Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Microsoft Excel topic
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Google Chrome
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Werkly #66248 üzenetére
Azt írtam az Összefoglalóban hogy nincs nyilvántartása a sima leveleknek és ezért hiába kérdezed meg.
Szerintem nincs még, ott jobb városokban is minimum két nap mire eljut a kézbesítő részlegig, aztán hogy mikor kerül a kézbesítőhöz az sok mindentől függ. 10 napon belül kell kézbesíteni a sima leveleket.[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz Werkly #66246 üzenetére
Összefoglaló:
Ha valaki ECSCCA0001111001 formátumú küldemény azonosítót kap:
részében lesz a válasz.
Ugyan a Arrived at local delivery office helyett már Arrived at local delivery center bejegyzés van, de a többi stimmel.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Topikgazda
válasz Werkly #55093 üzenetére
Ne viccelj már, ez megérkezettnek tekinthető, nem lehet kikövetelni a Wish-nél ezt a feltételüket.
Olvassátok el a szerződési feltételeket, ha vámolás miatt késne és szeptember 21 lenne az az idő amikor kézhez kapja, az az idő amíg a vámolási helyen volt nem számít bele ebbe a vállalásba. Feltéve ha nem erre utazik valaki.
A Wish vagy az AliExpress-es eladó teljesített az hogy pár napot a Magyar Posta késik a kézbesítéssel nem teszi megalapozottá a reklamációt. De lehet próbálkozni.
Reklamálhatsz a fix időben, de akkor ne vedd át a postai küldeményt amikor kézbesítenék pár nappal később.
Persze még elveszíthetik és akkor jogosan lehet a pénzt visszakérni, de nem rögtön arra kell koncentrálni hú már pedig visszakövetelem a pénzem ha egy napot is késik.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Werkly #55067 üzenetére
Megnézve úgy tűnik hogy tényleg Magyarországon van, mivel osztrák az azonosító és még ők EU-s ország lennének ezért nem kellene vámolni, így még a 399/799 Ft sem jön szóba. Persze tudjuk hogy az MP sok mindenre képes. De ide is érvényes hogy nem várható újabb bejegyzés, mert nem könyvelt. Holnap vagy holnap után illene megkapnia ha tényleg itt volt 1-én.
-
Topikgazda
válasz Werkly #54977 üzenetére
Mivel belga postás nem lesz plusz költséged. Ezt írta, az előbb is. Ha nem fér bele a postaládába akkor sms a valószínű vagy papíros mert ez nem könyvelt küldemény ezért a helyiek nem igazán e-maileznek, viszont ha belefér mert 24 mm-nél vékonyabb akkor egyszer csak ott lesz.
-
Topikgazda
válasz Werkly #54646 üzenetére
Ennél akkor még Posta is lehet, ilyen küldeményazonosítóval én még nem találkoztam.
Még esetleg ezekkel nézesd meg-
Postal.Ninja linkjeTrackitonline.org linkje.
-
Topikgazda
válasz Werkly #54596 üzenetére
Van valami nyomkövetési azonosítód? Attól függően lehet rá válaszolni. És az sem mindegy hogy honnan küldik. De van IOSS és OSS azonosítójuk szóval ha posta akkor legfeljebb az IOSS-os automata vámolás díja a 399/799 Ft. Ha nem posta a szállító akkor nem lesz semmi egyéb költség.
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz Werkly #22612 üzenetére
Még nem terhelte, ez csak zárolás, ha nem emelik le, akkor visszakönyvelődik. Egy vásárláshoz, egy fizetés tartozik, így a másik sztornózva lesz valamikor.
A pending-et nem értem, nem ilyen üzentet kaptál:
Payment successfully made
Payment for Order no. 88769283633934 has been accepted.
Currently, your payment is 'Being Verified'. Payments are usually verified within 24 hours. After verification, the supplier will begin to process your order.
During this time, you are unable to do any operation on your order.Minden alkalommal ez a normál üzenet, ha fizetünk náluk.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Werkly #19702 üzenetére
Akkor amit írtam azzal ez 5780 Ft lenne és levélpostai küldemény, kartondobozt te is találsz otthon, amibe belefér, azt nem kellene a postától venned (hossz+szélesség+magasság=900 mm-n belül kell lenni és 2 kg.ig), mert mániáuk mindig a legdrágább dolgokat ajánlgatni. Ez van nekik kiadva és az olcsóbb szolgáltatási lehetőségeikről ők "nem is hallottak"
És hiába állítják a postások, az EU-n kívüli kiküldéshez kell a CN22 vámárúnyilatkozat, azt ingyen kell adniuk.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Werkly #19697 üzenetére
Milyen nehéz? A 4000 valami esetén van nyomkövetési szám, mert elsőbbségi, ajánlott levélküldeményként célszerű kiküldeni és az ajánlott adja a nyomkövetési számot.
Egyébként 250 g-ig 2960 Ft, 500 g-ig 3950 Ft 1000 g-ig 5780 Ft, 1500 g-ig 7610 Ft, 2000 g-ig 9140 Ft. Ezek az árak tartalmazzák az átvétel igazolását is -tértivevény- ha az nem kell neked, akkor - 440 Ft lejön a fenti összegekből.
Ja és ez a legolcsóbb szállítás.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Werkly #19301 üzenetére
A dispute folyamat az megy a maga rendjében ez esetben is, az eladónak is kell reagálni valamit, kapsz e-mail-t a helyzetnek megfelelően. Amilyen módszerrel mi tudunk fizetni ott 15 nap a refund visszaérkezési idejének maximuma. Általában 3-5 nap a megítéléstől számítva.
-
peestike
őstag
válasz Werkly #17264 üzenetére
én is belefutottam egy ilyenbe. nekem regisztrált szingapúri postás csomag lett volna:
China
Original Country
2017-02-10
07:58
【8】Order has been Cancelled
2017-01-24
06:01
Waiting for pick up
ez a 02.10 egy ilyen nap lett ezek szerint.
írtam az eladónak, meg nyitottam vitát, kíváncsi leszek ír e vissza.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Sinisi
senior tag
válasz Werkly #17266 üzenetére
Nekem is van egy ilyen számom de nálam, annak ellenére, hogy az sem követhető végig nem ez a sztori menete mint nálad.
Majd valaki tapasztaltabb is mond az esetedre valamit, de szerintem nem kell aggódnod, mert nálam mint láthatod egy nap leforgása alatt zajlott minden (persze a valóság ettől eltért, annak ellenére, hogy a csomagot megkaptam, ez jött meg a legkésőbb az ugyan azon a napon leadott szériából).
Frusztráld meg az eladót, hogy ez így nem lesz ok.
Mennyi védelmi időd van még? (gondolom akad még rendesen )[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Werkly #16321 üzenetére
Mindezekre a válaszokat beírtuk az Összefoglalóba.
Mivel kártyával fizettél, a refundot az Aliexpress küldi vissza arra a bankszámlára amihez tartozik a bankkártyád, a Visa virtual.
Ha a vásárlásnál az Aliexpress beírja a Refund dátumát onnan számítva 3-5 banki munkanap.
Mivel ez Aliexpress, és itt csak kártyával tudsz fizetni, nincs jelentősége a PP-nek.[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz Werkly #16004 üzenetére
Ugyanaz, mint egyéb esetben. Van, amire jobban ugranak (mobil, tablet...), de ez az összeg már Áfaköteles. Ami azt jelenti, hogy ráteszel még az árra 0.25%-ot, meg ha posta hozza, akkor 2500 kezelési költséget.
Az teljesen mindegy, hogy mit írnak rá, már a kutyát sem érdekli.
Ha meg átcsusszan, akkor szerencséd volt. A ruhákról nehéz megállapítani, hogy mennyi az értéke, de a vámosok sem hülyék. Mondjuk elemlámpát még nem hallottam senkitől se pl., hogy megfogtak volna a vámon, pedig rengeteget rendelünk és nem ritka az 50-60 dolláros, de van 300$-s is...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- BestBuy topik
- Autós topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest