Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestike
őstag
azt, hogy miért törölték hol látom? nézegetem, de nem vélem felfedezni.
a vitát már zárta is az ali. csak azért nyitottam, mert gondoltam, hogy abból gond nem lehet, plusz ez volt az első ilyen esetem.
ennyit látok:42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Topikgazda
válasz spidersoft #17291 üzenetére
2016 október 28-án készítettem a regisztrációs leírást, képbe nem került az Alipay-re való kártya hozzárendelés. Az csak vásárlásnál lenne "automatikus". Ha visszaigazolodik az e-mail cím kész a regisztráció, nem kell semmit tenni. Amit írtam az Alibaba fiók kiegészítésről még az sem kellene.
-
peestike
őstag
válasz Werkly #17264 üzenetére
én is belefutottam egy ilyenbe. nekem regisztrált szingapúri postás csomag lett volna:
China
Original Country
2017-02-10
07:58
【8】Order has been Cancelled
2017-01-24
06:01
Waiting for pick up
ez a 02.10 egy ilyen nap lett ezek szerint.
írtam az eladónak, meg nyitottam vitát, kíváncsi leszek ír e vissza.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Andralin
aktív tag
Akkor eddig nekem szerencsém volt, 2008 óta van meg a Paypal számlám (még külföldi címre regisztráltam akkor), azóta használom rendszeresen, 9 év alatt már elég komoly összeget mozgattam meg rajta, és még nem volt ilyen ellenőrzés. De attól még lehet, hogy a jövőben tényleg lesz ilyen ott is.
-
Andralin
aktív tag
Köszi a választ, én azt hiszem bent hagytam a pipát ,akkor ez lesz a gond.
De ez tényleg röhej, mert pl. a Paypal-on sokkal intelligensebben és felhasználó barátabb módon oldották meg ezt az ellenőrzést, ugye megy az 1-2 USD-s terhelés, a bankodtól azonnal kapod az SMS-t és csak be kell írni az SMS-ből a 4 számjegyű kódot és tádááám, már meg is erősítetted, hogy nem lopott a kártya, hanem te vagy a tulaj. Nem hiszem, hogy ez a fajta ellenőrzés sokkal kevésbé lenne biztonságos, különben a Paypal nem ezt használná.
Hát ezek az alisok úgy látszik nem jutottak el még idáig, marad a macerás szkennelgetés.De ha nem szokott ilyen lenni, akkor úgy látszik engem dobott rá a random generátor a szopórollerre.
[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
Amikor regeltem az alira, akkor vitt tovább az alipayre, ahol kérte a személyi igazolvány számomat. Anélkül, hogy megadtam volna, bezártam az oldalt, ettől függetlenül aliexpressen simán tudok gyorsvásárolni... semmi kódot nem kell beírni: teker kicsit, és ki van fizetve. gyanús, hogy így nem vagyok alipay felhasználó, de ha működik, annyi baj legyen.
-
Topikgazda
válasz Andralin #17289 üzenetére
Még egyszer leírom, nem szokott ilyen lenni.
A vásárlás nagyon egyszerű, egyáltalán nem macerás.Ha a kártya megadási oldalon kiveszed a Save card to Alipay-nél a pipát, azután simán fizetsz és kész.
Ez lett volna azután a rendes képernyő, te bejelölve hagytad és el indult a hitelesítési folyamat.
Egyébként is 24 óra a fizetés jóváhagyása.
Az általad idézett oldalakon is kell igazolni magad előbb-utóbb.
[ Szerkesztve ]
-
Andralin
aktív tag
Egy ilyen kültéri műanyag burkolatot próbáltam meg rendelni: [link]
Az a gond, hogy sehol máshol nem találtam ilyet, ami nekem kell, csak ezen az elcseszett túlbiztosított oldalon, ezért voltam kénytelen itt regisztrálni.
Ebay-ról, Amazonról, Banggood-ról régóta és rendszeresen szoktam rendelgetni, de ilyenbe macerás ellenőrzésbe egyiken se futottam még bele. Bár kisebb webshop-oknál előfordult már velem, hogy nagyobb értékű első vásárlásra kértek hasonló dolgokat, de nem 15 USD-re!
Mastercard kártyával fizettem. A kártyaadatok megadása után egy olyan oldalra vitt tovább, hogy a fizetés biztonsági okokból nem lehetséges, amíg nem végeznek el egy ellenőrzést. Egy linkre kattintva egy Appeal nevű oldal jött be, ahol fel kellett tölteni ezeket a scan-eket, majd azt írta, hogy 1-3 munkanap alatt lecsekkolnak és ha sikeres lesz az ellenőrzés, akkor jóváhagyják a fizetést.
Sokat hallottam már erről az aliexpressről, de hogy ennyire egy szívatós, macerás egy oldal azt nem gondoltam!
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Andralin #17286 üzenetére
Nem szokott ilyen lenni normál fizetésnél.
Beírod fizetésnél a a kártya adatokat és kész, köze nincs a dolognak bankszámlához, személyazonosság igazoláshoz.
Ha az Alipay-re regisztráltál kártyát az más tészta. Az nem vásárlási dolog.
Az Összefoglaló AliExpress regisztráció leírásban az utolsó két képen szó van arról, hogy fizetéskor ha nem akarod a kártyát Alipayre regisztrálni, akkor milyen pipa jelet vegyél ki.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz justice84 #17285 üzenetére
Mert az hogy tracking number a mező neve, az nem jelenti azt, hogy nem írhatja be azt a küldemény azonosítót amit kapott a postájától.
Azt hogy fel lett adva a küldemény jelezni kell az Aliexpress felé és ezért írják be a küldemény azonosítót is, de csak ott van lehetőségük. Valójában amíg az országukba van, az ottani posta tudja egyébként követni.[ Szerkesztve ]
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Most regisztráltam az Aliexpressen. Meg akartam rendelni egy terméket, de rögtön lyukra futottam vele.
Ezen az oldalon általános dolog, hogy egy 15 USD-s első vásárlásnál rögtön azzal indítanak, hogy bankkártya scan, ID scan meg banki egyenleg scan kell nekik, vagy csak én nyúltam bele a tutiba?
Tudom, hogy nagyobb összegű online rendeléseknél erre lehet számítani, de ez 15 USD volt, nem többezres vásárlás. És pl. évek óta rendelgetek a Banggood-ról, ott soha nem kértek tőlem ilyesmit.
-
Sinisi
senior tag
válasz Turbobacsi #17279 üzenetére
Igen, az ilyesmi fajta lett nálunk is a nyerő E27-ben.
-
justice84
aktív tag
válasz Turbobacsi #17279 üzenetére
Ez drága szerintem, hazai forgalmazótól 2 év garival vettem E27 7W 549ft ,E27 12W 750ft
Egy kérdés is lenne Singapore Post-nál S0000093xxxxx ez a TR szám mennyire megszokott?
-
Turbobacsi
senior tag
nekem ez frankón bevált: nem kukorica, de jó!
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Sinisi
senior tag
válasz juhlaci #17275 üzenetére
Mi ilyen lencséssel változattal jártunk pórul, szemet bántóan zavaró színárnyalat, és ráadásul minták látszanak a kivetített fényében... (de az üzemidejével, na azzal nincs gond ) És le lehet csavarni a lencsetartót ami végül is megoldotta a minta kivetítését, már csak a színárnyalata zavaró (hidegfehér)
[ Szerkesztve ]
-
Juditta_56
aktív tag
válasz juhlaci #17275 üzenetére
Nekem is mennek tavaly szeptember óta... 5 db. 69LEDs AC220V + E27 + Warm White
"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
juhlaci
tag
SZIASZTOK! AKI MÉG NEM VETT KUKORICA IZZÓT AZ NE IS VEGYEN. két hónapnál többet nem bírnak, vagy még annyit sem. [link]
Itt szép lehetsz ,de okos nem! Motto: "akinek nincs esze, legyen GPS e"
-
Sinisi
senior tag
Akkor lehetséges, hgoy , hogy a kamu TN miatt mindegy, hogy mit ír ki, de érdemes rákérdezni az eladónál?
-
pébé
csendes tag
Nekem is van egy hasonló [link]
Ráírtam ,hogy miért lett törölve a rendelésem.
Ezt a választ kaptam : 2017-02-04 Hi friend, your parcel is normal on the shipping way, because Our Chinese New Year holiday,the shipping information have some delay,pls wait patiently, thank you! -
Sinisi
senior tag
válasz Werkly #17266 üzenetére
Nekem is van egy ilyen számom de nálam, annak ellenére, hogy az sem követhető végig nem ez a sztori menete mint nálad.
Majd valaki tapasztaltabb is mond az esetedre valamit, de szerintem nem kell aggódnod, mert nálam mint láthatod egy nap leforgása alatt zajlott minden (persze a valóság ettől eltért, annak ellenére, hogy a csomagot megkaptam, ez jött meg a legkésőbb az ugyan azon a napon leadott szériából).
Frusztráld meg az eladót, hogy ez így nem lesz ok.
Mennyi védelmi időd van még? (gondolom akad még rendesen )[ Szerkesztve ]
-
Werkly
őstag
Most ilyenkor mi van?
HunGary
Destination CountryTracking information is only available for the Origin Country. No tracking information for Destination country
China
Original Country2017-02-10
13:59:45
【8】Order has been Cancelled
2017-01-24
06:06:11
Waiting for pick up
Köszi a felvilágosítást!
-
nagyúr
válasz KILLERLALA #17257 üzenetére
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
Tegnap megérkezett egy 2016 Október 13-án rendelt óra.
Pedig már nem hittem benne."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Topikgazda
Ha EU-s raktárból, vagy EU-s feladással küldik akkor valójában van áfa felszámolva, csak beépítve a vételárba és a szállítási költségbe. A vám a mobiltelefonokra 0%.
A Távol-Keletről érkező dolgokra valahol az EU-ban számolnak fel áfát.
Amit valójában megspórolsz az úgy 12-15% az áfából és a vámeljárási költség (posta 2500 Ft, futár 7300 Ft)
Egy 50000 Ft-ba kerülő telefon esetén úgy 10000 Ft mínusz, ha postával jönne.[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
HongKong Goldway, a szállításnál a Seller's shipping method-ot kell választani. Nem EU-ból szállít, de ha ezt választod, akkor kb. 11 $ plusz költségért áfamentesen szállítja a cuccot.
-
KILLERLALA
tag
Tud valaki olyan eladót aki EU-s szállítást vállal ????
Telefon kellene ( Magyar) vám és áfa nélkül !Válaszokat köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
sziasztok!
cancel order miatt írtam a chater hogy mikor kapom vissza a pénzt, mivel kb 1 hete várok rá .
Ez a választ kaptam
I can see that the refund is still being processed since 2017-02-08Mac17:13
Because you have used credit card as your payment method, the refund will be made to your card ending in *8428 with the amount of 14.50 USD.Mac17:13
Normally you will receive your refund within about 3-15 business days from the time that your payment has been refunded.
ugye ha jól értem azt írja hogy a 8428 kártyára nem lehetséges a vissza fizetés?
utána meg hogy 3-15 nap ? most akkor hogy is van?És ha nem lehetséges a vissza térítés, akkor ilyenkor mivan? azért ez majdnem 4 ezer forintom...
-
törölt tag
Nekem most itt tart a vitám, remélem lesz annyi gerinc az eladóban, hogy nem húzza az időt, nem válaszol valami baromságot és hagyja leketyegni a termint. Ugyebár kicsengettem a cucc szállítására (ePacket ) 14€-t, innentől kezdve szemrángós vagyok, ezért a halott TN-ért ( LX258091677CN ). Meg is írtam neki, hogy miért kell fillérekért elbaszni a megbízhatóságát, pláne, hogy már egy halom lóvét náluk hagytam előtte is.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
válasz #16729600 #17248 üzenetére
Gearbest is ezt csinálja. Ha fizetsz a postáért is csa országukon belüli TN-t kapsz meg ha nem fizetsz akkor is. Amikor meg megreklamáltam akkor csak értetlenkedtek. Alin is ezt csinálják, mikor írok nekik, hogy ez a TN marhára kamu akkor belinkel egy oldalt ahol kiír valamit de persze sehol máshol nem használható. Mondjuk csak akkor kötekedek amikor nem ér ide valami, de nálam be szokott válni, hogy ezekre semmit sem válaszolok és eddig 2-3 napon belül az eladó maga fogadta el a refundot. Pedig volt aki azt írta h kirúgja a főnöke én meg mondtam neki h az az ő baja, ha 4$ miatt kirúgják
-
Topikgazda
válasz kazsmerlaca #17249 üzenetére
A 3 jegyű csc és a négy jegyű pin kódnál több.
Egységesítették, vagy bármi okuk megvolt rá.. -
Vertigo18
addikt
Megosztanám veletek utolsó "Aliexpress tapasztalat"-omat, egy hülye eladóról.
Elég sokat vásároltam már Alin, de ekkora barmot még nem láttam. Megrendeltem EZT a terméket és ugye ahogy feladta a "kedves, drága" eladó, rögtön tudtam, hogy maga a TN kamu, hiszen egyszerűen csak 10 szám volt. Ugye ez még nem is lenne olyan nagy baj, mind tudjuk már, hogy hogyan működnek ezek a dolgok, mi az a TN, ami követhető nálunk is és mik azok, amik max. Kínán belül, aztán a mi rendszerünkbe már nem kerül felvezetésre. Dehát hátradőltem, hiszen a "free shippinges" cuccok 90%-a "kamu" TN-nel jön, mi baj is lehetne.
De hát a cumó csak nem jött... és csak nem.
Ráírtam az eladóra, hogy még nincs itt a cucc, jött a válasz, hogy nézzem át a helyi postát, meg egyeztessük az adatokat, amit meg is tettem. Aztán ÉN maga kértem, hogy hosszabbítsa meg a védelmemet, ne fussunk ki az időből. Ezt meg is tette. KÉTSZER, másodszor már magától. Aztán a második lejárta előtt szóltam neki, hogy ez biza már nem fog ideérni, (HA feladta egyáltalán), ezért full refund. Elutasította, hogy Ő márpedig feladta, kérte, hogy várjak még tovább, és a dispute-ot lőjem ki. Természetesen nem tettem meg és ismét ugyanazt kértem: nem jön a cumó, a TN nem követhető, így full refund. Erre beírja megint, hogy nem hajlandó egy fillért sem fizetni, mert feladta, és bevág egy EGÉSZEN más TN-t. De a marha nem nézte, hogy az a TN is "megrekedt" Kína határában, pedig az már formátumra kissé nemzetközibbnek, követhetőbbnek tűnt. Aztán persze röhögtem egy jót, le is írtam neki az anomáliát és vártuk, hogy belépjen az Ali (mondjuk, hamár ekkorát hibázott, akkor nem tudom, mire várt, a helyében belementem volna a refundba...).
Ali belépett és azonnal a javamra döntött.
A marha!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Topikgazda
válasz joergie #17243 üzenetére
Ilyenkor azt célszerű tenni, hogy amikor már valószínűleg megérkezett a refund összege (refundnál szereplő dátum +5 munkanap) bemész a volt bankodba az adott vásárlás kinyomtatott refundos oldalával, az eredeti vásárlásod banki kivonatával (remélem minden hónapban letöltötted, vagy megkaptad) és megkéred őket, hogy a bejövő nem könyvelt deviza számlájukon keressék meg és utalják az új bankszámládra.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz kazsmerlaca #17242 üzenetére
1. Minden kártyának külön van fizetési jelszó kódja.
2. Ha neked most még nem 6 számjegyből álló Alipay jelszavad van, akkor azt is cserélni kell. -
joergie
őstag
válasz #16729600 #17241 üzenetére
Nagyon szépen megfogalmaztad, köszönöm
Másik. Hogy véletlen se legyen egyszerű. A bankkártya/bankszámlaszám, amiről fizettem a cumót megszüntettem(bankot váltottam, miért nem pont ilyenkor?!), és ilyenkor vajon tudja máshova tenni az ali a zsetont, amit visszakapok?Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
kazsmerlaca
senior tag
-
joergie
őstag
Sziasztok.
Rendeltem egy aránylag öreg telefonhoz egy kijelzőt, aminek több hibája is van, csíkos, van egy égésnyom, nyomásra villog a háttérvilágítás.
Elsőre rugalmasnak tűnt a tag(nő), aztán azt mondja kontaktolja vele whatsappon. felvettem, aszondja:
"we agree with refund to you. can you please change the dispute reason as: send to the wrong address? and then we will refund your payment at once."
Csak én érzem ezt átverés szagúnak?
Úgy nézne ki, hogy elvileg nem kell visszaküldeni, és kapnék full refundot(~20eur). De ha egyszer ez a hibája...képet is töltöttem fel a disputeban. videót is.
dec 30-án rendeltem, jan 20 körül már megérkezett, estimated deliver 20-31 nap, asszem 45 napon túl lehetne refund azért, hogy rossz címre ment, de az még nem telt le. meg azt honnan tudnám hogy rossz címre ment. egyszerűen nem érkezett meg.Egy szóval gyanús, hogy whatsappon, olyan felületen akar oylanra rávenni erre, amit nem lát az aliexpress.
Ha hibás a termék, kvázi használhatatlan, mert nem képes betölteni a funckióját, akkor a full refundhoz vissza kéne küldenem a kütyüt(mi ennek a költsége)?mod: 20 óra van vissza a dispute-ból.
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
-
nyisziati
veterán
Sziasztok.
Az eladó 21 nap után sem adta fel a cuccomat. A termékoldalon az van, hogy "Status: closed" ill. "Reminder: Seller did not ship goods"."Dispute" gomb nincs. Ilyenkor az Ali automatikusan visszautalja a vételárat? Ha igen, akkor kb. mennyi idő?
@V/: köszi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Alin vettem egy egeret még decemberben, január elején érkezett meg. Egy hete elkezdett játék közben felső sarkokban ugrálni a kurzor, másnapra teljesen meghalt, meg se mozdul. Irtam az eladónak, aki videót kért a hibáról, ezt meg is kapta. Azóta(4-5 napja) nem képes válaszolni, ráírtam tegnap előtt és tegnap is, de semmi.
Dispute-ot nem tudok nyitni, mert lejárt a rendelés visszaigazolásától számított 15 nap. Mi ilyenkor a teendő?
Alipay-el fizettem. -
törölt tag
válasz Faterkam #17232 üzenetére
Szerintem nem érdemes ilyenekkel foglalkozni, nekem legutóbb egy SC-600-as pumpa elkezdett ereszteni, mint az állat, de nem rongáltam az idegrendszeremet, hogy írjak miatta az eladónak. "Aki hulladékot vészen, az a hulladék által vészen el" Jaj, hogy nincs ilyen mondás ( ?? ), na nem baj akkor a magaménak tudom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Faterkam
addikt
Persze, nem működő memóriakártya, 3-ból 2 rossz volt, besokaltam. 1,88$ kértem vissza, 1db-nak az árát. Nevetséges...
Ali ezt írta:
AliExpress' Judgment
Does not work properly Invalid
Product or packaging is damaged/broken Invalid[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
Előtte minden piros csillagos kitöltve?
Ezt nem értem, ez már folyamatba lévő vita, olyan van, hogy Upload Evidence, ez nyílik meg, kép felment, de a videó nem. Mit kellene kitöltenem még?
Ez az első ilyen vitám.
Szerk. ha törölni szeretném a videót, ezt írja: System error, Please Try Again (11)
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
sziasztok!
Nyitottam vitát egy eladóval, nem működő termékről. Képet tettem fel, Alinak nem elég, ezért elutasították, Az eladó elfogadta, én elutasítottam, de videót az istennek nem tudok feltenni. 26Mb Mp4. A kép felmegy általában. A gondom az, hogy a Submit gomb nem lesz aktív! Most mit csináljak?"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
törölt tag
Sziasztok!
Alin vettem egy egeret még decemberben, január elején érkezett meg. Egy hete elkezdett játék közben felső sarkokban ugrálni a kurzor, másnapra teljesen meghalt, meg se mozdul. Irtam az eladónak, aki videót kért a hibáról, ezt meg is kapta. Azóta(4-5 napja) nem képes válaszolni, ráírtam tegnap előtt és tegnap is, de semmi.
Dispute-ot nem tudok nyitni, mert lejárt a rendelés visszaigazolásától számított 15 nap. Mi ilyenkor a teendő?
Alipay-el fizettem. -
törölt tag
Nincs ebben semmi meglepő, viszik azt össze - vissza amelyik járatra épp befér, a lényeg az olcsóság.Ha a déli sarkon jön ki árban jobban, akkor azon keresztül küldik.
Multi-hop routing:
Routing is a whole separate matter, but suffice it to say that "lowest cost" tends to win out over "fastest speed". Mail shipments may transit many countries enroute to their destination [link] -
Vertigo18
addikt
Hát ez az! Ráadásul a legérdekesebb az az, hogy NEM LEHET dispute-ot indítani, nincs ott semmi már, csak az "orders" alatt a kuka, meg ha kicsit beljebb nézek, akkor "Add to cart". Semmi más lehetőség!
Mág, ha a Financialra kattolok, ott ott van a refund processing, node január 29 óta?
-
Topikgazda
válasz Vertigo18 #17215 üzenetére
Ennél még mindig nem értem, hogy Isztambulból hogy a fenébe hozták volna Mo-ra a küldeményt, nem ezen az útvonalon szokott érkezni.
Pekingben adták fel a csomagodat az itt írtak szerint 2017.01.12 02:12-kor.
Az a repülőgép szerencsétlenség meg a Hong Kongból indult géppel 07:19 local time (01:19 UTC) 16 January 2017 történt amikor Kirgizisztánban túlfutott a kifutón.
És aznap szállt fel.
4 napig dekkolt volna a csomag egy nem Mo-ra tartó gépen? Valamikor Pekingből Hong Kong-ba kellett volna kerülni, mert a gép nem járt ott.
Dispute-t indítsd, mert maguktól nem lépik meg.[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Nah, ilyet még sosem láttam...
2017.01.17 10:00 (GMT-7): Package is undeliverable due to ACT airline accident
2017.01.12 02:12 (GMT-7): 【8,BEIJING】Outbound clearance completed successfully and loaded to airline
2017.01.11 22:12 (GMT-7): Received by line-haul2017.01.11 10:12 (GMT-7): Security check success
2017.01.11 10:12 (GMT-7): Outbound clearance completed successfully and loaded to airline
2017.01.11 02:09 (GMT-7): Outbound in sorting center
2017.01.06 21:51 (GMT-7): Inbound in sorting center
2017.01.06 14:56 (GMT-7): Accepted by carrier
2017.01.05 15:01 (GMT-7): Waiting for pick up
2017.01.04 00:14 (GMT-7): Shipment confirmationBaleset? Nem akarok bunkónak tűnni, de ilyenkor visszakapom a zsémet?
-
pulutodurumo
addikt
A nagy decemberi roham után nagyon felgyorsult a szállítás.
Célországba elküldve / Item sent abroad
2017-02-11 01:10:00"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
törölt tag
válasz Turbobacsi #17212 üzenetére
Grat.Én pont gondolkodom rajta, mivel áll egy bevállalt vízhűtés projektem, hogy hanyagolom kicsit az alit, mert teljesen vállalhatatlan időre érkezik random pár cucc.Ugyanattól rendelt, ugyanakkor feladott csomagnál az egyik már megérkezett a másik még a fasorban sincs. Megint feltettem magamnak a kérdést, hogy tizenX € spórolása miatt érdemes e várni néha hónapokat? Jelenleg az a válaszom, hogy legközelebb várjon az akinek ' nyócannyavót.
-
Turbobacsi
senior tag
jan. 31.-i rendelés (fa nedvesség mérő), ma átvéve! nagyon gyors! CN posta...
[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
peestike
őstag
Szingapúri posta január 24 óta waiting for pick up. Nem szokott ez a posta azért gyorsabb lenni?
Vagy ezeknek is zavart okozott az erőben a kínai ünnep?42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Topikgazda
válasz gabeszakem77 #17207 üzenetére
Nyilvánvalóan a vizsgálódásukat te nem tudod felgyorsítani.
Az Összefoglalóba beírtak a következőek:
Az eladónak a megindított dispute-ra 5 napon belül kell reagálnia, ha nem teszi meg, akkor automatikusan megkapjuk a refundot 3-15 munkanap alatt.
A dispute leírás pedig tartalmazza az idővonalat.[ Szerkesztve ]
-
gabeszakem77
csendes tag
Sziasztok eljutottam a Dispute Escalated - Processing állapotig. Az Estimated time Feb. 05 2017 de nem történik semmi. Van valakinek tapasztalata arról, hogy meddig tart míg az Ali döntést hoz. Vagy hogyan lehet felgyorsítani a folyamatot?
-
Topikgazda
válasz internetezoo #17199 üzenetére
Igen, lehet hogy még addig befut.
-
törölt tag
Jáááj, ennek a szegény eladónak ( ill. alkalmazottnak? ) etetnie kell a családját, ráadásul még büntit is kap, nem semmi szövegek jönnek manapság.
"I am just a staff. Because of your dispute, I will be punished 9$. I have to feed my family. Would you please cancel the dispute? I would appreciate you very much. An,d I promise you can get your parcel,if no,we will refund you or resend you the parcel"
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest