jó lenne, ha tartani kéne a menetrendet, útvonalat.. persze vegyek szimulátort. De ilyen élő interkatív város nincs a szimulátorokban, nem lehet tarkón vágni a köcsög utasokat.
Ez a játék mai napig leköt, jó kicsit lazítani az óceánparton. Az igazi L.A-t úgy se fogom látni valószínűleg sose. -
alcsa
senior tag
Köszi, jó volt olvasni s visszaemlékezni!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Gondolom sok ember van rajtam kívül, aki várja már a nagy R mégnagyobb játékát, így amíg az nincs, bátorkodtam...
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kell-e új tápkábel a GeForce RTX 50-es sorozatú VGA-khoz?
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
- Futás, futópályák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Robogó, kismotor
- Path of Exile (ARPG)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...