Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszi07
senior tag
A Seagate Barracuda winchesterek mennyire hangosak? WD-hez hasonlítva mondjuk.
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Satyricon
addikt
válasz DJ. Ru$y #60990 üzenetére
Szuper, vagyok köszönöm mindenkinek!
daa-raa: Ezt jól benéztem akkor Pedig régen ugyanúgy nézett ki a steam, mint amit belinkeltem
Szerk.:
Ja, am elég tré a netem mostanában, mindig megszakad a net. Milyen progival érdemes letölteni, hogy ha meg is szakad a net, ugyanonnan folytassa a letöltést, ahol megszakadt?[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Satyricon #60989 üzenetére
http://store.steampowered.com/
Az itt található keresőbe. Mondjuk.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
válasz molnarpeter #60984 üzenetére
Nálunk a Samsung Magican felkínált pár beállítást, hogy hogyan kíméljük az SSD-t, és azóta minden ok. 1,1 év;1,23 TB
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Azt hallottam, hogy ingyen adja most a steam a Left For Dead 2 játékot, a karácsony miatt. Mivel nagyon ritkán járok arra felé, ezért nem ismerem sajna. Regizve viszont vagyok, a Half Life 2 black box miatt, de most a Left For Dead 2-t nem találom. Valaki be tudná linkelni? Köszi, és Boldog Karácsonyt mindenkinek!
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Simivok
senior tag
fent van az msi afterburner legújabb verziója...mit pipáljak ki hogy mutassa játék közben az adatokat?
Galaxy S23 256GB Cream
-
pjen
félisten
válasz DonThomasino #60972 üzenetére
Szia.Az enyém egy samu 840 SSD.63nap11óra működési idővel,ezt írja a HD sentinel,semmit nem állítottam csak ACHI ra hogy legyen trimm,Most is 100/100 as,több mint 1000 napot és hibátlanságot ír.Ja 256 GB-s ha ez számít. Tehát szerintem nem kell rá annyira vigyázni.
kiszi07:Ha csak szovtveresen húzod,nem lehet baja.Legalábbis amiket én használtamíva tuner,ati tool,mindíg tesztet futtattak először ha sok volt vissza állították.
DonThomasino:Tulajdonképpen a vigyázást Vakegérkének szántam.Elnézést.
[ Szerkesztve ]
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok,
ha én húznám a VGA-at mennyivel lehetne húzni, hogy még stabil legyen és ne károsodjon? Sapphire HD 6870[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Qru
MODERÁTOR
válasz DonThomasino #60972 üzenetére
Tiltsd le teljesen. Feleslegesen gyilkolod az ssd-t vele es csokkented a tarhelyet.
Ha letiltod azzal gyorsabb is lesz, mert a ram sokkal-sokkal gyorsabb meg egy ssd-nel is.#nincsbennetarcsi
-
Vakegérke
félisten
-
cashback
őstag
válasz #65675776 #60969 üzenetére
SSD-nél nagyon sokan használják a lapozófájlt... így mást ehhez nem tudok hozzáfűzni. Mindenki döntse el maga, hogy szüksége van rá vagy sem - Attól függetlenül, hogy mit szeret a hardver... mert a Win szereti a lapozófájlját... és sajnos Ő az aki diktálja a dolgokat.
A procihűtés viszont mint kiderült [link] nem valami torony lesz... úgyhogy teljesen mindegy.
Vakegérke - Játékok szeretik erőszeretettel arra hivatkozni, hogy kell nekik. Pl.: COD Ghosts
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
cashback
őstag
válasz DonThomasino #60967 üzenetére
Szerintem nem sok.
Hivatalos infó szerint: 16 GB (32 bites) vagy 20 GB (64 bites)Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
cashback
őstag
válasz #65675776 #60964 üzenetére
Vannak programok amiknek kell a lapozófájl megléte.
(a lentebb linkelt írás is hasonlóan véli)-----------
775-ös furatos dolog...
Volt szerencsém kipróbálni az AsRock B75-ös lapomban egy EKL Alpenföhn GrossClockner hűtést... Nem került közelebb a vga-hoz mint kellett volna.Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
törölt tag
válasz DonThomasino #60963 üzenetére
SSD-n érdemes úgy ahogy van letiltani a lapozófile-t, mert elég hamar el tudja fárasztani a flash cellákat.
-
-
törölt tag
válasz cashback #60935 üzenetére
Jó is lenne ez a rendszer, csak a nagyobb toronyhűtők pl szépen rá tudnak karcolni a VGA hátoldalára ha a 775-ös furatokat használja az ember.
Zoli1222: Ha a mappában a megfelelő fileok vannak (ifo-k, vob-ok, bup-ok). akkor mindenféle konvertálás nélkül működnie kellene bármilyen DVD lejátszóval, elvégre ez a DVD-video szabványos formátuma.
DonThomasino: Rendszervisszaállítás tud még sok helyet lefoglalani. Esetleg a Users\%userprofile%\Appdata\Local\Temp lehet tele minden retekkel.
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
válasz DonThomasino #60958 üzenetére
hiberfil.sys-re gondoltam.
Egyéb rejtett könyvtárak Pl. nálam: ProgramData ; Users ; swapfile.sys...
60Gb-nak adják el, de 1000-es váltóval. 1Gb=1024Mb
SSD esetén a lapozófájl teljes mérete felesleges... csökkenthető: [link]
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
válasz cashback #60957 üzenetére
Lapozó file 12 GB.
Egy szűz rendszernél milyen egyéb rejtett vackok vannak?
Hibernálás ki van kapcsolva ahogy a rendszer visszaállítás is.
Itt a hiberfil.sys re gondolsz?Ezeket a dolgokat nem abból kéne neki finnaszírozni
hogy a 60GB ból csak 55GB disket lát a windows?[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
cashback
őstag
válasz DonThomasino #60952 üzenetére
Hibernációs fájl, lapozó fájl? Egyéb rejtett vackok?
Nálam 2hetes Win 8.1 - 29Gb (lapozófájl 8Gb)
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
64-es full frissre húzott ~1 éves rendszer 20,7 GB.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Apollo_21
addikt
Nekem mai napra lefrissítve, 18,1Gb csak a win mappa... egyéb könyvtára olyan 500-700mb körül.
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
DonThomasino
veterán
-
pjen
félisten
válasz DonThomasino #60950 üzenetére
Nekem,igaz már egy fél éve fent van Win 7 professional,folyamatos frissítésekkel:25.7GB.
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok! Ha van 2 dvd audio ts és video ts mappával azt felmásolom a gépre, majd onnan ezeket 1 dvd-re átmásolom, akkor ugyanúgy le tudom játszani 1 dvd lejátszón? Mert ha igen, akkor nem vacakolok konvertálással. A válaszokat előre is köszi!
-
grrpowa
aktív tag
válasz Milgram1 #60946 üzenetére
Elvileg 775 re jó csak rev 1 vagy 2
The Freezer 7 PRO Rev.2 is compatible with AMD Sockets FM2, FM1, AM3+, AM3, AM2+, AM2, 939, 754; Intel Sockets 1366, 1156, 1155 and 775.The Freeze 64 PRO is compatible with AMD Sockets FM2, FM1, AM3+, AM3, AM2+, AM2, 939, 754.
[ Szerkesztve ]
0631 7710098
-
Milgram1
aktív tag
Hello,
Egy Artic Freezer 7 Pro jó LGA1150-hez?[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz DonThomasino #60925 üzenetére
Biztonsági mentést állítottál be
-
cashback
őstag
válasz dltpwnz #60939 üzenetére
1155-es biztos hogy jó lesz rá.
Úgyis veszel egyet... akkor már olyat vegyél ami erre készült.
TaylorXIII - Lehetséges. Én ezt néztem: [link]
Egyébként meg venni kell egy ilyet vagy hasonlót: [link] Apróról persze olcsóbban is megúszható.
Kompatibilitás
Intel: Socket 478 / LGA775 / LGA1155 / LGA1156 / LGA1150 / LGA1366
AMD: Socket 754 / 939 / 940 / AM2 / AM2+ / AM3 / AM3+ / FM1 / FM2 / FM2+Biztos hogy nem lesz vele probléma.
Aprót inkább akkor se linkelj szakmai topicban ha nem a sajátod.
[ Módosította: #65675776 ]
-
cashback
őstag
válasz dltpwnz #60936 üzenetére
Nem.
Teljesen más a furattáv.A fehérrel jelölt furatok az 1155-ös hűtésé... a jelöletlen pedig a 775/1156-os.
1155-nek nem tudom milyen felfogatása van... de esélyes hogy 1155-ös méretezést kapott.
[ Szerkesztve ]
-
dltpwnz
aktív tag
Sziasztok , valaki nem tudja erre a lapra rámegy a 775 foglalatú cpu hűtő ?
-
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
win 7 usb telepítésénél ezt írja ki a gép:you dont have the disc, contact your system administrator or computer manufacturer for assistance
File: \Boot\BCD
status: 0xc000000e
info: An error occured while attempting to read the boot configuration datausb-ről egy másikgépen ezt a win7-et már sikeresen telepítettem!
valamiért nem ismeri fel az usb-ről a telepítési adatokat..
mit hogyan állítsak a boot menübe?
Ettől függetlenül, kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok midenkinek!
You are being revived
-
kiszi07
senior tag
Kaptam a PCX-től egy ingyenes házhozszállításos kupont akit érdekel írjon! INGYEN
-
boygabi_
aktív tag
Van 1 PC monitorom és egy Plazma TV-m összekötve. Egy ideje nem tudom a feladatkezelőt vagy vezérlőpultot megnyitni mert a másik megjelenítőre rakja ki. Ha a tv nincs bekapcsolva akkor is. Ez mitől lehet?
Mit lehet ezzel csinálni?Szerk. Most felbontást akartam állítani de hiába nyomtam jobb klikket azt sem rakja ki a monitoromra.
[ Szerkesztve ]
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz DonThomasino #60928 üzenetére
Értem, kösz. Azzel nem is lenne probléma, csak úgy nem fordulatszám szabályzott, ami is a célom lenne.
- Glaz-doz-fhut -
-
VectorworksH
tag
Sziasztok!
használ valaki Win7-64bit alatt Dynastrip programot? Esetleg Kodak Preps 6.3-at?
Grafikai tervezest vallalok! Kivitelezes is megoldhato! behance.net/vectorworkshun
-
DonThomasino
veterán
válasz Glaz-dozfhut #60927 üzenetére
Sokkal jobb megoldás ha olyan átalakítót szerzel ami közvetlen
tápra csatlakozik így gyakorlatilag bármennyit mert az bírja." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Glaz-dozfhut
őstag
Sziasztok, Kellemes Ünnepeket!
Arról szeretnék kérdezni, hogy ha az alaplapomon csak egy ventilátor tápellátó kimenet van, azt hány fele vagy hányszor lehet elosztani Y kábellel? Van az Artic Coolingnak olyan venti családja CO jelzéssel, ami direkt elosztóval szerelt és ott ötöt írnak. Szóval mennyire lehet megterhelni egy ilyen kimenetet?
köszi- Glaz-doz-fhut -
-
kiszi07
senior tag
válasz DonThomasino #60925 üzenetére
Mondjuk, ha most raktad fel a windowst
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
Mitől hízhat a win7 hirtelen egy SSD n egy 10-20 GB ot?
Update lehet?
Ha kijelölök minden file t 28 GB ha megnézem a disk et 47 GB foglalat.kiszi07 Pár napja raktam fel.
[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
törölt tag
válasz hszilard666 #60922 üzenetére
Nincs mit, krisz-misz!
-
törölt tag
válasz hszilard666 #60919 üzenetére
A ventilátor hangosodott meg? Bocs, ha láma kérdés...
Elvileg van benne védelem, de lehet, hogy meg kéne nézetned majd egy szakival[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Van egy nagyon régi coolermaster silent pro 1000w os tápegységem, én vagyok a 3. tulaja és az lenne a bajom hogy terhelés alatt elég hangos.
Lehet hogy kezd megmurdelni?
Ha megmurdel ugye nem nyírja ki összes hardvert?
A választ előre is köszönöm!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
törölt tag
A helyzet fokozódik: átvittem a másik géphez, itt működik mindkettő Mi lehet a másik gépnél, ami miatt nem működik az egér?
-
törölt tag
Üdv mindenkinek!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!Egy gyors kérdésem lenne: Adott egy rádiós egér és billentyűzet combó. Próbálkoznék beüzemelni, de az egér csak pár másodpercig megy, aztán leáll, nem reagál semmire. A billentyűzet működik, az egér is világít, be van kapcsolva, a kontakt gomb lett nyomkodva. Lényeg, hogy az egér nem akar kapcvsolatot teremteni. Elvilegh nem kell hozzá semmilyen driver, plg&play kéne indulnia (működik is az egér 2 másodpercig).
Gigabyte M7580 a típusa. Van valami buktatója ennek, vagy vissza kell vinni az üzletbe?
Köszönöm a válaszokat előre!
800.henrik:Megabit/Secundumot akarsz Kilobajt/secundumra átváltani? Mert ez esetben 8 a szorzó (2Mbit/sec=256Kbajt/sec-el).[ Szerkesztve ]
-
800.henrik
senior tag
0.38Mb/s hány Kb/s? 38?
[ Szerkesztve ]
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
pjen
félisten
válasz #65675776 #60907 üzenetére
Megmondom őszintén már 3 asztali gépen is használtamés nem volt baj.A hang kari kimenete rövidzár védett másként megadnák hány ohmal lehet terhelni.Az felhasználók a leg változatosabb dolgokat kötik rá.8 ohmos mini hangfal,16 ohmos fejhalgató,2000ohmos fülhalgató,és birja,csak az inpedanciának megfelelően változik a hangerő.
-
BogyóBP
addikt
Akkor a postán fizesd ki bontsd ki és nézd meg ha szar akkor még ott követelheted a vételárat.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
pjen
félisten
válasz killergyuszi #60904 üzenetére
Ha a kimenetbe egy kettes jack elosztót dugsz,mind a két kimenetén ugyanaz fog szólni.
-
killergyuszi
tag
Sziasztok!
Valahogy meg lehet azt oldani, hogy az első hang kimenet és a hátsó hang kimenet egyszerre szóljon? Vagy ha hátra dugok kettő fülest, akkor mindkettőn ugyan az szóljon? Eddig nem nagyon jött össze, vagy az első vagy a hátsó szólt csak."Pain is temporary Victory is forever"
-
ggg666
őstag
válasz Istikee007 #60901 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest