Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH-User
addikt
válasz Angie™ #138837 üzenetére
Hibás foglalat alatt azt értem, hogy nem volt meg minden láb a foglalatban, mert valaki próbálta egyengetni de eltörte, mégis működött, mert azt a proci pont nem használta.
Azt lefelejtettem, hogy a tápegység is 2 hónapos.
Csupingo - Megnézzük IGP-vel.
Köszi a tippeket Nektek.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek rendetlenkedik a PC-je.
Játék közben rózsaszínes lett a kép (meg talán kockás is). Furmark futtatása közben nem jön elő a probléma, Prime95 alatt fura kis kockás a kép.
Az alaplapot használtan vette a processzorral együtt, nem volt megbontva, még nem néztünk meg a foglalatot.
Nem tudom eldönteni, hogy CPU/MB vagy VGA hiba.Szerintetek?
-
PH-User
addikt
Üdvözlet!
Került hozzám egy szervergép (amit hirdetek), amit memóriák nélkül kaptam meg, mert azok kellettek az előző gazdájának.
Most kaptam 4 féle DDR3 memóriát, összesen 6db van, 3db egyforma és három különböző.
A gép egy HP Proliant ML110 G6 Server.
A memóriák pedig mind Unbuffered és non-ECC tulajdonságúak.
Na'már'most a linken látszik, hogy ECC-s és Unbuffered modulokat kérne és párosan elvileg.
Létezne, hogy az amiatt nem üzemelnek benne, mert nem ECC-sek?
Feszültség alá helyezve a gépet, felvillan egy piros LED a memóriafoglalatok mellett, majd bekapcsol a gép, a LED7 folyamatosan villog és csipog a gép; 4,3, majd 2 rövidet és ennyi.''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Előre is elnézést, ha kicsit offos a téma de nem tudja esetleg valaki, hogy mennyi az érvényességi ideje egy vaterafutáros, MPL-es csomagküldő dokumentumnak?
Sehol sem találok róla információt.
Előre is köszönöm!''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
válasz mezis #108387 üzenetére
Van live rendszerem pendriveon, de az a vicces, hogy amíg 'piszkálok' a gépen addig nem fagy meg vagyis még nem tapasztaltam. X idő tétlenség után viszont freeeze... 🤔 Van egy partíció amin rajta van a Win 8.1 telepítő, hogy tudom recoveryzni erről?
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Adott egy ASUS X553M laptop jogtiszta Win8.1 with Bing szoftverrel.
Megtelepedett rajta jópár kártevő, amiket a Malwarebytes Anti Malware programmal le is takarítottam.
Jelentősen gyorsult a masina viszont bekapcsolás után X idő tétlenség után lefagy. Töredezettségmentesítés megtörtént, vírusirtó már nincs rajta, mert előbb azt hittem, hogy az kavar de nem.
Mi lehet a gond, merre induljak?
Amikor először bekapcsoltam, a következő restart után frissítéseket konfigurált, utána kezdte produkálni ezt a fagyást.A tálcán a jobb sarokban a kémprogram ellen figyelmeztető szövegre ha rákattintok akkor a system32 mappát hozza fel a Windows mappából. 😏
[ Szerkesztve ]
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani T-Home vonallal kompatibilis (Annex-B) modem router eszközt? 5 évet bírt az előző TP-Link, kellene valami a helyére.
Esetleg melyik topicban érdeklődjek?
Köszönöm!''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
válasz sklopp #99522 üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam én is, próbáltam segítséget nyújtani, de választ sem kaptam, aztán még én voltam a rossz.
Mint írtam is, nálam nem jött elő a probléma, hibátlanul feltelepült rá az összes program bár nem játszottam vele semmilyen játékot.''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Adott egy 6 magos konfig, ami állítólag random rendellenes működést produkál.
AMD FX-6100 CPU gyári hűtővel
Gigabyte GA-970A-UD3 alaplap
8GB Patriot PSD38G13332 memória
XFX Radeon HD7850 1GB Core Edition videokártya
WD10EZRX-22A3KB0 1TB merevlemez
Chieftec CTG-550-80P tápegységA Mozilla sorozatosan összeomlik, időnként kékhalálozik és elvileg csak nagyon nehezen sikerült operációs rendszert telepíteni rá. (Míg nálam volt a gép addig semmi rendelleneset nem produkált!)
Néhány játék hibátlanul fut rajta de van amelyik fel sem települ rá.Találkozott már valaki ilyennel, mi lehet a hiba oka?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Intel Corei7 2600K proci mellé, Z68 Extreme3 Gen3 lapba tehetek 1866MHz-es memóriát, fog menni 1866MHz-en?
Köszi előre is!''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Nagyon remélem, hogy tud valaki segíteni.ASRock H77M alaplapom van, amin elvileg van 2db hátlapu USB 3.0 vezérlő.
A hivatalos oldalon szereplő illesztőprogramot feltelepítettem, de ha USB 3.0 pendriveot csatlakoztatok, akkor ezt az üzenetet kapom:Illetve ha a telefonomat csatlakoztatom erre a portra (LG F70), akkor a telefon "lassú töltés" funkcióra kapcsol.
Régebben volt egy ASUS H61M-USB3 alaplapom, azzal minden szuperül működött, gyorsabban is töltötte a telefont, mint a hálózati adapter.
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
PH-User
addikt
válasz PH-User #95727 üzenetére
Megoldottam az ASRock útmutatásával.
-
PH-User
addikt
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Van egy régebbi Fujitsu Primergy Econel 100-as szerverem és szeretném kicsit felokosítani eladás előtt.
Kapott egy Geforce 210-es videokártyát és mivel nincs integrált hangkártyája így gondoltam rakok bele egyet. Próbáltam CMI8738 chipes és egy Creative SB100 kártyát is, mindkettőre hibát dob meg mindenféle hülyeségeket csinál velük a gép... Elképzelhető lenne, hogy egyáltalán nem lehet bele hangkártyát tenni?
Esetleg BIOS beállítást követel?Köszi előre is!
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy milyen boltban tudnék venni antisztatikus zacskót?
Lenne egy pár alaplap+processzor duóm, amit ilyenben tárolnék...''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
A mai nappal belépek én is az SSD-használók táborába. Azt szeretném megtudni, hogy mit érdemes beállítani a rendszerben miután feltelepítettem, mert hallottam olyat pl., hogy a lapozófájlt ki kell kapcsolni, BIOS-ban ACHI-t bekapcsolni stb.?
Valaki röviden össze tudná foglalni nekem?
Egy Kingston 60GB SVP200S37A/60G V+200 SATA3-t tudok szerezni, előtte pedig egy WD5002AALX winyón volt a rendszer.
Fog hozni valami kis plusz sebességet az SSD?Köszi előre is!
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Akadt egy olyan problémám, hogy ha meg van nyitva egy YouTube fül a böngészőmben de közben másik fülön nézelődök, FB chat stb. akkor egy idő után elmegy a rendszerről a hang. Tehát se rendszerhangom nincs se a YouTube (flash) alatt sincs hang. Nem bírok rájönni mi okozhatja, roppant idegesítő.
Ha kijelentkezek akkor már a kijelentkező hangnál újra van hang...
Tipp/ötlet?Köszi.
Üdv.''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
válasz Jano156 #81554 üzenetére
Én is az alaplapi hangkártyára gyanakszom, lehet, hogy pont kifogtál egy hibásat.
Ha garanciás még akkor meg kell próbálni kicseréltetni, bizonyítékod van.
Ha nem, akkor pedig a felettem szólóval értek egyet; kell bele egy másik hangkártya.''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Gondban vagyok egy LGA775-ös, DDR3 memóriát támogató Fujitsu-Siemens D3041 A11 GS1 típusú alaplappal. A probléma az, hogy sem az integrált hálókártyát nem érzékeli sem pedig PCI kártyát, ha azt teszek bele. Egyik PCI-portjában sem érzékel más kártyát sem, hangkártyát, SATA-bővítőkártyát stb. sem.
A PCI-Express foglalata viszont működik komolyabb videokártyával is.
BIOS-ban nincs letiltva semmi erre vonatkozó opció.
Valaki segítsen már, hogy ez most félhalott vagy én vagyok ilyen b@lfasz?
BIOS már volt frissítve, próbáltam több memóriával, tápegységgel, videokártyával, bővítőkártyákkal.Köszönöm.
-
PH-User
addikt
-
PH-User
addikt
Üdv.
Van egy Samsung SCX-4521F multifunkciós lézernyomtatóm.
Bekapcsolás után miután bemelegedik, utána a "Túlmelegedés" felirat jelenik meg rajta.
Belerakom a papírt, akkor elkezdené beszívni, de megáll és kerreg, majd ismét a "Túlmelegedés" felirat fogad.
Tovább nem próbáltam, hagytam még vagy 5mp-et menni, aztán kikapcsoltam.
Tudja valaki így látatlanba, hogy mi baja lehet illetve mit tudok vele kezdeni?
A tonert már megmozgattam, semmi javulás.Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Erre a gondomra kellene nekem valami sürgős megoldás, mert sajnos nem tudjuk nélkülözni az eszközt.
Valaki?Előre is köszönöm.
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Ismét eza helyzet... Kezd kicsit unalmas lenni, van erre valami megoldás?
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Csak nálam szívózik mostanában a Google keresője?
Rákeresnék egy kifejezésre és egyszerűen nem keres vagy biztonsági kódot kér vagy egyszerűen dob egy Sorry-t, hogy túl sok lekérés érkezett...''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
válasz KaiotEch #72990 üzenetére
Nincs sajnos, csak frissebb.
Viszont most frissítettem a Firefox-omat (amit nagyon nem akartam, mert nem tetszik az új......) és azóta nem jött fel, lehet, hogy fertőzött volt, mert ugyebár nem frissítik már.[ Szerkesztve ]
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Akadt egy fertőzéses problémám.
Tegnap le akartam tölteni egy free programot, de akárhogy skippeltem és hagytam ki az egyéb töltelék programok telepítését mégis megfertőzte valami az svchost.exe fájlomat...Az avast! mindig ezt az ablakot dobja fel:
Rákattintva ezt hozza fel.
Próbáltam Malwarebytes Anti-malware programmal AdwCleanerrel, BOOT-idejű kereséssel de semmi sem hozott eredményt.
Hogy tudnám letakarítani, tudna valaki segíteni?
Avast! Internet Security-m van, eredeti.Köszi.
Üdv.
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Van egy HDD-m, két részbe van particionálva; C & D. A D-n van elég sok fontos adat (~800GB), és van több, mint 33GB szabad hely. Meg tudom azt csinálni, hogy a D-n lévő szabad területből kanyarítok le egy 20GB partíciót? (Arra XP-t telepítenék. EasyBCD programmal használtam régen, csak akkor még üres volt a HDD).
Fontos lenne, köszi!
-
PH-User
addikt
válasz TaylorXIII #54451 üzenetére
Multimédiás gépbe lesz, ezért számít a hangminőség is.
-
PH-User
addikt
válasz TaylorXIII #54443 üzenetére
Köszi, jónak tűnik viszont azt írják, hogy az alaplapi hang az szánalmas kategória...
dragonfx - Linkelnéd melyikre gondoltál?
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani nekem H61/B75 alaplapot, ami aránylag olcsó (jó árban van, "bestbuy"), amin van HDMI kimenet és SATA3 port, esetleg mindez megfejelve USB3.0-s foglalatokkal?
|p0nról rendelnék.Előre is köszi!
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
GTA Vice City játékkal szeretnék évek után játszani, de feltelepítem, elindítom, beállításokat behangolom, majd mikor játszanék, akkor olyan, mintha 300%-os sebességgel menne a játék.
Próbáltam Frame Limitert hozzá, 60fps-re állítva, de nem hozott javulást.Tud valaki valami megoldást rá?
Köszi.
-
PH-User
addikt
válasz BénaNyurga #54057 üzenetére
Dupla CMOS reset megoldotta a problémát, eddig úgy néz ki.
Folytatja a telepítő. Ha valami nem oké, úgyis visszatérek.
Köszönöm a tippet!''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
válasz BénaNyurga #54055 üzenetére
Arra van válasz, hogy most így hirtelen miért lett memória baja?
2db van benne, próbáltam cserélgetni, átrakni másik foglalatba, kombinálni, stb.
Olyannal még nem találkoztam, hogy egyszerre szállt volna el mindkét stick.''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
válasz Vakegérke #53970 üzenetére
Az első megoldotta a driver gondomat köszönöm szépen!
Viszont sokkal nem jutottam sajnos előrébb, nem bírok rájönni, hogy mi baja lett hirtelen.
A telepítő felmásolta a fájlokat, újraindult a masina, majd mikor a BOOT képnél a kis csíkok cikáznak, ott lefagyott és 5 perc után sem volt változás, akkor leállítottam. Most már ha bekapcsolom csak hármat sípol.
Se nem rövid, se nem hosszú a három sípolás, nem tudom mit jelenthet.''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
válasz Vakegérke #53952 üzenetére
Sajnos nem jött be.
Igazából azokra a driverekre vadászom, amiket WinXP telepítés közben kell beadni neki.
LSI Logic SCSI vezérlő van a gépben, 2db 10K-s 36GB-os HDD-t hajt.
Ez a masina.
Ezt találtam hozzá, de azt írja, hogy hiba történt a driver keresése közben, illetve az egyik fájlban szóval gondolom nem jó hozzá az az illesztő.
Fontos volna megtudnom és feltelepítenem, mert addig nem tudom használni.''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
IBM eServer xSeries 225-höz szeretnék letölteni drivereket Windows XP-re, de nem találok semmit.
Még a gyártó honlapján sem. Tudna valaki segíteni?Előre is köszönöm.
-
PH-User
addikt
válasz Elvagyok #52064 üzenetére
Köszönöm a tippeket mindenkinek, végül úgy oldottam meg, hogy beraktam a saját gépembe a HDD-t, ott feltelepítettem, majd utána visszatettem a másik masinába és... láss csodát, úgy már BOOT után is működik.
Minden jót!''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
válasz Elvagyok #52050 üzenetére
A lemez önteszt során talált 1 hibás szektort.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Nincs szükség beavatkozásra.
-
PH-User
addikt
Egyébként 2 napja próbálom újratelepíteni eme csodálatos szerkezetet.
Most már nem sok fogott vissza attól, hogy a kalapáccsal meg ne dolgozzam.
Feltelepül rá a rendszer, mindegy, hogy SP2 vagy SP3, és utána nem ad képet.
Telepítés végén újraindul, bootol, majd csak elkezd villogni a monitor és újraindul.
Mindenféle beállítást próbáltam már. 2 nappal ezelőtt volt rajta rendszer, működött is csak már lassú volt az illetőnek és vállaltam a nemes feladatot, hogy ÚJRA telepítem.
Csökkentett módban elindul, másképp nem hajlandó.''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
Semmit nem csinál, simán túlugrik rajta.
Quickboot-ot is kikapcsoltam, sőt a többi boot lehetőséget, de semmi.
BIOS reset is volt már vagy 3x, ide kábelt is cseréltem már és komolyan már nem tudok rájönni mi lehet vele.
BIOS frissítés meg nincs hozzá, mert OEM gyártó adta ki...
Ez egy NEC gép, amiben MSI alaplap van.''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Pendrive-ról szeretnék egy régebbi géppel bootolni.
Boot menüben ezek az opciók vannak:
IDE-0
IDE-1
IDE-2
IDE-3
Floppy
ARM-FDD
ARM-HDD
CDROM
SCSI
NETWORK
BBS-0 : (BCV/BEV)
BBS-1 : (BCV/BEV)
BBS-2 : (BCV/BEV)
BBS-3 : (BCV/BEV)
USB FDD
USB HDD
USB LS120
USB ZIP/MOUSB HDD-re állítva nem bootol róla.
Egyáltalán képes ez a lap arra?''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Ilyen beltérit tudok valahogy PC-re kötni, hogy azon nézhessem a TV-t?
Fontos lenne, köszi!Üdv.
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Pirelli Discus Wireless (WiFi) VoIP AG v1-t Annex B eszközről kérdeznék.
(ADSL2+ modem és WiFi router egyben, a T-Home adta régebben az internethez.)
Azt szeretném megtudni, hogy sima WiFi routerként használható-e, ha az ADSL portjába dugom az UTP kábelt (amin bejön a net)?
Esetleg más eszköz után használható-e? (modem, switch, hub)Előre is köszi.
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem!
Futárt szeretnék rendelni egy alkatrészhez, ami még nincs nálam, így szükségem lenne egy ehhez hasonló rajzra, de olyanra, amin látszik az ajtó pontos mérete.
VW Golf 2-ről van szó, 3 ajtósról.Nagyon köszönöm ha segít valaki!
Üdv.
-
PH-User
addikt
Hi!
Tud valaki nekem linkelni egy közvetlen letöltési linket egy magyar Sony Ericsson Update Service (SEUS)-hez, mert már lassan agybajt kapok a sok online downloadertől meg reklámról?... Updatestart, Mediaget stb...
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Windows XP Pro 32-bit
Letöröltem egy játékot a Your Uninstaller programmal (elég mélyrehatóan eltávolít mindent), de a mappája az megmaradt, s ezt a hibaüzenetet kapom: [link]
Ha mégis törlöm ezt a mappát akkor nem f0ssa össze magát az XP?
Csak azért kérdezem, mert már fél éve fenn van a rendszer és- kopp-kopp elég jól működik...
Régebben azt hiszem mindig töröltem az ilyen mappákat, figyelmen kívül hagytam a hibaüzeneteket és nem tartott 2-3 hónapnál tovább egy rendszer.
-
PH-User
addikt
-
PH-User
addikt
válasz seederking #32086 üzenetére
Nem, de én úgy hallottam, hogy nem is használ neki. Elvileg a kondenzátorok nem igazán szeretik.
Nem 100%, de én így hallottam.spista222 - Ez akkor hogy van, én a szakiktól hallottam ezt...?
[ Szerkesztve ]
-
PH-User
addikt
Üdv.
ASUS Eee PC X101-BLK007G-t próbálok telepíteni pendriveról.
Transcend JetFlash 16GB USB 2.0 pendrivera csináltam meg egy WinXP SP3 telepítőt WinToFlash program segítségével. Sikerült is elkezdeni a telepítést, de mindig vinnyog a fájlokra, hogy nem tudja olvasni... Olyankor kihúzom, majd visszadugom és megy tovább, de most megállt egy fsvga.sys fájlnál és nem akar tovább menni...Mit lehet tenni ez-ügyben?
-
PH-User
addikt
Sziasztok,
Legend QDI P6V694T/A10T alaplaphoz keresnék manual-t, de nem találok a neten, nincs valakinek véletlenül?
Szerk.: Megtaláltam itt.
Hulk017 - Azért, mert 32 bites az operációs rendszered és az 4GB-nál többet nem kezel (beleérve a VGA memóriát is). 64 bites rendszer kell, hogy ki tudd használni a 6GB-ot.
[ Szerkesztve ]
-
PH-User
addikt
válasz Bjørgersson #23498 üzenetére
Szia!
Köszi, de ez sajnos mka-ba rakja, nem forrás formátumba.
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
SOS-ben kellene nekem valami program, amivel videofájlból a forrás hanganyagot ki tudom menteni a forrással megegyező formátumban és minőségben.
Tehát ha egy AAC VBR stereo hang van a video alatt akkor egy ilyen hangfájlt kapjak.
Lehet ingyenes de fizetős is, max. megveszem.Előre is köszi!
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Meg tudnatok mondani, hogy mi a vereres-tajtek terheli 100%-ra a processzoromat?
Ujonnan telepitett Win7 x64, eredeti.
VGA es hangdriver telepites utan feltettem a frissiteseket, aztan ez tortent.
Kellene valami megoldas, mert igy nem tudom hasznalni a gepet......
Nem fut semmifele gyanus folyamat.''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
Köszi nektek, akkor marad az integrált, most is arra van aggatva a két eszköz.
A szabadnap gyorsabban telik, mint a munka...''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Mit gondoltok, melyik SATA vezérlő lehet gyorsabb,
egy Abit AI7 lapon lévő integrált vagy egy König VIA VT6421A chipes PCI kártya?Fontos lenne, mert sürget az idő és nem mindegy mennyi idő alatt másolok vissza ~800GB adatot.
Előre is köszönöm!
-
PH-User
addikt
válasz MasterMark #14220 üzenetére
Na, ezt jól "megaszondtad" neki...
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Nem számítógépes kérdés, de már nagyon szükségem lenne rá...
Egy M8x0.75-ös 4mm vastag potenciométer rögzítő anyára lenne szükségem...
Hiánya miatt több hónapja nem tudom összerakni az erősítőmet és sehol nem találok,
Nyíregyházán sem tudtak adni, nekem Budapest pedig messze van.
Külföldről lenne, de ~2000Ft-ot nem vagyok hajlandó adni érte, akkor inkább kihajítom az egészet...Nincs valaki közelében olyan csavarbolt, ahonnan be lehetne szerezni?
Mondjuk 2db-ot és az árát és a posta árát elküldeném, sima borítékban eljön...''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
válasz csabyka666 #13936 üzenetére
Bekötés előtt, biztonsági okokból mindig átnézem a kézikönyvét az alaplapnak, biztos, ami biztos alapon. Sosem történt még ilyen velem.
Ezentúl légy óvatosabb és nézd meg inkább 3x is, hogy mit hova!''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan oldalt, ahol Nokia 3310-hez találok csengőhang kottákat?
Előre is köszönöm!
-
PH-User
addikt
válasz molnarpeter #13565 üzenetére
Azt hiszem születési anyakönyvi kivonat biztosan.
-
PH-User
addikt
Hi!
CD-olvasó/írót, DVD olvasó/írót mivel lehet leginkább tesztelni?
Másolgassak velük lemezről meg irkáljak?
S, ha nem szánok rá annyit, hogy vegyek egy pár üres lemezt?Gyufaaa - 1115Ft jelenleg a Standard postacsomag feladási díja.
[ Szerkesztve ]
-
PH-User
addikt
D-Link DIR600-ra szerettem volna DD-WRT-t felrakni.
Az adatbázisban B1/B2 szerepel, nekem azt írja az admin felületen, hogy Bx. Nos, én azt hittem, hogy nem bírja felismerni az eszköz, hogy B1 vagy B2 van rajta, ezért gondoltam, hogy az x 1-et vagy 2-t jelent.
De nem engedi rátenni... Lehetséges, hogy ez egy külön revízió lehet?
Googleben semmit nem találtam ezzel a Bx-szel kapcsolatban.
Valaki tudna segíteni?''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
válasz csibe1 #13156 üzenetére
Tudtommal nem fog elindulni rendesen a telepítő vagy nem fog valami feltelepülni, ha nem másolja fel a CD-ről egy mappába az összetevőket, s nem állít be minden installnak XP kompatibilitási módot. Legalábbis nekem csak így ment x64 Win7 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest