Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kecuhun
senior tag
Nem tudjátok mitől lehet az, hogy időnként a netem (20 Mbit) sebessége lecsökken kb. 5-10 kb/s-re, majd 10-20 perc múlva magától "megjavul" és visszaáll az eredeti sebességre. A szolgáltató hibája, vagy hardver, vagy esetleg valami vírus?
-
Elvagyok
senior tag
B.U.É.K.Mindenkinek!!!Laci.
Soha többé ...
-
FID
őstag
Sziasztok fontos lenne hamar választ kapni:[link]
Megéri beruházni rá?, Játékra kellene egy 27"-os moncsi.Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
draff
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #61485 üzenetére
Lehet hogy elkelne neki egy elemcsere.
Vagy akksi ... -
spiritex
veterán
válasz Melack #61487 üzenetére
...hát múltkor még jobbak voltak az árak egy konkrét tv esetén, mint az általad említett cégeknél, de most megnéztem és ma már nem... ugyanannyi, mint bent a boltban... akkor nem is igaz, amit ígérnek, hogy jobbak az online áraik...
(#61488) sklopp
...mondjuk mondasz valamit...(#61489) V.Stryker
Köszi, szétnézek majd ott is. Amúgy anyukámnak kellene egy NEM FullHD-s 32"-es lcd led, mert a régi crt-jén vagy kilóg két oldalt a 16:9-es adás, vagy belekicsinyítve annyira kicsi minden az 51 cm-en, hogy alig látja.
Egyelőre ezt néztem ki: LG 32LN536B. Megnéztem élőben és vállalható a MinDig tv-s képe, mert hogy azt fogja rajta nézni.[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
Valaki vett már nagyobb dolgot (pl. tv-t) a Média M webshopjában? Csak mert érdekelne, hogy nem azért olcsóbb-e minden, mint a boltban, mert mondjuk visszavitt, vagy nem teljesen tökéletes termékek? Szerintetek szabad onnan vásárolni? Megmondom én azért félek, mert eddig mindig megjártam a MM-os akciós termékekkel. Eddig 3x próbálkoztam, de mindnek volt valami baja, és ők tudták is, mert minden esetben azonnal adták is vissza a pénzt. De most nincs kedvem eljátszani ezt a játékot egy tv-vel... kicsit macerás lenne. Inkább bemegyek, és megveszem 5e Ft-al drágábban, csak jó legyen!
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Logitech vezeték nélküli egerem megint szórakozik velem. Néha teljesen nem érzékeli az egeret a gép, és amikor ez van, akkor a piros fény az egér alján villog, majd amikor újra el kezd működni, megáll a villogás. Mindeközben a billentyűzet tökéletesen működik. Mi a hiba?
Üdv. Johnny
-
válasz shadow1901 #61482 üzenetére
Áh és tényleg, ott be volt lőve 50%-ra. Remélem ezután akkor okés lesz, köszi!
Sent from my keyBoard
-
shadow1901
aktív tag
-
Üdv!
Fogalmam sincs hova illik ez pontosan, szóval itt teszem fel a kérdést... amikor bedugok egy bármilyen usb-s kütyüt a gépbe (mind1, hogy elő vagy hátlapon), akkor valamiért a win leveszi néhány program hangerejét, de olyan lökött módon, amit még nem láttam. Mutatja az eredeti hangerőt is. Képen beszédesebb:
És innentől így marad, hacsak kézzel vissza nem húzom maxra, de van amikor még utána ismét leveszi pár másodpercen belül. Valami gyártóspecifikus baromság lehet vagy...? (Gigabyte lap, Via hd audio)
Sent from my keyBoard
-
Thrawn
félisten
-
Riska.91
tag
sziasztok.nemrég vettem egy új gépet (ASROCK H87M Pro4,INTEL Core i5-4570 3.20GHz,KINGSTON 8GB HyperX XMP DDR3 1600MHz, MSI 7870). windows 8.1 van a gépen.az lenne a problémám hogy amikor netezek és megnyitok egy-két oldalt és közben megy a youtube vagy valamilyen film a gépen elkezd valami iszonyatosan szaggatni a hang meg a kép.mi lehet a gond?
A szívre célozz Ramon! A szívre!
-
Thrawn
félisten
válasz V.Stryker #61471 üzenetére
A RAM-ok deafult beállítása 1333 MHz ahogy a pdf-ben is le van írva. Ha van benne XMP profil akkor használhatod azt, de manuálisan is át lehet állítani 1600-ra.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Memóriával kapcsolatos kérdésem lenne.
Van egy ilyen lapom, OC nélkül tudja az 1600-as memóriát kezelni, van egy ilyen procim, ami szintén alapból tudja alapból az 1600-as memóriát kezelni és van egy ilyen 1600-as memóriám. A gond az,hogy bios default és memory frequency Auto -n is csak 1333-on mennek a ramok.
Mi lenne a teendőm?
-
-
rtcwfan
tag
PSP UMD nem jó mert zörög benne a lemez és csak fejjel lefelé hajlandó valahogy nehezen beolvasni, a psp-vel nincs baj mert vígan beolvassa az összes többi umd-t csak ezt nem. Mit csináljak vele, hogy menjen?
Tudom van PSP topik is de az eléggé ki van halva! Heroes 2-ről van szó de ez tökmindegy!I'll make him an offer he can't refuse.//C3 Audi 100 2.3E Avant Automatic 1990// Return To Castle Wolfenstein *BEST*///
-
draff
aktív tag
válasz seederking #61460 üzenetére
A mostani lapos TV-k legtöbbje már rendelkezik D-SUB csatlakozóval .
(legalábbis az enyémen szintén van olyan), de az csak a képet(videojel) fogadja be.
Így a hangot teljesen más úton-módon kell belevinned a rendszerbe.
Vagy egy külön külső sztereo-erősítővel próbálkozol.
(ugyanis a TV inkább kiadja a hangot, mintsem befogadja - bár - többnyire a SCART csatlakozójukon van ám hangbemenet - a 2-es, 4-es és 6-os tüskén.
A 4-es tüske a földelés, a többi meg a bal és jobb bemenet)
Tehát egy olyan SCART dugós vezetéket kell "összehoznod", amely erre képes lesz. -
draff
aktív tag
válasz Dexter-2000 #61439 üzenetére
Igen - van!
Letöltöd valahonnan a netről a Linux valamelyik Ubuntu-s változatát majd kiírod egy CD-re.
Aztán a gépeden a BIOS-ában átállítod a boot-olási sorrendet CD lejátszóra - és elindítod.
A lemez felajánlja a telepítést, de hagyja azt is, hogy csak kipróbáljad -
magyarul - nem települ fel, csak szépen beírja magát a memóriába.
Ha teljesen beindult és feláll maga a Linux rendszer, akkor máris látható lesz a teljes géptartalmad a megfelelő könyvtár-strukturában, így persze a kártyaolvasóval beledugott SD kártyáé is.
Akkor gyorsan lemented a fontos adatokat ...ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Digital
addikt
Hali!
Úgy tudom bezárták a "Józsikát" (Józsefvárosi piac).
Van még ott élet, vagy szélnek eresztették az árusokat?
Konkrétan gagyi parfümöket szeretnék vásárolni!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Źşë'
addikt
elvileg ez az adapter pont ezt a célt szolgálja
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz seederking #61460 üzenetére
elméletileg lehetséges, de hangot nem fog átvinni mivel analóg a csatid
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
ggg666
őstag
válasz szlovibuki #61462 üzenetére
-
szlovibuki
tag
Halihó!
Ebayről szeretnék rendelni pár apró holmit, egészen pontosan ezt a kettőt: 1 2
~700 Ft összesen a kettő, mindkettőnél ingyenes a szállítás, de nem tudom, hogy ilyen kis összegű cuccoknál lehet-e gond a vámon, mert ha ennek az összegnek a többszörösét kell esetleg kifizetni érte a vámon, akkor adtam a ...-nak egy pofot.
-
MacCaine
őstag
Tudtok nekem olyan (lehetőleg ingyenes) programot mondani, ami a webkameráról rögzít képet és / vagy videót úgy, hogy mozgásra indul a felvétel? (Laptopba beépített webcam, nem volt hozzá semmi extra szoftver sajnos.)
Az megoldható, hogy lezárt gépnél (tehát a monitor sleepben van) is működjön?
-
TGaben
tag
válasz DJ. Ru$y #61456 üzenetére
Köszi szépen!
Még annyit, hogy ez a 850W-os táp, ami gold "fokozatú", elvileg hatékonyabb, de gondolom az sem fogyaszt maxon még játéknál sem. Mert az alatrészek mondjuk (proci, vga) 100, 200-at is "esznek" akkor. Vagy inkább mérjem majd le a gépet?Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
TGaben
tag
válasz DJ. Ru$y #61454 üzenetére
Akkor szinte biztos, hogy az a ludas A lámpa ingyen volt, és működött a benne lévő izzóval, csak kiégett, és sokáig nem volt benne. De nemrég vettünk. Lehet nem kellett volna. És hiába volt ingyen a lámpa, - akkori melóhelyről - ha azóta kifizettük a villanyszámlával.
Mit javasolsz a mélyhűtő megnézésére? Mérőezköszt?[ Szerkesztve ]
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
törölt tag
válasz miklos16 #61448 üzenetére
ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
TGaben: 300W? Mi az, valami légvédelmi fényszóró? Akkor megtaláltuk a felelőst.
[ Szerkesztve ]
-
TGaben
tag
válasz #65675776 #61446 üzenetére
Persze, van más is "ami szokott" hűtő, külön mélyhűtő ami elég régi, tűzhely, mosógép, 2 régebbi tv, stb, és lámpák. Sőt, az egyik áló lámpába nemrég lett izzó téve, addig nem is használtuk. Az a fajta, (izzó) ami ugy néz ki, mint egy vékonyabb cső, üvegből, 300W a teljesytménye, gondolom akkor az is fogyaszthat rendesen.
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
miklos16
csendes tag
Üdv skacok
Tudna nekem valaki segítséget adni, hogy mégis milyen topikot keressek amiben valami számítógépes guru segíteni felértékelni a gépemet ?
Köszönöm -
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Fura kérdés lesz, de az lehet, hogy egy alkatrész, nem megfelő működése miatt, "többet fogyaszt" a gép? 850 Wattos a táp, gold. Nem vettem észre hibát, csak a villany számla nőtt meg 1-2 hónapja jócskán, de ennyire akkor sem volt sok amikor nem volt munkám, és egész nap ment a gép. Lehet a táp hibás ebben? Mivel tudnám megnézni, hogy mennyit fogyaszt a konfig?
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Víz Elek
senior tag
Van itt egy jó számítógépzseni?
Azt szeretném kérdezni, hogy muszáj fb-n regisztrálva lenni ahhoz, hogy tudjunk az alábbi oldalon szavazni?
[link]Nincs esetleg valami kiskapu?
Samsung S9
-
Vakegérke
félisten
válasz Dexter-2000 #61439 üzenetére
Van egy pár progi, adatmentésre szolgálnak. Egyiket se próbáltam.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
ricsiii01
tag
Hello!
Milyen programmal tudom azt megcsinálni, hogy játék közben mutassa a CPU/VGA/RAM terheltségét és a hőmérsékletét az FPS mellett?
Köszi!.
-
Dexter-2000
őstag
van egy 16Gb os microsd kártyám amivel történt valami és ha berakom a gépbe akkor az formázni akarja mikor megnyitom.
Van rá mód hogy a rajtalévő adatokat kimentsem?
telefonban használtam a kártyátSzép napot!
-
juve600
nagyúr
üdv
Gigabyte H81M-S2PV
Intel Dual Core G3220
8gb ddr3 kingmax
fsp hexa 500 w táp
hd 7770a lap és proci vadi új,összeraktam a konfigot,minden csati a helyén,erre se kép-se hang,nem indul semmi,müködő konfig volt,a lapot-procit cseréltem,többi minden maradt
ami rádugom a tápra a 220as csatit, a csillárban az égő vibrál.....
mi lehet a gond ???
thx -
Simivok
senior tag
GA-B85M-D3H alaplapom van. Feltettem minden drivert. Az a probléma hogy ha alvóba rakom akkor kikapcsol majd újra bekapcsol. Miért csinálja ezt?
Galaxy S23 256GB Cream
-
Lenry
félisten
válasz reaperw810i #61433 üzenetére
energiagazdálkodásnál kapcsold ki az USB lekapcsolását. szerintem azzal lehet összefüggésben
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
reaperw810i
csendes tag
Sziasztok a kérdésem az lenne hogy miért van az hogy ha autós játékkal játszom és csak kontrollert használok tehát játék közben nem érek az egérhez vagy billentyüzethez akkor akadozni kezd a játék vagy meg is áll a kép de amint hozzáérek az egérhez vagy billentyühöz akadás nélkül megy tovább a játék?Ez a jelenség akkor is előjön ha például elindul a képernyőkimélő és ha nem érek a géphez az is akadozni kezd majd megáll.Akció játékoknál ahol folyamatos a kontaktus az egérrel vagy billentyűvel ott semmi probléma nincs.Próbáltam már újratelepíteni másik meghajtóra másik driverek ugyan az de akkor mi lehet a gond?
-
Lenry
félisten
válasz Lompos48 #61431 üzenetére
hogy ez a megoldás mennyi mindenre jó...
egyszer szerverszünetmentest majdnem kukáztunk, mert az istenért nem volt hajlandó töltést felvenni a konnektorból, míg valaki fel nem dobta ezt az ötletet és lám: azonnal működött
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
djSiku
csendes tag
Sziasztok!
Hozzá nem értőként felettébb érdekes problémára lettem figyelmes, ezért szeretném kikérni a Fórum Tisztelt Közösségének ötleteit.
Az MMben vettem egy Hama kapcsolós elosztót.
Erre kötöttem rá a számítógép összes tartozékát, hogy egy kapcsolással lehessen áramtalanítani, ha szükséges.
A probléma a következő:
Ha kikapcsolom az elosztót, a monitorom ki-bekapcsológombjában levő kis led időnként felvillan, kb percenként. A monitor sosem csinált még ilyet, vagy világítania kell vagy sem, nem pislog semmilyen üzemmódban. Ha simán áram alatt hagyom és kikapcsolom, nem tesz ilyet.
Normális dolog ez? Gyakorlatilag értelmezésem szerint a kapcsoló időnként átengedhet egy pici áramot (javítsatok ki, ha tévedek), de nem veszélyes ez? Illetve nem okozhat problémát az elektronikus dolgokban?
Várom ötleteiteket és meglátásotokat
Hálás köszönettel,
Zsolti
-
huh87
tag
Sziasztok!
Ha egy GA-B75M-HD3 alaplapba Intel G2020 processzort teszek, 4GB RAM-mal, és a BIOS-ban beállítom, hogy a grafikus vezérlés 1GB RAM-ot használhat, akkor elég a 32bites win7 a teljes memória használathoz, vagy mindenképpen kell 64bites oprendszer?
(még leragadtam a socket 478 korában...)"Az ételt nem szeretni kell, hanem megenni. Egymást kell szeretni, és nem megenni."
-
draff
aktív tag
válasz amdathlonxp #61409 üzenetére
A vicces az benne, hogy ez sajna mind kell.
Van alapból maga a számítógép, ami bele van dugva a szürke dobozba (ez a 220V-os alap).
Ha tehát a doboz a számítógép felől bekapcsolást érzékel, automatikusan áram alá helyezi és bekapcsolja a rajta levő összes konnektorokat és akkor megy belőle a többi cuccos - a monitor, az erősítő, egy asztali lámpa, a szkenner és a nyomtató.
Külön kapcsolható még egy különálló tápról a külső vinyó (1 TB-os Toshiba) és a szabadon álló (bele bármi dugható még) hosszabbítós 3 aljzatos elosztó.
A számítógépből meg szinte természet-szerűleg jönnek-mennek a muszájkell-es vezetékek.
USB hosszabbító az USB-s LAN vezeték nélküli hálózati modemhez, egy másik USB hosszabbító /elosztóval/ a mindenféle kártyaolvasókhoz (SD, mini SD és XD), s külön egy a banki kódkártya-feldolgozóhoz, továbbá a mobiltelefonom adatkábele, az egér és a billentyűzet, valamint a nyomtató és szkenner USB adatkábelei, a hangkártya kimenete egy 2x15 W-os sztereó hangerősítőhöz, a hangfalvezetékekkel, majd a kamerámhoz a kameracsatlakozó - ha éppen valami filmet digitalizálnék róla, továbbá maga a külső vinyó adatkábele, egy szolíd mikrofonvezeték meg a webkamera vezetéke - a skype-hoz.Szóval - akarva de akaratlan - sajnos ennyi vezetékre mindenképpen szükségem van, akármilyen hülyén is néznek ki.
Akkor nagyon szar a helyzet, ha valamiért mindent ki kell húzni, pl. gép szétszedés, javítás-szerelés, meg ilyenek ...
- Na - azután szokott persze jönni utána a "mi hová volt dugva"' játék .... bár soknak adott a dugó-aljzat profilja, de 8 USB-nél már egyáltalán nem mindegy, hogy melyiket hova dugom vissza. Ha jó helyre - csend van.De ha kivételesen nem ott volt előtte, akkor máris jön a windows a maga kis bohóckodásával - új hardvert talált és telepíti a .... blablabla.
Szóval - már teljesen úgy vagyok vele - minél kevesebbszer az asztal - és ezzel a gép - mögé bemenni!
Amennyire lehet- neki van tolva a falnak - "oszt jónapot" ...[ Szerkesztve ]
-
sixpack89
tag
üdv! az lenne a kérdésem,hogyan lehet iphonra fájlokat másolni? iphone 5 van tesómnak,és a gépre rákötöttem a kábellel együtt az iphone-t de nem tudom másolni mert nem engedi,se a mappákba húzni a fájlokat.
-
Novics
senior tag
válasz dvdbackuper #61391 üzenetére
Köszi. A sima win xp tűzfal van csak bekapcsolva. A gép az egyik lakásotthonban van, ahová külön ki kell utaznom, hogy megnézzem. De majd megpróbálom. Más ötlet?
[ Szerkesztve ]
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Gordon32
tag
Koszi!!!
Üdv! Gordon
-
Gordon32
tag
válasz 800.henrik #61420 üzenetére
Az angolom nem tul eros de ha jol ertelmezem akk 72 fok az ajanlott?
Üdv! Gordon
-
-
Lenry
félisten
válasz Gordon32 #61413 üzenetére
ha ilyen szirénázásszerűen sípolt, akkor igen, elérte a 60 fokot.
nyugodtan tekerd föntebb 70-80 környékére a riasztást, 60-on még az égvilágon semmi baja nem lesz semminek, terhelés alatt (pláne gyári hűtővel) ez még bőven üzemi hőmérsékletGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Gordon32
tag
Sziasztok! Segitseg kene ujj gepem tegnap jatek alatt el kezdett sipolni hol rovidebb hol hosszabb ideig aztan semmi mi lehet ennek az oka lehet hogy a melegedes?biosban 60 fokra van alitva a riasztas.
Üdv! Gordon
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
kb 1,5 éve csináltattam a postán egy erste bankkártyát, amit most meg szeretnék szüntetni. Az lenne a kérdésem, hogy tudja valaki közületek, hogy vn-e ennek díja, és ha igen, kb mennyibe fájna?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Ma reggeltol kezdve, kb felpercenkent-percenkent "fokuszt veszit" az aktualis ablakom, rohadt idegesito, mert lenne 2 oras dolgom, es mindig gepeles kozben vissza kell kattintani egerrel. Otlet? tudtommal semmi uj progit nem tettem fel.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
amdathlonxp
aktív tag
-
reaperw810i
csendes tag
Sziasztok a kérdésem az lenne hogy miért van az hogy ha autós játékkal játszom és csak kontrollert használok tehát játék közben nem érek az egérhez vagy billentyüzethez akkor akadozni kezd a játék vagy meg is áll a kép de amint hozzáérek az egérhez vagy billentyühöz akadás nélkül megy tovább a játék?Ez a jelenség akkor is előjön ha például elindul a képernyőkimélő és ha nem érek a géphez az is akadozni kezd majd megáll.Akció játékoknál ahol folyamatos a kontaktus az egérrel vagy billentyűvel ott semmi probléma nincs.Próbáltam már újratelepíteni másik meghajtóra másik driverek ugyan az de akkor mi lehet a gond?
-
törölt tag
válasz 800.henrik #61406 üzenetére
Az ilyeneknek nem szabad hinni. Az enyémre is 430W-ot ír, ehhez képest mérten 336W volt, és ez az, amit a hálózatból felvesz. Szóval valójában 286W-ot fogyaszt a gépem csúcsrajáratva.
-
-
pjen
félisten
válasz 800.henrik #61403 üzenetére
Itt nem a kimenő feszültségekkel van baj,hanem a tápegység korával(elkók kiszáradva)valamint a védelem hiányával.Nézd meg hány wattos a táp,mérd meg mennyit fogyaszt a gép 100% on legyen legalább 2 az 1 hez arány,de akkor sincs garancia.
-
800.henrik
senior tag
1-2 hónapja csináltam egy tesztet:
Processzor 4Ghz-n, GPU 730MHZ-en, és elindítottam a Prime 95-öt + a Furmark-ot + HDD és DVD lejátszó tesztprogramot.... 5 ventilátor volt rákötve, 1db 40cm-es, 4db 12cm-es, így ment a gép egy napig, és működik a táp Régen volt FSP táp Codegen matricával, ez nem olyan? Ez van ráírva: Codegen/DISPLAY 350X 400W
Szerk.: Beleraktam egy 420W-os Mercury-t is, azzal 5 perc után kikapcsolt a gép
[ Szerkesztve ]
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
Simivok
senior tag
-
pjen
félisten
válasz 800.henrik #61399 üzenetére
Mert 6-8 éves.Nem tudom hány wattos a táp,de az a pressler pörgetve fogyaszt vagy 130w ot + a VGA,szóval meg lesz dolgoztatva rendesen,na de sok sikert.
Plusz daa-raa kolléga véleménye!
Szóval ennek a vége lehet egy gyász jelentés lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SkyShowtime
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest