Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
- DIGI internet
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Bitcoin topic
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Milyen videó felvevő programot ajánlotok ami kis méretü fájlt tud csinálni,de minőségben is jó?
Frapset használtam eddig,de az nagyon eszi az FPS-t,és tú lnagy fájlokat csinál :SNyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Tiboy86
tag
válasz BigBlackDog #61904 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
rover45
őstag
válasz forintuser #61994 üzenetére
Ez mekkora szar szöveg már
Keress másik helyet, én a szűrőket és az olajat is magamnak szoktam beszerezni, csak a munkadíjat fizetem a szervizben -
Qru
MODERÁTOR
Kamuzott, nincs ilyen. Vidd máshova akkor a kocsit, ne a saját jó drágán mér teszkó olaját öntse már bele...
#nincsbennetarcsi
-
Impressa
őstag
Lehet történt ilyen változtatás, de én erre azt mondom neked, hogy cserélje le az olajadat, és kannába visszatöltve adja vissza, így nem lesz többletmennyisége. Egyébként meg csökken a haszna, ha nem tőle veszed meg az olajat, és ez itt a lényeg.
(#61996) Qru +1
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
forintuser
őstag
Cs srácok.Nem tudjátok véletlenül, hogyha viszem a kocsimat műszakira, és kérek olajcserét. Lehet vinni olajat magammal?Megkérdeztem az ürgét, de valami új jogszabály miatt lekoptatott.Hogy neki könyvelni kell a ki, meg a bejövő olajmennyiséget.Vagy mi a tököm.. Igaz ez?
Van vagy 25% kedvezményem a bárdinál, kár lenne kihagynom..Holnapkészítést vállalok.
-
rover45
őstag
válasz dennis.nol #61992 üzenetére
Ha telepítés után visszaállítod, jó eséllyel nem fog bebootolni a rendszer
[ Szerkesztve ]
-
dennis.nol
tag
Hmmm...még sosem vetettem bele magam ebbe, de a linkelt cikk elgondolkodtatott. Azt hittem "sokkal" gyorsabb lesz ahci módban.
Gondolom probléma nem lesz vele, ha most, telepítés után inkább visszaállítom (csak nehogy valaki pendrive helyett lehúzza a vinyót vagy a dvd-t)?!
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz dennis.nol #61989 üzenetére
Igen az ahci mód miatt, ez a két újítás van a ide-hez képest benne (az ncq és hot swap).
Bővebben: [link]
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
rover45
őstag
válasz dennis.nol #61989 üzenetére
Igen Ne foglalkozz vele, így van jól
-
dennis.nol
tag
Most tettem újra a gépem (xp-ről 7-re - teljes takarítás volt) és a belső dvd-írót, ill. a vinyót - amin a rendszer is van - leválaszthatónak írja. Vajon miért? Ilyennel még nem találkoztam. Most először vannak ahci módban az eszközök - talán ez?!
[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
válasz spiritex #61980 üzenetére
Ez így kellene legyen ideális esetben. Ezért illeszthetők egymáshoz a berendezések. Standardok rögzítik ugyan, de van aki betartja, van, aki nem.
Érdemes kicsi beleolvasgatni:
http://www.soundlightcrew.hu/cikkek/Hangositasi_tanfolyam_1ea.pdf, [link],
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
A Windows8 most több alkalommal nehezen áll le és bekapcsoláskor ezt írja:
" A számítógép hibába ütközött. A probléma miatt újra kellett indulnia a gépnek. A Microsoft részére küldendő file-ok:
C:\Windows\minidump\010714-17378-01.dmp
C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WER-128544-0.sysdata.xml
C:\Windows\MEMORY.DMPValaki találkozott már ilyennel?
Köszönöm
-
Piftuka
veterán
válasz reflxx #61968 üzenetére
Az AVAST pedig az egyik legjobb vírusirtó (naprakész frissítéssel, folyamatos fejlesztéssel), de érdemes használni mellette az IOBit Malware Fighter szoftvert is.
A kettő együtt meglehetősen megbízható, és garantáltan megtalálja az ismert kártevőket. Nem elhanyagolható tény, hogy mindkettő ingyenes megoldás.
Én a Comodo Firewall programmal együtt használom őket, amely pedig évek óta a legjobb szoftveres megoldás (katt ide és ide)
Azt még halkan megjegyzem, hogy az AVAST tökéletesen együttműködik a Comodo Internet Security-vel is, ami vírusirtót is tartalmaz. (Elég ritka, hogy egy számítógépen két vírusirtó hiba nélkül tud együtt működni, ill. együttműködni.)
/Források:
www.iobit.com
http://www.matousec.com/[ Szerkesztve ]
"Aquila non captat muscas."
-
TigerCat
nagyúr
válasz beeeeerka #61981 üzenetére
Átírod a kiterjesztést .mp4-re és kész.
TotalCommanderben mindet megoldod 1 perc alatt, ha több is van.
Az mp4-et minden lejátssza, ráadásul plusz infókat tudsz tenni a fájlba, mint az mp3 esetén.[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
beeeeerka
tag
- Na, jó, jó ... de EZ ... mivel jön le ? - Hát ... gondolom ... majd ... IDŐvel. - Híííííííííííííííííííííííííííííííííí ...
-
spiritex
veterán
válasz spiritex #61979 üzenetére
Tehát le lehet egyszerűsíteni a kérdést úgy, hogy minden olyan eszköz, aminek nincs hangerőszabályzója, az vonalszintű kimenetet szolgáltat és az szabványosan meghatározott szintű, erősségű? Tehát pl. cd-lejátszó, media-player, tv audio out-ja, stb...
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
válasz Lompos48 #61978 üzenetére
Rendben, köszi, holnap kipróbálom! Valami ilyesmire számítottam. A "vonalszint"-et egyébként miért hívják vonalszintnek? A "szint"-nek van valami jelentősége? Mert angolul simán "Line In" a neve.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
válasz shadow1901 #61973 üzenetére
Nem-nem, tuti bemenet (mellette van külön a fülhallgatónak is), és szól is minden, ha oda kötöm, tehát csak technikailag érdekelne, hogy miben térhet el a hátsó rca bemenettől, mert van valami alacsony-magas szintű bemenet-kimenet téma, amihez nem értek, szerintem ehhez lehet köze.
[ Szerkesztve ]
-
E300TD
tag
válasz Piftuka #61956 üzenetére
legtovább az EaseUS -zal jutottam (mondjuk FAT12-nek ismeri fel a WBFS partíciót) :
[link]némelyik, pl. acronis, file-onként felismerni véli, partícióként nem, bár egy 15GB partícióról lementett 30 Gb-nyi file-t egy könyvtárba
[ Szerkesztve ]
A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire" "A vélemény olyan, mint a fing, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra"
-
spiritex
veterán
Azt meg tudnátok mondani, hogy a mikro hifi-n miért van elöl egy mp3-player jack bemenet? Miben különbözik ez a bemenet a hifi hátulján levő 2 rca-s Aux-In bemenettől? Mi lenne, ha az mp3-lejátszót, okostelót, tabletet a hátulján levő 2 rca-ba kötném és nem az elején levő mp3-player jack bemenetbe?
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz reflxx #61966 üzenetére
Őszintén örülök, nagyon szívesen.
Ha víruskergetőt akarsz váltani, ajánlom a Panda Cloud-ot. Mióta használom, semmit nem szívtam be. Nem kérdezősködik, nem hisztizik, csak teszi a dolgát.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
senki11
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Tudtam, hogy ez egyébként típusfüggő, de kíváncsi voltam, hogy nagy átlagban mik a tapasztalatok. Egyébként egy asus 1005ha-ról van szó (intel atom n270). Most egy cooler master két ventis külső laptop hűtével 60-65 fokon ketyeg a masina. A gap-pad-ra ezért írtam hogy újrahasznosított, mert csak a ventit cseréltem. A régi hűtőbordát raktam vissza, de szerelésnél egy kicsit sikerült megfogdosnom a pad-ot. Később megtisztogattam, bepasztáztam és úgy raktam vissza. Most lekötöm a cooler mastert és úgy fogom nyúzni egy kicsit. Anno azt hiszem járt már az érték 90 körül is
-
Piftuka
veterán
"Nem egy MAXELL-em van, hanem kettő. Tehát tudok viszonyítani."
Kedves draff, ne haragudj, de nem... Nem tudsz. :-) Egy szervizes szakember kezén havi szinten adott szériából átfutó több tucat, vagy több száz!!! termék, az viszonyítási alap.
Egy otthoni felhasználó által évek alatt "elkoptatott" két-három darab termék, az nem.
(Ezért is említettem, hogy a saját tapasztalatom alapján nem merném kijelenteni egyetlen termékre sem, hogy megbízható, vagy éppen az ellenkezője.
Ha így lenne, akkor nem vennék merevlemezt, ugyanis az első 13 évben az összes gyártó - beleértve az azóta ténylegesen, vagy "beolvadás" által megszűnt - termékeiből elhalálozott nálam min. 1-1 darab. De micsoda butaság lenne tőlem csak emiatt nem bízni az egyikben, vagy a másikban.Még egy példa arra, hogy a saját nézőpont mennyire torzíthatja a valós eredményt:
A 2000-es évek elején az addig csak és kizárólag "betonstabil", minőségi tápjairól híres Chieftec kihozott egy hibás tápegység modellt. Az olyan szinten rosszul sikerült, hibás darab volt, hogy az összes boltban, az eladott példányok döntő többsége - meghibásodva - visszakerült pár napon, de max. 1-2 hónapon belül a szervizbe.Mégis volt 1-2 felhasználó, aki azt írta, "nem tudom, mi bajotok ezzel a tápegységgel, nekem tökéletesen működik?". Mondjuk 100.000 eladott tápegységből mindössze 1028 volt, amelynél nem jelentkezett valami miatt a gyártási hibából eredő probléma. ("Emlékezetből hasraütés" az adat, de tényleg kb. ilyen brutálisan rossz meghibásodási rátája volt annak a PSU-nak.)
Mégis... aki éppen azt a nagyon kevés, jól működő darabot fogta ki a maga szemszögéből nézve elégedett vásároló volt, és meg volt győződve a termék kiválóságáról.
Márpedig az adatok és a tények ismeretében arra a típusra kijelenthető volt, hogy a "hulladék" kategóriát képviseli. (Ha jól emlékszem aztán a Chieftec el is ismerte - tehetett volna mást? - a hibát, és vissza is hívta cserére az adott szériát mindenhonnan.)Summa summarum: jó dolog, ha valami működik, és szomorú, ha meghibásodik, de egy átlagos felhasználó véleménye egy termék megbízhatóságáról önmagában véve nem mérvadó. Mindössze erre szerettem volna rámutatni.
-
Vakegérke
félisten
Nem ilyen véletlenül a "villogós"? Nekem ilyen van.
Ha igen, akkor elképzelhető, hogy erről van szó, csak eladott nekik a cég egy nem túl jól sikerült szériát, és átcimkézték.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Piftuka
veterán
válasz senki11 #61947 üzenetére
"Meg tudná valaki mondani, hogy mennyi az átlagos cpu hőmérséklet egy laptop esetében?"
Ahogyan a többiek is mondták, erősen rendszerfüggő.
Mindamellett egy átlagos (értsd: nem kiemelkedő hűtésű/szellőzésű) noti esetében semmi kirívó nincsen a 60°C körüli CPU hőmérsékletben, ami intenzív terhelés hatására még 10-20°C-ot nőhet.
Hogy mi az ideális "riasztási" hőmérséklet? Ez pedig kicsit "ízlés dolga" is.
Anno, a TBird procis időkben a Motherboard Monitor riasztási hőmérsékletét 80°C-ra, a lekapcsolási hőmérsékletet 90°C-ra állítottam be.
Jelenleg a "Core i" processzoros gépemnek a BIOS-ában 85°C-os lekapcsolási hőmérsékletet adtam meg. Más kérdés, hogy még előbbi esetben sem sűrűn fordult elő, hogy a CPU 60-65°C-nál jobban felmelegedett.
Mindkét esetben asztali rendszerekről van szó, de abból a szempontból lényegtelen, hogy a CPU milyen "hőterhelést" bír ki. Nyilván az ideális az, ha minél hűvösebb van, de nem kell megijedned a fentebb említett, egyébként viszonylag magas értékektől a notebook esetében.
A merevlemezeknek kevésbé kedvező a rendszer meleg hőmérséklete. Azokat inkább kell félteni. Igaz, azok laptop esetében ilyen szempontból is strapabíróbbak asztali gépekbe szánt társaiknál.
-
draff
aktív tag
válasz Piftuka #61954 üzenetére
Nem egy MAXELL-em van, hanem kettő. Tehát tudok viszonyítani.
És mind a kettő afféle "kitolhatós".
Az egyikkel semmi bajom, míg a másik az folyton szarozik. Már átcseréltem a belsejüket a házakban, mert a jó az legalább villogtatja a LED-jét, ha valami adatmozgás van, míg a másik teljesen sötétben csinálja - vagyis - olyan neki a tok-kialakítása, hogy nem tud kijönni belőle a fény.
Még a "kitolókája" is fekete neki ... -
Piftuka
veterán
válasz E300TD #61901 üzenetére
"Sikeresen megformáztam a Recovery partíciómat WII Backup managerrel WBFS-re. Az ismert visszaállítók nem nagyom komálják. Van valami ötlet mivel tudom visszahozni?"
Mit értesz ez alatt? Melyik szoftverekkel próbálkoztál? És mi a hibajelenség, ill. hibaüzenet az egyes programokban?
-
orion1025
őstag
Na meg elég tág fogalom a gap-pad és a paszta esete.Mert azt lehet úgy is értelmezni, hogy a chipseten gap-pad, de a CPU-n paszta.De úgy is lehet, hogy a CPU-n pad és paszta egyszerre.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Piftuka
veterán
(#61875) draff válasza Piftuka (#61853) üzenetére:
"Nálam viszont a MAXELL pen a menő - mármint - a tönkremenő.
[..]
Nálam nem igazán a "megbízhatóság miniatűr szobrai", az egyszer biztos!"Nekem egy valószínűleg éppen ugyanolyan (fekete színű, "kitolhatós" kialakítású? :-) ) speciel évek óta megbízhatóan teszi a dolgát.
De a félreértések elkerülése végett, még véletlenül sem a saját tapasztalataimra alapozva mondom, hogy a Kingston megbízhatatlan (ahogyan azt sem mondanám egy darab Maxell pendrive-val szerzett tapasztalat alapján, hogy "megbízható").
Hanem...
(#61877) spiritex válasza Piftuka (#61853) üzenetére
"Lehet, hogy az SSD-ikkel voltak gondok, amik vagy user error miatt voltak vagy rossz széria miatt, de hogy én még elromlott Kingston pendrive-ot nem tartottam a kezeim között az is biztos."Ha érdekel benneteket a téma, akkor kérdezzétek meg djculture fórumtársunkat! Szerintem szívesen mesél nektek is a Kingston termékek "legendás megbízhatóságáról".
(Ő a szakmájából adódóan nagyon sok termék alapján tudta nekem is elmondani a véleményét. Engem is meglepett a tény, hiszen anno, a 2000-es évek eljén az egyik "sztármárka" vitathatatlanul a Kingston volt, az ő hosszú távon működő termékeivel és "örökélet garanciájával".
A dolgok változnak... a jelek szerint már a Kingston cégnek sem éri meg tartós fogyasztási cikket gyártani.)[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz senki11 #61947 üzenetére
Konkrétan milyen prociról lenne szó? Milyen felhasználás mellett? Alapjáraton (doksiszerkesztés, html böngészés) előfordulhat 40-45 fokos minimum is, terhelve max. 70-75(-80) fok környékén meg kéne állnia a melegedésnek. De a pontos értékekhez kéne a proci pontos típusa, és a felhasználás módja.
-
Vakegérke
félisten
válasz Krakesz27 #61946 üzenetére
No, akkor maradjunk a kezelőnél. Jobb klikk rajta, partíció törlése. Ha kettő van rajta, úgymint F és P, akkor mindkettő. Szóval egyben legyen az egész. Ha megcsinálta, akkor megint jobb klikk, és formázás.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
senki11
aktív tag
Meg tudná valaki mondani, hogy mennyi az átlagos cpu hőmérséklet egy laptop esetében? Vagy mi az a hőmérséklettartomány amit jobb nem átlépni? Ma cseréltem hűtőt és kiváncsi vagyok, hogy az újrahasznosított gap-pad, illetve a paszta teszi-e a dolgát...
-
Vakegérke
félisten
válasz Krakesz27 #61938 üzenetére
Köszi a privit, de maradjunk inkább itt.
Ha a lemezkezelés alatt nézed, vagy egyébként is tudod, milyen jelű meghajtóid vannak? Elméletileg (a pendrive-ot nem számítva) kettő van. Az egyik a C, a gazdalemez. Aztán van egy D, amely lehet akár második winyó, vagy lehet egy DVD meghajtó, meg van egy E, ami lehet akármi.. Vagy ketté van particionálva a winyó? Van még más a gépedben, ha nem dugod be a pendrive-ot?[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Thunderzolee #61928 üzenetére
Na, közben megtudtam, h a noti wi-fi modulját is fel lehet használni net megosztására, pl. Connectify programmal.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
orion1025
őstag
válasz shadow1901 #61934 üzenetére
Érdeklődd meg itt: [link]
-
Vakegérke
félisten
válasz Krakesz27 #61933 üzenetére
Épp ma linkeltem, talán segít formázni.
-
shadow1901
aktív tag
válasz orion1025 #61932 üzenetére
Igen, ott kerestem én is először. Viszont ott továbbra is a nem kérek van megjelölve, illetve nem hiszem, hogy a fontosabb eseményekbe bele tartozik a lejáró hirdetés. Nem piszkáltam, eddig nem küldött most igen. Nem lehet inkább összefüggésben a múltkori javítás/költözéssel?
Kérdezz, bármit meg lehet oldani! | Inkább privátot írjatok!
-
Krakesz27
tag
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ma bevittem a melóba a pendrivom "kingston DTR 3.0" nyomtatni szerettem volna róla de a kolegám valamit ügyködött rajta és most hazajöttem és nem látom a pendrive-ot sem ahogy kijelezné a gép és formázni sem tudom. Valakinek valami ötelet? Ha valaki tud segíteni írjon. Köszönöm
-
orion1025
őstag
válasz shadow1901 #61931 üzenetére
Beállítások módosításánál tudod változtatni.
-
shadow1901
aktív tag
Ki lehet valahogy kapcsolni, hogy ne küldjön e-mailt az esetlegesen lejáró hirdetéseim linkjével a HA! ?
Kérdezz, bármit meg lehet oldani! | Inkább privátot írjatok!
-
napoleon2323
tag
válasz molnarpeter #61662 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod és bocsánat a késő reagálásért.
A hőfokok rendben vannak és igazad volt, ma próbáltam másik táppal és ugyanúgy produkálja a hibát. :/
With every conflict I grow stronger!
-
-
veterán
Üdv!
http://logout.hu/bejegyzes/caizzz_2/wifi_hotspot_router_nelkul_usb_stickkel.html
Ezzel tényleg lehet olyat csinálni, h a laptopba bejövő netet szét tudom osztani wifin?
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Rivaul
addikt
válasz AeSDé Team #61924 üzenetére
Ha telepítés közben nem kéri vagy át tudod ugrani akkor nem lesz gond mert aida64 kiírja a lap/stb adatait driverek nélkül is s utána kereshetsz hozzá illesztőket.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
AeSDé Team
őstag
válasz AeSDé Team #61922 üzenetére
Na tessék, már meg is van. Csak olyan furcsán nézett ki az a menüpont, mintha más lenne. Aztán sikerült, 1ST device üres volt, 2ND volt a belső merevlemez. Beraktam elsőnek a DVD meghajtót és most jó. Következő kemény dió az lesz, amikor az alaplap telepítő lemezét kéri majd.. ez ugyanis nincs meg. Még a hardver nevét sem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
MacCaine
őstag
válasz AeSDé Team #61922 üzenetére
Nem baj, minden látszik. A BIOS felismeri az ODD-t?
-
Rivaul
addikt
válasz AeSDé Team #61919 üzenetére
Picit tovább kéne fényképezned mert így csak az f11-ig látjuk a dolgot s nehéz tovább lépni gondolatban
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
MacCaine
őstag
válasz AeSDé Team #61919 üzenetére
F11-re mit reagál?
(Ilyen régi gépen mit akarsz csinálni, hogy nem jó rá egy ubi?)
[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, valószinűleg sokak számára nehéz kérdés jön, mert régi hardverről van szó. Kép a boot kérenyőről:
[link]
(a hibát én idéztem elő mert le akartam fotózni...)A helyzet az hogy jelenleg Ubuntu van rajta, és bármit állítgatok benne, sosem akar a CD meghajtóról bootolni. Windowst szeretnék rá telepíteni, de így nem megy. Valaki tudna segíteni ebben? Nagyon megköszönném.
Csinálok fotót a BIOS felületről, stb. ha kéritek.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Unteroff #61916 üzenetére
Igen, amit ajánlottak teljesen jó. Én is valami hasonlót ajánlottam volna, csak gondoltam többet foglalkozom a témával, mintsem rávágom, hogy vegyél valamit (főleg esetedben, ahogyan említetted is, hogy vidéki vagy, így nem olyan könnyű a vásárlás)
Ha költesz rá, akkor jó választás lesz bármelyik említett kütyü. Ha már fel nem használod, esetleg a régi eszközödet akkor eladhatod, hogy csökkentsd a költségeidet.
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
Unteroff
aktív tag
válasz razorbenke92 #61893 üzenetére
Hát, inkább nem rontanám el...
De megkérdeztem a megfelelő topicban, ott ajánlottak egy TP-Link 841ND típusu routert, azon van WAN port, onnan meg meg a 4 UTP kábelnek meg Wifi... De kissé drágának tűnik, főleg vidékről. Helyi boltban is van (állítólag), de drágábban, megbízható webshopból meg kb. ugyanott vagyok. Egy másik eszközt ajánlottak, egy Tenda W309R-t, hasonló paraméterek, mint az előbb említett TP-Link router. Árban kicsit olcsóbb, de az van készleten.
Megfelelő lenne az előbb említett ismeretlen (számomra) router?
Ja, és nem tudom, hogy ki lett-e fizetve, de a telefon még a régiről van, és még hó végéig szól a szerződés. Talán majd visszakérik...
Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius
-
-
rover45
őstag
Köszönöm mindenkinek
-
Vakegérke
félisten
válasz BigBlackDog #61912 üzenetére
-
BigBlackDog
veterán
válasz rover45 #61911 üzenetére
Akkor egy próbát megérhet, esetleg használt cuccokból alkotható valami szvsz. Esetleg. Itt talán jobban tudnak segíteni.
-
rover45
őstag
Sziasztok. Egy haverom közölte ma velem, hogy rakjak össze neki egy gépet, ami normálisan viszi a mai játékokat, de max 70ezer Ft-ja van rá! Először köpni nyelni nem tudtam, de abban maradtunk, hogy utána nézek neki Szerintem ezekhez az igényekhez kéne még egy kicsit gyűjtenie nem?
-
Rivaul
addikt
-
Vakegérke
félisten
válasz Rivaul #61902 üzenetére
Van egy ötletem. Miután átmásoltad valahova, a kiterjesztést nevezd át rtf-re.
Szerk: Még valami.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz Tiboy86 #61891 üzenetére
1. Az első oszlopban a cellaformázásnál a formátum legyen dátum!
2. A második oszlopnál a cellaformázás legyen szám, tizedesjegyek nélkül, a cellába pedig mehet az alábbi képlet a hét számának kiíratásához (értelemszerűen az A1 cellában van a szükséges dátum):
=WEEKNUM(A1)+1400
3. A harmadik oszlop értéke legyen egyenlő az első oszloppal (=A1) és a 'Cellaformázás' ablak 'Szám' fülén állíts be egyéni formátumnak az ééééhh szöveget!
Remélem így megfelel, tudtam segíteni. -
Rivaul
addikt
válasz Vakegérke #61894 üzenetére
Köszi. Csak az a baj hogy nem tudom hogy jó-e Ez ugyan megnyitja az előző 3 letöltött progival ellentétben csak nekem gyanúsan keveset ír... 36kb és cirka van a levélben 12 betű, elvileg nagyobb tartalma kéne hogy legyen mert komplett választ várok. Miért nem lehet normális formátumot használniuk
-
E300TD
tag
Sziasztok,
Sikeresen megformáztam a Recovery partíciómat WII Backup managerrel WBFS-re. Az ismert visszaállítók nem nagyom komálják. Van valami ötlet mivel tudom visszahozni?
KösziA vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire" "A vélemény olyan, mint a fing, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra"
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrotik routerek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Logitech G29 kormány váltóval együtt eladó PS3/PS4/PS5/PC kompatibilis/Beszámítás van
- Jól felszerelt Gigabyte B85M-D3H (4x SATA3, 2x SATA2/HDMI, DVI, VGA/4x DIMM/hűtött VRM) + Win10 Pro
- ALPENFÖHN Black Ridge alacsony profilú univerzális CPU hűtő
- Huawei P40Pro 256/8
- Samsung Galaxy Watch3 45mm BT okosóra +fém szíj +lünetta gyűrű +üvegfólia +szerszám SM-R840
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest