Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Egy DVD-s Win7-et hogyan tudnék ISO-ként lementeni? (szeretnék USB-ről flashelni, és azért kellene)
-
GrandeP
addikt
-
vilmaboy
őstag
Otthon van valaki Silent módú telepítésben?
Az érdekelne, ha létrehozok egy szoftver packot, amit silent módban akarok telepíteni, akkor a programok telepítéskori beállításaival mi van? Mittom én... pl ki lehet kapcsolni valahogy, hogy a toolbarokat stb ne telepítse? Lényeg hogy szeretném definiálni azt, hogy hogyan települjenek... de még nem csináltam ilyet. Van erre mód és lehetőség?
Ezen az oldalon olvastam leírásokat... Ha van jobb módszer, az is érdekelne
Köszi a kommenteket! :
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
SlAy3r
tag
válasz vilmaboy #16593 üzenetére
vilmaboy:
Ez a Intel Wireless Display Connection Manager mire is jó pontosan?Google a barátod..
A vezeték nélküli kijelző funkció lehetővé teszi, hogy a számítógép kijelzőjének képernyőjét kábel nélkül megossza egy televízióval. A vezeték nélküli kijelző funkció beállítása előtt csatlakoztassa a vezeték nélküli kijelző adaptert a TV-hez. Infó
A vezeték nélküli kijelzõ beállítása
Üdv,
SlAy3rA gazdasági válságra és a megszorításokra való tekintettel az alagút végén lévő fényt lekapcsoljuk. Megértésüket köszönjük.
-
SlAy3r
tag
válasz Csontoshun #16590 üzenetére
Üdv!
Érdekes amit kérdezel, mert a Lenovo B560-ben elvileg csak a Nvidia Geforce G 310M 512MB DDR3 VGA vezérlő van... mármint csak azt kellene, hogy lásd az eszközkezelőben.
Tehát nem kell feloldani semmit, mert az az..
Drivereket feltetted?A gazdasági válságra és a megszorításokra való tekintettel az alagút végén lévő fényt lekapcsoljuk. Megértésüket köszönjük.
-
nagyúr
válasz PH-User #16499 üzenetére
Mindegy mire kötöd, mert a vinyó lesz a szűk keresztmetszet. Nekem 32-es win7-el 32 megával másol, alaplapra van dugva + TC 32 bites változatával. Win8 x64 alatt TC64-el kb 50 - 60 mega között megy. De még így is a vinyó a lassú.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
3.Aragorn
addikt
-
vilmaboy
őstag
Hali! Valaki erre?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
madmaxxx
senior tag
Van valakinek valami ötlete, hogy Win67 x64-nélk hogy mehet el a 3D-s gyorsítás. VGA és driver rendben, de nincs hardveres indulás. Segítséget előre is köszönöm.
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
Csontoshun
tag
szépjóestét! nekem lenne egy olyan kérdésem hogy lenne egy Lenovo B560-nas laptop(Intel I5 520M Nvidia 310M(!) STB) és az lenne a kérdésem hogy hol tudom feloldani az nvidiát mert csak az integráltat érzékeli. Segítséget előre is köszönöm!
"->, *, & "
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz mercenaire #16577 üzenetére
Hát ha hardver nem lett cserélve mostanában, akkor inkább szoftveres gubanc. Esetleg nézd meg, hogy nincs-e valami driver ütközés. vagy eszközkezelőben mindent annak ír-e, ami illetve mindent felismert-e.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
kerlac
őstag
Samo laptopon hol találom a wifi-t, hogy az asztali netemhez hozzáférjek? FN + F12 billentyű nem csinál semmit...
-
GrandeP
addikt
válasz mercenaire #16577 üzenetére
A lehetőségek tárháza áll elötted... minden kipróbálhatsz, szoftveresen és hardveresen is.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
mercenaire
tag
Sziasztok. Szeretném még egy dologban a segítségeteket kérni. A gyermekem asztali pc-je csak csökkentett módban hajlandó elindulni. Nyilván valami hardvere vagy szoftveres ütközés lehet a háttérben, de nem biztos persze, csak én mint laikus gondolom. Milyen lehetőségem van kitotózni, hogy mi állhat a jelenség hátterében? Köszönöm.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=mercenaire
-
killer095
őstag
Sziasztok a segitségeteket kérném:
Kb. 3 éve van meg a gépem amiben eddig folyamatosan ment a tuning de a legutóbbi ujratelepítés óta (4óra 54perc ) egyszerüen hiába állitom be biosba hogy 2.8 ról 3.3ghz legyen elmentem restartol.
De akár everestel akár cpu-z vel stb. nézem 2.8 at ír miért van ez?
Eközben a biosban megnéztem és ott viszont 3.3 at ir why?_?CPU-m : Pentium DualCore E6300 2800MHz
Valaki help pls
Priviben ha lehet
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
AssAssynn
őstag
válasz sgergi #16574 üzenetére
Csak kérdezem, hogy egyáltalán minél lehet még kihasználni. (:
Mert ilyen hordozható adattárolókat csak nagyon ritkán használok, s ezért a pár alkalomért nem veszek több ezer forinttért ilyet."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
mercenaire
tag
Sziasztok. Kinéztem egy netbook ot a Media Markt-ba. Nem tudom a paramétereit, nem is az a lényeg. Arra szeretnék választ kapni, hogy mennyire megbízható termékek ezek pl. mechanikusan. Vannak olyan megbízhatóak, mint teszem azt egy laptop?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=mercenaire
-
AssAssynn
őstag
válasz sgergi #16568 üzenetére
Jó, de ezt csak pendrive-nál és külső HDD-nél lehet kihasználni? Mert ha igen, akkor nekem nem ér ennyit. :/
Más: ha valami PCI-E 2x-es foglalatú, akkor azt csak alaplapi PCI-E 16x portba lehet behelyezni?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Üdv!
Afelől érdeklőd, hogy mi haszna van az USB 3.0-nak, a 2.0-hoz képest?
Most rendelek pár dolgot, s ugyan az alaplapom nem USB 3-as, viszont láttam már PCI-os átalakítókat is.
Egyrészt érdekelne ez is, hogy ezeknél a PCI-e-es átalakítóknál mire kell odafigyelni? Továbbá, hogy az első kérdést ismételjem, miért jobb az USB 3? Azt tudom, hogy gyorsabb, de az "adattüskén" (pendriven) kívül ezt a sebességnövekedést mire lehet felhasználni?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
puppancs
csendes tag
Hali!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert már napok óta tanulmányozom a témát, de 1-2 dolgot még mindig nem értek...
Szóval, elhatároztam, hogy veszek egy PS2-t. Annyit már sikerült kideríteni, hogy a legszebb képe a hagyományos, CRT (SD)TV-ken van, csak a kábel kiválasztása okot még némi gondot.
Ugyanis, a TV maga még nincs meg, így nem tudom, milyen csatlakozó(k) lesznek rajta.
A kérdéseim a következők lennének:
1., Ha a TV-n csak RCA csatlakozó van, akkor csak kompozit kábelt tudok használni? Kezdetben biztos, hogy ilyen lesz a TV. Ha nem;
2., Az RGB kábel dugható-e a TV RCA csatlakozójába? Ha igen, kompozit kábelként, vagy megtartja az RGB előnyös tulajdonságait?
3., Komponens kábel; szintén, használható-e a TV RCA csatlakozójával?A legjobb az lenne, ha elég lenne egyetlen kábelt megvásárolni, ami bármilyen TV-hez (csatlakozóhoz) jó.
Ilyen lehetne vagy az RGB kábel SCART és RCA végekkel, vagy egy komponens kábel...Vélemény?
-
sklopp
őstag
válasz Hopkins_001 #16562 üzenetére
A biosban auto-detect-re van állítva, állítsa be a vinyó megfelelő adatait.
-
sgergi
veterán
válasz Hopkins_001 #16562 üzenetére
Nem érzékeli a primery master eszközt. Kicsit meg kéne mozgatni a kábeleket a képben, illetve ki kéne takarítani első körben.
-
Hopkins_001
aktív tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm gépe így indul,mi lehet a baj?[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Miért hátrányos, ha csak 2 slot van a ramnak és nem 4, ha ugyanannyi a max memória amit a 2 lap elbír?
-
törölt tag
Sziasztok
4 vagy 8 portos SAS vezérlőt keresek SAS vinyókhoz. A csatlakozó is SAS legyen, ne SATA, és ne közvetlen kelljen rádugni a HDD-ket, hanem kábellal.
Ezeket a kikötéseket kaptam, tudtok valamit ajánlani? Ár 20-30 ezer forint.köszönöm
-
SlAy3r
tag
-
Budinszki
tag
válasz SlAy3r #16550 üzenetére
Köszi az infót , de annak idején win 7 -et telepítettem pendrive-ról , ahoz volt egy egyszerű program amibe be tetteb a iso file-t és magátol megcsinálta meg ugye ntfs-be kellett formáznom a pendrive-ot . Reméltem xp-hez is van ilyen 1szerő program , lehet hogy azis az ... malyd kiderül
-
Budinszki
tag
Sziasztok . Ujra szeretném rakni a Xp-met , de sanos meghalt a cdolvasóm ...Pendrive-ról hogyan lehet telepíteni ? Nem tudtok valami egyszerű programot hozzá ?
-
localhost
Közösségépítő
"Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy iponban a kiértesítés után, hogy átvehetem a terméket, hány napig őrzik, hány napon belül kell érte mennem?"De MIÉRT NEM AZ IPONBAN kérdezed ezt, miért tőlünk ???
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
SlAy3r
tag
válasz asdddsa #16541 üzenetére
Hali!
A szemetelés meg a többi jelenség alapján azt mondanám, hogy a memóriája megadta magát..
Mint ahogy azt találóan GrandeP kolléga írta:
Valszeg megföttttt...
A gazdasági válságra és a megszorításokra való tekintettel az alagút végén lévő fényt lekapcsoljuk. Megértésüket köszönjük.
-
asdddsa
tag
Üdv!
Remélem tudtok segíteni.
Úgy kezdődött, hogy elkezdett játék közbe elkezdett szemetelni a kép, levettem a gép oldalát és láttam, hogy a VGA-m(galaxy 9800GT Xtreme Tuner+Xigmatek Bifrost VD1065) hűtése nem megy, a gépet gyorsan kikapcsoltam. A hűtőt rákötöttem a lapra és így mindig megy(a vga-t figyelgettem utána és hol ment a venti hol nem).
Ez után jöttek azok, hogy pl.: szimpla netezés közbe elmegy a kép, majd visszajön azzal a hibaüzenettel, hogy a windows képernyőillesztő nem válaszolt... , játékok akadtak fagytak, pl. az Alan Wake pár másodpercenként beakadt nyomtam egy ctrl+alt+del kombót majd a mégsére kattintottam és ment megint legjobb esetbe 1-2 percig, de álltálába 2-5mp-ig, ugyan ez volt az NFS Runnal is, csak az simán szaggatott minden beállítással.
Elküldtem a VGA-t levi1108-nek. Azt mondta, hogy egy forrasztás volt rajta elengedve.
Visszakaptam a VGA-t, újrapasztáztam és betettem a gépbe na had lássuk mi a helyzet.
Kb 2 óra játék alatt 2*-er, ha megakadt ezt arra fogom, hogy nem eredetiek a játékok meg a VGA se mai. De azóta ugyan azt csinálja mint a javítás előtt, annyi különbséggel hogy csak az Alan Wake-val szenved, de abba se mindig, másból néha kidob egy exe hibával ,de nagyon ritkán.
Ma pedig volt egy kékhalálom is netezés közbe, ezt kaptam az újraindulás után:Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 1e
BCP1: FFFFFFFFC0000005
BCP2: 0000000000000000
BCP3: 0000000000000008
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\062012-16364-01.dmp
C:\Users\Imi\AppData\Local\Temp\WER-32354-0.sysdata.xmlOlvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040eHa nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txtDrivereket cserélgettem, újratelepítés is volt, kölcsön VGA-val nem vettem észre problémát.
A gépem:
AMD Phenon II 925 2.80GHZ AM3 Box+ Scythe Mugen 2 Rev B.
Cooler Master Silent Pro 500W
Geil Vaule 4096MB DDR3 1333MHZ CL7 KIT(2*2Gb)
Gigabyte GA-890XA-UD3
Galaxy Geforce 9800GT Xtreme Tuner 512mb+ Xigmatek Bifrost VD1065Bocsi hogy hosszú lett!
-
SlAy3r
tag
válasz ^^|CC|^^ #16537 üzenetére
Ok.
Nem lehet, hogy befrissített valamit a Win7ed windows update-ről a VGA vezérlővel kapcsolatban?
Nézz szét az alaplapod gyártójának oldalán, hátha van frissebb, mint a gyári telepítő lemezes verzió..
A gazdasági válságra és a megszorításokra való tekintettel az alagút végén lévő fényt lekapcsoljuk. Megértésüket köszönjük.
-
SlAy3r
tag
válasz ^^|CC|^^ #16531 üzenetére
Hali!
Laptop, vagy asztali gép?
Bár igazából mindegy is.. Ha Vistát használsz, javaslom térj át a Win7-re, vélhetően ahhoz már elkészültek a rendes driverek..De ha ragaszkodsz a "béta" OP.rendszerhez, akkor keress hozzá egy frissebb VGA drivert.
Üdv,
SlAy3rA gazdasági válságra és a megszorításokra való tekintettel az alagút végén lévő fényt lekapcsoljuk. Megértésüket köszönjük.
-
Baxy88
csendes tag
Sziasztok, nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Gigabyte GA-G41MT-S2 típusú alaplapom amibe beleraktam az Ati Radeon HD 4670 típusú videókártyámat és a gép elinduláskor azt nem érzékeli, csakis akkor indul el a videókártya ha újraindítom a gépet... Mi lehet a probléma, miért az integrált videókártyával indul el alapból a gép? (Már a BIOS-ban is átállítottam, hogy ne az alaplapival induljon el viszont semmi eredmény és sajnos letiltani az integráltat nem tudom. )
Előre is köszönöm a válaszokat! -
pocokxx
Közösségépítő
-
^^|CC|^^
tag
csáóó
olyan problémám lenne (nem tudom jó helyre írok-e), hogy állandóan elfeketedik a kép egy pillanatra majd kiírja, hogy: intel graphics accelerator driver for windows vista (r) lefagyott de újra indult vagy vmi hasonlót. ezt miért csinálhatja a gép?:S
előre is ksözönöm az esetleges másik helyre való eltérítést illetve a segítségetek is
üdv.:
^^|CC|^^Thug... The Hate U Gave Little Infants Fucks Everybody... //by.: Tupac Amaru Shakur//
-
SlAy3r
tag
válasz Macsek96 #16529 üzenetére
Hali!
Nálam jelenleg így néz ki a hálózat:
Inviteles kábelnet, a modemből kábel egy NETGEAR WPN824 Wireless Routerbe. Elméleti maximum 108Mbps, 802.11g, 4-Port, RangeMax
Arra madzaggal kapcsolódik az én gépem (ha konfigolni szeretnéd akkor mindenképp előnyös ) a többi eszköz pl.: telefon, másik gép, stb.. wifin keresztül használja a netet.
Egy ilyen routert itt a PH-n kb. 1800,- pénzért kapsz..
Én annyiért szereztem..Üdv,
-
Macsek96
csendes tag
Szaisztok!
Szeretném megosztani az itthoni internetet, úgy, hogy a többi eszközzel (mobil, laptop) wifin keresztül tudjak rá kapcsolódni!
Milyen routeret ajánlotok? Fontos, hogy a mostani felállás ne változzon (PC-bedugva a net ), de e mellett még elbírjon kb 2-3 telefont/notebookot, de nem fontos a hűde húha minőség!
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Lenry
félisten
teljesen mindegy. ha be tudott volna bootolni a CD-ről, akkor el se jutott volna az NTLDR hibáig.
mivel eljutott, így valami okból nem tudta a CD-ről indítani a Windows telepítőt. rossz lemez, rossz olvasó, rossz boot sorrend, ilyesmik.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
nyunyu
félisten
windows telepítés előtt ez jelent meg! „Hiányzó NTLDR”
En lenni lusta, ugyhogy nem irom le megegyszer
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
spista222
addikt
válasz Littledrake #16506 üzenetére
Nem olvastam végig hogy kaptál e már rá érdemi választ ezért én is írók rá
Szerintem cseréld ki a kondikat, ha utána jó lesz akkor lett egy jó monitorod ha utána sem jó akkor viszont vagy szerzel egy másik inverter panelt vagy csak "kidobod".diox Ha jol gondolom mindent letöröltél a hdd-ről egy másik géppel és a mostani gépet nem állítottad át hogy CD-ről bootoljon.
Legyen első boot eszköz a CD és telepítsd fel a rendszert utána nem lesz ilyen hiba.[ Szerkesztve ]
-
diox
tag
üdv. ma raktam össze egy gépet, windows telepítés előtt ez jelent meg! „Hiányzó NTLDR” valaki help privátba ha lehet! Előre is nagyon köszönöm!
"mindenki okos, némelyek előre, mások utólag"
-
dragonfx
veterán
hi
szertenék festék ügyben segítséget kérni.
szertenék venni kis mennyiségű sötétbarna festéket ami ecsettel azonnal felkenhető, fá.ra fémre, és nem ártana főleg ez a fontos a fém.et megvédje a rozsdásodástól, vagy nem tom van az a specko ami átalakitj a rozsdát vagy lefedi és egyből lehet a pergő rozsdán kivül a felületre rakni.
tudom fá.ra gondolom ez nem jo de kényszerűségből pár csík csak rámegy.szerintetek kis szakboltba, obi.ba, tesco.ba auchanba hol lenne érdemes ár szempontjából ilyet venni?illetve mi a szakneve az ilyne festéknek?
hammerite lenne a nyerő?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Benhill
senior tag
Nem feltétlen ide tartozik, de nem találtam neki jobb helyet.
Ki tudom egyszerre emelni az összes hirdetésem?
-
sixpack89
tag
Valamiért elment a netem,jobban mondva a kábellel lehet valami gond.
Ugyan is az én modemem és tesóm routerje össze van dugva,és most hogy kihúztam az ő kábelét már van net,és gyors is,de ha visszadugom,akkor már is jelzi,hogy nincs,pedig évek óta így van minden össze dugva,nem lett hozzányúlva semmihez. -
GrandeP
addikt
válasz kmisi99 #16514 üzenetére
Te ezt most komolyan kérdezed?
Újonnan 4k.... használtan 1,5-2k a használt a boltokba, itt a péhán, sztem 1-1,5 k körül kapsz egy normálisat....
A fa....omnak szórakoznál vele? Egyébként csak akkor jó ha egy széria, bár még akkor is lehet benne bibi, ha közben volt beszállító váltás...
-
kmisi99
addikt
Nem igazán tudtam hova írni ezért ide írom. Kicsit odapörkölődött a dvd íróm paneljén egy chip így kuka a panel de a többi része az írónak hibátlan. Nos venni akarok egy hibás hasonló írót és annak a paneljét raknám be de nem egészen egyezik a modell számuk ebből lehet gubanc? Ahogy néztem google ba hogy amit kinéztem hibás író annak a tálcafedőjén több a felirat azaz gondolom több dolgot tud. Szerintetek működhet?
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy iponban a kiértesítés után, hogy átvehetem a terméket, hány napig őrzik, hány napon belül kell érte mennem?Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
GrandeP
addikt
válasz _Fonzy_ #16510 üzenetére
Ha a 6600 nvidia van benne pci verzióban, akkor elméletben lehet... gyakorlatilag meg annyit nem ér a laptop h pc boltban bevizsgálják... bocs... de ez az igazság...
Ez egy eléggé elavult gép, nincs is hozzá sztem kártya itthon max ebayen, de nem érdemes foglalkozni vele...
-
_Fonzy_
tag
Sziasztok!
Az alábbi laptopba lehet VGA-t cserélni?
Toshiba MX40 -
kerlac
őstag
Sziasztok!
Laptop 500 gigás vinyóra telepítek win7-et, a telepítő menüben vmiért nem enged létrehozni új partíciót, kérdésem, hogy ha ráteszem a win-t, később le tudok választani 300 gigát külön partícióba a vinyóról??
-
GrandeP
addikt
válasz Littledrake #16506 üzenetére
Egyáltalán mi ez?
Ránézésre ezer éves junosz tévé valamilye... amúgy elsőre és másodszorra is nem...
-
Littledrake
csendes tag
-
spista222
addikt
válasz PH-User #16499 üzenetére
Mindkettő SATA 150MB/s de a VIA a PCI-on keresztül korlátozva is van mint ahogy előttem írták. Én VIA-ra csak legvégső esetben kötnék mert még az is előfordulhat hogy fel sem ismeri a hdd-et.
Vagyis+1 szavazat az alaplapi integrált vezérlőre.
Ha csak nem 1-2 éves hdd-ről van szó vagy SSD-ről akkor a közelében sem lesz a 150MB/s-nak a sebesség. -
PH-User
addikt
Köszi nektek, akkor marad az integrált, most is arra van aggatva a két eszköz.
A szabadnap gyorsabban telik, mint a munka...''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest