Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Topikgazda
válasz Melack #25524 üzenetére
Nem, $ -ban az €-ra ők számolják át és az nem egészen jó.
Az Erste elszámolása ez lenne:
Az Erste Visa kártyával 1.00 United States Dollar = 280.95 Hungarian Forint , míg Mastercard esetén 1 USD = 0.864772 EUR és arra a számlakonverziós árfolyam 335,89 Ft-al az 290,46 Ft lenne.Évi 1500 Ft a a virtuális Visa kártya, nekem is az van és lásd a különbséget az elszámolásnál, kérj te is ha gyakran vásárolsz devizában.
[ Szerkesztve ]
-
UberMutant
őstag
-
Topikgazda
válasz Melack #22883 üzenetére
Egy konyhai késkészletet hülyeség fegyvernek minősíteni.
De ha még így is lenne azoknál is nem visszafordítani szokták, hanem az engedélyt kérik be, mert akár szamuráj kardot is vásárolhatsz ha meg van hozzá a beszerzéshez a papírod.
Az idézett jogszabálynak máshogy szól a tartalma, mint ahogy ők értelmezték, ezért írtam a buta jelzőt.És ahogy sambenez is írja, aki megveszi a boltban az ki is viszi az utcára, rendőri kísérettel vehetünk konyhai kést?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Melack #21206 üzenetére
Működik, az előbb nézegettem a csomagjaim állapotát, fel is csesztem az agyam. 22-e óta 5 munkanap alatt nem voltak képesek 2 csomagomat is kézbesítésre továbbítani.
Nézd meg ezen a linken.
Legutóbb a Firefox frissítés után ők csináltak "kártevő" helyet belőle, lehet, hogy valami böngi-error. -
outdoor
aktív tag
válasz Melack #21149 üzenetére
Az egy kínai ünnep?
Mondjuk a lezajlott vásárlásnál nem tudom, miért kell növelni az árat. Ez mindig így lesz?
A kosárban is elraktároztam pár cuccot. Ebayen kosárba tett cikkek ára nem változik. De AE-n mintha mind nőne. Csökkenni nem szokott.
Az AE kuponok, amit gyűjtött coinokért lehet venni, hogy működnek? Mennyit érnek? A bolt kuponokat értem, de az AE kupon értéke rejtélyes. Egyszerre egy árura használható fel, vagy összegyűjtött rendelésre?A proper digital assistant could be my best friend
-
Topikgazda
válasz Melack #20729 üzenetére
Magyar Posta levélküldemény 50 g-ig 1970 Ft (kb. 7.45 $) , 100 g-ig 2330 Ft (kb. 8.81 $). elsőbbségi, ajánlott (ezek egyben járnak) és tértivevény, hogy alá is írassák az átvételt és tudassák velem. Ha ez nem kell, akkor -440 Ft.
Az érték nem számít, az ajánlottal 11910 Ft átalány összeggel (kb 45 $) elvesztésre biztosítva.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Melack #18531 üzenetére
Átállíthatod €-ra, de akkor az Aliexpress kalkulál valami $-€ árfolyamot, ami nem biztos hogy jó lesz és akkor €-ban megy a Mastercard felé a terhelés.
Az Erste pedig így számolja a kártyás vásárlást. A piros kereteben a MC kártya szabálya.Egymás után azonos értékben kellene vásárolnod $ majd € beállítással.
Én a Visa kártyára kipróbáltam, kevesebbet fizettem, amikor $ volt a beállítás. Szintén Erste.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Melack #14462 üzenetére
Egyetértek veled.
megmaradni a hazai webshopok kínálata mellett.
Ott is valósak a "félelmek", nem azt küldik amit megvettél, többször kell felvenni a kapcsolatot hogy küldjék, rossz címre küldik. Minden probléma jelentkezik itt is, az hogy országon belül és magyar nyelven tudunk kommunikálni, nem igazán jelent előnyt az AliExpress-es probléma intézéshez viszonyítva.
Ugyanazon a napon (05.09) vásároltam egy az AliExpressen Shenzen-i eladótól és egy budapesti székhelyű magyar webshopban -mindkét dolog raktári készleten volt a kiírások szerint-.
A kínai küldemény a 12. napon nálam volt, a magyar a 14. napon, miután már feljelentéssel fenyegetőztem, mert csalásnak tartottam a hozzáállásukat. -
rdanii13
tag
válasz Melack #13512 üzenetére
Mindenképp aliról akarsz? Másik topicba sokan ajánlják ezt. 2év gari, itt van 2 nap alatt, ha drágább is picivel ennyit megér szerintem.
Ez az az oldalwentworth: Én csak tippelni tudok, de refundot bárhogy tud adni még ha dispute-ot sem nyitsz, ez az eladón múlik. Viszont meg nem változtatnám arra, hogy nem jött mivel látja az Ali, hogy megjött így ő mondhatja hogy te akarod átverni. Viszont te az üzeneteket letudod fényképezni, hogy ő mondta hogy állítsd át. Én szimplán nyitni szoktam dispute-ot ha ilyen van és addig nem vonom vissza míg vissza nem utalja az árát
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
válasz Melack #10617 üzenetére
Az én véleményem hogy ha ebay el összehasonlítom akkor sajnos sokkal többször (akár7-8 x több) a linkóci az alin. De persze ennek ellenére kb 2 éve nem vásároltam az ebayen... ez még így is belefér.
Lenne egy kérdésem: kishazánkba bemegyek a kínaiba sz@ré h@gyé árulnak műanyag kis-játékokat , tényleg párszáz ft az egész, vagy pl a tesco 200 ft ért ad 10 db használható tollat, de ezeket az alin vagy ebayen még megközelítőleg olcsón sem tudom megvenni... Ők vajon hol vásárolhatnak akár játék akár írószert nézve?
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
molvany
senior tag
Az AliPay is olyan dolog hogy nem muszáj. Lehet, bár én személy szerint nem látom értelmét ( gondolom ezzel nem vagyok egyedül, de ez emberektöl függ ).
Kb. két év, közel 150 vásárlás és pofonegyszerü Maestro Bankártya. Minden egyes vásárláskor bepötyögöm a szükséges adatokat ( nem esik nehezemre ) és ennyi.
Semmivel sem több vagy kevesebb adat, mint amikor a boltban a Marinéni " lehúzza " a Kártyát a kasszánálWhatsApp :+491737182060
-
-
Varesz_86
aktív tag
-
tobias40
veterán
Én innen vettem vízállót ha ilyenre gondoltál!
-
Gabesz25
tag
posta.hu semmit, mivel Németországban vagyok. próbáltam német posta oldalon utánanézni, de semmi. itteni fórumokon 20-40 nap szállítási időt írnak, szerencsés esetben 10 nap. Ha a vámot kell fizetnem, akkor kapok értesítőt, hogy hová kell mennem érte (ha jól értelmeztem). úgyhogy várakozok még. köszi azért
-
-
-
kirkri
addikt
Vennem kellene a telefonomra egy új burkolatot, mert tegnap kiesett a zsebemből és csúnyán behorpadt az alumínium ház. Az eredeti elképzelés az volt, hogy megvárom a 11/11-et, hátha olcsóbban tudnék venni. (jelenleg olyan 7-8k körül van) De aztán eszembe jutott, hogy 11/11 napján lehet, hogy megint annyi megrendelést kapnak az eladók, hogy 1-2 hétig tart, amíg fel tudják dolgozni, így fél hónapot eleve csúszik a kézbesítés.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Ilyet én is kaptam idén januárban. Nem tudom miként működik ez, hogy egyes eladók kapnak ilyen haladékot, mások meg nem.
Tudom nem vigasz, de 3-a után automatikusan visszakapod a pénzed, ha addig nem érkezik meg.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
A texasi
aktív tag
Jól tetted, hogy Dispute-ot nyitottál!
Most az eladónak érdemben reagálnia kell, amire van 5 napja;
ha semmilyen reakciót nem tesz, akkor Neked ítélik automatikusan azt az összeget,
amennyit a vitában megjelöltél.Ha reagált, de nem elfogadható számodra, amit ajánl
vagy nyomatékosítani szeretnél;
akkor az Escalete Dispute-ra kell kattintanod:
leírnod a problémát + képpel / videóval alátámasztanod
és onnantól kezdve már az AliExpress vizsgálja az ügyet!Az eladó bármit ír vagy kér,
Te a Dispute-od ne zárd le![ Szerkesztve ]
-
MrRL19
senior tag
Azt is lehet bár nekem nem reagált semmire az elejétől kezdve... 8-10k értek volt ezért is nyitottam már hamarabb.
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
MrRL19
senior tag
Sajnos előfordul ,hogy több időt kell várni a csomagra ,de mindenképpen magadat védve nyitni kell aztán ennyi ,ha meg nem érdekli a dolog az még jobb neked
(gyorsabb a vita nekem kb 1 hét volt az egész ,ha jól emlékszem,de volt olyan is ,hogy meg kaptam azután a csomagot vita után 1 hónappal + pénzt is )Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
MrRL19
senior tag
Én biztos nyitnám a vitát nekem is volt ilyen ,hogy nem válaszolt se semmi ... főleg ,hogy aug.18. vársz rá és semmi hír.
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
kirkri
addikt
Dispute-ot bármikor nyithatsz, annak semmilyen következménye nincs rád nézve. Bármikor zárható, ha sikerül megegyeznetek, illetve még ki is tudja tolni az eladó a dispute keretében a határidőt. Nekem volt olyan, hogy kitolta a határidőt egy héttel, így addig eszkalálni sem engedett a rendszer.
TN mutat valamit, vagy nem követhetőt kaptál belőle?
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Augusztus 25-én a "nagy akciók" napján beleszaladtam én is figyelmetlenül egy olyanba, hogy sikerült 30 napos processing time-os terméket vennem. Viszont nem esküdnék meg rá, hogy akkor is az szerepelt ott, amikor rendeltem.
Ezt vettem. Látható, hogy ha most venném, akkor 15 napos lenne a processing time, ehhez képest nekem ettől több van még hátra. Lemondani és megvenni mástól viszont nem tudom, mert kupont vettem igénybe, és ott szerepelt, hogy nem lehet később visszalépni a rendeléstől. Mindegy, ki tudom várni, csak érdekességként említettem meg.
(#5974) molvany: Ismerős szituáció.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
maj-viktor
őstag
-
WOT-H-A-C
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- Facebook és Messenger
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- iPhone 13 Pro 256GB gyári független, hibátlan, full doboz
- Toshiba Satellite L50D-B-12Z QuadCore AMD A6-6310 / 8 GB Ram / 1 TB HDD / AMD Radeon R4 2 GB
- Eladó vagy csere LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / monitor.
- Lenovo IdeaPad Y50-70 Intel Core i7-4710HQ / 15.6" 4K UHD / 16 GB RAM / 4 GB GTX 860M / 500 HDD
- Asus ROG Strix Soar 7.1 Gaming hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest