Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
addikt
Korábbi csomagra visszautalva, gondolom így már problemasabb, hogy 9.e óta semmi mozgása. Holland postás sztori de ennyi idő alatt már történnie kéne valaminek. Habár korábban volt már ilyen hogy vagy 1 hónappal később megmozdult de az a vonatpostas sztori volt, holland soha nem tartott eddig.
Parcelsapp [link]
-
vasi89
addikt
Köszi a választ, mindig tanul valamit az ember. De ennek így vajon mi értelme? Egyébként 10db led armatura van a csomagban, semmi nem indokolja a holland postát mert egyszerre rendeltem ezzel led reflektorokat is, igaz másik eladó de az 2 hét alatt itt volt, a szokásos módon.
-
vasi89
addikt
Hali,
Jól sejtem, hogy ez még kínát sem hagyta el? Rég volt már NL postás csomagom de ez mostanság mennyire normális?
-
vasi89
addikt
Üdv,
Az mennyire normális, hogy van egy összevont csomagom ami 5.én már az roszágban volt de azóta sem került vám elé. Nálam nem fordult mgé elő ilyen, pedig sűrűn rendelek, viszont kb azonnal vám elé kerül. az oké ha ott dekkol egy kicsit de, hogy odaáig sem jut el azt nem értem. Főleg hogy később beérkezett másik pakk már át is ment a vámon.
-
vasi89
addikt
válasz vasi89 #73203 üzenetére
Volt itt ez a csomagom amit nem tudtak össze rakni a többivel. Most épp már az az állapota hogy hibás adatok miatt visszaküldik az eladónak. Ő pedig annyit írt hogy kérjem vissza a pénzem az alitol. De ilyenkor ez hogy megy? Ki kell várjam azt a 80 napot és utána tudom írni hogy nem jött meg, kérem vissza a pénzt? Mert amíg szállítás alatt van, úgy tudom nem fog engedni refundolni.
-
-
vasi89
addikt
Üdv!
Értem hogy mi a gondjuk de ilyenkor mi történik? Több mindent rendeltem, gyanítom ez túl nagy volt a többi cucchoz képest, habár akkor se értem miért nem rakták egy nagyobb zacskóba.
PNLUC176635530011117000000
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
Habár az összes hozzászólást nem olvastam el de úgy látom másnak is be vannak ragadva a csomagjai. De az az érdekes hogy az EO-s csomagok simán átjöttek december elején. Ez így most nem kérdés csak információ
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
Üdv,
Ahogy néztem nem igazán van erre példa de futott már bele valaki, hogy ezután az állapot után, ilyen sokáig semmi reakció? Ez nem azt jelenti, hogy a csomag már repülőre került és amikor ideér, automatikusan beszkennelik és kap egy updatet még a vám előtt? Szóval így ebben a formában, a levegőben eltűnt a gép?
22 Nov 2023 21:41 Left from departure country/region
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
közben megjelent egy next tracking number, express one lett.
-
vasi89
addikt
válasz DonThomasino #65638 üzenetére
plusz vámra nem, arra viszont igen, hogy elhagyják/ellopják. Itt leírtak alapján nagyobb valószínűséggel kapod meg mint nem. Illetve, ha több mindent rendelsz egyszerre akkor akár még EO is lehet belőle. Nekem legalábbis ha több ilyen saver rendelésem van, szinte mindig egy nagy csomagban hozza az EO.
-
vasi89
addikt
Hali,
Ez mennyire tekinthető normálisnak, hogy van 2 nagyobb pakkom is, mindkettőben több rendelés van összecsomagolva és mindkettő Jingjiang Subdistrict-ben áll ugyan abban az állapotban, lassan 1 hete. Nem egyszerre érkeztek oda de mióta van ez az új rendszer, nekem még soha nem állt ebben a státuszban cuccom, ilyen sokáig.
12 Feb 202322:32 Arrived at departure transport hub
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
Hali,
Jól gondolom, hogy ez még valahol kínában kering, esetleg elkallódott? Mert ennyi idő alatt már szerintem kellett volna érkeznie több bejegyzésnek.
-
vasi89
addikt
Hali,
Ez így mennyire normális? GLS hozza spanyolból de csütörtök óta Essen-ben dekkol a csomag. Többször is rendeltem spanyol raktárból de onnan eddig mindig közvetlenül magyarországra jött a cucc.
-
vasi89
addikt
Nekem a parcelsapp sem talál semmi:
No information about your package. We've checked all relevant couriers for «Magyarország». If the country is not correct, please select the destination country below.
Illetve már vagy másfél hete jött az email a banggoodtól, hogy feladták.
Az ő nyomkövetőjük alapján történik valami de nem tudom ők mit használnak.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
Hali,
Valakinek van tippje, hogy ezt mégis hol lehetne követni?
A banggood oldalán frissül a státusz de semelyik csomagkövetős oldal nem látja.
605945886055000013601117
köszi
edit.: most látom, hogy ali topicba írtam de ez remélem elfér itt
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
Hali,
Van egy csomagom ami WANBexpressel jön de azt sem tudtam hogy ez létezik :D tudja valaki, hogy országon belül ezt ki hozza házhoz?
-
vasi89
addikt
az egyik már a háború előtt belgiumban volt, szóval arra nem ez a magyarázat szerintem de a másik az egy akku és már bőven háború után küldték, azért bízom benne, hogy a feladók is tisztában vannak a helyzettel. Habár a covid miatt megint elég nagy hiszti van most kínában.
-
vasi89
addikt
válasz Gabbbb #60637 üzenetére
Nekem most 2 cuccom is van pre declaration állapotban. Az egyik 1,5 hónapja a másik 3 hete. A így látom nálad sem túl gyors de én most egyenlőre rendelni sem merek. Fogalmam sincs hogy végül elokerul e a fent említett kettő. Vagy ha rendelek azok is sorra eltűnnek majd. Ötletem sincs mi lett a holland postával
-
vasi89
addikt
Csak kis érdekesség. A március 23.-án érkezett majd azóta sehová sem mozdult csomagom a posta szerint vám elé van állítva azóta de nem történt előrelépés mert, hogy az USA-ból jött. Mondjuk az, hogy miért lenne több infó azt nem tudom mert az adataim szerintük is jól szerepelnek a rendszerben de semmiféle határidő nem köt senkit semmihez szóval majd egyszer valamikor lesz valami. Ami érdekes, hogy eddig bármit rendeltem az USA-ból max 2 hét alatt megjött. Most viszont ez hatalmas gondot okoz nekik
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
Korábban alig alig írtam ide de most valahogy mindennel szívok.
Holland postával másnak is akadnak gondjai vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
Ez lassan 1 hónapja nem mozdul sehova. PEdig miután megjelenik a Linehaul ArrivalLiege, Belgium, pár napon belül van újabb mozgás.
Ez pedig "csak" 7 napja. Ezt meg nem látja a cainiao.
illetve ez milyen TN? elvileg franciáktól jön de sose láttam még ilyet: A0001922032901SX
-
vasi89
addikt
válasz Digitalis #60368 üzenetére
benne van a nüvkben, hogy posta. mégis mire számítottak? amúgy meg vajon ki tehet róla, hogy halmozva vannak a csomagok? mondjuk a holland-belga postánál is be vannak egy ideje lassulva. Van olyan csomagom ami 2 hete megérkezett Belgiumba de azóta semmi.
@lacoka55: passz, szerintem ők maguk sem tudják
-
vasi89
addikt
válasz lacoka55 #60363 üzenetére
elég sokan vagyunk ezzel így. egy hatalmas talány mi történt akkor és, hogy elő fog e kerülni. mert felelős nem lesz az fix. érdekelne, vajon mit akar ezzel elérni a posta, hogy lassan nem napokig hanem hetekig, hónapokig tartm ire előkeverediktőlük a cucc, ha egyáltalán előkeveredik valaha.
-
vasi89
addikt
válasz djsunstealer #60305 üzenetére
másnál is olvastam, hogy az ekkor érkezett csomagok kallódnak, nekem is van egy március 14.-e óta ugyan ebben a státuszban. A hosszú hétvégén valami nagyon félremehetett náluk. De van egy német postás csomagom is ami napok óta abban a státuszban van, hogy megérkezett hozzájuk de nem kezdték még el feldolgozni. Napról napra sikerül saját magukat alulmúlni
[ Szerkesztve ]
-
-
vasi89
addikt
Hali,
Van olyan irányú tapasztalata valakinek, hogy ennyi idő után elő aszokott még kerülni egy holland postás csomag?
-
vasi89
addikt
kitesz magáért a posta habár nekem volt mostanság egy BH-s csomagom ami kb 2 nap múlva már a postán volt de amik ezen a héten érkeztek a hét elején azok még mindig belföldi továbbítás státuszban vannak de gyanítom a 4 napos ünnep miatt egy darabig így is marad nem csak nálam, hanem másnál is.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
arra gondolok, hogy eddig kb azonnal megjelent a magyar posta rendszerében is, illetve volt egy másik belga csomagom, kb 2 órával hamarabb érkezett és az már a posta rendszerében is látszik. az usd árfolyam miatt már nem idegesítem magam, egy ideje én már jóval kevesebb dolgot rendelek kintről, mert a drágább dolgok között van amit itthon is megkapok annyiért. pl telefon, okosóra stb.
-
vasi89
addikt
Tényleg ez lett most az alap hozzáállás a posta részéről, hogy a lehető leglassabban dolgozzák a belga postás csomagokat? Láttam, hogy akár 20 nap is lehet mire készhez kapja az ember az után, hogy megjelenik náluk de a nyomkövetés szerint 1 napja már megérkezett Pestre, ez után szokott megjelenni a posta appjában is de kb pár órán belül. Viszont jelen esetben még semmi. Egyébként nem tudom, hoyg fogja érinteni az áruszállítást az, hogy kerülni kell a Kínai gépeknek is, gondolom további lassulás várható.
Mar 1, 2022 03:284PX ExpressYour shipment has arrived at the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days
Mar 1, 2022 11:28bpostShipment being prepared by the postman[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
nálunk a céghez napi szinten jön szinte az összes futárcég, egyel több vagy kevesebb cosmag nem oszt nem szoroz. De valójában a futároknak szólni kéne, hogy csomagot hoztak de nyilván nem szoktak. Az áruátvétesek pedig minden nap egyesével írnak mindenkinek akinek csomag jött. Habár Ők ezt már akkor tudták, hoyg így lesz mikor felvették őket. Nem azt mondom, hogy ez a világ legjobbm unkahelye de ilyen apróságok pozitívan tudnak dönteni egy cég megítélésében.
@V: igazad van de egyik futárt sem tudom oda hívni a házhoz reggel 7 előtt és este 6 után. De én nem is gondolom úgy hogy ez maszekolás. Át veszed a csomagodat ami nagyjából 2 perc. Tudom van olyan munkáltató aki ennyi szabadidőt sem enged de szerencsére én nem ilyen helyen dolgozom.
-
vasi89
addikt
ezt cég válogatja. De azért az sem túl életszerű elvárás, hogy ott vagy 8 órában és, ha esetleg futáros cosmagod jön ami ali esetében az is lehet, hogy egyesével hoznak mindent akkor vegyél ki szabadságot? ennyi rugalmasság azért lehetne bármelyik munkáltatóban. nálunk a házirend külön kitér a magáncsomagokra de csak annyi az elvárás, hogy legyen rajta a cég neve, ne keringjen itt a futár, hanem tudja hova kell leadni
-
vasi89
addikt
köszi a felvilágosítást igazából jó lenne előre tudni mi jön belga postával mert akkor azt nem a melóhelyre rendelném, csak a futárosokat de ahogy látom ez nem derül ki csak rendelés után. az világos, hogy a saver shippinget jó eséllyel posta hozza de most 4 standardból csak 1-nek van eddig EO trackingje.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
van, de az még nincs feladva. a többi ami standard shippinges az meg már úton van belgával. ez a consolidates warehouse nem azt jelenti mikor többet csomagolnak egybe? nekem ez után a bejegyzés után eddig mindig jött új TN meg, hogy több csomaggal egybe lett rakva.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
Jól gondolom, hogy ez másik csomagra vár amivel majd egybe csomagolják? Ami azért érdekes mert a többi csomagot már elküldték Belga postával, 1 van még ami standard shippinges, az viszont még fel sincs adva.
12 Feb 2022 18:26 Inbound success in consolidated warehouse.
12 Feb 2022 14:55 Accepted in consolidated warehouse. -
vasi89
addikt
nekem megfelelne de mióta életbe lépett az új rendszer a holland és belga postás cuccok 45 napnál előbb nem érkeznek meg. Egyébként a 400ft-al nem lenne gondom, szerencsére leszoktam an agyon olcsó dolgok rendeléséről de az, hogy 2x áfázzak pont emiatt nem annyira jó üzlet
-
vasi89
addikt
Hali,
Ez a fajta tökölés most normális a holland és belga postás cuccoknál? Vagy az ünnepek/kínai újév miatt lassultak be ennyire? Az NL végű csomagot is 11.-én adták fel, elég sokat tökölt Kínában aztán egyszer csak megjelent ez a bejegyzés és azóta semmi. De azért is bosszantó mert mosat maiket rendeltem az újév alatt, hiába mindet standarddal kértem, vagy belga vagy kínai postával küldik.
Tracking number: UH803498799BE (LP00491450875733)
-------------------------------------------------
Jan 11, 2022 15:15 / Aliexpress-Cainiao / Accepted by carrier
Jan 12, 2022 01:27 / Aliexpress-Cainiao / Inbound in sorting center
Jan 12, 2022 23:04 / Aliexpress-Cainiao / Outbound in sorting center
Jan 13, 2022 08:34 / Aliexpress-Cainiao / Received by line-haul
Jan 18, 2022 13:13 / Aliexpress-Cainiao / Export clearance success
Jan 20, 2022 22:00 / Aliexpress-Cainiao / Hand over to airline
Jan 21, 2022 10:42 / Aliexpress-Cainiao / Item is announced/bpost received the information
Jan 21, 2022 10:42 / bpost / Item deposited to local postal operator
Jan 21, 2022 10:44 / bpost / Arrival at facilities
Jan 21, 2022 10:44 / bpost / Your international parcel is ready to be handled by bpost
Feb 4, 2022 10:30 / bpost / Departure from office of exchange
-------------------------------------------------
Tracking number: LS029574442NL
------------------------------
Jan 28, 2022 02:57 / PostNL / The item is pre-advised to PostNL
Jan 28, 2022 02:58 / PostNL / The item is ready for shipment
Jan 28, 2022 05:05 / PostNL / Pre-declaration of the item has been received by customs
-----------------------------[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
viszont egy ide vágó kérdés. Standard shippinggel rendeltem egy 2 dolláros ragasztót és 3 usd volt a postaköltség. Pont amiatt fizettem többet, hogy a többi EO-os csomagom mellé becsomagolják és hamarabb megkapjam. De holland postával küldték, még mindig úton, úgy hogy a többi cucc 3 hete itt van. Ezt meg lehet reklamálni vagy ezt nem lehet számon kérni rajtuk, hogy mit is értenek standard shipping alatt?
-
-
vasi89
addikt
válasz sanyi0627 #59084 üzenetére
elkeseríteni nem akartlek de adott egy csomag:
és ez a válasz jött rá:
Sajnáljuk, hogy a 2021. július 20-án tett bejelentésében jelzett LT667544495NL azonosítószámú Prime levelét nem kapta meg.
A 2021. július 16-án tett panasza megalapozott. Vizsgálatunk során igyekeztünk az Ön által keresett küldemény utolsó ismert, április 26-i státuszát követő sorsát beazonosítani, azonban az nem járt sikerrel. Annak hollétét, jelenlegi helyzetét sajnos a legjobb szándékaink ellenére sem tudtuk megállapítani.
A Prime levelek értéknyilvánítás és ajánlott többletszolgáltatás nélküli küldemények, melyek esetében nyomkövetés biztosított a kézbesítési kísérletig vagy kézbesítésig, azonban elveszés esetén – mivel nem minősül könyvelt küldeménynek – a postai szolgáltatókat nem terheli kártérítési kötelezettség.
Fentiek miatt kártérítési felelősségünk nem áll fenn.
Ügyének megnyugtató rendezése érdekében javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a feladóval. Az ügyintézés elősegítéséhez levelünk mellékleteként angol nyelvű igazolást biztosítunk.
Fontosnak tartjuk, hogy a kézbesítési tevékenységünkkel Ön maradéktalanul elégedett legyen, ezért ismételt megkeresésére tekintettel a címére érkező küldemények postai kezelését fokozottan ellenőrizni fogjuk.aszondja nem tudják megállapítani a hollétét az első levelemre még azt írták, hogy nem nyomkövethető, majd elküdltem a print screent és ezt írták vissza. Utánna leveleztünk még de kb 3x küldték el ugyan ezt, mintha teljesen hülye lennék.
[ Szerkesztve ]
-
-
vasi89
addikt
Hali,
Van esély, hogy ez előkerül még valamikor vagy engedjem el? Volt egy másik csomagom ami ugyan ekkor került gépre de azt már ki is hozta az EO. De a többi csomagom is ami később került gépre már BP-n van. Mondjuk nem értem miért nem csomagolták most egybe, mert 4 csomagot hoz külön-külön az EO.
-
vasi89
addikt
Ez csak egy észrevétel de az lehetséges, hogy a Budapesti cainiao raktárban hétvégén kisebb erővel dolgoznak? Saját csomagjaimon veszem észre hogy ami pénteken vagy szombaton érkezik vagy kerül vám elé, annak a következő státusza már csak hétköznap jelenik meg. Viszont ami hét elején beér az országba, volt, hogy péntekre már a kezemben volt. Logikusnak tűnik a dolog de nem tudom, hogy csak véeltlen egybeesések, vagy hétvégén tényleg nem úgy dolgoznak ők sem.
-
-
vasi89
addikt
válasz tbalint3 #57844 üzenetére
ez az idei karácsonyi időszak nem sikerült túl jól senkinek. Valószínű az EO is túlvállalta magát ezekkel a csomagokkal. Nem mentség, mert át kellett volna gondolniuk, de valószínű ez nem az aliexpress sara. Ő leszerződött valakivel aki nem tudja teljesíteni amit vállalt. De valószínű Januárban visszaáll a rend. Illetve szerintem az is közrejátszik, hogy a magyar cégek is, akik tudják messziről kerülik a postát és az olcsóbb futárcégekkel küldenek. A többi cég sem tud időben szállítani. Nekem az alza tologatta 1 hétig a pesten belüli kiszállítást, logisztikai problémákra hivatkozva...
-
vasi89
addikt
Tegnap beszéltem egy futárral, azt mondta, hogy egy nap 100-120 címet kapnak és 5kor már bent kéne lenniük a depoban. Ez a közel 700 cím elég kemény, napi 100 is necces nekik. Szerintem itt adminisztrációs dolgok vannak, mert nekem is az volt megadva, hogy este 7ig kézbesítik a csomagok, közben meg 5 után már mennek vissza a depoba. Vidéken nem tudom, hogy van de valószínű ott sem tudnak 700 címet letudni egyedül 1 nap.
-
vasi89
addikt
-
vasi89
addikt
Most vajon tényleg ekkora a káosz a Cianiao - EO szállítás környékén vagy ide csak az ír akinek gondja van vele? Mert az utóbbi időben ahogy olvasom, egyre több embernek tűnik el a csomagja ami nem túl bíztató. Mert ezzel az az alapvető gond, hogy ilyenkor több reklamációt kell indítani aztán kitudja mi lesz ennek a vége. Lehet, hogy nem lesz túl hosszúéletú ez a mód nekem is dekkol egy náluk napok óta, habár import clearance success bejegyzés után már volt 1, hogy 1 hétig nem volt mozgása.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
azt hittem tudom követni az aliexpresses szállítási módokat de most végképp elvesztettem a fonalat habár ez az összefoglaló igen hasznos de gondolom náluk is változhat ez bármikor. Ahogy látom, már egyre többen sima postával kapján EO helyett. Habár ha nem kell fizetni akkor nekem sincs gondom a postával.
-
vasi89
addikt
Hali, Valakinek van ötlete, hogy mi történik a csomaggal 1 hónapja? köröz kínában? Pár db kis méretű akku, így tuti nem repülővel jön de ezt akkor se értem.
-
vasi89
addikt
válasz zeon.hu #56684 üzenetére
egybe csomagolja a több rendelést az EO, és az egy csomag lesz de csak azok lesznek benne ahol ott van a hosszú szám. Illetve ha webes felületen lépsz be meg tudod nézni melyik rendeléseidet rakták egybe. Biztos meg lehet nézni appon is de még nem jöttem rá hogy.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
Persze ez a része világos, de még kezelési költséggel is jó az ár számomra, viszont a +80usd amit írt a ügyfélszolgálat az már nagyon nem jó buli. Illetve nekem a 11.11-es árra is 180 eurot ír. Vagy a nettó árát kell olyankor nézni? Illetve elvileg 4,6% a vámtarifa ezekre, legalábbis itt a cégnél a vámügyintézőnk ezt mondta, de az sem nagy összeg.
@lacoka55: hát ez az, nekem is ezt írja. Nem is értem hogy gondolja de gyanítom, ah nem fizetem ki a plusz díjat, törlik a rendelést. Pedig ez egy valóban régi üzlet, és régóta foglalkoznak ilyen cuccokkal, azért akarnék tőlük rendelni.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
válasz lacoka55 #56567 üzenetére
& V/, erről van szó. Egyértelműen ingyenes mindkét szállítási mód viszont ezt írta emberünk. Egyébként csak annyit kérdeztem tőle, hogyha megrendelek 2db-ot akkot rényleg ingyen küldi e a standard shippinggel vagy free-ben kínai postával küldi. Ne értsetek félre nem az extra sarcot akarom kikerülni, csak a postában nem bízom. Erre még egyszer nem akarok áfát fizetni, illetve utánvételesen még a vámtarfiát is. Akkor inkább megrendelem mástól fedex-el, annyival sehol sem drágább de egyedül nála ingyenes az alis szállítás.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
most sem merem állítani hogy foglalkoznak bármivel is a postánál mindig azt mondom, hogy ha én így végezném am unkámat már nem lenne munkám..
Más kérdés. Az miért van, hogy rendelni akaro kegy terméket, ingyenes szállításnak van megjelölve a DHL és Aliexpress Standard is. Viszont rákérdeztem az eladónál, biztos ami biztos. Aztán írta, hoyg persze küldi bármelyikkel de az +80usd. Ezzel nem találkoztam még alin. Biztos volt már erről itt szó de nem igazán találom keresővel. De ez így rendben van? Sosem futottam még bele ilyenbe.
-
vasi89
addikt
köszi az infót. Annyi minden történik itt minden nap, hogy van amiken átsiklok
#56517Jahno: Én ezt a postától kérdeztem meg, hogy mire számítják a díjat. Ugyan ezt mondták viszont ugye eddig is minden csomagot kellett vizsgálniuk, szóval most elkérik a 400ft-ot azért amit eddig ingyen csináltak. De jah már én is örülök neki, ha csak 400at kérnek és nem 800at...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Lexus, Toyota topik
- Elite: Dangerous
- Háztartási gépek
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest