Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz kicsi kecske #32640 üzenetére
Én ezt vettem, flexibilis csövet pedig külön itthon.
De az itthon vásárolt cuccokhoz is vettem külön jobbfajta flexibilis csövet, mert amit a legtöbbhöz adnak, azok max fél évet bírnak."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz Dolphine #31755 üzenetére
Csak akkor árt neki ha gagyi.
Első autómnál még én is szedegettem, akkor még kazettás volt.
Most hogy JBL 6 csatornás erősítő, nagy kijelző, meg minden van, eszembe se jut.
Az is igaz, hogy le sem lehet szedni."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #30093 üzenetére
DHL= tuti szívás.
Hamar elküldik vámeljárásra, és hamar jön a csekk a büntiről is.Helyette:
Itt van PanLong - for Android, sokkal jobb minta kínai zsákbamacska, EU-ból jön, tehát biztos megérkezik, ráadásul 1 héten belül.
15% promo kód hozzá: RJQLX9GT#OBDII
#OBD2
#autodiagnosztika
#ELM 327
#ELM327
#PanLong[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
kifizetni a megsemmisítést és a büntetést
Te nem tudhatsz róla, illetve valószínűleg nem is tüntették fel de a rajta lévő egyik szoftver szerzői jogi tulajdonát kizárólagos használatra XY Magyarországi Autódiagnosztikai cég megvette. A jogsértés miatt polgári jogi pert indíthatnak, illetve fognak indítani, de peren kívül lehetséges a megegyezés, ez 50e körüli összegbe fáj + ügyvéd. Ezek után pedig az XY cég mehet perelni a Kínai eladót.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz pulutodurumo #29248 üzenetére
Ilyen egyszerű eladóak lenni.
A cégek nem közvetlenül alkalmazottat fizetnek, hanem kiszervezik egyéneknek, akik nem fizetést kapnak, hanem az eladási marzsból van jövedelmük.
Így a cégeknek nem kell az alkalmazottal, fizetéssel, motiválással meg munkaidővel bajlódniuk. Ha rosszul megy az eladás az a egyén baja lesz, a cég meg leszarja, hogy miből él.
Az Amazon is hasonlóan, de durvábban használja ki az eladókat.
Csak az Amazon a megoldotta a termékek raktározását a saját raktárában, így a raktárkészlet nyilvántartását, és a csomagok kiszállítását is.
Itt egy cikk, ha nagy nehezen betölt, 20× legalább kell frissíteni mire bejön. Ebből lesz rálátásod a hasonló cégek működésére.
Az ebay pedig inkább a Vatera-ra hasonlít."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
Nincs készlete, nincs raktára, csak például összevár 50 rendelést, azután kéri le a gyártótól/nagykereskedőtől.
Nagy részük otthon ül a számítógép előtt, egy 2x3 méteres "lakásban", onnan intézi az eladásokat.
Még a saját ruhájának sincs helye, nemhogy árukészletnek.
Itt ne gazdag kereskedőket képzelj el, hanem megélhetésért küzdő egyszemélyes vállalkozásokat.
Az official shop-okat már tényleg cégek vagy megbízottjaik üzemeltetik.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sokszor túlvállalják magukat, vagy a gyártó nem tudja a kívánt mennyiséget leszállítani.
Arra játszik az eladó, hogy megkapd a terméket, ő pedig a pénzét, csak ez időbe sok időbe kerül.
Ilyen akciók alkalmával én tisztában vagyok, hogy sokkal később fog megérkezni a termék.
Ezért ha valami gyorsan kell, sosem akciós időszakban veszem meg.
Most is van egy termék, amit Marc 29-én vásároltam és még nem adta fel, de nem érdekel, majd megérkezik.
Egy USB kábelem, meg Feb 03 óta úton van.
Időhúzásban a rekord nálam olyan 6 hónap, de megkaptam, amit vásároltam.
Ilyeneken kár izgulni, vitát csak akkor indítok amikor lejárt a szállítási határidő."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz MittuDomain_ #29167 üzenetére
nyugodtan alhatsz
-
nagyúr
válasz PainKiller13 #29048 üzenetére
ezt inkább az ebay esetében tapasztaltam, ott boldog-boldogtalan árulhat bármit
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz reloop #28937 üzenetére
Április 28 előtt nem érdemes reklamálnod.
Az eladó nem tehet a posta baromságáról.
Ha korán reklamálsz és nem neked adnak igazt, (pedig nem neked fognak ítélni, mert nem járt le a szállítási idő), akkor ha tényleg nem érkezik meg, bukod az egészet.
Szállításra 60 napot adnak általában, neked még a fele sem telt le.
Követést nézegetni, nem szerencsés, mert ha nem fizettél szállításért, akkor valószínűleg nem valósak az ott lévő adatok és csak magadat szívatod vele.
A rendelés után 55 napig egy dolgod van: várni."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
-
nagyúr
A curve a forintos bankkártyámról a forintot veszi le, vásárlásként könyvelve.
Így a vásárlás pillanatában, fillérre pontosan tudom, hogy mennyibe került.
Töltögetni nem kell, kb úgy működik, mint egy virtuális kártya.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz atoszmester #28743 üzenetére
berakod a kosárba és telefonos appból indítod a vásárlást, ott lehet választani a valid kuponok közül
-
nagyúr
válasz Vertigo18 #28690 üzenetére
Amit kaptam, azok között volt olyan, amin rajtahagytak apró lemezdarabot, sérült volt a fóliája vagy benyomódás volt az oldalán.
A sérült fólia vagy benyomódás már nem esztétikai hiba, hanem biztonsági kérdés. 1000 sérült közül egy felrobbanhat, de az akkor nagyot fog szólni. Kívülről meg nem lehet megmondani a belső sérülés nagyságát."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz bence092301 #28687 üzenetére
A patika állapotút kérd 1000Ft-ért
-
nagyúr
válasz streetplayer #28186 üzenetére
vámolás a célországban, független attól, mely országokon keresztül és milyen postával érkezett
-
nagyúr
válasz internetezoo #27747 üzenetére
nem lehet vásárolni HUF-ban, csak a weboldalon kiírja $ alatt a becsült HUF összeget,
-
nagyúr
válasz Real_Necro #26752 üzenetére
kikérte a csomagszámot, de a csomagot nem adta fel
-
nagyúr
válasz gyulazsolti #26220 üzenetére
Azért írtam, mert nem vagyok benne biztos.
-
nagyúr
válasz kalozhun100 #25538 üzenetére
otthoni nyomtatónak mért kell USB3?
-
nagyúr
válasz gyulazsolti #24583 üzenetére
Mi az "alapkezelés" ? Amit a Google fordító mutat.
Rossz csomagszám, tavaly szeptemberi.
-
nagyúr
válasz gyulazsolti #24578 üzenetére
Mert az eladó már értékelt téged.
Neked július 19-ig van lehetőséged, nem kell vele élned, majd ha megjön a cucc, és akarod értékelni, akkor is megteheted."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz gyulazsolti #24576 üzenetére
kérnek visszajelzést arról a termekről, amit rendeltél
-
nagyúr
válasz Flashget #23749 üzenetére
AZ UC az nem TN, az regisztrálatlan csomag, ezért nem is lehet látni sehol
A valós TN mindig R betüvel kezdődik.Mondom, teljesen feleselgessen nézed, ez majd valamikor megérkezik.
99%-ban biztos vagyok benne, hogy megkapod.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz adamkaa777 #23162 üzenetére
dobj fel egy pénzérmét
-
nagyúr
bank transfer az működik postán keresztül is
bemegy, kitölti a csekket és odaadja a pénzt, a posta elküldi a megadott számlára a pénzt kb 1 hét alatt
de ez is pénzbe kerülígy csináltam 2004-ben a netes vásárlást, amikor még nem volt bankkártyám
-
nagyúr
válasz werszomjas #22596 üzenetére
A jövőre nézve:
genuine=eredeti
original=még nem használt, gyári állapotú (ez lehet Fake is)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Leander1113 #22399 üzenetére
android> google fordító> kép alapján fordítás
-
nagyúr
válasz maranarudi #21132 üzenetére
ne akarj erkölcsi győzelmet,
elég ha visszakapod a pénzed,
válaszd, hogy te nem kéred a teméket"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz maranarudi #21127 üzenetére
nincs a pénzed az eladónál
A megrendelés sor végén egy Cancel Order gombot kell látnunk, kattintsunk rá, majd a felugró ablakban válasszunk egyet a lehetséges okok közül.
Amennyiben a megrendelésünk még nem volt kifizetve, a törlés azonnal megtörténik.
Amennyiben már kifizettük a megrendelést, (Awaiting Shipment – Postázásra vár) a törlési igényünket az eladónak is jóvá kell hagynia. Ha az eladó nem reagál az előkészítési idő alatt, akkor a megrendelésünk automatikusan törlésre, a megrendelés összege pedig visszautalásra kerül."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #20581 üzenetére
regisztrálj a trackingmore-ra, connector menübe csatlakoztasd az alis fiókod, és egyből felveszi az alis rendeléseidet, amint feladták
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest