Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robo001
csendes tag
válasz brekes #11172 üzenetére
Szia. segítséget szeretnék tőled kérni abban, hogy az általad megadott eladóval felvettem a kapcsolatot, és cak annyi lenne a kédésem, hogy te mi alapján atad meg a pontos mérete CM vagy EU méret? Nem volt még méret-eltérés a rendeléseid során? Nekem férfi 40-es kb. 26 cm; és női 37-es kb. 24 cm-re lenne szükségem. Vámot kellett fizetni?
Segítségedet előre is köszsönöm!
-
Topikgazda
válasz brekes #11152 üzenetére
Igen, mintha áprilistól csökkent megint a vámos beosztottak száma, előtte a Posta szüntette meg a 24 órás munkarendet, meg a napi 2 csomag beszállítást. Sok a csomag, el nem tudom képzelni a karácsonyi dömpinget, bár akkor meg szokták "erősíteni" a dolgozókat.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz brekes #10924 üzenetére
Mire nyitottál dispute-t? A fel nem adásra? Ahogy az előttem írok mondják, nem zárhatod le, mert akkor nincs újabb probléma orvoslási lehetőséged.
Ne zárd le.
Ezután csak témáját tudod módosítani és egy meg nem érkezés miatt most megnyitott 55 nap múlva aktualizálva elég hülyén néz ki. Ha rendszer nem fogja zárni automatikusan.[ Szerkesztve ]
-
-
wwenigma
Jómunkásember
29.01.2016 03:45
Electronic notification of shipment06.02.2016 11:54
Arrived at sorting centerEddig teljesen normalis, már Hollandiában van. A csatolt képen lathatsz egy NL trackingot a végéig, a kezdő ~6 nap is stimmel nálad amig odakerül.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
agroman
senior tag
nem 100% hogy ez ugyanaz amit neked kinaltak fel, de csak ezt atalaltam most:
http://activities.aliexpress.com/alipay_christmas.php
itt azt irjak hogy 80$ feletti vasarlasnal hasznalhatod fel dec. 26-ig.
novemberben 5$-os volt, ahhoz 20$-os hatar volt a feltetel.[ Szerkesztve ]
------
-
A-Bag
tag
-
MrRL19
senior tag
Szerintem azért hozza kocsis futár ,mert ő igényli v vmi ilyesmi tuti ... nekem is csak az ő csomagja jön evvel szóval biztosan ő adja fel így ,h házhoz vigyék... mondjuk van olyan is ,h sima postás hozza ,de nekem kevert mivel nem a bejelentett lakcímre kérem hanem b.nőm címére és van amikor nem hozzák ki csak papírt hagynak ,de volt olyan telefonon hívtak itt a csomagom mennyek le érte
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
MrRL19
senior tag
Mindig bele esik a hétvégébe (nekem)
egyébként én is megerősítem a minőségét és gyorsaságát eddig sosem volt probléma pedig lassan másfél/2 éve vásárolok tőle cipőket hozzá tenném mástól nem is kellene
(brekes én mondtam ennél jobb eladó kici kínai nem kell )
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
tobias40
veterán
-
kirkri
addikt
A mai napon járt volna le a határidő, hogy válaszoljon a case-re. Eddig nem írt egy sort sem, ma reggel vette a fáradtságot az eladó és írt egy blabla dumát, hogy biztos én nem csinálok jól valamit, azért nem érzékel a kijelző. Újabb video után már nem vitatta a reklamáció jogosságát, annyit kért, hogy 3 dollárt a teljes árból megtartana, mert ennyi volt a szállítási költsége. Gondoltam ekkora összegen nem fogunk összeveszni, visszaküldés nélkül lehet, hogy az Ali sem ítélt volna meg többet. Nyomnék rá az accept gombra, hát látom, hogy kínai barátunk nem annyit írt be refund amount-nak, amiben megegyeztünk, hanem 3 dollárral kevesebbet, így már 6 dollárral kevesebbet kaptam volna vissza az árból.
Írtam neki, hogy legyen kedves módosítani, amire azt írta, hogy később megcsinálja. Gyanítom bepróbálkozott a gyalázatos, hátha nem veszem észre, ha meg elfogadtam az ajánlatot, akkor úgysem tudok már semmit tenni.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
-
MrRL19
senior tag
Tudom nekem se volt vam etc ... de ha eroszakosan kell akkot kuldi aztan ott tartunk ,h mostmar kerdezi jell v sem
-
MrRL19
senior tag
-
MrRL19
senior tag
Igen így egyszerűbb lesz én nyugodt szível ajánlom elég sok cipőt rendeltem már tőle (és igen több boltja van ... + alkudni is lehet simán vele 2-3$ ... )
-
peestike
őstag
-
MrRL19
senior tag
Akkor nem vagyok egyedül egyébként a 2db RH is kb hétvégére várd kb ... általában nekem 2db cél.orsz.elküdve után pár nap és itt van ... (és persze mindig hétvégére esik az érkezés ... amiből hétfő etc lesz)
-
MrRL19
senior tag
Most már értem a kici kinait (egyébként pont hozzá akartam fordulni ,h mégis mért NL.. ) de szerintem a megszokott Kínai gyorsabb lesz érzéseim szerint
-
maj-viktor
őstag
Ott nem is az érték lenne a gond... inkább a csomag mérete... meg hogy hamis!
https://www.facebook.com/egyuttahamisitokellenHonnan lehet ilyen remek hamis Nike cipőt rendelni!?
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
nagyúr
érted, van Magyarországon is UPS meg DHL, holott rohadtul nem magyar posta, hanem amerikai és német, köze nincs a kiinduló és célországhoz, hogy melyik intézi
leginkább ahhoz van köze, hogy a feladó melyik postát bízza meg a feladatal
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
kirkri
addikt
-
Vitriol87
csendes tag
155$-os iPhone simán átjött a vámon, mindenféle ÁFA és egyebek nélkül. Gift+19$-os érték volt feltüntetve a viszonylag nagy méretű kocka dobozon. Mondjuk a mai napig nem értem, h kerülte ki a vám figyelmét. Szingapúr postával jött.
Nagy valsz. a cipővel nem lesz gond.[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
Általában ezek nem kamu TN-ek, mindössze arról van szó, hogy még nem adta fel az eladó. Előbb-utóbb élni fog valószínűleg. Bár jött tegnap egy csomagom, amit megreklamáltam egy hete, hogy 10 napja nem él a TN, erre az eladó azt mondta, hogy úton van, csak biztosan valamilyen hiba miatt nem látszik. Aztán amikor megérkezett, látszott a csomagoláson, hogy mezei légipostával küldték TN nélkül.
Ilyen esetekben nálam kizárt az 5 csillagos értékelés. Mivel már van lehetősége "Seller's Shipping Method" opciót bejelölnie, így ne hazudjon nekem arról, hogy regisztrált küldeményként fogja küldeni TN-el.
Én sokszor inkább attól veszem, aki drágábban adja, ha az olcsóbbnál SSM van bejelölve.21 éve a Prohardveren! ™
-
maj-viktor
őstag
Ha "sérülten" jött be az országba, akkor jó esetben kap egy ilyet...
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/hsz_13825-13825.html
Magyar Postás zacskó és papír mellékelve... és posta logós ragasztószalaggal "javítják" a sérülést!Ha bontották, mert gyanús volt a tartalma, akkor szintén jelzik neked!
A többi paranoia vagy a postán valaki belenézett hátha kitud belőle lopni valami jót![ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
-
Vitriol87
csendes tag
Én biztos, h nem rendelnék tőle.
Saját tapasztalatom tőle van , teljesen megbízható, tökéletes, strapabíró replika, amit hónapok óta használok. A cipő kinézetre, akár az eredeti! A cipők számozása, méretezése is a leírtak alapján van, nincsenek elszámozva.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen routert?
- Gumi és felni topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest