Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen routert?
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beeeeerka
tag
- Na, jó, jó ... de EZ ... mivel jön le ? - Hát ... gondolom ... majd ... IDŐvel. - Híííííííííííííííííííííííííííííííííí ...
-
beeeeerka
tag
válasz Balinov #61510 üzenetére
Szia,
Nem, az FF280 a HD anyagot gyönyörűen átkódolta DVD-PAL720*576ba, a videoja tökéletes, csak a hanggal van valami tulajdonjogi probléma a hibajelzés szerint.
Ja, és az átkódolt állomány tökjól lejátszható hanggal, kompletten. Csak a NERO tiltakozik !
Üdv: B.
[ Szerkesztve ]
- Na, jó, jó ... de EZ ... mivel jön le ? - Hát ... gondolom ... majd ... IDŐvel. - Híííííííííííííííííííííííííííííííííí ...
-
beeeeerka
tag
És BÚÉK mindenkinek !
-
beeeeerka
tag
válasz Xmodule #31860 üzenetére
Szia,
Másfelé volt dolgom, egy év után most visszatérek ...
Mellékelten küldöm a kért fotókat.
A "CLOCK/TIMER" gombot megnyomva ( a készüléken és a távirányítón is ) átáll a kijelző az órabeállításra, az óra érték elkezd villogni. De sem növelni, sem csökkenteni nem tudom egyik gombbal sem, valamint a perc értékre sem tudok átnavigálni. Nyomtam én már mindent a készüléken és a távirányítón is, de semmi ...
Köszönöm: B.
-
beeeeerka
tag
Sziasztok,
Kaptam egy ismerőstől egy ’m4v’ állományt, természetesen az asztali DVD nem játssza le.
A Format Factory 2.80 –nal átkonvertáltam mpg-be. A HD miatt csak másodikra sikerült,
de nagyon jó lett. Az FF280 beállításait kimásoltam, mellékelve. A Windows Media Player ( tudom, hogy van jobb is, de nekem ez is megteszi ) tökéletesen lejátssza. Fórumban olvastam, h. hang eltolódási problémája volt valakinek az m4v-vel, de az átkonvertált állományban semmi hiba nem volt, ráadásul még kb 10%-kal kisebb lett a mérete ( akkor vajon mi értelme van az m4v-nek, hacsak nem szívatni akart, akitől kaptam … ), szerintem tökjólett ! Csináltam egy Gspot adatlapot is, mellékelve .
A kész mpg-t fel akartam írni DVD-re, ahogy szoktam, hetente 8-10db-ot csinálok.
A NERO-m a mellékelt hibaüzenetet küldte ( adatlapja is mellékelve ), és már a tesztnézetben is hangtalan volt a video, nem is próbáltam felírni.Tudja –e valaki ( vagy mindenki tudja, csak én nem ? ) hogy mi lenne a megoldás ? Természetesen nem akarok dobozos NERO6.0-át venni, inkább a meglévő NERO-mhoz kellene valamit letölteni (?).
Előre is köszönöm: B.
[ Szerkesztve ]
-
beeeeerka
tag
Sziasztok,
Thomson cs100 mikro hifi óráját hogyan kell beállítani ?
1-2 éve nem használtam és már nincs meg a haszn_ut.Előre is köszi, B.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- PlayStation 5
- IDE HDD adatmentés, segítségkérés (nem pörög fel)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EA Sports WRC '23
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest