Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brekes
tag
Laurától nyugodtan lehet még rendelni cipőt!! Eddig amit a hónapban rendeltem, mind 1 hét alatt ide ért sima china post-al...
[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz Dzsabba #7992 üzenetére
Azt nagyon soknak találom.
Én küldtem már vissza telefon kijelzőt, és olyan 2500 forint körül fizettem.
Mondjuk nem az idén volt, de annyit nem hiszem, hogy drágult 1-2 év alatt.(#7993) Wyll : Előfordulhat, mert még 20 nap van az évből.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
Dzsabba
aktív tag
Vettem egy ilyen kijelzőt.
szerencsémre a sok pozitív értékelés ellenére az enyém nem akar működni.Már szervizben is voltam vele,de ott sem tudták konkrétan megmondani,hogy mi lehet a baj.
Írtam az eladónak ,hogy mi a gond.Azt kérte,hogy küldjem vissza és ők küldenek egy újat.Adott egy kínai címet és a vevő védelmet is meghosszabbította egy szóra.
Utána néztem és amennyire én tudom olyan 10 ezer forint körül van a posta.Amivel együtt már elég sokban van ez a kijelző.
Szerintetek mi a legjobb megoldás egy ilyen ügyben.Valamelyikőtök küldött már vissza csomagot Kínába? -
törölt tag
Lezárult alis pályafutásom első dispute akciója.
The seller requested partial refund, the system will refund you and close the dispute once you accept seller's solution for Order No. 70314515866769.
Érdekes, hogy a teljes összeget kapom vissza, az értesítés meg partial refundról szól.
-
kirkri
addikt
válasz tomlac14 #7957 üzenetére
Nyiss dispute-ot.
Miután megnyitottad, a buyer protection változatlanul él tovább.Ha visszakaptad az árát, akkor a korrekt eljárás az, hogy kifizeted neki újra. Erre a legegyszerűbb megoldás, hogy megveszed tőle újra, de előtte írsz neki, hogy ne küldje majd el.
(#7984) RBJ: Nem vesztesz vele semmit, ha megreklamálod.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
tomlac14
tag
erre mondjatok vmit légyszi!
-
RBJ
addikt
Szerintetek van értelme reklamálni kijelző védő üveg miatt? Egy hetes sincs de már jön felfele.
Felrakás hibátlan volt.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
ZS3NI
őstag
-
czakof1946
tag
válasz maj-viktor #7979 üzenetére
Én is megkaptam a message-t, de nem foglalkozok vele. Menjen a megrendelés a szokásos menet szerint. Majd elszórakozok a levelezéssel. Végül is egy valótlan/hamis üzleti ajánlat ténye valósulhat meg. Még jól is kijöhetünk az 1$-os üzletünkel
-
bodojani
csendes tag
válasz maj-viktor #7979 üzenetére
Átverés... elégérdekes árai vannak a honlapján is...
2015 Suzuki V-Strom 650XT ABS - 2680USD aha.... -
Mankó
veterán
lassan indítanom kell az open dispute-t. Mi ennek a menete?
-
maj-viktor
őstag
válasz czakof1946 #7977 üzenetére
Najó most kaptam tőle message-t, hogy: így meg úgy nézzem meg a weshopját... blablabla
Egyszóval egy ingyen reklámozó - spammelő lesz ez...
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Wyll
őstag
válasz Repsol600 #7958 üzenetére
Köszi a választ!
Akkor csak simán megrendelem, aztán majdcsak itt lesz egyszerMég egy kérdés: innen ti mernétek doogee x5 tokot vásárolni?!
Az értékelése jó az eladónak, de a terméket még senki nem értékelte...
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
czakof1946
tag
válasz maj-viktor #7975 üzenetére
Egy gombóc fagyi árát megéri nekem, hogy mi lesz a vége. Tudom, hogy ez átverés. De a visszaigazolás már megjött
[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz maj-viktor #7975 üzenetére
Gondolkodtam én is, hogy megírok egy hasonlót, csak ha röviden írom, akkor sértődés van belőle, hosszadalmas okfejtésre meg nem volt kedvem. Ha valaki annyira hiszékeny, hogy egy ilyen egyértelmű átverést bevesz, akkor annak hiába magyaráz az ember bármit.
21 éve a Prohardveren! ™
-
maj-viktor
őstag
Feleslegesen szívatjátok magatokat vele....
1. nem küld semmit
2. zárolják az eladót "csaló indokkal" - automata visszakapja mindenki a pénztét
3. küld üresen semmit és bizonygathatod, hogy te nem azt kaptad, amit...De ilyen sok 1$ termék esetén sok hülye ráugrik, így pik-pak zárolják majd az eladót! És a második opció lesz! Automata pénz visszaküldés!
Persze majd a 50-100$-os műszaki cikket megkapod ingyen 1$-ért, ja meg gyorspostás EMS-el! Haggyuk már!
A buyer protection részhet hozzászólva, ahogy a PayPal esetén is... az esetek 90%-ában a vevőnek van igaza / vevő javára döntenek! Viszont ezt neked kell bizonyítanod, hogy hibás teljesítés volt.. nem élő TN esetén egyértelmű lehet (bár erre is van ellenpélda, hogy az emberünk futhatott a pénze után, pedig nem volt élő TN), hameg kapsz egy kamu TN-et stb. akkor még neked kell bizonyítanod, hogy te azt nem kaptad meg / nem te vetted át (mert pl. más cím lett megadva), vagy ha még te is kaptad meg... hogy nem az volt a csomagban amit rendeltél...jellemzően ilyen (10 centes) bizsukat küldenek az eladók! (az 100$-os, de 1$-ért megvásárolt telóért cserébe)... szóval a Buyer Protection sem szent!
Nekem is volt pát "húzós ügyem", de szerencsére eddig *lekopogom*, mindig jól jöttem ki!
És azért jópár csomagon / ügyön - rendelésen túl vagyok! De aki nem jártas, az könnyen "feladja" és nem jár utána! Most a legutóbbi ügyem is több hónapon át tartott (visszaposta, elveszett csomag, posta kerestetés, stb. - de meglett, pénz vissza, stb. de több tízezer Ft után "futottam")Ebben az 1$-os eladóban tényleg nincs sok "rizikó", meg kockázat... "csak 300 Ft", de akkormár inkább add egy hajéktalannak ezt a pénzt sztem.... úgysem kapsz majd tabletot - mobilt - akciókamerát 1$-ért!? Szerinted ők szeretetszolgálat és nem a haszonért csinálják!? (mármint a kínaiak)
Közbe nézem, a leírásban a saját oldalát reklámozza csak (ergó csak egy lista elejére való kerülés miatt 1$-oz mindent, hogy átmenjenek az oldalára... b2binchina.com)
"No feedback"
"This store has been open since Dec 9, 2015"Nem értem tényleg mit vártok tőle... (csak azértis rendelek tőle én is egy 1$-osat, hogy utána megírhassam, hogy igazam volt és automata zárolják majd)
akciókamera esetén is volt az SJ ára 80$, valahol 40$-ért adták, azt hitték egyesek, hogy megcsinálják az év üzletét és bukták a 40$-t... mert feladtak nekik olcsó biz-bazt, aminek az értéke 1$ volt és a paypal vitába azt látták, hogy élő TN, átvette a címzett.... nincs probléma! Persze az nem számított, hogy tökre átverték a sok naív hülyét... szóval a vásárlói védelem sem szent... 1$-ért levegőt nem kapsz, nemhogy kamerát EMS-el)
még szimpla spam e-mail gyűjtő is lehet (ha a rendelésnél bepipálva hagyod, hogy megosztod az eladóval az e-mail címedet, stb.)
vagy amúgy aki tényleg azt hiszi majd megkapja azt amit rendelt 1$-ért, mit hisz az hogy lehetséges!?
(még a lopott árut sem adják ingyen... ott is max annyira a bolti ár alá mennek, hogy ne legyen gyanús és még megvedd)u.i.: ilyen kamu SJ7000-et rendeltek!? (nem is értem minek pazarlok erre 300Ft-ot)
[ Szerkesztve ]
-
rolio1
tag
Sziasztok
Megosztottam a jézuska-shop-ot az ebay topikban is, ugyanígy én lettem le...va. Pedig én ki fogom próbálni, és ha kamu, legyen boldog az 1$=289.03 Ft-tal. Szerintem az Ali nem fogja sokáig hagyni, ha senki nem kap semmit. Ha nem lenne hozzá az EMS posta, még hihető is lenne, ebay-ről is vettem már 0,3-0,5$ értékű holmikat, 1-1 darabot is elküldték.
Nem értem a felháborodást, meg hogy mi van, ha valaki beugrik és vásárol...
Nem kötelező kipróbálni. -
123xyz
aktív tag
válasz netseft #7967 üzenetére
Nem lepődök meg, és nem arról van szó, mit szeretnék hallani, csak arra utaltam, hogy egy olyan hozzászólásnak, ami kiemeli a legkevésbé lényeges dolgot abból, amit írtam, másra meg nem válaszol, semmi értelmét nem látom. A kérdéseim szempontjából mindegy volt, mit rendelnék, mégis rögtön az jött, hogy mennyire nem reális a meghirdetett termékek ára. De ezt én is tudom, nem vagyok idióta... Pusztán annyit kérdeztem, hogy működik a rendszer, mert konkrétan erről az oldalról még nem vásároltam. Ennyi.
A hasznosabb információkért már hálás vagyok
Szóval az eladó nem köteles teljesíteni. És az unboxing videó sem garancia a sikerre. Na ezeket jó tudni. -
netseft
aktív tag
Ha írsz egy fórumba, ne lepődj meg, ha választ is kapsz. Persze azzal számolni kell, hogy a reakció nem mindig az, amit hallani szeretnél. Azért nem írtam bővebben, mert tök fölösleges ilyesmin agyalni. De legyen, írok komplett választ.
Elkezdted fejtegetni, hogy átverés vagy elírás. Ennyi terméknél jó eséllyel lehúzás, nem 1-2 dolog van elárazva. Az eladó természetesen elállhat, nem kötelezi semmi. Ez saját tapasztalat. Viszont ha feladja követési számmal és tudja igazolni, hogy hozzád eljutott a csomag, akkor már neked kell bizonyítani, hogy nem azt kaptad, amit rendeltél. Lehet csinálni unboxing videót, aztán reménykedni, hogy visszakapod a pénzt. Szerencsére ilyen tapasztalatom nincs, de pórul lehet vele járni,olvastam már hasonlót.
Szóval értelme nem sok van az egésznek, de persze mindenki arra szórja az idejét és pénzét, amire jól esik. Ugyanakkor továbbra is azt mondom, hogy érdemes előtte gondolkodni.Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
123xyz
aktív tag
válasz netseft #7964 üzenetére
Köszönöm az építő jellegű hozzászólást...
Mint írtam, arra lennék kíváncsi, hogyan működik a dolog, mert még nincs tapasztalatom róla. Volt már, aki visszakapta a pénzét Buyer Protection segítségével? És egyáltalán köteles-e az eladó kiszállítani a terméket az adott áron, vagy létezik olyan lehetőség, hogy valamilyen indokra hivatkozva eláll az eladástól?
Ezek teljesen általános kérdések, függetlenül attól, h mit rendelnék és mennyiért. Úgyhogy kérem, aki tud rájuk válaszolni, az tegye meg, aki meg nem, az meg ne reagáljon az 1 dolláros termékekre...
-
123xyz
aktív tag
-
jtzk
tag
Rendeltem egy képernyővédőt telefonra, de törötten érkezett. Mi a teendő ilyen esetben? (masfel dodo, szóval nem halok bele, ha elveszik, de pár kattintást megér, ha van megoldás)
Köszönöm a segítséget!
-
123xyz
aktív tag
Hello.
Találtam egy eladót, akinél rengeteg 1 dolláros termék van. 2 lehetőséget látok:
1, átverés - a Buyer Protection alapján visszakapom a pénzem, ha nem azt küldi, ami hirdetve van, ugye? Ezzel kapcsolatban mik a tapasztalatok?
2, hiba a rendszerben - ha véletlenül lettek 1 dollárra árazva, az eladónak kötelessége kiküldeni a terméket, vagy visszamondhatja azzal az indokkal, hogy nem jó áron szerepelt?1 próbát mindenesetre megér a dolog, azon a pár száz forinton nem múlik semmi, csak nincs tapasztalatom még, hogyan mennek ezek a dolgok
-
tomlac14
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy 4 nap múlva lejár a buyer protection a rendelésemre és még nem jött meg. A 17track szerint a csomag egyébként már 11.28. óta Mo-n van, de a postásunk nem tud róla semmit (állítólag).
A kérdésem, hogy ilyenkor mehet az open dispute? És akkor ugye nem fog automatikusan meghosszabbodni a buyer protection?!
Egyébként ha úgy alakul és visszakapom az árát, de aztán valami csoda folytán mégis megjön a csomag, akkor mi a helyzet?Köszi!
-
PpenoO
őstag
Jajj de kis cukimukik ezek az eladók...
"Please do not worry. I have checked it just now, your goods has arrived your country, then they will send to you hands soon. I also contact the local post office, they tell me they will send to you in 5-20 days. I guarantee that you can receive the goods and feel satisfied with our product. In addition, in your package I give you a little surprise gift. I believe you will love it. So please waiting for your goods patiently."
"hi , it's already leave our country and send to your country, i will give you 20days more, please be wait ,thanks"
[ Szerkesztve ]
-
nsrking
senior tag
Sziasztok!
Az előbb vásároltam egy terméket alin, de meggondoltam magam és rögtön rányomtam a cancel order-re. A pénzt már zárolta a számlámon, mennyi idő mire "visszakerül"? -
Wyll
őstag
Sziasztok!
Most akarok telefontokot rendelni innen.
Azt akarom kérdezni, hogy mik a tapasztalatok, megéri fizetni az ingyenes szállítás (39-60 nap) helyett $2.11 -t a légipostáért (15-60 nap)?! Gyorsabb és/vagy biztonságosabb úgy?Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
-
Mankó
veterán
40 nap eltelt a rendelés óta, csomag még sehol. Követő oldal azt írja a küldő és fogadó országra, hogy "No information available at this time."Eddig legalább Kínára írta, hogy 10.29.-én fel lett adva.
Szerintetek mehet az Open Dispute, vagy várjak még 5 napot? 15-45 nap szállítási idő volt megadva, de hogy már a követő oldal se látja, így már elég necces szerintem. -
RBJ
addikt
Most válaszoltak a múltkor jött tokomra. Szintelent kaptam fekete helyett. Újraküldik ha igénylem.
Ezt úgy kell érteni, hogy ingyen vagy meg kell venni még egyszer?Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Saccco
nagyúr
válasz KamuMazsola #7944 üzenetére
Hát a felhasználóneved...
Egyébként engem is hívott már a postás, hogy jön a csomag van-e, aki átveszi mivel előző nap nem jött össze neki, szintén a csomagról vette a számot.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
KamuMazsola
őstag
Gyerekek az én postásom egy nagyon becsületes postás. Soha nem kallódott el csomagom miatta. Legutóbb felhívott a saját mobiljáról, hogy itt csenget, a csomagról nézte a számom. Kérdezte mi legyen, beletegye a postaládába, vagy hozza másnap. Szerencsére otthon volt az oldalbordám, ő átvette. Azóta lecseréltem a rossz csengőt.
Szóval van ilyen is.[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
Thusor
őstag
Ha az eladó nem válaszolt akkor kérj refundot. Hivatkozz arra, hogy fake TN-t kaptál és az eladó nem raegál a leveledre. Nem hiszem, hogy ebben az esetben kiváratnák veled a 60 napot, ha regisztrált küldeményként kellett volna feladnia az eladónak.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
didros
senior tag
sziasztok! Nov. 11-én vásároltam egy fejhallgatót. Kaptam egy NL-es tracking számot, amit azóta sem találnak a keresők... Pár napja jeleztem ezt az eladónak, de semmilyen válasz nem érkezett tőle.
Mik az esélyeim és mire készüljek fel? Köszönöm! -
Thusor
őstag
Nagyon vicces az eladóm...most már látható a csomag az új TN-en. Nem adta fel a csomagot. 21 napig vártam, ha nem kérdezek rá akkor nem adja fel a csomagot soha és bekamuzta, hogy elkobozták a csomagot. Vicces. Mindegy, most már legalább halad a dolog.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
kirkri
addikt
Nem az eladónak adod meg a számlaszámod, hanem az Aliexpressnek. Illetve itt nem is kapja meg az eladó a pénzed addig (letétben van az Alinál), amíg nem igazoltad vissza, hogy probléma nélkül megkaptad a terméket. Az Alipay regisztráció nem kötelező a vásárláshoz.
21 éve a Prohardveren! ™
-
ropi02
csendes tag
Sziasztok, az aliexpess-en szeretnék vásárolni csekély értékben (1-10 USD), abban kérnék tanácsot hogy milyen fizetési metodikát válasszak, ami biztonságos is de a költsége se összemérhető v. nagyobb mint a cucc (nyilván nem az USD 300 v. 312 Ft-os elszámolása a lényeg hanem hogy nehogy megjelenjen egy 2000,- Ft-os egyszeri tétel a terhelés mellett).
Máshol eddig PayPal-t használtam egy (magyar CIB) internet alszámlához kapcsolódó VISA internet bankkártyával (mindíg csak az aktuális összegel feltöltve).
Most akkor:
-Alipay, új regisztráció, (és akkor ez olyasmi mint a paypal) ?
-Paypal-ról bank trasfer (ilyet soha nem csináltam) ?
-vevőnek internet kártya számot megadni (nem szivesen) és akkor ez sima vásárlásnak minősül és (hellyel-közzel) költség mentes ?Köszi
-
Melack
veterán
Warm light led szalagra van bevált eladó?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
mokuscickany
újonc
Na, csak az kellett hogy itt kérdezzek tegnap. Erre most azt látni célországba megérkezett
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
11.11.-es rendelés, kaptam rendes CN csomagszámot amit nyomon is lehet követni, pénteken "célországba megérkezett" volt a státusz, ma reggel viszont "Vác 1 posta kézbesítés regisztrálva, címzett"
Vác tőlem 350km kb. Valószínű, hogy egy másik rendelés számát adta meg az enyém meg valami kamu TN-es lesz, vagy ezt is átvette valaki más? -
Levendula89
újonc
válasz evelin83 #7929 üzenetére
Nem semmi hogy ilyet is mernek csinálni!
Én is szóltam már 3× a postásnak hogy csomagot várok és hogy ne felejcsen értesítőt hagyni mert hát csengetni vagy dudálni már megterhelő számára.
De azt mondja nem jött csomagom, bár akkor már ebben sem vagyok biztos kicsit furcsa hogy 12 csomagból egy sem ért ide. -
ZS3NI
őstag
válasz evelin83 #7929 üzenetére
"Felöltöztettem a gyerekeket és mire végre talpig díszben állt mindenki az ajtóban befutott a kézbesítőnk... Előad vmi kamu dumát, hogy miért írta alá tegnap, de ma tuti kihozza csak tegnap nem ért rá stb.."
Huhh, ez azért elég durva. Többet nem fog postán melózni, az biztos...
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
evelin83
újonc
válasz germering #7904 üzenetére
Szia!
Velem is ilyesmi történt, mint veled. Tegnap este írt az Ali, hogy elvileg kézbesítettek nekem egy küldeményt, legyek szíves visszaigazolni. Megnéztem melyikről van szó, persze nem vettem át. Néztem a posta nyomkövetőjét, ott az szerepelt, hogy tegnap átvettem 15 28-kor.
Reggel 8-kor telefon a központi ügyfélszolgálatnak, ahol mondták, hogy elvileg én vettem át, alá is írtam.... Indíthatok rá keresést, vagy mi a túrót hatszáz akárhány forintért. Itt kissé elborult az agyam, és közöltem velük, ha délig nem derítik ki merre jár a csomagom és ki írta alá helyettem akkor feljelentést teszek és a rendőrségen hajtsák be a 600 akárhány forintjukat.
9-re beszéltem a helyi posta vezetőjével, aki közölte, hogy az én nevem van aláírva, de menjek be és nézzük meg együtt az aláírást, előkészítette az átvételi ívet, vár szeretettel, tisztázzuk ezt az ügyet,. Mondom ok, de ha az ott az én nevem akkor a rendőrségre megyek tovább, mert valaki odahamisította az aláírásomat. Azt mondta, akkor ők is eljárnak hivatalból. Felöltöztettem a gyerekeket és mire végre talpig díszben állt mindenki az ajtóban befutott a kézbesítőnk... Előad vmi kamu dumát, hogy miért írta alá tegnap, de ma tuti kihozza csak tegnap nem ért rá stb.... Ok. Mondtam utolsó eset, legközelebb nem nézem el.
Mivel megígértem a postavezetőnek, hogy megyek, nem akartam bunkó lenni, hogy hiába vár, ezért ismét telefon: itt volt a kézbesítő, mára előkerül a csomag, nem szeretnék belőle ügyet csinálni, ha többé nem fordul elő. Erre megkérdezi: biztos nem írtam alá? Mondom neki ha aláírtam volna nem keresném a csomagomat, erre azt mondta, hogy akkor ő viszont lépni fog az ügyben, mert ez nem elfogadható ez hamisítás és bűncselekmény.
Most várom, hogy tényleg megérkezik-e a csomagom ma végre. Azt kérte a postavezető, hogy hívjam vissza mindenképpen, ha megkaptam, hogy tényleg az van-e a csomagban amit vártam. (Egyébként vmi 4 EUR-os bizsu a nagylányom farsangi jelmezéhez)
Nem akartam beszivatni a postásunkat, legalábbis nem ennyire, csak rá akartam ijeszteni, hogy adja vissza a cuccomat.
Szóval a holmim elvileg meglesz, remélem a tiéd is! Csak erélyesen kellett fellépni és fentről zargatni őket. -
andris5
tag
Csak, hogy pozitív élmény is legyen. Nekem a tegnapi napon egy black fridayos csomag jött. 10 nap! Aláírós csomag volt...
-
géeles
aktív tag
válasz Levendula89 #7926 üzenetére
Nálam kb fél éve 50 - 55 napra jöttek meg, Mostanában gyorsabbak, de válogatok az eladók közt amelyik gyorsabb előnyben részesítem. 11,11 ből is megjött már néhány...
Előfordul, hogy 10 napig fel sem adja.[ Szerkesztve ]
TV Box Amlogic S905X4 4GB+64GB 8K 2.4G/5G X96Max, OnePlus Nord2-5G, "P."
-
Levendula89
újonc
válasz Turbobacsi #7924 üzenetére
Gondolom az enyémek már nem fognak ide érni ugye? vagy van rá esély hogy esetleg még karácsony elött befutnak? mennyi az átlag idő a feladástól a kézhezvételig kb?
-
molvany
senior tag
válasz Levendula89 #7923 üzenetére
11.11 - rendelés,ami a követök ( több ) szerint még Kínában van, utolsó látható Nov. 24. - e.
Tehát minden létezö követö szerint ott van azóta, meg sem mozdul. Még ma is az látható.
A lényeg: Öt ( 5 ) nappal ezelött már meghozta a postás. TN - el ellátott küldemény.WhatsApp :+491737182060
-
Turbobacsi
senior tag
válasz Levendula89 #7923 üzenetére
nálam ez a statisztika: 11 db 11.11-es rendelésből egy nem ért ide eddig (ezt mondjuk csak 22.-én adták fel, úton van a TN szerint)
Az első 10 napot jött (ez ráadásul nyomkövetés nélküli volt)
Az utolsó (előtti) a múlt héten ért be: vegyesen: CN, SE, NL és követés nélküli postázások voltak"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Levendula89
újonc
Hát sajnos az én csomagom is kínában ragadt, már 4 hete nem mozdul nem frissül a tn alapján A másik csomagom meg ahogy megrendeltem másnap postára lett adva az eladó szerint...a nyomkövető szerint peddig két hétel később 12 csomagot rendeltem alirol lassan mindnek lejár a szállítási ideje, de még egyet sem kaptam meg kicsit csalódott vagyok. ..peddig lett volna ami karácsonyi ajándék lett volna. Nem tudom mit rontok el...99% eladótól vásároltam.
-
feroooo31
tag
válasz mokuscickany #7917 üzenetére
Nekem is előfordult egyszer, hogy Kínában ragadt. Már két hónapja áll egy helyben. A vitát megnyitottam, azóta ki is terjesztettem. Még semmi nem lett belőle. A fizetés már több, mint 70 napja megtörtént! Az eladó meg győzködik, hogy várjak mintha nem tudná a kézbesítési szabályokat.
Samsung S8 Orchid grey S6 Edge White and A5 White - Telekom
-
mokuscickany
újonc
válasz A texasi #7918 üzenetére
Nem nyitnék disputot még. Majd az 55. napon
Bízom még egy kicsit. Végülis még két hét karácsonyig. Csak korábban nem jártam így.maj-viktor a tied se rossz. Egyszer talán megérkezik.
Sajnos én három db tök egyforma,egyszínű sálat rendeltem a család további nőtagjainak és jó lenne ebben az évszakban hordani. Max lesz tavasszal három fekete sálam..
Egyébként november 02-i rendelés.Másnap fel is adták, vagyis akkor indult a visszaszámlálás.
Köszönöm a segítségeteket![ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Nekem most van egy szept.28.-ai rendelésemre, amire most ma kaptam meg a "refund e-mailt" (szal még +4-6nap lesz, míg ténylegesen a pénz a számlámon lesz)...
élő TN van, csak éppenséggel nem vagy alig mozog.... szal ez ha jól számolom: 69nap (60nap-os kézbesítéses terméknél) és ez még egy "jó eset"... szal ennyivel számolnod kell! Ezért van a maximális szállítási vállalt határidő, mely az esetek nagyrészében ugyebár 60 nap (néha szokott lenni 15-30-45nap is még a freeshippinges eladó-val termékre is, eladó függő, de a 60 az alapértelmezett)
Azaz rendelsz - vitázol - él a szám... az eladó és az ali döntés vizsgálóbizottsása is "türelemre fog inteni"... ahogy néztem végre finomították a rendszert és nem is engedi eszkalálni az olyan ügyeket, ahol nem telt el elég idő... (talán max szállítás -1hét, így 45-55nap), egyszóval türelem... mást nem nagyon tehetsz! Persze vitát indíthatsz, de az esetek 95%-ában jön az - megkapod, a csak kicsit lassú - lassabb... van ez így, ez a külföldi rendelés ilyen!
fordítás tiéd:
2015/11/19 15:36 Peking pénzváltó, exportra került egyenes tömítés
2015/11/19 02:49 Peking pénzváltó, exportra került nyitható
2015/11/16 10:36 Nanjing pénzváltó, kivitték a kölcsönös pecsét (belföldi szállítás)fordítás saját:
2015-12-07 16:18 Nanjing pénzváltó, kivitték a kölcsönös pecsét (belföldi szállítás)
(jó fejek... 10.hó 10 óta ugyanezen infók ismétlődve... ennyire nem akar túl menni egy raktáron!? Kíváncsi leszek milyen viharvert állapotban jön meg, márha megjön! Eddig talán ilyen 80+nap volt a rekordom, ez talán veri majd! )Szal ha így nézzük a tiéd előrébb van... hiába a bő 1hónap előnyöm!
[ Szerkesztve ]
-
agroman
senior tag
nekem volt mar ilyen..(szerintem sokaknak, amekkora kupi van kinaban)
a tracking szerint mar 2 hete allt egy raktarban (elotte kinyitottak, becsuktak, idevittek odavittek), aztan irtam az eladonak, aki feladott egy masik csomagot.------
-
A texasi
aktív tag
Az a gond, hogy hiába nyitsz Dispute-ot,
az Ali is türelemre fog inteni;
hogy van még 20on nap vissza a vállalt szállítási időből ... -
mokuscickany
újonc
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tavasz óta rendelek az Aliexpressről. Eddig 31 rendelésem volt, vegyesen kamu és nem kamu nyomkövetési számokkal. Komolyabb problémám nem adódott. Most viszont egy rendelésem úgy tünik mintha Kínában ragadt volna. Járt így valaki? Mi a teendő? Az eladónak írtam már kétszer hogy nézzen rá.
Első válasza szerint a nyomkövetés nem frissült és reméli megkapom. A második válaszban türelemre int és biztat hogy meg fog érkezni.
Idő van még huszonpár nap. Csak nem tapasztaltam korábban hasonlót ezért tartok tőle,hogy nem érkezik meg. Karácsonyi ajándék lenne, sálak vannak a csomagban.
RK263846438CN -
Thusor
őstag
Xiaomi miband 1s van a csomagban, ahhoz külön nincs akksi bele van építve. Sajnos a 60 napba még benne van, hiszen csak 21 nap telt el. Akkor még várok pár napot, hogy mi lesz de utána nyitom a vitát a dologról és visszakövetelem a pénzem. Pedig rengeteg pozitív visszajelzése van az eladónak, mondjuk pont ezen a terméken nem, mert ugye elörendelés volt...
-
Thusor
őstag
Visszaírt az eladó. Ezt írta:
Hello freind
because of the the first package has been confiscated by customs in our country.
So we resend you a new ,the new tracking numebr is RS386521106NLSzóval állítólag a csomagot lefoglalták az országukban. Mi a fene...szóval adott egy új számot amit szintén nem lehet látni a nyomonkövetésen, gondolom még csak most fogja feladni újra.
Szerintetek?
-
PpenoO
őstag
Van két rendelésem ami úgy tűnik beragadt. Szerintetek mikor nyissam a dispute-ot?
1. 40days 4hours 19minutes 45seconds Purchase Protection will end
2015-11-27 12:37,The item is at the handover point from freight carrier to PostNL,
2015-11-26 12:00,The item has arrived in the transit airport,
2015-11-24 00:52,The item has left the originating country,
2015-11-23 04:31,The item is ready for shipment,
2015-11-20 20:22,The item is received by the shipper in the originating country,
2015-11-20 04:00,The item is pre-advised,2. 15days 7hours 31minutes 42seconds Purchase Protection will end
2015-12-01 06:57,Leave the "Shanghai Pudong" routes
2015-12-01 06:27,Reach the "Shanghai Pudong",
2015-11-29 18:57,"The Shanghai Exchange Bureau" has been exported,
2015-11-29 16:24,"The Shanghai Exchange Bureau" has been exported open,
2015-11-26 10:13,"Chinese Exchange Bureau" have been exported to each other (internal transit),
2015-11-26 09:31,"Chinese Exchange Bureau" has been exported open,
2015-11-23 17:50,Leave the "DM branch in jiaxing city" next stop "jiaxing"
2015-11-23 14:14,"Direct mail in jiaxing city branch",
2015-11-23 10:27,"Direct mail in jiaxing city branch" has been accepted,
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest