Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz Lenry #137578 üzenetére
Aminél vélhetően más gond lehet és nem a több partíció, meg nem is a DD képfájl mód, mert nálam érdekes módon évek óta egyik sem okozott gondot Windows 10 és újabban Windows 11 rendszereknél sem, + Linux sem kellett okvetlenül ahhoz, hogy törölni lehessen egy ilyen pendrive-ot és újraparticionálni.
[ Szerkesztve ]
-
minek?:S
őstag
válasz Lenry #137537 üzenetére
& (#137538) Marci112233
A saját gépében konkrétan a Windowst sem akarta betölteni és még újratelepíteni sem lehetett. Bedugva a saját gépembe pedig látja a Windowsom is és meg is tudok nyitni rajta mappákat, viszont a c:\users\user\desktop-ot nem engedi megnyitni. Emlékeim szerint pár éve hasonló hibát valahogy sikerült megoldanom, de most nem jut eszembe hogyan.Üdv.:M.
-
athomi
veterán
válasz Lenry #137518 üzenetére
A gondom az, hogy úgy tűnik csak akkor jön be a kép, ha már a win elkezdett bebootolni. Szóval a BIOS-ba nem tudok belépni, ha oda próbálok, akkor továbbra sincs kép. Miért küld vajon a VGA olyan felbontásról, frissítési frekvenciál jelet, amit nem tud a monitor?
És ez ellen mit tehetek?Acer Nitro VG240Y (HDMI csatlakozós)
XFX RX6600 SWFT[ Szerkesztve ]
-
kukulec
őstag
válasz Lenry #137448 üzenetére
köszönöm a tanácsokat. most lecsekkoltuk és úgy néz ki, lehetőség van a teljes kábel cserélésére. a kérdés az, hogy az probléma-e ha cat5-ös kábelt cat 6-osra cserélek. mert ha nem, akkor vennék egy ilyet, és nem kellene krimpelni.
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
üszök
őstag
válasz Lenry #137334 üzenetére
CHUWI CoreBook X
Van 1 db USB C meg egy db Kék USB. Nekem kéne monitorra jel, egér, billzet. Azért kérdeztem USB tud e ilyet, a C re nem is gondoltam.
Jó áron van most, gondoltam veszek egyet, de úgy néz ki nem alkalmas asztali gépnek."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Csupingo
veterán
válasz Lenry #137336 üzenetére
Nem tudom hogy működik. Ha a vga által számolt képet küldi usb-n, akkor nem annyira rossz. Ha viszont az van amit te mondtál, akkor tényleg csak arra jó, hogy az asztalt lásd vele és alap dolgokat csinálj. Biztos, hogy egyik esetben sem olyan jó, mit egy type-c kimenet, ami képet is tud küldeni.
Érdekes, mert pl. a felbontás függ a port sebességétől. Usb 2.0 (800x600), usb 3.0 (1920x1080).
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Vorontsov
tag
válasz Lenry #137280 üzenetére
Köszi hogy mindig elmagyarázod a semmit, amivel sose leszek előrébb mondja és csak mondja, mondja.......majd megunja.
külön kiemelném számodra :
"vagy engedjen be ha jó a jelszó,vagy küldjön el a francba hogy nem jó....mit igazoltat a gép engemet kedve szerint talán rendőrnek képzeli magát,vagy embernek?"
Ez amit ő csinál ez nem normális számomra,külön leírom neked érthetően sms-re van beállítva még egyszer 1x 1x 1x végtelenségig ezt állítottam be jobb oldali képen tisztán szépen kivehetően jól látható nem tagadhatod te se mit látsz a képen ezt választottam ott van ott van ameddig meg nem látod addig nézd, ami jobb oldalon látható,amikor megpróbáltam belépni a bal oldali mező fogadott a jobboldali mező helyett.
Hosssszu
őstag
Szerintem troll vagy és elég jól csinálod.Szerintem a profilképed alapján ill az írásod értelme/tartalma alapján örülök hogy magadra ismertél.
Aryes
nagyúr
szintén foglalod a sort feleslegesen/ez is totál értelmetlen,felesleges.Nem a bejutással van a bajom a fiókomba, hanem az igazoltatással,azt a fiókot 2015ben csináltam és 2016-ban változtattam jelszót hozzá,soha nem használtam,sms-re lett beállítva.
Nem a bejutás a gond hanem ez az igazolásos.Ha nem tudnék belépni:"
Hibás jelszó. Próbálja újra, vagy kattintson az Elfelejtett jelszó linkre a jelszó visszaállításához."
De én nekem a baloldali mező jön be.[ Szerkesztve ]
-
Vorontsov
tag
válasz Lenry #137270 üzenetére
Továbbra sem értem a google mit szeretne tőlem.
Gyógyszert szerettem volna felíratni a gmail-es fiókomból amit évek óta kimondottam erre használtam,mondanám hogy a jelszót elfelejtettem, de van képernyőmentésem a jelszóról....
Nem is ez a lényeg hanem....nem értem meg ha normálisan használom, miért nem tudok belépni és normálisan használni?A másik fiókomba(playstore-os) hiába lépek be 30x rosszul vagy kérek jelszó emlékeztetőt ennek ellenére se írja azt ki próbáljam meg később stb...pár óra múlva a másik fiókomnál kiírja mi az oka ennek?
Amit rendesen használok oda nem enged belépni, amit szándékosan elrontok oda bármikor beléphetek következmények nélkül.Nem gondolod fordítva kéne lennie?
Ezt hiányolom a másik fiókomnál ahol próbálok szabálytalankodni,ahol rendesen használom ott megjelenik,ahol meg kéne jelennie ott nincsen.
Személyazonosság igazolása. Fiókja biztonságának megőrzése érdekében a Google szeretne meggyőződni arról, hogy valóban Ön próbál bejelentkezni. További információVálassza ki, hogyan kíván bejelentkezni:Ellenőrző kód kérése erre az e-mail-címre: r••••••@•••••.••Használjon másik telefont vagy számítógépet a bejelentkezés befejezéséhez Segítségkérés
[ Szerkesztve ]
-
Vorontsov
tag
válasz Lenry #137258 üzenetére
Szia volt egy másik gmail-s fiókom amit a playstore-os játékokhoz használtam....hiába írok be más jelszavakat és tiltom le,sőt még a másik emaillel belépek ahová a visszaállítási kódot kéri és elküldi itt is van,visszamegyek és a régi gmail-es jelszóval ismét be tudok lépni hiába írtam el 30x a jelszavamat vagy kértem újat az emailcímemre....ez a helyzet,lényegtelen mert csinálok másikat se perc alatt,mivel tudod indokolni azt a másik fiókomat sehogy se tudom letiltani és a régi jelszóval be tudok lépni,ami fontos lenne gyógyszer feliratáshoz azzal nem?Erre mit mondasz nagyon kíváncsi vagyok.......
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz Lenry #137258 üzenetére
egyébként emlékeim szerint ha ráböksz pl hogy emailre akarod az igazoló kódot, utána lesz olyan opció, hogy "nem férek hozzá ehhez az email címhez" vagy valami hasonló.
ott lehet, hogy bedobja az SMS-es azonosítás lehetőségét.
ha nem ott, akkor a Segítségkérés részben. kattintgasd végig őket.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Vorontsov
tag
válasz Lenry #137254 üzenetére
HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!
RAndom miért kér más azonosítókat tőlem a google?
mert a fiók tulajdonosa megadta azt helyreállítási azonosítónak.A telefonszámomat adtam meg most miért nem tudok azzal belépni,ha már egyszer hitelesítve van az a szám?????????HITELESÍTVE VAN!!!!!VAGYIS HOZZÁ TARTOZIK A FIÓKOMHOZ.
!!!!!HA LE VAN FÉNYKÉPEZVE!!!!!! ÉS EL SE FELEJTETTEM AKKOR MÉGIS MIÉRT???
Neki a jelszót és a felhasználó nevet kell felismernie....
fel fogja ismerni, ha jól írod be
TÉNYLEG ÉS HA NEM ÉS IGAZ AMIT MONDOK???
még mindig nem vagyok 100%-ig biztos abban, hogy jó fiókba akarsz bejelentkezni és nem valaki máséba.
a freemailes címet felismered?
A KÉPERNYŐMENTÉS-TELEFONSZÁM HITELESÍTÉSE-A SAJÁT JELSZAVAM JELSZAVAM ISMERETE-ORVOSSAL VALÓ BESZÉLGETÉS MENTÉSE-KELL ENNÉL TÖBB EMBER???
MUNKAHELYEMEN IS TUDJÁK IGAZOLNI A GOOLÉNAK ILL NAVNAK ÍRNAK LEVELET HOGY A MAJOMHOZ TÉNYLEG TARTOZIK EZ AZ EMAILCÍM......NÉZEK MÁS ELFOGLALTSÁGOT LÁTOM VELED A BESZÉLGETÉSEN KÍVÜL SOKRA NEM MEGYEK.
Szerintem várok 1-2 hetet és magától megoldódik majd .....
Ha nem csinálok mást, szép napot köszi üdv....MIVEL VOLT ERRE PÉLDA.
VICC HOGY SZAROZNAK VELEM.
HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!! -
Vorontsov
tag
válasz Lenry #137250 üzenetére
RAndom miért kér más azonosítókat tőlem a google?
Miért ír ki olyat nem ismeri fel az eszközt random.
Neki a jelszót és a felhasználó nevet kell felismernie....
Heti és napi szinten használtam mivel orvosnak írtam ha kellett gyógyszer....
Miért kér tőlem másik fiókhoz irányított jelszót ha én sms-ben szeretnék új jelszót amit én beállítottam arra a telefonszámra.....
Ilyeneket én is tudok írogatni neked,a tutit egy olyan személy mondja meg aki a google-nél dolgozik. Googlenél munkát hirdető cégeknek írok hátha válaszol valaki.
Miért van az elveszik a fiókomat majd 1-2 hét leforgása után visszakapom.....
Volt egyszer a kitörölt leveleket a szemetesből visszarakta, mintha ki se töröltem volna.
Van olyan fiókom amit nem engedett inaktívvá tenni,törölni.....
Vannak nekem is kérdéseim amiket nem értek meg.
Lehetne sorolni inkább egy olyan személyt keresek aki hozzá ért és nem további kérdéseket tesz fel nekem.Köszi amúgy rendes tőled hogy próbálsz segíteni.#137236VorontsovÚjVálasz2022-11-02 10:21:28
Vorontsov
.
"Volt jelszó változtatás hú de nagyon nem használtam írtam levelet a freemailesnek hátha ő tud valamit erről.
[ Szerkesztve ]"telefonos sms jelszó emlékeztetőt kértem az volt beállítva.
Jól írtam be a jelszavamat és korábban is történtek ehhez hasonlók..
-
Vorontsov
tag
válasz Lenry #137244 üzenetére
Sehogy sem működik ez a baj....
Sajnos semmi lehetőségem nincsen még az sms se....
Ami hozzá van társítva a fiókomhoz.
Nem valószínű mivel le van fényképezve a felhasználó név és jelszó....
képernyő mentésben eltárolom.
Telefonos sms is be volt állítva küldött régen a telefonra kódot.....
Van egy munkahelyem ott is ezt használom,mindenki ismeri akinek kell.....1gramm emberi dns-be 220 terabájt információt el tudnak tárolni vagy egy szemüvegbe kódolni szekvenciában és ezt visszafejteni,de a jelszókérés a googlenél meg problémát okoz....miért nem segít rajtuk a géc bácsi.....
[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
válasz Lenry #137196 üzenetére
El fogom vinni egy közeli szerelőhöz az nem kérdés, csak ha sokba kerül, lehet hogy új TV lesz belőle. Elég régi már így ha nagyobb baja van, lehet nem éri meg majd javítani, de hátha tényleg csak kondenzátor gondja van.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Dtomka
veterán
válasz Lenry #137168 üzenetére
Köszönöm!
#137169 Pyttawrx
A probléma nem volt olyan kábel mellyel ki tudtam volna próbálni az integrált vga-t, csak hdmi kábel volt kéznél. Volt egy másik táp is egy régebbi gépben (LC420). Kicseréltem, elindítottam és 1 pillanatra felvillantak a ledek és semmi több, gondoltam magamban najó akkor ezt inkább hanyagoljuk... emiatt kell\szükséges mindenképpen tápot venni. -
mefistofeles
addikt
válasz Lenry #137156 üzenetére
Bocsi Lenry nem konkrétan neked ment
Urak! Egy láma kérdés. Adott egy Gigabyte A320 alaplap. Mivel lehet belépni a BIOSban? Nincs kézikönyvem de az F2, F8; F11és a del nem jó!
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
veterán
válasz Lenry #137143 üzenetére
Igen, ez be van állítva nálam is (1 perc idle után kikapcsol), csak egyszer gondol egyet és elindul. Hogy miért, azt nem tudom, nincs rajta futó program, csak adatokat tárolok rajta (videók, képek, stb.).
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
swtrooper
csendes tag
válasz Lenry #136971 üzenetére
Neem, játékhoz sem nyúlok. Most lekopogom teljesen megtáltosodott. Mintha az elmúlt 2 nap csak lidérces álom lett volna. Nem is fogom 1 óránál többet járatni. Játékra majd az asztali gépet vetem be.
Csak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
-
veterán
válasz Lenry #136940 üzenetére
Egy dolgot azért nem értek. Ha megnézed az adatlapját 100+ pozitív értékelése van és jelenleg is árul cuccokat.
Valaki ennyi idő után sem ért alapszinten egy számítógéphez, ez nekem oltári nagy kérdőjel.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
swtrooper
csendes tag
válasz Lenry #136901 üzenetére
Igen azt elfelejtettem írni, hogy 2 hónapja folyton szaggat a gép és kályha meleg a laptop alja. De ha vga hiba akkor hogy jön ide a chrome? Úgy értem akkor a firefoxnak is tacsra kellett volna mennie vagy nem? reball-ra rákeresem nem tudom mi az.
Csak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
-
Tim82
félisten
válasz Lenry #136901 üzenetére
G8* (G84, G86 stb.) alapú mobil Nvidia kártyák (mint 8600GT mobil változata, Quadro NVS 140M stb.) voltak emlékeim szerint érintettek. Még csoportos per is indult az USA-ban az Nvidia ellen.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
swtrooper
csendes tag
válasz Lenry #136894 üzenetére
Sajnos nem valami ati radeon hd
-
Csupingo
veterán
válasz Lenry #136772 üzenetére
Nem is arra gondolok, hogy rossz, csak nekem is többször volt már olyan, hogy picit ferdén állt a sata kábel az alaplapnál, vagy a meghajtónál és hülyeségeket csinált. Bár nálam legtöbbször olyat, hogy ilyenkor a bios után állt meg és az os már nem indult el.
-
Xarina
aktív tag
válasz Lenry #136757 üzenetére
Sajnos nem megy sehogy sem. Az előtte-utánna lévű ütköző sokkal nagyobb, mint a lyuk a gépen. Gondolom a tölcséres kialakítás miatt befelé még könnyebben bemegy, de kifelé már nem jön sehogy. Végső esetben levágom, csak sajálnám nagyon, mert ez a gumis megoldás gondolom a rezgést is jócskán csillapítja, így jó lenne újra felhasználni.
-
-
Tim82
félisten
válasz Lenry #136606 üzenetére
Én annyira nem szívesen bolygatnám a rendszermeghajtón épp futó rendszer alól a rendszermeghajtó partícióit, ezért használok inkább célspecifikus live Linuxot, mint a GParted.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
HARDVERAPRÓD
válasz Lenry #133777 üzenetére
akkor csinálj egy win to go pendriveot 16gb minimum, meg gyors legyen a pendrive, különben megőszülsz, teszteld arról pendriveról, ha már linuxról tesztelted.
akkor én még tezt ssd-re vagy hdd-re telepítenék egy MBR win10-et offline, majd mielőtt driverezném kirpóbálnám, ha így megy, akkor drivereket tenném chipset, utána is teszt, de másik gépről szedném le, hogy addig ne kapjon netet, hogy ne frissüljön a driver
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz Lenry #133777 üzenetére
Eddigi kísérleteknél mennyi időt vártál?
(Régen volt hasonló gondom egy PC-nél. Mostanában áramtalanítás pár másodperc alatt megtörténik, de nem emlékszem már arra, mitől gyógyult meg. Az op. rendszer változatlanul Win7 és mostanában már frissítés sincs. Tápegység csere lehetett? )
mezis
-
Marci112233
addikt
válasz Lenry #133761 üzenetére
Gondolom Windows 10-ről van szó. Egy próbát tennék, és megnézném a gyors indítás be van-e kapcsolva. Ha igen én kikapcsolnám, és megnézném, nem-e az kavar be.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Csupingo
veterán
válasz Lenry #133766 üzenetére
A sata kábeleket széthúzni, visszakötni.
A suspend-re gondoltam, vagy az új bios-okban már nincs ilyen? Ha mindent lekötsz az alaplapról és csak az os háttértárát hagyod, akkor se áll le?[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
válasz Lenry #130986 üzenetére
Rápróbálok a memtestre, de ha tényleg az alaplap lesz a ludas akkor az nem jó hír, ugyanis momentán a nem nagyon van pénz a váltásra, mert nemrég döglött be a régi laptopom is ami helyett újat kellett vennem, és az jócskán elvitte a keretet, amit épp a gépfejlesztésre gyűjtögettem.
-
I02S3F
addikt
válasz Lenry #130859 üzenetére
Ha a 10 alap driverei gondot okoznak, esetleg a gyártói korábbi vagy ha az nem jó, akkor friss drivereit nem próbálod meg felpattintani? Akár egyesével! Gyanítom nem tudod majd telepíteni normál módban. Csökkentettel lehet próbálkozni. Apropó! Egyáltalán csökkentett módban hogy megy?
A nem létszükségletű alap drivereket akár tilthatnád is, vagy cserélgethetnéd. Például a cpu-t "x64-based-generic-cpu" nevű eszközre. (nem pontosan idéztem!)
Esetleg valami a gépre dugott usb-s eszköz nem lehet ludas?
-
nagyúr
válasz Lenry #122856 üzenetére
Ezen cikk alapján megcsináltam az automatikus admin bejelentkezést, de rossz jelszóval.
Az eredmény:
- nem lépteti be a jelszó nélküli felhasználót
- nincs lock screen, egyből megjelenik a bejelentkezési ablak
- default az én felhasználóm aktív, így enter-jelszó-enterrel tudok belépni, mint win7 alatt
Egyetlen mellékhatása, hogy kiír egy " rossz felhasználónév vagy jelszó" üzenetet, ami elég lehangoló rögtön kezdésnek, de majdcsak kibírjuk, amíg lesz rá rendes megoldás. Azt egyelőre nem tudom, nem fog-e letiltani több rossz próbálkozás után. -
sgergi
veterán
válasz Lenry #122799 üzenetére
Nincs bepipálva semmi.
Nem hinném, hogy ECC ram lenne, sima asztali gépből lett kivéve, de sajnos én sem tudok ennél többet róla.
Random, hogy melyik párt ismeri fel. Alacsonyabb sebesség sem segít. Mindig figyeltem, hogy a helyén legyen minden, ráadásul vagy 10 alkalommal vettem ki-be őket.Érdekes, hogy 3 modullal sem megy semmilyen kombinációban, pedig single channel-ben menni kéne úgy is. Ráadásul ehhez próbáltam egy 3. ramot is, ami csak egyedül van, 2 oldalas Hynix, és ezzel sem ment.
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
válasz Lenry #122750 üzenetére
Dear Lenry, és King Unique!
Nagyon szépen köszönöm!
(Google kereséssel nekem minden módon a különféle diszk klónozó szoftvereket dobta ki. Minitool Partition Wizard,Macrium Reflect - amikett amúgy használok, ismerek- , de azok ilyet nem tudnak.)"Aquila non captat muscas."
-
Sondi1986
addikt
válasz Lenry #122701 üzenetére
Szerinted nálam mivel lehet a hiba:
Pár napja kezdte el és megfigyeltem hogy ha reggel bekapcsolom a gépet gond nélkül bekapcsol, de ha napközbe kikapcsolom 1-2 órára utána már nem kapcsol be, csak megy maga a gép de a monitor nem kap jelet. Ez a jelenséget úgy kezdi hogy bekapcsolom a gépet bekapcsol, majd rögtön le is áll majd visszaindul. Volt olyan hogy 10 perc észhez tért de pl. tegnap 1 órát ment és nem állt helyre.
Mi lehet a hiba oka? Táp, lap, VGA, vagy a lap eleme? -
King Unique
titán
válasz Lenry #122700 üzenetére
Pedig mint szinte mindennek, úgy ezen témának is van külön, megfelelő topikja itt a PH!, csak másképpen kellett volna rákeresni.
Nem írtad milyen méretformátumú és csatolófelületű SSD-ről van szó, ami nyilván nem mindegy. De akkor találgassunk, tippeljünk, legyen 2,5"-os SATA, amihez pl. az AXAGON kínálatában vannak jó, olcsó USB 3.0-s külső házak: EE25-XA6, EE25-F6B, ADSA-1S6. Ezek előnye többek között, hogy működik USB-n a TRIM, pontosabban az UNMAP is. Az pedig nyilván elég evidens, hogy ahogyan egy 2,5"-os külső HDD-hez, úgy egy 2,5"-os külső SSD-hez sem szükséges külső tápellátás, pláne ha USB 3.X porthoz van csatlakoztatva. Kiegészítő tápellátásra (2 db port Y-kábellel) pedig max. USB 2.0 portok használatánál lehet szükség.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest