Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• maj-viktor

őstag

Feleslegesen szívatjátok magatokat vele....
    1. nem küld semmit
    2. zárolják az eladót "csaló indokkal" - automata visszakapja mindenki a pénztét
    3. küld üresen semmit és bizonygathatod, hogy te nem azt kaptad, amit...

De ilyen sok 1$ termék esetén sok hülye ráugrik, így pik-pak zárolják majd az eladót! És a második opció lesz! Automata pénz visszaküldés!

Persze majd a 50-100$-os műszaki cikket megkapod ingyen 1$-ért, ja meg gyorspostás EMS-el! Haggyuk már!

A buyer protection részhet hozzászólva, ahogy a PayPal esetén is... az esetek 90%-ában a vevőnek van igaza / vevő javára döntenek! Viszont ezt neked kell bizonyítanod, hogy hibás teljesítés volt.. nem élő TN esetén egyértelmű lehet (bár erre is van ellenpélda, hogy az emberünk futhatott a pénze után, pedig nem volt élő TN), hameg kapsz egy kamu TN-et stb. akkor még neked kell bizonyítanod, hogy te azt nem kaptad meg / nem te vetted át (mert pl. más cím lett megadva), vagy ha még te is kaptad meg... hogy nem az volt a csomagban amit rendeltél...jellemzően ilyen (10 centes) bizsukat küldenek az eladók! (az 100$-os, de 1$-ért megvásárolt telóért cserébe)... szóval a Buyer Protection sem szent!

Nekem is volt pát "húzós ügyem", de szerencsére eddig *lekopogom*, mindig jól jöttem ki!
    És azért jópár csomagon / ügyön - rendelésen túl vagyok! De aki nem jártas, az könnyen "feladja" és nem jár utána! Most a legutóbbi ügyem is több hónapon át tartott (visszaposta, elveszett csomag, posta kerestetés, stb. - de meglett, pénz vissza, stb. de több tízezer Ft után "futottam")

Ebben az 1$-os eladóban tényleg nincs sok "rizikó", meg kockázat... "csak 300 Ft", de akkormár inkább add egy hajéktalannak ezt a pénzt sztem.... úgysem kapsz majd tabletot - mobilt - akciókamerát 1$-ért!? Szerinted ők szeretetszolgálat és nem a haszonért csinálják!? (mármint a kínaiak)

Közbe nézem, a leírásban a saját oldalát reklámozza csak (ergó csak egy lista elejére való kerülés miatt 1$-oz mindent, hogy átmenjenek az oldalára... b2binchina.com)

"No feedback"
    "This store has been open since Dec 9, 2015"

Nem értem tényleg mit vártok tőle... (csak azértis rendelek tőle én is egy 1$-osat, hogy utána megírhassam, hogy igazam volt és automata zárolják majd)

akciókamera esetén is volt az SJ ára 80$, valahol 40$-ért adták, azt hitték egyesek, hogy megcsinálják az év üzletét és bukták a 40$-t... mert feladtak nekik olcsó biz-bazt, aminek az értéke 1$ volt és a paypal vitába azt látták, hogy élő TN, átvette a címzett.... nincs probléma! Persze az nem számított, hogy tökre átverték a sok naív hülyét... szóval a vásárlói védelem sem szent... 1$-ért levegőt nem kapsz, nemhogy kamerát EMS-el)

még szimpla spam e-mail gyűjtő is lehet (ha a rendelésnél bepipálva hagyod, hogy megosztod az eladóval az e-mail címedet, stb.)

vagy amúgy aki tényleg azt hiszi majd megkapja azt amit rendelt 1$-ért, mit hisz az hogy lehetséges!?
    (még a lopott árut sem adják ingyen... ott is max annyira a bolti ár alá mennek, hogy ne legyen gyanús és még megvedd)

u.i.: ilyen kamu SJ7000-et rendeltek!? (nem is értem minek pazarlok erre 300Ft-ot)

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák