Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel fan11
őstag
nekem intel 520-as SSd-m van elvileg tudja a SATA 3at, de sata 2-n használom. Nem akarok hülyeséget mondani, de asszem 4k írásban olvasásban hasznos az SSD. Márha oprendszert raksz rá az pedig bőven a sata2 határain belül van! Tehát én sata2-n használom! az usb3as bővítő kártyáról mást kérdezz meg, mert én nem használtam! De az biztos hogy nem ajánlott ezen alaplap sata3 ill usb3 használata csak dísznek van rajta meg reklámfogás volt annó!
Battletag: hojszi#2983
-
Intel fan11
őstag
ugyan ilyen alaplapot használok én is! Annó mikor bejött az usb3 meg sata 3 nagy átverés volt. Mivel a sata2 inteles drivert használ a sata 3 pedig marvelest. a marveles 1 fos. Emelett pedig ha sata3at használsz vagy usb3at akkor a vga kártyád felét tudja csak x16ból x8 lesz. Szóval felejtsd el az usb3at meg a sata3at azon a lapon! Vagy vegyél bele inteles chipsetű sata3as kártyát, de ettől függetlenül én nagyon jól elvagyok a sata2-vel meg az usb2vel!
Battletag: hojszi#2983
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bitcoin topic
- Házimozi belépő szinten
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Parfüm topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- IDE HDD adatmentés, segítségkérés (nem pörög fel)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest