Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lompos48
nagyúr
válasz peter0117 #63192 üzenetére
Írja a könyvecskéjében, hogy szervízcsatlakozó.
-
nagyúr
-
rover45
őstag
-
peter0117
tag
Sziasztok. Van egy Digis beltérim KAON NA1000HD tipusu. Lehet buta kérdés. de mire való rajta az RJ45 ös csatlakozó? kiváncsi vagyok mire lehet kihasználni.
-
Dyingsoul
veterán
válasz rover45 #63186 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy milyen dolgokra használod és mekkora netet oszt szét wanról?
Én most úgy vagyok vele, hogy egy olyan alaplapot veszek amin van gigabit port és ez is motiválna. Persze csak 20/10-es digi netem van, de gondolkozom egy 40-esben. Szerinted megéri ilyen körülmények között egy ilyen router beszerzése? Szeretnék majd hálózatról ébresztést, távoli asztali kapcsolatot meg egyéb ilyen nyalánkságokat beállítani.
Jelenleg egy tp wr340 gd-t használok. Alap de eddig nincs vele gond csak szeretnék hálózati okosságokat megvalósítani az albérletemben.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Kube
senior tag
válasz snake1977 #63188 üzenetére
Én még ilyennel nem találkoztam, de nem hinném hogy itt a kártya lenne a fő gonosz, de még csak a drivernél se tudnék erre tippelni, meg ennek semmi köze hozzá. Szerintem meg próbáld meg egy másik böngészőben. Ráadásul pont facebook specifikus lenne + VGA? Nem vagyok szakértő de ez nekem eléggé sántít, szerintem ott más lesz a gond, ha mindenhol ilyen duplázódások lennének azt mondom jól van ott tényleg valami nem stimmel, de talán majd egy hozzáértő is válaszol neked.
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
snake1977
őstag
Újra segitséget kérnék, ez milyen anomália lehet?
HD7850-essel tapasztalom, de egyenlőre csak a facebookon, ha megnyitok egy képet, máshol nincs grafikai hiba, vagy ilyesmi, próbáltam 13.9 , és 13.12 catalystal is, nem tudom hogy ez simán a face hibája, vagy a kártyáé lenne? Kicsit kétségbe vagyok esve mert a próbagari ma járna le a kártyáról.
Előre is köszi a válaszokat!
http://www.youtube.com/watch?v=j7JfFAZQR1k&feature=youtu.be...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
rover45
őstag
válasz Dyingsoul #63185 üzenetére
Én 2db ilyet használok TL-WR1043ND Alapvető dolgokra teljesen rendben van szerintem.
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok! Nem találtam megfelelő topikot, ezért itt kérdezek:
Tudtok valami jó gigabites routert ajánlani? Esetleg többet is különböző árkategóriákban (10-20 ezer forint). A WLAN is fontos számomra, bár nem tudom van-e olyan gigabites router amin nincs WLAN.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Satyricon
addikt
válasz Killerlaca #63163 üzenetére
Helló
HDD Renegeratorral próbálkozhatsz, hátha segít.
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Malanrion
tag
sziasztok!
miért van az hogy, a google chrome-ba az ebay-en, és néha egyéb oldalakon a képek nem töltődnek be, pedig elméletileg fent van minden flash..
-
Melack
veterán
válasz istvan217 #63178 üzenetére
Már rég használtam, de az elve az alábbi:
A keretprogramot automatikus indulásra kell tenni, plusz a kis progit feltelepíteni a gépre. Jelszó megad, jól megjegyez (én már nem tudom azt hiszem az enyémet). Ezek után amiket te a programmal behúzol a pendrivra, azt kódolja. A drievon látod a fájlokat, de kódoltak. Kb ennyi a mechanizmusa. A program maga más pendriveokra is átrakható, nem eszközfüggő.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
istvan217
újonc
Megköszönném ha valaki tudna segíteni abban hogy,teljesen érthetően magyarul elmondaná hogyan használjam a /SanDisk SecureAccess/ programot.Magyar nyelvű utasítást nem nem találtam,az angol tudásom pedig kicsit hiányos.Vásároltam egy 32GB SanDisk pendrive-t és szeretném védeni.Köszi ha valaki tud segíteni
István -
adamikus
tag
válasz Dexter-2000 #63175 üzenetére
Ez egy ingyenes mod. A DayZ egy ARMA2 modként indult, aztán lett különálló játék. Egyértelműen a standalone ajánlott.
-
Dexter-2000
őstag
humblebundle-n most lehet DAYZ-t venni viszont olyant mondtak nekem hogy a standalone-al jobban járnék.
ez most micsoda, valami kiegészítő?
ti melyiket ajánljátok?Szép napot!
-
Rivaul
addikt
válasz Kecuhun #63172 üzenetére
Megfelelő módon scannelted s elég mélyen? Az eredeti helyén keresd a programban.Én még formázás után is szedtem vele vissza pl 80 gigát is. Ha csak rá nem írtál a törölt részre akkor meg kell lennie.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
lacika8006
tag
Helló Mindenki.
Egy benq joybook a52 laptopban meghallt a wifi. Mini pci expressz kártya kel bele.
Egy atheros ag 5006eg kártya volt/van benne. A gép újratelepítése után sem jó....A kérdésem:
Más fajta/ márkájú wifi kártyával fog működni? köszi
-
Rivaul
addikt
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok,
Hogyan tudnám ellenőrizni az ssd-t a gépemben, hogy rendeben működik-e?
Vannak random fagyásaim és nem tudom mitől. Pl 1-2hónapig nem volt most meg 2percen belül 2x egyszer csak lemerevedik a gép. Ezután valami konzisztenciát is ellenőrzött a gépem windows indulás előtt...Tudja valaki mitől lehetnek ezek a fagyások?
Illetve milyen prigival tudom megnézni az ssd-met.Köszönöm.
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
Kecuhun
senior tag
Véletlenül töröltem egy könyvtárat a gépemről. Vissza lehet valahogy "állítani"?
-
_cirmoska_
csendes tag
Szervergéphez keresek Scsi-80-as adaptert a vinyómhoz.Ha valakinek van bármilyen ötlete, hol lehet ilyet felleni,azt nagyon köszönöm.Már lejártam a lábam érte,semmi eredmény-Eléggé fontos lenne nekem,mert így nem tudom bővíteni a gépemet.
-
sanyi02
tag
válasz dvdbackuper #63158 üzenetére
Ezt már próbáltam, csak nem tudtam hogyan kell telepíteni, csak a mappában nézelődtem és nem az eszközkezelővel...
KÖSZI! -
gyurci11
csendes tag
válasz KonzolKartel #63155 üzenetére
oké de csak a youtube futott az is 360p-n
-
sanyi02
tag
válasz dvdbackuper #63154 üzenetére
Inkább kiírtam:
USB\Vid_0ac8&Pid_301b&Rev_0100
USB\Vid_0ac8&Pid_301b -
őstag
-
sanyi02
tag
válasz dvdbackuper #63148 üzenetére
A részletek, eszközpéldány azonosítójára gondolsz, mert ezt nálam nem lehet kimásolni, hiába nyomok jobb gombot és a másik lehetőséget sem látom.
-
gyurci11
csendes tag
gyurci11
(újonc)
helló van egy foxcon 915m 6gls alaplapom ddr1 ram 1gb vinyo 80gb ata proci 2x3000GHZ videókártya geforce 7600GT a baj vele hogy miért lehet lassú elsőnek jó gyors volt és egyszer belassult és utána mondom én újra rakom a képet kész volt 2 hétig jó is volt aztán megint be lassult! mi lehet a baja? ja egyébként cclenert használok és vírusirtóm is van vipre -
kispx
addikt
válasz Mustármag #63147 üzenetére
Nem javascript, hanem java. Kettő nem ugyanaz.
Ez megvolt? -
Mustármag
őstag
Üdv.
Nem tudok belépni a netbankomba hibát dob a java script.
Tudja valaki a megoldást?
Firefox és Chrome alatt is. -
sanyi02
tag
válasz dvdbackuper #63133 üzenetére
Hogy lehet azt kimásolni, mert leírni komplikált, ha egyre gondolunk?
-
N3zykee
csendes tag
válasz razorbenke92 #63142 üzenetére
-
gyurci11
csendes tag
helló van egy foxcon 915m 6gls alaplapom ddr1 ram 1gb vinyo 80gb ata proci 2x3000GHZ videókártya geforce 7600GT a baj vele hogy miért lehet lassú elsőnek jó gyors volt és egyszer belassult és utána mondom én újra rakom a képet kész volt 2 hétig jó is volt aztán megint be lassult! mi lehet a baja? ja egyébként cclenert használok és vírusirtóm is van vipre
-
őstag
-
Rivaul
addikt
válasz kissb1212 #63136 üzenetére
Gépajánlgatós topic-ba kérdezd sztem. Ezen kívül a keretet határozd be a kollégáknak amennyit rááldoznál. + aprón is nézelődhetsz.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
-
Terminator17
senior tag
-
N3zykee
csendes tag
Sziasztok.
mSATA SSD-knél mi az a hőmérséklet küszöb ami még nem káros?
Azért kérdezem mert 50-60'C körül mozog a hőmérséklete az enyémnek.
Esetleg valami hűtés barkácsolható rá?
Köszi előre is. -
törölt tag
válasz kissb1212 #63128 üzenetére
Ez eléggé butuska kérdés....Inkább azt mond meg,hogy milyen a többi alkatrész,ugyanis ez szab határt,hogy milyen VGA-t érdemes a gépbe tenned...Mivel az említett lapodon van PCI-E aljzat,ilyen alapon egy HD 7990-et is be lehet rakni csak az nem mindegy,hogy mi fogja kiszolgálni ezt a VGA-t....TÁP, PROCI stb...
[ Szerkesztve ]
-
kissb1212
csendes tag
Helló
Érdeklődnék van egy asus p5ld2 Deluxe alaplapom. Melyik a legnagyobb VGA kártya amit bele lehet tenni.
Előre is köszi
Üdv[ Szerkesztve ]
-
sanyi02
tag
Még nem jutottam előrébb, valaki tudna esetleg segíteni a driver kérdésben?
-
Terminator17
senior tag
elkezdi tölten ide ismeretlen hátra lévő időveel beall az egész és semmise történik. vkinek le is szedte ezt a szutykot?
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
Rivaul
addikt
válasz Terminator17 #63124 üzenetére
-
Terminator17
senior tag
válasz Rivaul #63123 üzenetére
rákerestem, de rohadtul nem talált semmit.
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
Rivaul
addikt
válasz Terminator17 #63122 üzenetére
Érdekes. Nekem mind2t engedi tölteni azonnal... Win7 esetén kerestess rá vele az eszközre s ne csak rádugva várd az önállóságot sztem.
-
Terminator17
senior tag
amugymeg itt semmit nem enged letölteni, rákatollok azt csá. semmi nem történik...
-
Terminator17
senior tag
-
Rivaul
addikt
válasz Terminator17 #63118 üzenetére
HP többfunkciós nyomtatók - A termék USB-kábellel és a Windows Update illesztőprogrammal vagy a Windows 7 operációs rendszerben található illesztőprogrammal telepíthető.
Mod: Ahogy elnézem xp alá van driver, fölötte meg a win kell hogy kezelje.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz Terminator17 #63118 üzenetére
Hát nekem ez nem 2 megának tűnik: teljes szoftver, alapszintű szoftver
[ Szerkesztve ]
-
Terminator17
senior tag
üdv van egy hp psc 1355 all in one nyomtatóm és nem tudom feltelepíteni lemez nélkül ( nincs meg ).
Viszont neten csak vmi 2mb telepítőt találtam ami azt írja hogy nincs illesztő telepítve. De akkor mi az illesztő? tud vk isegíteni ? vagy vmi linket amit letöltök azt csá[ Szerkesztve ]
-
peter0117
tag
Sziasztok! Bocsi hogy ide is beirom. De nagyon sürgős lenne. köszi
Adott egy LG led tv és egy Genius SW-HF 5.1 3000 hangfalszett. hogyan tudom őket összekötni? Beltéri egységen csak optikai hang kimenet van Tv-n nincs jack csatlakozó. Hiába kötöttem össze rca kábellel a tv audioját és a hangfal aux csatlakozóját. nem ad hangot. TV beállításaiban külső hangszórót bekapcsolom de csak az optikai csatlakozót kapcsolja be. Hogy tudom életrekelteni az audio rca csatlakozóját? Nemértem.
Beltéri Hd kábellel van a TV re kötve. -
snake1977
őstag
A fesz csak akkor esik, ha terhelem a vga-t, pl. gpu-z-ben elinditom a render tesztet, (HD7850~130w) akkor 11,422-ről esik nem egész 2tizedet 11.288v-re az aida64 szerint.
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
Argos
őstag
Csak engem tüntet ki az OTP-direkt azzal, hogy "A bejelentkezés során kommunikációs hiba történt." címszóval nem enged be?
...elmúlik...
-
sanyi02
tag
válasz Satyricon #63104 üzenetére
Megpróbáltam eszközkezelővel és setup-al is, setup-al telepített aztán újraindítás de semmi képet nem ad ha rányomok az ikonjára, aztán leszedtem! Már kezdem feladni, de még annyit tudnék írni, hátha neked így jobban megy, hogy a Driver Geneus ezt találta rá, csak nem tudja letölteni:
VIMICRO ZC0301 PLUS USB CAMERA DRIVERS
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest