Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
addikt
válasz Arlekim #61068 üzenetére
Az előbb lefagyott újra, de nem volt kék képernyő. Megáll a kép és ennyi.
Annyi változás volt, hogy az egér mutató is eltűnt.
Ez lehet kártya hiba?A tápos topicban azt írták, lazán bírnia kéne a tápegységnek.
Szedjem ki a kártyát és nézzem meg úgy?
Ha kiszedem és nem fagy, akkor vagy táp vagy kártya hiba?
Jól gondolom?[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Szia!
Ha jól emlékszem a Mirillis Action is képes ilyenre, egy Excel táblázatban foglalja össze, mikor mennyi FPS-t mért. Teljesítményt én nem észleltem volna, hogy lassította volna, még felvétel közben is tartotta simán a felvétel nélküli teljesítményt is."Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
moonguru
őstag
-
cattus
addikt
-
cattus
addikt
-
Bjørgersson
félisten
Olyan programot keresek, ami játék közben mutatja az fps-t, közben naplózza is, majd játék után átlagolja (és kiírja a min/max értékeket) és lehetőleg nincs hatással a teljesítményre.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Boomerka
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy gépet.Gigabyte GA-M56S-S3 alaplap van benne.Az a gond, hogy nem játsza le a youtube videokat.Első 2-3másodperc oké, utánna hangyákat látni csak.A betöltés is megáll és visszaugrik az elejére.Azt mondták normális drivert kell telepíteni a videokártyához (RADEON HD4670) a tipusa.Már vagy 5-öt telepítettem de mindig ez a baja.Hang sincsen.Külön hangkártya nincs a gépben az alaplapon lévő zöld kis jack-ba van dugva a hangszóró.
Valaki esetleg tudna valami beállítást leírni, hogy működjön???
Köszönöm előre is.
Szép napot -
dragonfx
veterán
hi
lehet hülye a kérdés de ha vga.mon van hdmi és monitpron is akkor sima hdmi.vel összekötöm az ugy jo lesz a képnek?
mert ugye kép és hang menne át..de hang nem megy csak kép..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Ebben a házban: FRACTAL DESIGN Core 1000 simán le fogom tudni cserélni a gyári ventit erre? XILENCE COO-XPF120.R
-
Satyricon
addikt
Srácok
Win7 64 bitem van. Az asztalon található parancsikonok nevét(pl sajátgép, lomtár, Foobar2000 stb...) hogy lehet eltüntetni úgy, hogy csak maga az ikonok látszanak? Van valamilyen billentyűkombináció, de már nem tudom hogy hogy kell. Nem akar sikerülni.
Ötlet?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
fecke78
senior tag
üdv
a dune-böl beraktam a gépbe rackon keresztül a winyot , töredezetségmentesiteni szeretném ext2-re formázta a dune .
Letöltöttem a piriform defraggler , de azt irja ki hogy nem töredezetség mentesithető mert irásvédett ,hol tudnám ezt megváltoztatni? -
DonThomasino
veterán
PCI-E 16x VGA helyére tehetek mondjuk hangkártyát vagy tv tunert PC-E 1x?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
-
Satyricon
addikt
válasz roland_17 #61079 üzenetére
Hogy érted hogy hűtés program? vga venti szabályzó? Ha erre gondooltál, akkor erre ott a Riva Tuner, MSI Afterburner, vagy ha Asus a karid, akkor van nekik külön vga venti szabályzó progijuk. A nevét meg nem mondom, már nem emlékszem rá.
Szerk.: ez a 65 fok annyira nem gáz. kb ennyire ment fel a 8800 GTX-em hőfoka játékokban. ez egy aránylag normális hőfok, ha játszol. Még annyit tudsz csinálni, hogy f...ául kifúvatod kompresszorral a laptopot(én azzal szoktam óvatosan a gépet), vagy sűrített levegővel(de ezzel is vigyázni kell)
[ Szerkesztve ]
-
roland_17
tag
válasz zeusz55 #61076 üzenetére
Helló !
Egy olyan kérdésem lenne , hogy van egy laptopom
IdeaPad Y570 nvidia gt 555m videokártyával , amikor frissen feltelepitettem , csgozok (steammel) 120 fps em van min 70fps , de hírtelen újra raktam a gépet , és most olyat csinál hogy kb 2percenként ingadozik az fps em 1x 120 utána hírtelen le megy 20 fps re szagat az egész játék nem értem ,hogy miért csinálja és utána vissza megy 120 ra játszhattlan a játék a videókártya hútése 60-65 fok játékban , tehát az kizárva még az nvidia beálitásokra gondolok , vagy a játékban nem tudom milehet a baja , akinek van laptopja az meg tudná nekem írni ? köszönőm--> Hirdetéseim: http://href.hu/x/inio <-- --> Megbízhatóságom: http://href.hu/x/inin <-- -->06-30/368-12-71<--
-
zeusz55
senior tag
sziasztok!
Egy nagy kérdésem lenne! LOGIC
A34 pc ház, előlapi USBje 3 db
usb2 1 db usb3. Ebből 1 usb 3 és 1
usb 2 egy egy csatival megy az
alaplapra maradék kettő db usb2
egy csatival szintén (kétsoros). És
ebből a leosztásból az egyik USB
mindig hibát jelez... a gép nem
látja, vagy hibásan látja azt irja ki
h nem ismeri fel... alaplapon
váltottam neki foglalaot szoval
biztos a házban van a bibi. De pl a
bluetoot adapter USBs az müködik
rajta... de pendrive már hibát ir
ki! Van ötletetek!? Köszönöm!– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
Satyricon
addikt
válasz killer095 #61074 üzenetére
Akkor most a laptopba van az alaplapi vga, és egy másik vga is? Ha igen, akkor lehet nincs a vga-ra rádugva plusz táp kábel(asztali gépnél így van, nem tudom laptopnál is így van-e).
vagy fújogasd meg a csatikat, lehet porosak.
Vagy lehet a vga letiltást követően a bios nem mentette el a beállítást. Mert ha elmentette volna, akkor a letiltást követően az alaplapba dugott vga indulna el automatikusan.
Vagy a vga-t nem támogatja a lap(nem tudom a mostani gépek csinálnak-e ilyet, de régen csináltak, az biztos!)
Hirtelen ennyi jutott eszembe
[ Szerkesztve ]
-
killer095
őstag
válasz Bjørgersson #61072 üzenetére
Letiltottam az integrált videókártyát de most meg csak kék kép jönbe win betöltés után..
Egér van de semmi sem reagállORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
killer095
őstag
-
Bjørgersson
félisten
-
killer095
őstag
Sziasztok kaptram egy ASUS X550C tipusu lapost !
Felraktam a win8.1et rá hozzá az nvidia drivert (720m van benne)
De nem ismeri fel a rendszer....
Kitiltottam az integrált videókártyát az eszköz kezelőben..de nem hinném hogy az nvidia kártyát használja meret pl farcry 2 ben lowon 4 fpsem van....
Holtudom beállitani hogy ez legyen az alapértelmezett vga?Az nvidia vezérlőpult ezt irja : Jelenleh nem csatlakozik megjelenitő az nvidia GPUhoz.
Ha képernyőfelbontásnál nem tudom ezt kiválasztani...ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
orion1025
őstag
-
Arlekim
aktív tag
válasz Fancy-boy #61064 üzenetére
Ha kikapcsolod az automatikus újraindítást, lesz kék képernyő, az ottani hibaüzenetből tudsz majd következtetni. Ha nem lesz, vagy ki van kapcsolva, és mégis simán újraindul akkor összetettebb a gond.
Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
-HajTömeg-
őstag
-
molnarpeter
nagyúr
válasz -HajTömeg- #61019 üzenetére
-
VoidXs
nagyúr
Üdv! Kicsit furcsa a problémám, de az ilyesmi apró dolgok is zavarnak. Szóval nVidia 3D Vision Playerrel nézek 3D-s filmeket. A hatást gyengének találom, ezért a parallaxist nagy mértékben növelem (1200-1500%), hogy legyen értelme is annak, ha már a színek fele elveszik, ne egymástól 2 centire legyenek a tárgyak. Ez a dolog javít az élményen, de furcsa módon dolgozik. Az alapja helyes, miszerint mindkét képet meg kell nyújtani. Eddig jó, de a bal szem bal oldalát a kép bal oldalához köti, és ugyanezt megcsinálja a jobb szemmel is. Ez azért nem jó, mert így az egész dolog befele tolódik. Azt szeretném elérni, hogy a középpont megmaradjon, ami eddig kijött a képből, az ne tolódjon be. Van ebben a programban képeltolás, vagy van egyáltalán olyan, ami oldalhoz kötés nélkül növel parallaxist?
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Fancy-boy
addikt
Sziasztok!
Először is Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Lenne egy kis probléma a gépemmel.
Netezés közben az egér megáll és pár másodperc múlva a gép újraindul.
Tehát nincs kék képernyő, egyszerűen elsötétül a kép és újraindul.Nem tudom, hogy véletlen-e, de vásároltam itt egy használt GTX460 videó-kártyát.
Mióta beszereltem, azóta csinálja. Ugye ez dupla tápot igényel.Windows 7 volt fent, most 8.1, de ugyanúgy újraindul.
A tápnak szerintem bírnia kéne mivel egy FSP Raider 550, pár hónapos.
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Arlekim
aktív tag
Az a gond, hogy fel van szoftverezve, driverezve, finomhangolva, alaposan belakva mindennel.
Most fogok csinálni egy rendszer visszaállítást életemben először, ha ez nem oldja meg, marad a reinstall...Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
huntermati
aktív tag
Sziasztok! Esetleg erre tudja valaki a megoldást?
http://prohardver.hu/tema/nagy_monitor_hiba_gond_problema_topik/hsz_13183-13183.html
-
Arlekim
aktív tag
Sziasztok!
A következő nagyon nagyon furcsa hibával szembesültem, és nem értem mi lehet a gond.
Scandisk, hdd sentinel, ramtest, vírusellenőrzés megvolt.A gép: IBM Thinkpad T60, frissen feltelepített win7, 320gb wd hdd, 3gb ram. Egy napja teljesen belakva a gép, mikor is elkezdett érdekes dolgokat csinálni.
Cpu 5-10%, WM 5-600mb, de a hdd pörög, pörög, pörög. A feladatkezelő alig akar megnyílni, mikor bejön, nincs benne a Windows folyamatain kívül semmi, képes bedadogni a start menütől. Nézem az erőforrás figyelőt, a lemez adatok a következők: System 1 303 000 B/s (Összesen)Egy-egy percre összeszedi magát, majd tovább kínlódik. Úgy fest, mint ha az oprendszer nem férne hozzá az adatokhoz, mert mindig foglalt a meghajtó.
Talán összefügg:
Mikor összeszedi magát, elindítok egy filmet a vlc playerrel, téves címet ír ki, miközben a megfelelő fájlt játssza. Egyszer csak megáll a kép, a hang viszont visszaugrik néhány másodperccel, majd különböző időpontokra ugrál, miközben a kép áll, majd némi idő múlva zavartalanul folytatódik.Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Vakegérke
félisten
válasz peter9228 #61056 üzenetére
Hívd fel őket. Telefonszám: 06 1/888-3-222.
Nem vagyok alkalmazott, és nem az ujjamból szoptam.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
FRACTAL DESIGN Core 1000 házba szeretnék a gyári helyett egy halkabb ventilátort olyan 1500 Ft-ig, iPonról. Melyiket ajánljátok?
Magamtól ezeket néztem ki, melyik lehet a leghalkabb?
http://ipon.hu/webshop/product/arctic_cooling_f12_pwm_co/291923
http://ipon.hu/webshop/product/xilence_coo_xpf120/185447
http://ipon.hu/webshop/product/n_base_silent_wind_12_cooler_1200rpm/211779 -
peter9228
aktív tag
Üdv!
Ha egy webshoptól rendelt (név szerint Bestbyte) termék hibás, akkor a visszaküldését a cseréhez nekem kell fizetni? Konkrétan egy használt állapotú, törött árút küldtek, ami igen kellemetlen volt, mert karácsonyi ajándék lett volna, és ugye nem bontottam ki... -
Vodar
senior tag
válasz DonThomasino #61053 üzenetére
Nincs több a keretből... majd csak az oprendszert és gyakran használt programokat teszem rá.
-
Vodar
senior tag
válasz DonThomasino #61051 üzenetére
Jé, a specifikációnál tényleg ott van, de a leírásban nincs. Mindenesetre megnéztem a gyártó honlapját is és ott a 2,5. Elkapkodott kérdés volt, köszi
-
DonThomasino
veterán
A leírásban pedig szerepel. [link]
Ha mégse lenne benne SSD kerettel megoldható a beszerelés.Specifikáció
MÉRET SZABVÁNY: microATX
TÁPEGYSÉG: Nincs
SZÍN: Fekete
5,25" HELY: 2 db
3,5" HELY: 2 db
2,5" HELY: Igen
HÁZ ATX: Nem
HÁZ E-ATX: Nem
HÁZ microATX: Igen
HÁZ miniITX: Nem
HÁZ XL-ATX: Nem[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Adott ez az SSD: http://ipon.hu/webshop/product/kingston_60gb_sata3_25_ssdnow_v300_sv300s37a_60g/293864
És ez a ház: http://ipon.hu/webshop/akcios/fractal_design_core_1000/190903
iPonról rendelném úgy, hogy gépösszeszerelést is kérek. Úgy látom, hogy a házban nincs 2,5-ös hely, az SSD viszont 2,5-ös. Így meg se rendeljem?... Nem lehet beszerelni?
-
cashback
őstag
Tudtok valami olyan programot javasolni ami egy másik program adatforgalmát tudja naplózni?
Call of Duty: Ghosts adatforgalmát szeretném megnézni. Le és feltöltést is... min és max értékeket.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
Vodar
senior tag
válasz #65675776 #61046 üzenetére
Köszönöm a választ, de akkor mit? 17-18-ból kell, hogy kijöjjön a ház és a táp, a 18 a legfelső határ. A kiválasztott FSP FSP350-60APN 85+ 350W táp felülre megy, szóval vagy felsőtápos házra lenne szükségem, vagy olyan tápra, ami alulra megy. A lényeg, hogy halk legyen a gép és a ház se rezonáljon. Ja és iPontól rendelném.
[ Szerkesztve ]
-
orion1025
őstag
válasz DonThomasino #61042 üzenetére
A Panda Cloudot is írtam volna, mint Vakegérke, de nálam nem teljesített túl fényesen.Ellenben tényleg észrevehetetlen olyan kicsi az erőforrás igénye.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
orion1025
őstag
válasz DjDanee87 #61029 üzenetére
Ha rám hallgatsz, akkor szedd le az AVG free-t, ami csak antivírus védelem és nem egyben tűzfal is.Teljesen jó átlag felhasználásra és nem csinál ilyen port "megcsapolást" mint az Avast.A Bitdefender is produkál hasonló anomáliákat.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
pjen
félisten
válasz DonThomasino #61039 üzenetére
Köszi.Az nekem elég ha nem megy két külön fázisról kipróbálni.Bár azt irják úgy is megy.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Windows 8/8.1-et hol lehet nem 40k-ért venni? Pedagóguskedvezmény vagy valami ilyen nincsen rá?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Unteroff
aktív tag
Ja, vagy az arra is való, csak sose próbáltam... (Régen Everest volt)
Most az Extreme verzió van fent.
Eddig csak arra használtam, hogy megállítsak minden adatot a gépemről (dx verzió, pontos ram név, stb.)Így tudok összehasonlítani 3 op.rendszert is? Win XP, Win 7, Win 8-t? Ugyanarra a konfigurációra raknám.
[ Szerkesztve ]
Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius
-
Unteroff
aktív tag
Üdv!
Először is Kellemes Ünnepeket!
Másodszor, lenne egy kérdés, van-e olyan program, amivel megtudom mérni egy számítógép konfigurációnak a teljesítményét? Tudom, van videokártya és CPU benchmark, de úgy összességében megtudná valamelyik progi mondani, mint a Win 7-ben az élményindex? És adna a progi egy összpontszámot, ami szerint behatározza egy rangsorba, esetleg netezős, gamer és munkagépek szerint. Esetleg javasol is, hogy mi avult el, vagy mit kellene cserélni.
Előre is köszi a válaszokat!
Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius
-
Źşë'
addikt
pl. ez az adapter
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
törölt tag
válasz -HajTömeg- #61022 üzenetére
Számíts rá, hogy az a nagy fekete csap, ha el lesz teljesen zárva, csöpögni fog! Vedd le először a műanyag tekerőt és készíts elő szerszámot a szelepszár tömítés szorító csavarjához, ha kell, meg tudd húzni, kellemetlen, mikor ömlik a víz alóla és nem férsz hozzá.
Nézd meg az alsó szelepet is. Azt is zárd ki. Ha mindkettő zárva van, nyisd meg a hollandert csepegősre, ami a felső szelep és a radiátor között van. ha nem jön már belőle víz, akkor tekerj rá egy rongyot, mármint a meg bontott hollander köré és ezután nyisd meg az alsó elzárót. A rongy azért kell, hogy az esetlegesen spriccoló vizet felfogja. Ha nincs alul elzáró, akkor próbáld megtudni, hol lehet gyorsan kizárni a teljes rendszert, stb. S legyen tartalék tömítés megvéve előre![ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz -HajTömeg- #61022 üzenetére
Csak egy picit nyisd meg,épp csak csöppenjen,kupra zár nincs benne tömítés.Ha nagyon régi szerelés vagy nincsenek szerszámaid inkább hívjál szakembert.
-
pjen
félisten
Segítséget kérek.Olyat keresekonnektorba dugható csatlakózó amelybe bedugható az utp s net kábel,-szintén konnektorba dugható csati amelyen kijön a net utp kábelen.Hogy hívják és akinek van megírhatná mennyire használható.Ha nem ez a jó topik akkor bocs.
HajTömeg-:A nagy fekete csapot zárd el és a zöldet lazitsd meg óvatosan,először sziszeg aztán picit csöpög,zárd el.sajnos egy svéd fogó valószínüleg kell majd.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz -HajTömeg- #61017 üzenetére
Zárd el a felső szelepet ,a szelep és a csap között van egy hollandi azt nyisd meg egy picit,hogy jöjjön a víz.
-
-HajTömeg-
őstag
Radiátor légtelenítést vágja valaki?
Klasszik panel radiátorról van szó,csak a bejövő ágnál meleg, kb a feléig.
Légtelenítő szelepnek se híre, se hamva.[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
A kinézett FRACTAL DESIGN Core 1000 gépházra többen mondták, hogy nagyon hangos a gyári ventilátora. 8 ezer Ft-ig tudnátok mondani olyat, amiben halk venti van?
A többi hardver:
Alaplap: ASUS H81M-A (14.846 Ft)
Processzor: INTEL Pentium G3220 3.00GHz 1150 BOX (14.794 Ft)
Memória: KINGSTON 4GB HyperX Blu DDR3 1600MHz CL9 KHX1600C9D3B1/4G (10.888 Ft)
Merevlemez: WD 500GB Caviar Blue 7200rpm 16MB SATA3 WD5000AAKX (13.184 Ft)
SSD: KINGSTON 60GB SATA3 2,5" SSDNow V300 SV300S37A/60G (14.707 Ft)
Táp: FSP FSP350-60APN 85+ 350W (8.458 Ft) -
DjDanee87
addikt
Nagyon furcsa, és rendkívül zavaró hibája van a gépemnek, valakinek valami ötlet?
Ma reggel volt egy avast frissítés, nemtudom mennyire lehet hozzá köze a dolognak mindenesetre azóta szenvedek a nettel. Reggel néztem volna egy YouTube videót és mintha elszállt volna a net: 20 másodpercnél megállt a videó, csak odáig töltötte le. Próbáltam beletekerni. Odébb tettem 1 másodperccel, amire újra magához tért és betöltött még 10-15 másodpercet. Így tudtam végignézni szenvedősen a 2 perces videót, folyamatosan belenylúlva, mert minden kb 15mp betöltése után leállt a további letöltés.
Videó után még prohardvert olvasgattam majd egy rövid idő után látszólag totál elment a net, de csak az én gépemen. Semmilyen oldalt nem töltött be. Nem volt az óra melett a kapcsolaton semmi hibajelzés, hibaelhárításra sem történt semmi.
Letiltottam a netet, majd újra engedélyeztem, de ez nem segített. Gépújraindítás után látszólag tökéletesen működött, lejátszottam 2 menetet Hearthstoneban probléma nélkül. Aztán néztem volna újabb YouTube videót és ugyanaz a probléma. Pár másodpercet tud csak előre betölteni, utána megáll. Néztem speedtestet: elindult 17 Mb-es letöltéssel de pár másodperc után az is megszakadt és elkezdett szépen lassan csökkeni a mutatón a sebesség, mivel már nem ment a letöltés: vártam egy ideig, jól le is csökkent de el nem indult utána.
Géprestart, és mostmár rögtön speedtestel indítottam. Ugyanez, elindul majd megszakad.
Öcsém másik gépen vígan netezik/játszik, a hiba valahol nálam van. -
ggg666
őstag
válasz haromegesz14 #61011 üzenetére
Kérdéseddel megadtad a választ, működik az usb 2.0-ban, tehát kompatibilis lefelé.
-
haromegesz14
aktív tag
Wifis rágcsáló nem akar működni USB 3.0-ról, csak 2.0-ról. Lefele kompatibilis nem? Megoldás?
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz #65675776 #61009 üzenetére
Régen játszottam már Steam-en, nem játszom nagyon mostanság. És egy CS:S, Trackmania meg ilyesmik voltak rajta. Meg a friend-ek. Múltkor beléptem online felületen, ott meg volt minden, most a szoftverben se barátok, se játékok... Nem értem. De mivel nem nagy érték és a CS:S lemezes így még talán fel is tudom regelni, ha nincs fönt, de a barátok lista jobban idegesít. Online meg most lehetetlen belépni, nem tudom az mit mutat.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz #65675776 #61005 üzenetére
Semelyik. Sőt a régi játékaim is eltűntek az acc-omból.
molnarpeter
Sajnos nem így megy. Korlátolták. Valami olyasmit írogatnak mindenhol, hogy ha holnap este hétig nem szeded le, akkor nem marad meg a játék.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Satyricon
addikt
válasz molnarpeter #61003 üzenetére
Még nem vettem meg. De lehet az lesz, ha nem sikerül elindítani a letöltést.
Bár... Ha reggel 7 körül ráírok unitesómra hogy szedje le nekem a 80 megás netjével, remélem lejön még időben!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest