-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laca1212
őstag
Ezek közül egyik helyen sincs raktáron?
-
havri1
félisten
Nem tesz neki jót. Nemrég írtam, hogy nekem a G1W-n cirka 1 év alatt a lencse belül deformálódott, és fókuszhibás lett. Ahogy néztem, az optikán belülről az első lencse 4 ponton van rögzítve, valószínűsítem, hogy a nagy hőmérséklet változások, vagy a szélsőséges hőmérsékletek miatt az egyik ragasztás elengedett, és ezért lett a kép egyik fele homályos.
Az aksikat is tuti kinyírja..kérdés mennyire akar az ember ezzel foglalkozni..havri
-
amargo
addikt
ööö, még mindig kameráról van szó?
Igen, én kb mindig így teszek, nem arra tervezték őket, hogy bírják ezt a strapát, ha az elektronika nem is sérül, de az akkumulátor biztosan.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
félisten
-
ITI-san
tag
válasz Vitaqo #14426 üzenetére
Sajnos nem igazán. Néhány fórum tagnál előfordult hogy zavarta az FM adást a dashcam,bár nem ilyen típusnál. Sajnos nem emlékszem hogy mi volt a gyógyír ha volt rá. Azt nem egészen értem hogy érzékeny a gyújtás fel le kapcsolására. Ha dashcam akkor gyújtásra indul leállításra leáll. Ez nem árt neki. Honnan veszed hogy érzékeny rá? Mi a tünet?
A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
ITI-san
tag
válasz Vitaqo #14432 üzenetére
Ezt régebben Írt egy fórum társ
".
Én az eredeti töltő helyett egy Hama nevű 1m-es, dupla árnyékolású USB kábelt használok, valamint egy (2-s) USB-s szivargyújtó töltőt- ez 1A-2.1A-es, az előbbibe van bedugva. Ezzel nem recseg a rádió, pedig közvetlenül a tükör mellet jön le középen, a rádió előtt, az eredetit teljesen elvezettem az A oszlopnál-küszöb és ülés alatt és mégsem tetszett a rádiónak."
Keress rá a topik keresőben.....A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
ITI-san
tag
válasz Vitaqo #14437 üzenetére
Nem írtad, hogy melyik verzió a tiéd.
Bár abból a szempontból mind1 is hogy én biztosan nem kapcsolgatnám ki-be a kamerát. A dashcam éppen attól az ami, mivel gyújtásra indul. Szóval, hacsak nem felsőbb kategória, csere érettnek tűnik.
Ráadásul itt sokan hardware kittel használják, így még a szivargyújtó aljzatot sem foglalja fixre be van kötve.[ Szerkesztve ]
A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
xrvman
őstag
válasz Vitaqo #14437 üzenetére
Érthetetlen az egész, motor leállításkor a szivargyújtóból is eltűnik az áram, ugyanúgy mintha kapcsolót kapcsolnál.
Ha meg nem bírja azt hogy kap egy kis áramot, majd indítózáskor kicsit elmegy, akkor az a kamera szoftverének / hardverének kiforratlanságára utal. Bírnia kell, erre kell építkeznie, hogy ez bizony így van a világ összes autójában.
Ugyanis motor indítózáskor leveszi a szivargyújtóból az áramot, arra az időre míg beindul a motor, ez alap. -
Reaper
őstag
-
ITI-san
tag
válasz Vitaqo #14445 üzenetére
Egyrészt írtam választ, meg hogy te is rákereshetsz a topikban.
Másrészt nem jó helyre címezted kirohanásod nem Vitaqo - nak kellet volna. Sőt nem kellene egyáltalán.
Harmadrészt nem kiokítást, hanem kiokosítást kapsz.[ Szerkesztve ]
-
ITI-san
tag
válasz Vitaqo #14447 üzenetére
Szerintem igen.
Itt a kérdésed:
"Lenne nekem egy Overmax Roadcam-em. Olyan gondom van vele, hogy működős közben zavarja az fm-vételt. Erre van valami megoldás?"
Erre válaszoltam.A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
proof88
addikt
válasz Vitaqo #15046 üzenetére
Ez eddig 2x történt meg velem, Mivue 792 Wifi Pro kamerával, hogy ha csak gyújtást adtam, majd 1 perc múlva levettem a gyújtást, akkor a következő 2 indításon belül várható hogy azt írja ki a kamera hogy formázni kell a memóriakártyát. Ez azt jelenti hogy nem biztos hogy a következő indításnál, lehet a következő utáninál fordul elő. De 2x megtörtént már, amikor csak gyújtást adtam, motort nem indítottam.
Lassan 4 hónapja van meg a kamera és ezt csak így produkálta. Nem tudom mi köze lehet annak ahhoz hogy nem indítom be a motort, elvileg ha csak gyújtást adok majd leveszem, ugyanúgy érzékeli hogy le kell kapcsolnia és szépen lekapcsol ahogy egyébként is, de úgy tűnik valamiért mégis esetleg korrupt lesz a fájlrendszer ha gyújtás adása után nem indítom a motort és csak simán leveszem a gyújtást. Próbáltam reprodukálni ezt egyelőre egyszer, akkor nem jött elő. Majd megpróbálom többször is még, hogy lássam rendesen leáll-e a kamera olyankor, vagy csak én hittem azt.
Nekem KINGSTON 128GB SD MICRO CANVAS REACT (SDXC CLASS 10 UHS-I U3) memóriakártya van benne.
Alapvetően szerintem kamera probléma lehet, ha valamiért nem érzékeli rendesen hogy elvették a gyújtást, és nem zárja le időben a fájlrendszert, vagy ilyesmi. Ezért kéne nekem is reprodukálni hogy lássam a kamera mit csinál olyankor, mert eddig nem figyeltem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest