Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojoando
senior tag
válasz janakbacsi #70139 üzenetére
Új eladó, semmi értékelése, azaz Én nem vásárolnék tőle, nincs biztos eladási ténykedése.
-
Topikgazda
Nem lesz.
-
Jar
tag
Úgy tudom, a 15 napos szállításúakat nem terhelik utólagos költségek.
Forinttal fizetsz ? US dollárban jobb !
[ Szerkesztve ]
https://youtu.be/UL7yJtYR_kw?si=5II7Zro1GjkXewT3
-
Jahno
veterán
válasz janakbacsi #59765 üzenetére
Nekem is voltak ilyen fantom cuccaim, akadt ami később valóban előkerült. Pár hónapja akadt másnak is.
-
Jahno
veterán
Sosem tudhatod, az angol rendelésem nekem is valahonnan írektől jött a Vaskapu utcából :-D
-
Topikgazda
válasz janakbacsi #59767 üzenetére
-
Topikgazda
Nem onnan jön ez AliExpress-es vásárlás ami LP00... kezdetű Cainiao vagy Sunyou Post olcsó szállítás volt, ezek kapnak rendes postai nyomkövetési számot ami vagy azeri AE, vagy Emirátusi AE vagy pedig mint a tied vanuatui VU végződésű, de viszont a Magyar Posta nem minden adatot kap meg.
Az UA az elején a küldeményfajta azonosító, nyilvántartott levélküldemény ami nemzetközileg nem követhető.
Február 13-án lett kezdve a szállítás (Feb 13 2022 08:40), innen jön CHINA, XIAMEN sajnos nem tudom hogy mi volt a nálad a vásárlásnál beírt azonosító, de nézd meg hogy melyiket küldték el 13-án.
Ehhez kérnek be adatokat, az Összefoglaló 7. pontnál írva hogy mit kell feltölteni azon a részen amit írtam az előbb.
Tehát még nem vámolták és ezért nincs fizetni valód még, majd az adat beküldés után.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz janakbacsi #59763 üzenetére
Ezen a linken a küldemény azonosítóval és a kódot megadva belépsz ha van fizetnivalód akkor kifizeted.
De előtte célszerű lenne megnézned a postai nyomkövetésben hogy az általuk megadott nyomkövetési számnál van olyan hogy online fizetés elérhető vagy az hogy dokumentumokat kérnek.
Ha azon helyen nincs fizetés vagy a nyomkövetésnél doksi bekérés van akkor a vásárlásról kell igazolásokat feltölteni ezen az oldalon ezt a gombot választva
Ha nem törlöd a nyomkövetési számot akkor csak az egyiket kellett volna leírnom.
-
senior tag
válasz janakbacsi #54235 üzenetére
Biztos, hogy online fizetési értesítést kaptál, nem vámolásra vonatkozót? Mert ezt én is benéztem és akkor kaptam ilyen üzenetet. Mi volt az értesítés szövege?
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
Topikgazda
válasz janakbacsi #54235 üzenetére
Várakozni kell, de akkor jelezd itt 06-1-4217235 hogy nem tudod kifizetni.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz janakbacsi #54228 üzenetére
Oké még egy próba, Tor.
Ha tudsz új ip címet előcsalni a Netes csatlakozó eszközön egy újra indítással az már csak a végső, ha úgy sem akkor nem tudom mi a gond, mert mások tudnak fizetni. -
Topikgazda
válasz janakbacsi #54222 üzenetére
Töröld a böngészőben a posta sütiket, a böngésző gyorsítótárat és indítsd újra vagy próbáld végig a többi böngészőt (Firefox, Chrome, Opera, Edge, Tor). Ne legyen reklámblokkoló, oldal fordítás, a böngészőben legyen engedélyezve a felugró ablak. Pl Firefox Veszélyes és félrevezető tartalom blokkolása is okozhat gondot.
De ha fizetni akarsz ott azért szóba jöhet még az OTP kártyás fizetési oldalának el nem érhetősége is. -
Topikgazda
válasz janakbacsi #53937 üzenetére
Nem muszáj, de így adják ki az igazolásokat, én minden fizetős okmányt, igazolást elteszek, ezért le is töltöm.
A kód rá lesz írva az átvételkor adott nyugtára. Mondjuk a hölgyemény meg is mondhatta volna, némelyik nagyon saláta agyú.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz janakbacsi #53935 üzenetére
Sajnos ismert a probléma hogy a hétvégén nem jönnek az értesítők, jelezbve már július 1-től folyamatosan, de nem sikerült a hibára rájönniük. (Hiába írtam, hogy hétvégi működési szüntet törölni kellene)
Azt is írtuk hogy a 48 óra úgy működik hogy nincs újraküldési lehetősége az üzenetnek ha az idő letelt.
De a kód 60 napig él, addig töltheted le a számlát és a vámolási igazolást, csak az online fizetés a korlátozott idejű. -
Topikgazda
válasz janakbacsi #52446 üzenetére
Beírod balra a küldemény azonosítót a jobb oldalon a kódot és van lehetőséged kifizetni. Ezt megcsináltad és hiba.
1. Próbáld újra egy kicsit később.
2. Ha nem Chrome-ot használsz akkor próbáld meg azon, ha azt használsz akkor hívd fel a 06-1-4217235-ös számot[ Szerkesztve ]
-
Jahno
veterán
válasz janakbacsi #52446 üzenetére
Én felhívnám, de passz. Azért megpróbálnám 3 óra múlvais.
-
Topikgazda
válasz janakbacsi #49603 üzenetére
Nem az jelenti, számoljál. Amit megvennél az 2000 Ft. Ez nálunk kb. 4500 Ft.
Lesz +költség az 540 Ft, a 27% áfa
Ha a Magyar Postát bízod meg az áfa beszedéssel (mert 150 €, -54324 Ft- értékig nincs vám) akkor ők sávos díjazással számolnak és ez lesz mondjuk ezen a szinten 10% akkor még 200 Ft. Választhatsz hogy mi éri meg, továbbra is vásárolsz kintről, de akkor 2740 Ft-ot fizetsz vagy nem vásárolsz és itthon megveszed 4500 Ft-ért.Ha nem a Posta végzi hanem te, akkor nem lenne költség, de biztos kitalál a Magyar Posta valamit díjat, mert most is van ha nem ők végzik. 3500 Ft amit kérnek, ha nem őket bízzuk meg akkor pedig 1100 Ft amit fizetnünk kell. De itt a mostaniban nincs sávozás, fix érték van a 6000 Ft - 235500 Ft értékig.
Június közepéig a Postának nyilvánosságra kell hozni a díjazását és akkor lesz pontos érték.Én egyébként úgy látom hogy mivel 150 €-ig nincs vám, ezért vámeljárás sem történik. Az áfa beszedéséért pénzt kérni pofátlanság, hiszen amikor megvásárolunk valamit egy üzletben, vagy valami szolgáltatást kifizetünk ott sem szednek áfa beszedési díjat.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz janakbacsi #38535 üzenetére
Írj az eladónak hogy szeretnéd lerendezni, majd ahogy ő megadja hogy miként és úgy oldod meg.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz janakbacsi #19295 üzenetére
Szerintem azt mutatja, hogy ennyivel olcsóbb az eredeti árnál, tehát itt már nem fog levonni semmit, mert a 25,16 már az olcsóbb ár.
-
beg
veterán
válasz janakbacsi #14138 üzenetére
Elég friss dolog lehet, mert a leírásban még szerepel.
Én is rendeltem tőle ezzel a módszerrel, kár lenne ha megszűnne.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest