Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 11
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
- Milyen routert?
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Camembert
tag
Sziasztok,
először nyítottam disputot termék nem megérkezése miatt, viszont közben megérkezett a termék, kicsit figyelmetlen voltam és zártam a disputot.
Kérdésem, hogy ezután már nincs lehetőségem új disputot nyítni (nem él a 15 nap lehetőség) más okból?
-
Camembert
tag
válasz Camembert #14738 üzenetére
Sziasztok,
egy hete írtam, hogy a Holland postás küldeményem 18 nap után sem kel életre. Akkor azt a tanácsot kaptam, hogy nyissak vitát, mert valószínűleg fel sem adták a terméket, amit most meg is tettem miután 3 üzenetemre (2 levél és 1 chat) sem érkezett válasz.
Nos a vita megnyitása után 1 órával jelentkezett az eladó és adott egy másik TN-t, ami már 11-22 óta él is.Ha most bezárom a vitát, úgy még újból lehet nyitnom míg a vásárlói védelem él (ha netán újabb gond lenne)?
Mindenesetre furcsa a kereskedő hozzáállása az ügyhöz, hogy vitát kell nyitni egy válaszért.
-
Camembert
tag
Igen,SG a vége.
Jelen állás szerint:
A trackonline:
21.11.2016 21:51 Átvéve a feladótól 匈牙利
23.11.2016 21:51 Célországba elküldve (Export) - Singapore SGSINB - Hungary Hubuda
26.11.2016 00:25 Érkezés a nemzetközi átvételi helyre HungaryA Track17
2016-11-26 00:25 - Arrival at Destination Post (Country: HU)
2016-11-23 21:51 - Despatched to overseas (Country code: HU)
2016-11-21 21:51 - Received from Customer -
Camembert
tag
Sziasztok,
11.11 először rendeltem Holland postával, pár napra rá megkaptam a TN-t, de sajnos azóta sem éledt fel.
A Holland postánál milyen tapasztalatok vannak ezzel kapcsolatosan?Rendeltünk Singapore postás terméket is, itt a az utolsó bejegyzés:
2016.11.26. 0.25, Arrival at Destination Post (Tracking online, Track17)
viszont a Magyar Posta nem jelzi, hogy célországba megérkezett lenne.
Még úton lehet a termék? -
Camembert
tag
Értem, köszönöm a tájékoztatást.
Amit most hirtelen nem egészen világos, hogy drágább lenne a China Post Ordinary Small Packet Plus mint a China Post Registered Air Mail?
Amúgy a játék 4 dollár körül volt és erre jött még rá a posta (1,14$ - China Post Registered Air Mail) sajnos free shippinges opció nem volt.
-
Camembert
tag
Sziasztok,
rendeltünk egy gyerekjátékot az Aliexpressről, a szállításért pluszban fizettünk 1,14$ (China Post Registered Air Mail). A mai napon adta fel az eladó a terméket China Post Ordinary Small Packet Plus csomagként, ami nem is volt opció a szállításnál. Direkt, azért rendeltük meg nála a terméket, hogy normális nyomkövetésünk legyen és picivel hamarabb ideérjen (legalábbis mi azt vettük észre, hogy a nemzetközi TN-es küldemények, előbb megérkeznek), talán még karácsonyig (mivel ajándék lesz).
Ilyenkor érdemes már reklamálni vagy csak a végén (ha megkaptam visszaigényelni a postát, ha nem, akkor a teljes összeget).?
Volt már ilyen tapasztalatotok?Nyilván nem egy nagy összegről van szó, de ez szerintem elv kérdése, hogy ha valamit megad a kereskedő, akkor tartsa magát hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Camembert
tag
válasz KamuMazsola #14018 üzenetére
Köszönöm, remélem megkapom.
-
Camembert
tag
Sziasztok,
valaki találkozott már SYBAB+8szám formájú TN-el?
Mit lehet róla tudni? -
Camembert
tag
Sziasztok,
ha a fizetésre váró tételeknél van 5 darab 1-2$ közötti, más-más eladótól vásárolt termékem, azt kitudom fizetni egyben is, vagy csak külön egyesével?
-
Camembert
tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni.
Az aliexpressről rendeltem egy terméket, de most közölte az eladó, hogy akkut nem tudja küldeni az általam bejelölt szállítási móddal. Így töröljem a rendelésemet, majd rendeljem meg újra más szállítási opcióval (közben ő már frissítette is az új szállítási módokkal).Azonban már véget ért az akciós időszak, de az eladó írta, hogy természetesen megkapom akciós áron, csak rendeljem meg a terméket (ne fizessek még értük) és ő rendelés után átírja arra az árra, amennyiért korábban vettem.
" yes.friend
We will give you the price like brfore.
You can make order , but don't pay for them
We change price for you"Hogyan kell csak simán megrendelni, hogy ő átírhassa nekem az árat?
[ Szerkesztve ]
-
Camembert
tag
Sziasztok,
a lent ügyben szeretnék kérni kis segítséget:
Rendeltem egy pendrive-t 4PX Singapore Post OM Pro postával.
Az Aliexpress szerint már augusztus 20-án megérkezett az országba, de még nem kaptam meg.2016-08-20 21:18:00 【8】Arrival at Destination Post (Country: HU)
2016-08-17 17:56:59 【SINGAPORE】Arrive at Airport
2016-08-16 14:47:14 Shipment Shipped
2016-08-15 15:17:14 Successful departure from Warehouse
2016-08-15 14:47:14 Warehouse processing complete
2016-08-14 22:17:32 Successful package picked up by WarehouseA 4PX oldalán annyi a legfrissebb infó, hogy
2016-08-17 17:33 SINGAPORE / Arrive at Airport
2016-08-16 20:35 HONGKONG / Hand over to airline
2016-08-16 19:46 HONGKONG / Arrive at facility
2016-08-16 18:18 Shenzhen,China / Depart from facility
2016-08-15 14:47 Mingle,Shenzhen,China / Shipment arrived at facilitya 17track nem látja
A TN formátuma: Sxxxxxxxxxxxx
Az Alexpress honnan veszi az adatokat, hogy megérkezett?
Tudom nyomon követni Magyarországon?
Jól tudom, akkor ez nem regisztrált küldemény? -
Camembert
tag
válasz peestike #11811 üzenetére
Köszi, remélem nem kell majd vitát nyitnom.
Csak rejtély, hogy miért így küldte, amikor ez a postázási módszer nem volt feltüntetve.
Feltételezem, hogy így olcsóbb csak jöjjön meg és legyen jó, ez a lényeg.
Ezek a csomagok amúgy lassabban érkeznek meg, mint a regisztrált kínai küldemények?[ Szerkesztve ]
-
Camembert
tag
Sziasztok,
rendeltem egy pendrive-t, szállítási módnak China Post Registered Air Mail volt megadva, így azt választottam ki mint ingyenes szállítást.
Most látom a Tracking infónál, hogy China Post Ordinary Small Packet Plus lett elküldve.Megbízható küldési módszer?
Kapok visszatérítést ha netán nem kapnám meg? -
Camembert
tag
-
Camembert
tag
Tudomásom szerint, sajnos a méretezések eltérőek, éppen ezért tanácsolják több fórumon is, hogy a belső talphossz a mérvadó. Mi is ez alapján vásároltunk, a cipőben ugyan 39-es szám virít. A leírás alapján ehhez tartozó belső cipőbetét talphossza = a láb talphossza + 1 cm, ez alapján 25,5 cm-nek kellett volna lennie, ehelyett 23,5-24cm között van.
Ráadásul az üzenetben is kicsit baromságot írt vissza a kereskedő, más számokat:
foot length = (length insoles -1.4CM), I hope you can understand
Véleményem szerint ez nem reális.
Ha én állom a postát, akkor az majdnem annyi, mint amennyit fizettem a cipőért.
Így szeretnék minél többet visszakapni.[ Szerkesztve ]
-
Camembert
tag
válasz Turbobacsi #11333 üzenetére
szerintem az lesz, köszi. Teli van a jófogás is cipővel, remélem, azért elfog menni.
[ Szerkesztve ]
-
Camembert
tag
Egyértelműen nem egyezik, le is mértük és 2 cm eltérés van a talpbetét hosszában a leírtakhoz viszonyítva, ezt fényképpel alá is támasztottam.
(#11329) kirkri: már többször tuti nem próbálkozunk a netes cipő vásárlással. Valakinek beválik, valakinél nem, már látjuk, hogy rizikós.
(#11330) Turbobacsi :így igaz, jobb a cipőbolt, csak az újdonság ereje
[ Szerkesztve ]
-
Camembert
tag
Sziasztok,
egy termékből rossz méretet küldtek (így számunkra használhatatlan), ezt jeleztem az eladónak is.
17 dollárból 8-at adna vissza, a termék visszaküldése nélkül.
Ez reális vagy az Ali többet ítélhet meg ilyen esetben? -
Camembert
tag
Sziasztok,
ha egy eladótól szeretnék venni 4 apróbb hasonló kategóriájú terméket, azt tudják egy csomagban is küldeni?
Tehát ilyenkor minden terméknek külön feltüntetik a nevét a csomagon? -
Camembert
tag
Sziasztok,
kis segítséget szeretnék kérni.
Az egyik családtagomnak rendeltem egy cipőt, ami ma érkezett meg, csak kicsit más (talpán, bélésén is látszik), mint ami a képeken van (termékleírásnál), nagyon szegényes minőség.
Nyithatok vitát?
Mit érdemes tenni?
Ha visszaküldenénk Kínába, szerintem majdnem annyi lenne a posta ktg, mint maga a cipő ára. -
Camembert
tag
szia,
köszi, érdekes, amit írsz, ugyanis a terméknél a következő opciók vannak:
Seller's Shipping Method 39-60 days Free Shipping
China Post "Registered" Air Mail 15-60 days US $0.54Ez a "Registred" kifejezés nem szerepel benne, most vettem észre, amikor ctrl+c - ctrl+v bemásoltam, beillesztettem, valahogy hozzávette a Registred kifejezést is.
Nyilván az első lehet TN nélkül és a fizetős meg TN-es?
Még nagyon kezdő vagyok, így még nem minden világos számomra.
-
Camembert
tag
A china post air mail opció esetén mindig van TN vagy nem kötelező adni egy bizonyos összeg alatt?
-
Camembert
tag
Sziasztok,
tegnap reggel rendeltem először az Aliexpressről, és ma reggel már kaptam értesítést az állapotváltozásról: The seller has shipped your order Ha jól értelmezem ez már azt jelent, hogy a termék úton van?
Megnéztem a TN-t a 17 track weboldalon, Google translate szerint a következő szöveg van írva kínaiul: Elektronikus információ érkezett.Minden rendben van, egyenlőre nem szükséges kommunikálnom az eladóval?
Későbbiekben lesz információ a 17track-on a csomagról, hogy éppen hol tart? -
Camembert
tag
Sziasztok,
még kezdő vagyok, szeretnék kérni egy kis segítséget.
Próbálok regisztrálni az Aliexpressen (Join free / My AliExpres), de sajnos nem sikerül, már ötödik napja, hogy az e-mail cím beírása után, a következő hiba üzenetet dobja: "Your request for verification E-mail is too frequent, please retry it later", - Sajnos nem nagyon értem a dolgot, mi az, hogy túl gyakori az e-mail ellenőrzés, mennyivel később próbálkozzak?Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Projektor topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Warships
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest