Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz Melack #112594 üzenetére
Miracast (windows kiadás) például
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
VoidXs
nagyúr
válasz Melack #95128 üzenetére
Vagy akár az azonnali offtopic kérdésekben, ami szép nagy betűkkel az összefoglalóba van írva, de így se látja senki.
(#95129) priti: nem tudod, csak végleges kitiltást kérelmezhetsz.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
-
Kispaprika
tag
válasz Melack #85516 üzenetére
Itt egy progi hozzá:
Formázó felismerő,hátha jó. -
AssAssynn
őstag
-
spiritex
veterán
válasz Melack #61487 üzenetére
...hát múltkor még jobbak voltak az árak egy konkrét tv esetén, mint az általad említett cégeknél, de most megnéztem és ma már nem... ugyanannyi, mint bent a boltban... akkor nem is igaz, amit ígérnek, hogy jobbak az online áraik...
(#61488) sklopp
...mondjuk mondasz valamit...(#61489) V.Stryker
Köszi, szétnézek majd ott is. Amúgy anyukámnak kellene egy NEM FullHD-s 32"-es lcd led, mert a régi crt-jén vagy kilóg két oldalt a 16:9-es adás, vagy belekicsinyítve annyira kicsi minden az 51 cm-en, hogy alig látja.
Egyelőre ezt néztem ki: LG 32LN536B. Megnéztem élőben és vállalható a MinDig tv-s képe, mert hogy azt fogja rajta nézni.[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
laca500
aktív tag
válasz Melack #59633 üzenetére
Igen, ezt sejtettem.
Egy olyan dologra gondolok mint egy nas, amibe belehet tenni a HDD-ket, csak nem hálózaton keresztül szeretném összekötni a pc-vel vagy a media player-rel, hanem usb csatin. Csak egy dolgot kellene kiszolgálnia. Valahol láttam már ilyet kb. 50K-ért csak nem tudom hol. A másik, hogy ha létezik hozzá elektronika, akkor inkább összerakom ithon.[ Szerkesztve ]
Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
szlovibuki
tag
válasz Melack #57462 üzenetére
Köszönöm, de ezt hogy kell értelmezni? Ha a közmunkás beteg lesz és táppénzre megy az, a szerv, aki őt alkalmazza utánaérdeklődhet, hogy mi baja van, miért nem jár dolgozni?
Valamint érdekelne még az is, hogy mi van akkor, ha lejár a közmunka ideje, utána mi lesz? Ugyanúgy munkanélküli lesz és többet nem hívhatják közmunkára?
Továbbá az is érdekelne, hogy mi a helyzet akkor, ha valakit kitesznek közmunkára és munka közben jön rá arra, hogy ő fullad (papírja van róla, hogy asztmás)?
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Melack #54639 üzenetére
Igen ez a korlátozott forgalom most nekem is szemet szúrt...8GB nem túl sok...Mondjuk a mostani netem ilyen. Ennél jobb lehet...? Ti lecserelnétek...?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Sirandrish
legenda
válasz Melack #53857 üzenetére
Nah és ezt hol találom, illetve hogy látom majd hogy mi szeretne elindulni?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Vakegérke
félisten
válasz Melack #46768 üzenetére
Én is azt linkeltem, és nem tévedtem a meghatározásban.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
pelenka35
őstag
válasz Melack #45376 üzenetére
Köszönöm
Windows xp telepítésközben állandóan megáll "kék halállal" fogalmam nincs mi lehet a probléma ,
arra gondoltam ,hogy a winchestert újra kellene particionálni esetleg leformázni de nem találok olyan programot amit pendrivrol el tudnék indítani.valakinek esetleg valami ötlete ?
Gamertag:Rob3rt75
-
-
sutyesz96
őstag
válasz Melack #43266 üzenetére
Igen, én is az xbox360-at ajánlom, bár ha gondolod megvárhatod a next-gen konzolokat is (év végén jönnek).
Elvileg nem lesz olyan borsos áruk. Nézz róluk 1-2 videót, nagyon szép grafikájuk lesz, és igen erős hardverekre építkezik.
De ha sürgős, és nincs sok pénzed ( ) akkor mindenképpen Xbox 360!
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Kommy
veterán
válasz Melack #36268 üzenetére
(#36269) Qru & (#36268) Melack: ADSL-nél nagyon is fontos a központtól való távolság, ráadásul mivel minden előfizetőhöz dedikált kapcsolat van így nem számít, hogy a többiek mit csinálnak mivel az nem hat ki a te vonaladra.
Optikánál és kábelnetnél osztott közeg van ott kisebb csoportokra vannak osztva az előfizetők, így itt előfordulhat, hogy a csoport túlterheli a saját csoportjuk hálózatát -
Bogyó bá'
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Melack #32483 üzenetére
Igen sajnos, a "fejlődés" megint elvett egy "fícsört": régi AMD-s alaplapjaimon volt egy jumper, hogy az USB-s eszközök a készenléti 5V-ról (azaz mindig) vagy a fő 5V-ról (azaz csak bekapcsolt gép esetén) kapjanak-e tápot. A mostani deszkámon ilyen már nincs sajnos. Nekem a belső kártyaolvasóm világít folyamatosan kikapcsolt gép esetén is. Egyetlen előny viszont, hogy kikapcsolva is tudom róla tölteni a telefonomat, nem kell lehajolni az asztal alá a töltőig....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
törölt tag
válasz Melack #32404 üzenetére
Sok monitoron már most is van külön Eco üzemmód, ahogy pl a processzor energiagazdálkodását is lehet agresszívebbre állítani, és akkor kevésbé fogja az OS emelgetni az órajelét és a feszültségét.
barisj: Procit, VGA-t meg lehet próbálni alulfeszelni, az is jelenthet pártíz Wattot. Bár ha azok a cuccok vannak a gépedben, ami az adatlapodon, akkor sok esélyed nincs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Adobe Photoshop
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- LEGO klub
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest