Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz AliExpress #9999 üzenetére
"Eredeti" Rolex-ot nem akarsz aliexpress-ről / Kínából 10$-ért!?
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
AliExpress
újonc
Természetesen a megemlített eladót nem jelentem, hiszen nem vásároltam tőle.
Azért említettem itt, mert végül is a kis "simlis" a maga módján becsületes, hiszen bevallotta, hogy
a pecsétet azért teszik bele, mert nekünk európaiknak az fontos.
Persze hogy fontos, nekem legalább is, mert pár darabot szeretnék eladni.Mivel egyelőre keresgélem a korrekt eladókat egy-egy próbavásárlással, így sok olyan boltra találtam,
hogy a keresett kategóriában feljött olyan ékszer, hogy "valódi ezüst" a termékleírásban pedig konkrétan ezüstözött a cucc.
Ők úgy értik, hogy valódi ezüsttel van bevonva és akkor már jogos az ezüst stempli.
--------------------------------
Én sem vitázni akartam itt, azért olvasgatom a fórumot, mert az Ali még eléggé új nekemj, és ha valaki jó tanáccsal szolgál, azt köszönöm és elfogadom.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz AliExpress #9997 üzenetére
Rendben a dolog, vannak akkor olyan eladók,akik igazi dolgokat árulnak.
Csak annyit ehhez: Ennyit az Alin lévő becsületes eladókról, akiknek a fiókját felfüggesztik, ha nem a leírásnak megfelelő cuccokat árulnak.
Ha nem jelzed a problémás eladót az Aliexpress ügyfélszolgálatnak, ők nem fognak rátalálni. -
AliExpress
újonc
Ja...még annyit: én nem mondtam egy szóval sem, hogy az Ali a csalók gyülekezete...én azt írtam, hogy
elsőre kifogtam egy ilyen fazont. Én is olvastam ezen a fórumon, hogy valaki ilyesmit írt, de az nem én voltam.
Amúgy pedig megjöttek a további cuccok, mindegyike tökéletes portéka, szép minőségi ékszerek, gondosan csomagolva szép bársony szütyőben, azon pedig az Alin használt boltjának neve és mélcíme.
....ez még ide tartozott! -
AliExpress
újonc
Nem hiszed el, nem baj.
Mivel írtam azt is - arra nem reagáltál - hogy van valódi gyöngy ékszerem, tehát nem
csak érzékszervi "megállapítsom" alapján tudom megkülönböztetni a gyöngyöket.
És abban is kételkedsz, hogy a valódi gyöngy súlya mérhető, igenis nehezebb, a hamis az valami műanyag,
amit bevontak szintén valami műanyag izével...és tükörfényes.
Az eBay-en egy spéci gyöngyös oldalon olvastam egy hosszú tudnivaló információt, hogy egy laikus a legkönnyebben érzékszerveivel is meg tudja állapítani a gyöngy hamisságát.
Részletezte, hogy melyik fajta gyöngy hol lelhető fel a világ tengereiben, főként az ázsiai tengerekben és
ázsiai beltavakban, és Ausztráli parjainál.Nem shell gyöngyről beszélek, mert az sem valódi, de mégis vásárolják, mert tartósabb, nem homályosodik el pl. parfőm, vagy mosdószer hatására... az pedig úgy készül, hogy a kagyló belselyét összetörik, préselik,
és a külső felületét l-2 mikron vastagságban nem veszti el a fényét nap hatására és nem szárad ki sosem.. Persze aki ért hozzá mindjárt látja, hogy ez nem kagylóban növő gyöngy, hanem festett. Ez a shell gyöngy mégis fogy, mert mint írtam tartós, és mint ahogy sokan nem vesznek valódi brill követ mert nincs pénzük rá, de szeretnének brillnek látszó ékszer, így vesznek laboratóriumban előállított kővel díszített ékszert, mert az is szép, így ez a réteg, aki a gyöngyöt szereti a drága tengeri-tenyésztett gyöngy helyett shell gyöngyöt vesz.
De nem akarsz úgy látom megérteni.
Lehet, hogy profi vagy Aliexpressz ügyben, de talán annyira mégsem.
Egy másik oldalon egy másik eladónál az ékszer ezüst mivoltára rákérdeztem, mert a leírásban az egyik helyen az volt írva a fém megjelölésre, hogy ötvözet, vagy cink ötvözet ilyesmi, de ugyanakkor a másik jelölésnél azt írta, hogy ezüst 925 pecsét.Azt írta, hogy az európaiak " szeretik a 925 jelzést, hát mi teszünk bele". Én szétszakadtam a röhögéstől,
imádtam őt, hogy ilyen becsülettel bevallotta. Persze, ha vásároltam volna tőle, akkor már nem annyira
lenne nevetséges a dolog. Ennyit az Alin lévő becsületes eladókról, akiknek a fiókját felfüggesztik, ha
nem a leírásnak megfelelő cuccokat árulnak.
Én is szeretlek!
. -
Topikgazda
Csak egy kérdés az eltört egy fizikai behatás, amit ugye nem az eladó okoz? Nálunk sincs garancia arra ha a távirányítót belevágod az LCD Tv-d képernyőjébe és az eltörik.
Ha hibás akkor az eladóval egyezkedhetsz, de én nem látok okot rá.
Másik, ha megkaptad és használod, akkor miért nem az Aliexpress szabályai szerint jártál el? Le kellett volna igazolnod.
Itt nincs olyan, hogy 14 napig meggondolhatod magad.
Tudom hogy megsértődsz, de ez nem egészen korrekt vevői hozzáállás.[ Szerkesztve ]
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
A héten megérkezett egy telefontokom, de másnapra el is tört a keret része.
Nem adtam még feedback-et, próbáljak egyezkedni üzenetben vele, vagy milyen egyéb megoldást javasoltok?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
Topikgazda
válasz AliExpress #9986 üzenetére
Én meg azt mondom, hogy tenyésztett gyöngy és normál ezüst. Nem vernek át.
Nagyon autentikus módon állapítod meg, szaglás, fogkocogtatás, füleddel hallgatod, az ékszerészek egészen más módszert használnak, az valószínűleg pontosabb.
De akár hiszed akár nem az Aliexpress nem a csalók oldala, komolyabb cég ennél.
Ha jelzed a szerinted hamisítványt árúsító eladót, annak felfüggesztik a fiókját, bekérik, hogy igazolja a termék valódiságát, ha nem teszi visszakaphatod a vételárat.
Csak úgy vagdalózni ékszerek esetén érzékszervi vizsgálat alapján történő hamisítvány megállapítással, enyhén szólva nem korrekt. Nem vásárolj itt, ha nem hiszed el, hogy nem hamisítványt árulnak.Van igazgyöngy ékszerem...összehasonlítási alap nekem a nyakláncom és karkötőm. és ez biztos igazi
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
-
őstag
A DHL még mindig minden csomag után bekéri a számlát? Vagy van ami átcsúszik..?
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
AliExpress
újonc
Van igazgyöngy ékszerem...összehasonlítási alap nekem a nyakláncom és karkötőm.
megállapítom színre is és tapintásra is, tapintásra a valódi gyöngy hideg,
a hamis pille könnyű , a valódinak súlya van, ha a fogadhoz ütögeted a valódi kocog, mint a porcelán a hamis tompa hangot ad.
Az ezüstöt pedig: nem fém szagú, vagyis nincs szaga, amit vettem, mint a réz bűzlik, vagy az alpakka kanál.
Természetesen nem I.o-ú gyöngyre vadászom, tisztában vagyok, hogy a minőségi gyöngy ára 20$-tól
1000$-ig és a csillagos ég, de árulnak darabra is gyöngyöt, 50 dolcsitól szintén több ezer dollárért. -
dave0825
őstag
válasz maj-viktor #9975 üzenetére
Okés, köszi. Mi az, hogy eszkalálom? Eddig amivel gondom volt ebayen, mindig visszakaptam a pénzt, úgyhogy nem volt mára szükség, csak pár üzenetre az eladónak.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Topikgazda
válasz Szicsi80 #9979 üzenetére
Ha a szállításnál nem nemzetközi nyomkövetéses levelet választottál pl. Hungary via China Post Registered Air Mail, akkor ha nem azt kapsz nincs miért reklamálni. A vastagított szónak kell ott lenni a szövegben.
Ha futár céges szállítást választottál ott sem lesz nemzetközi postai azonosító.
Ha 60 napon belül nem kapod meg, akkor a reklamálj, de ehhez nincs köze annak, hogy a nyomkövetési információ mezőben (Tracking Number) milyen számot látsz. -
Szicsi80
újonc
Sziasztok,
Kezdő vagyok itt is és Aliexpressen is. Rendeltem 7 cuccot, abból kettőre kaptam R-rel kezdődő TN számot, a többire csak számsort, vagy betű-számokat. Mit tegyek, hol, mikor reklamáljak? Vagy csak akkor, ha lejár a határidő és nem kapom meg a csomagokat? Köszi -
Topikgazda
válasz AliExpress #9973 üzenetére
Miből állapítottad meg hogy: Hamis volt mindegyik cucc
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
[link] erre valaki?
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
-
dave0825
őstag
Üdv. Ali-n annyira nem vagyok otthon, mint eBay-en, ezért írok Nektek.
Rendeltem egy kulcstartót, kb. 1000 ft-os tétel, de nem olyan, mint a képen, sőt, eléggé nem olyan, (más az anyaga, látszik, a képen bőr-szerű, nekem csak festék a fémen), így szeretnék írni az eladónak, hogy mondjuk a felét utalja vissza, vagy ilyesmi. Ebay-en tudom, hogy előre kifizetem, és ha gond van, visszautalják, de Ali-n úgy tudom, hogy levonja az Ali a számlámról a pénzt, de az eladó csak akkor kapja meg, ha rányomok a Confirm Goods Received-re. Szóval ilyenkor mit írjak az eladónak? Gondolom ne azt, hogy kérek egy kb. half refund-ot, nem?Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
AliExpress
újonc
Sziasztok!
Megjött a vásárolt cuccom az Aliról. Hamis volt mindegyik cucc, - elsőre kifogtam -
Írtam eladónak nem is válaszolt, vitát nyitottam. Várom, hogy valami történjen, de senki nem válaszol ott...
az eladó sem...küldtem fotót a gyöngyökről..meddig érvényes ennek a vitának a folyamata...
Kerestem az oldalon erre vonatkozó leírást, de nem tudok az oldalon kiigazodni, hogy mikor kell az Aliexpressnek panaszt írni ilyenkor..kell-e, vagy látják valahol, ha valaki disputát nyit....
mikor válaszolnak a panaszomra?
Ezt hívják eszkalálódásnak? valaki írja le pontról pontra mit lehet ilyenkor csinálni? aki tapasztalt...Most látom, hogy eladó mégis jelentkezett, az én negatívomra 5 csillagot adott ----, persze ettől
még a károm nem fog megtérülni...Köszi
[ Szerkesztve ]
-
JLK_
csendes tag
Sziasztok.
1,5 hete rendeltem egy cipőt ali-ról és sehol sem találom a rendelésem, kaptam egy e-mail-t amiben ez áll:
Payment successfully made
Dear ...... Robert,
Payment for Order no. 73740449...... has been accepted.
Currently, your payment is 'Being Verified'. Payments are usually verified within 24 hours. After verification, the supplier will begin to process your order.
During this time, you are unable to do any operation on your order.Most rendeltem először innen, valaki tudna segíteni hogyan tovább?
Köszönöm előre is. -
Grave_444
nagyúr
Ha lejárt a 60 nap határidő és nem érkezett meg a termék mi a teendő?
Úgy tudom valahogy vissza lehet jelezni és visszajön a pénzem.
-
RBJ
addikt
Kifizettem egy terméket. Előtte rákérdeztem, hogy kompatibilis e a dolog.
Azt mondta, hogy igen. Fizettem, utána szól mégse jó a tok. Most nyomtam egy cancelt.
A pénzem visszajön a szmlamra?Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Ithlos23
csendes tag
Hát kíváncsi leszek rá, mert azt írták, hogy 5 napig ingyen tárolják a csomagot, utána egyszeri 5000ft, majd naponta 2500ft körül, úgyhogy remélem, hogy gyorsan kitalálják, hogy kell-e még valami, vagy küldik a csomagot. Ebben van tapasztalatod, hogy a "bizonyítékok/igazolások" elküldése után még mennyi ideig szöszölnek?
Vettem, hogy nem igazi "barát" csak néha ők is el vannak tévedve, segítenek aztán mégse --> teljes mértékben egyetértek!!!
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Ithlos23 #9959 üzenetére
Jó, igazad van. Pontatlanul fogalmaztam, elnézést.
A pontos az, hogy a konkrétan fizetett árról igazolás kell, ez Paypal esetén tiszta, Aliexpress csomagnál tőlem a képernyőképet nem fogadta el a Vámhivatal, kellett a bankkártya tranzakció is. Ezért írtam az előbbit.
Ezek szerint amikor az UPS leadja a Vámhivatalnak, ők majd elmagyarázzák, mert ha megkapod a csomagot, akkor már az ő dolguk.Vettem, hogy nem igazi "barát" csak néha ők is el vannak tévedve, segítenek aztán mégse.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Ithlos23 #9956 üzenetére
Akkor az UPS átírta a számlára a csomagon lévő árat?
Már írtam, fele nem igaz annak amit ott ír, hiába update.
A Magyar Posta megfelelően tájékoztat ezen az oldalon.
Nagyon jó haver, de adott esetben akár elkobzás is lehet a valótlan adat közlés végeredménye.[ Szerkesztve ]
-
Ithlos23
csendes tag
A UPS-nél lévő csomagon van kevesebb (tehát a kis kínai barátom annyit írt rá, gondolom hogy hátha kikerüli a vámot), ellenben az eredeti ár ennél több volt. Az aliexpressről csináltam képeket a UPS-nek mert ott látszik a tracking number ami a csomagon is fel van tűntetve, meg a teljes financial history.
-
Ithlos23
csendes tag
válasz Sqveeze #9954 üzenetére
A vám költségeiről itt tudsz tájékozódni (http://junkieeeboy.blog.hu/2012/10/14/rendeles_kulfoldrol_usa-bol_kinabol_ebay-rol_vam_afa_terhek).
22 euró felett kell vámot fizetni (termék ára + postaköltség 27%-a). Nem küldik vissza a comagod attól mert vámeljárás alá került, csak számlával / képpel kell igazolnod az eredeti árat, hogy az megegyezik a csomagoláson feltüntetett összeggel (ami általában kevesebb mint a tényleges ár). Én is csak ennyit tudok, pont ezért is tettem fel a kettővel feljebbi kérdést.
-
Topikgazda
válasz Ithlos23 #9953 üzenetére
Az ottani számlán 35$ van az eredeti ár 65$.
Akkor mennyit fizettél, mert igazolni kell a kifizetett vételárat a banki terheléssel. Hogy adhat valaki számlát kevesebbről, mint ami ki lett fizetve? Nagyon nem értem? Vagy kedvezményes ár volt?
Ne fárasszatok már a csomagolásra írt árral, nagyon nem érdekel senki, a kifizetett ár az alap.[ Szerkesztve ]
-
Sqveeze
tag
Van 4 rendelésem. Kaptam hozzájuk 4 TN-t. Nos amit utóljára adtak postára annak működik a TN-je, és még annak is amit másodjára. Viszont amit elsőnek adtak postára meg amit harmadjára azoknak nem működik. A Harmadiknak ugyan még hasonlít a TN a többihez, de az elsőnek annak csak szám és 11 jegyű. Gondolom ez teljesen hamis szám. Ilyenkor mivan? A harmadik cuccnak még reménykedem, hogy életre kel a száma, de az elsőnek szinte biztos, hogy hamis. Mi a teendő ilyenkor?
Másik... A Vám, hogy megy? Mennyitől vámolnak el? Miket vámolnak el? Ha elvámolják nem is kaphatom meg sehogyan sem? Visszaküldik és kész?
GeTreKt!.hu - Magyar Teamspeak Közösség
-
Ithlos23
csendes tag
Sziasztok!
I need help! Rendeltem aliról UPS szolgáltatással, a csomag itt van és a UPS vámkezelés alá vonta. Az ottani számlán 35$ van az eredeti ár 65$. A UPS e-mailben ez olvasható: "Kérném önt / önöket , hogy ha az általunk leküldött számla összege , tartalma nem egyezik meg a fizetett termék adataival jelezze nekünk és küldje le a helyes számlát, esetleg rendelés visszaigazolást, kiutalást."
Ezek után felhívott egy hölgy telefonon, hogy hogyan töltsem ki a doksit amit küldtek, meg hogy milyen fotót/printscreent csatoljak. A kérdés az, hogy akkor most kell, vagy nem kell? (és bocsi a kérdésért, bizonyára a többségnek ez tök alap).Előre is köszönöm a válaszokat!
-
vacs
veterán
Már lassan két hete próbálom visszaszerezni a pénzem egy gyárilag hibás bt hangszóró miatt, előzmény itt.
Itt megnézhető az összes bizonyítékom.
Az angol tudom nem az igazi!
Most mit írtak, milyen lehetőségem van, kérlek segítsetek!(^)(>.<)(^)
-
RAZR_v3
tag
Ma megérkezett egy csomagom, aminél a szállítási mód a vásárlásnál "Seller's shipping method" volt. Nagy meglepődésemre működő TN járt hozzá, és a China Post szállította. Teljesen megegyezett az eladó által adott TN a csomagon lévővel. A kínai újév lassította a csomagot, de így is csak egy hónapot kellett várnom a vásárlás napjától számítva.
Nem tudom, ez mennyire ritka eset, de sok rosszat olvastam eddig a Seller's shipping method féle szállítási módról. Amennyiben tehetem, továbbra is igyekszem kerülni ezt a szállítási módot, de kis értékű dolgoknál szerintem meg lehet kockáztatni.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz #35104512 #9944 üzenetére
Nincs negatív értékelése (1-2 csillag) pozítiv az értékelések legtöbbje.
A szállítás soknak tűnik, de mások is ennyiért küldik, akkor ennek az 1 kg-os csomagnak nyomkövetős légi postával ennyi, a kért színt a fizetés előtt meg kell adni -van Message ablak-, mert pirosat küld alapból.
Kártyával fizetünk, itt van nekik olyasmi mint a Paypal, Alipay, csak egyszer kell megadnod a kártya adatokat és azután a kapott jelszót megadva megy a fizetés. Biztonságos egyébként a fizetés, erre ők is nagy gondot fordítanak. Elfogadható a vásárlói védelme is, jobb mint BG védelme.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sziasztok,
soha nem rendeltem még aliexpress -ről, ez lenne az első (ebay, banggood évek óta megy), de valahogy tartok tőle, hogy nincs paypal.. mivel érdemes, mivel szoktatok fizetni?
ezt rendelném, így elsőre ez korrekt eladónak/terméknek tűnik?köszönöm
-
tobias40
veterán
9936-ra vki esetleg?
-
Thome
veterán
válasz maj-viktor #9933 üzenetére
Átcsusszant.
-
szoszo75
aktív tag
Hali. Ma zárult le egy vitám aminek az lett a vége hogy visszautalják a pénzt. Az lenne a kérdésem hogy ez innentől kezdve kb. mikorra kell hogy megérkezzen a számlára?
DIGI 500 ról 1000-re
-
tobias40
veterán
Ezt kaptam az alitól :
"Thank you for contacting Alibaba.
With regard to your claim case#case_ no#, we are sorry to inform you that your complaint as 'seller influenced me towardoff-line trading' is not accurate enough for your case and has beenrejected. Please be remindedthat the case has been closed.
You still can submit acomplaint again choosing the exact type of the problem with correspondingevidences so that we could proceed with our investigations as soon as possible.
NOTE: We suggest that you contact AliExpress Customer Support for further assistance if your orderhas been completed and could not open a dispute. If your order is not closed,you can also click “Open Dispute” at http://report.aliexpress.com/?spm=2114.11010108.0.18.m9JK2L.I do apologize for the inconvenience this has caused you.I sincerely hope that this issue will not stop you from shopping with us againin the future. Wish you have a nice day!
Your understanding and cooperation will beappreciated.
Best regards,"
Most akkor mi is van???????
-
Thome
veterán
válasz maj-viktor #9933 üzenetére
Köszi, már azt hittem ilyenkor túlhaladt a vámeljáráson.
-
maj-viktor
őstag
Minden bemegy... szal csak akkor "örülhetsz", ha ilyen státuszt látsz:
"Belföldi feldolgozásra továbbítva" <--- nem vámolják (1-2munkanap után megkapod)
Ha meg ezt, akkor nem örülhetsz: "NAV regisztráció" <--- vámoljákJunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
buherka
addikt
Eredetileg egy Nvidia Quadro FX1800M van még most is benne. Csak már gyenguska szegény és jobban szeretem az AMD kártyákat, mert volt ehhez már szerencsém.
Meg kellene egy min. DirectX 11-et támogató VGA.Most nyitottam egy vitát...és elkezdett 5 napot visszaszámolni...vagy mi a szösz.
De még nem reagált a mókus.[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Topikgazda
Akció nélkül 18.15 $ (5,056.58 Forint) és ez a kisker ár. Nálunk akkor 8442+790= 9232 Ft) Link
Ugyanazt kapom, de ha Kínából jön akkor már szerinted sz...t kapok? A garancia sem annyira problémás egyébként.
De tényleg nem menjünk bele, hogy mekkora haszonnal dolgoznak a magyar kereskedők. -
tahepa
senior tag
válasz draco31 #9921 üzenetére
Kétlem...mindenhol akcióban 24-26-28 dollár ...megveszed aztán vársz 30-60 napot és mérgelődsz ha szart kapsz és pitizel a garanciáért...az itthonival szemben ahonnan 2 azaz kettő napon belül megkapod és ha gond van RÖGTÖN megoldják a problémádat...na de minek is írkálok hülyeségeket...
-
Topikgazda
válasz cidalain #9918 üzenetére
Ja magyar, - műszaki leírás (angol)
XTAR brand came into conception and determined to make high quality chargers, flashlights and batteries in 2006. In 2007, Shenzhen Winner Bros Import & Export Co., Ltd was established in Shenzhen, ChinaVallalkozas=megveszi olcson kinabol, eladja itthon dragabban? Igen.
Pontosan ezét javasolják hogy támogassuk.
Persze, a Népi Kínát[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Hello!
Valami jó kis kupont hol lehetne találni? 35 dolcsit sajnálok kiadni egy töltőre, de viszont kellene a töltő.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
buherka
addikt
ilyen szám nincs a VGA-n sehol. Szóval fene tudja hogy az a szám mi lehet. Most nyitottam egy vitát. Videót képtelenség feltölteni, mert nem lehet az Ali-n. 4Mb-ot szerettem volna, de 12%-ot fél óráig töltött...anyád!
Csak azt tudtam választani, hogy teljes visszafizetés és küldöm vissza a szarját...
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
cidalain
veterán
Ez a szepsege a free postanak. Lehet fizetni 15$-t a biztonsagos kezbesitesre is
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
molvany
senior tag
válasz Viktor1979 #9906 üzenetére
Nem aláírós, tehát sokminden benne van a pakliben ( az álltalad felsorolt variációk is ).
WhatsApp :+491737182060
-
PhilBrick
őstag
válasz Viktor1979 #9903 üzenetére
Ilyen számmal biztos nincs nemzetközi követés. A buyer protection vége előtt pár nappal illik csak reklamálni. Ha 60 napot válllalt az eladó, legalább két hetet még várhatsz vele.
-
Viktor1979
tag
Sziasztok!
Én febr. 5-én rendeltem egy univerzális bőrtokot a telefonomhoz és még nem érkezett meg.
Van egy ilyen rendelési azonosítóm: 72748601895976. Ha rákattintok a részletekre a szám mellett akkor kiírja, hogy postázva van. Viszont most már kicsit kezd fogyni a türelmem. Minden egyéb dolgom amit rendeltem igaz más eladóktól azoktól eddig szépen meg is érkeztek ( igaz e-bayről is rendeltem cuccot azzal nem volt gondom). Mit tegyek? Mit javasoltok?
Köszönöm előre is a segítségeteket.Ami nem Kínában készült az hamis! Vagy nem! :D
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest