Új hozzászólás Aktív témák
-
pehaa
tag
válasz razorka777 #6852 üzenetére
Koszi mindenkinek, vegul sikerult par ora alatt, zokkenomentesen fut!
-
pehaa
tag
Digitalisan vasaroltam meg, mar majdnem felhivtam a szolgaltatot, hogy eleg lassu a net valamit kezdjenek vele, aztan kicsit utana olvastam a dolgoknak... Letoltotte az aruhazbol a telepitot, feltelepitette, utana kiadott 21 frissitest (ami kb nagyobb adatmennyiseg volt mint a jatek), letoltotte majd azokat is telepitette, utana pedig feljott a HDD-s szoveg es az is volt par ora. Ha valaki ezt elmeselne nekem, nem hinnem el.
-
razorka777
veterán
A Nascar kupát hogy tudom megcsinálni, ha az összes nascar kocsi 620 PP-s, de a limit 600, vagy kevesebb?
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
razorka777
veterán
-
KaitouP
nagyúr
Gran Turismo Sport
Egyre jobban élvezem a bétát, tényleg. Annak ellenére hogy ez még mindig nem az a GT, amilyet szeretnék (de talán el tudok tekinteni tőle majd).
VISZONT: A tököm teli azzal hogy 10 -ből 9 meccs olyan, hogy össze vissza lökdösődik a sok, vezetni nem tudó segg. Tegnap előtt 2 olyan versenyt, amin nagyon is esélyes voltam, pont a lökdösődő "fair play" játékos miatt buktam. Utána végre megnyertem az első versenyemet, aznap az volt az egyetlen korrekt játékostársakat tartalmazó lobby. Tegnap csak lökdősődős lobby volt, ma meg 10 perce majdnem földhöz vágtam a kontrollert (pedig én nagyon nyugodt ember vagyok, tényleg), mert első helyről indulva, szintén nyerésre esélyesen, oldalbalök valaki a kanyarban.
Aztán mit kap érte? Max. nevetséges időbüntit.Itt jön képbe az hogy (egyenlőre, de szerintem később sem lesz) nincs normális, és reális autósérülés, így kvázi tétje alig van annak, ha belemegyek valakibe, és természetesen ezt ki is használják egyesek. Ha ez így marad, akkor elég életképtelen játék lesz.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
válasz KaitouP #6860 üzenetére
Tegnapi update -el szépen fejlődött a játék - lehet csak placebo vagy vaksi voltam de szebbek, jobban láthatók a külső sérülések, a koccanáshangok is jobbak. Jó irányba halad a program.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Raymond
félisten
Majd valamikor jovore kijon?
"The big question on many racers’ minds is when Sony will release the full retail version of GT Sport. In the last few days, we’ve seen release date confirmations for both Project CARS 2 (September 22), and Forza Motorsport 7 (October 3).
Yamauchi touches on this, though the exact wording is a “release period announcement”. No, not a specific date. While it could be a translation error, we remain cautiously optimistic."
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
-
SylarHUN
senior tag
Azért elég érdekes, hogy a konkurens Microsoft (Turn 10 Studios) a Forza-val az elmúlt 4 évben igen csak igyekezett, jött is belőle 5-6 és itt van a 7. rész sőt, Forza horizon-ból is ki adták a 2-3-at. Addig a Sony (Polyphony Digital) szenved ezzel az egy játékkal és folyamatosan csak tologatják a kiadási dátumokat.
Ráadásul a látott game playekből számomra semmi más nem jött le csak az, hogy nagyon gyenge eddig a GTS![ Szerkesztve ]
PSN: Xbox:
-
Quentaro
tag
Sziasztok!
A Gran Turismo Sport megjelenése után szeretnénk, ha lenne egy szép nagy, egységes magyar közösség - így az online versenyezni vágyók találnak játszótársakat.
Ennek fő eszköze most egy PlayStation Közösség, amelybe szívesen meghívok bárkit, aki a barátlistámon van!Tehát röviden: ha érdekel a téma, jelölj barátnak: ITT [link] (PSN: Quentaro81)
(A linkre kattintva, a PSN-re bejelentkezve ezt egyszerűen megteheted!)
További naposat!(A GTfever.eu weboldal, közösségünk 2009 óta működik, és a GT5 megjelenése óta szerveztünk versenyeket.)
[ Szerkesztve ]
https://GTFever.EU
-
Madwe
nagyúr
Nem értek egyet, pályák és kocsik majd bővülnek, cserébe kukázták a régi autókat (azért az vicc volt, h gt6ig voltak a "premium" kocsik, meg volt pár, amit akár a ps2es időkből hoztak...) a fizika teljesen rendben van gtez, jobb mint forza, de nem egy iracing, de az nem is lehet elvárás.... Hangok is baromi sokat javultak gt6hoz képest, más kérdés h volt hova, s még most is van
Cserébe az online rendszer baromi erős lett, a nagy eventekre pl amik novemberben indulnak baromi kiváncsi leszek!
(#6869) Quentaro Mi már összebarátkoztunk, de nem emlékszem h kaptam volna community invite-ot, bár lehet nem figyeltem eléggé
[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
G 29 kormány beállításoknál mire figyeljek jobban oda?
- érzékenység
- FFB érzékenység
- TCS
- ASR
Szeretném a lehető legoptimálisabb beállítást meglépni, a lehető legtöbb visszajelzést kapni az autó viselkedéséről.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
-
törölt tag
Tegnapról mára, sűrűbbek lettek az online versenyek megrendezésének ideje?
-
senior tag
Sziasztok,
Konzolokszervize-nél rendeltem elő a GTS-t, ma elmentem érte és meg is kaptam minden szép és jó.. viszont az oldalukon van olyan hogy "AJÁNDÉKOK" és ott szerepel 3 autó meg Amerika DLC csomag és társai.. na ezeket hogyan kell aktiválni, mert ezekből semmit nem kaptam meg.. Day 1 Edition-ról van szó.Köszi előre is!
MZ
-
mcwolf79
veterán
Könnyed versenygésre én is jelentkeznék. Aki gondolja vegyen fel:
x_mcwolf_79_xAmúgy online napi (és egyéb) versenyre mi alapján sorsolja össze a versenyeket? Úgy értem hogy pakolja össze a bandát a qualifikációs idők alapján?
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
sting2
addikt
-
Studi
veterán
Ha valami sz@r a játékban, akkor az az AI. Nagyon lassú, gyakorlatilag az egész karrier mód arról szól, hogy utolsó helyről elindulsz, és az adott körszám alatt le tudod-e dolgozni a kezdeti 20-30-50sec hátrányt. Kikerülni őket egyáltalán nem kihívás, gyakorlatilag akkor mész el mellettük lendületből, amikor utolérted.
-
proly01
őstag
Valaki írna nekem egy helyes beallitast T150 re?
....Pr:)ly....
-
zso79
őstag
Találkozott már valaki olyannal, hogy nem updatelődik az ideje qualifying time trial alatt? Többször is jobb időt megyek a saját időmnél, mégis egy korábbit tart a legjobbnak amikor kilépek.
-
KaitouP
nagyúr
Tegnap végre 2 napos csúszással megjött az én előrendelésem is: [kép]
Az Apex könyv gyönyörű, szép a kis Mercedes modell is, meg az arany steelbook. Igényes pakk tényleg, ez az első gyűjtői kiadásom játékból.
Maga a játék is rendben van még így az elején, vannak bőven dolgok amiket javíthatnának, de remélhetőleg idővel sor kerül rá.
A versenyzői etikett viszont sok ostobának még mindig nem jött át, tele van az online rész nyomorultakkal.
Ha valaki versenyezne, vagy lenne esetleg valami nagyobb PH! -s race, ID -m: GhostPetyaHUN
-
busman
veterán
A kezdőképernyőn nem lehet valahogyan lecserélni a kocsikat? A gyakran használtakat tenném oda,akkor nem kellene állandóan a garázsban keresnem...
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
törölt tag
válasz KaitouP #6896 üzenetére
Sokan nem figyelik mi van körülöttük. Hányszor csúsztam ki azért, mert a másik versenyző nem tudta hogy mellette vagyok és a szokásos íven akart ráfordulni a kanyarra... Az SR rendszer is totális bullshit, ha engem löknek ki akkor is levon sokszor...
A büntetések a kedvenceim, kis érintés hátulról és már kaptál is 10 másodpercet sokszor, érthetetlen. Ráadásul az a kis érintés kiküldi a másik pilótát a kavicságyba. Ebből kicsit visszavehetnének.
Más: Hogy a francba lehet Gr.4-es autóval 54 másodperc alá menni a kis Suzukán? Egyszerűen nem sikerül, és így folyton 10. hely környékéről rajtolok.
-
hitchins
őstag
Daily eventnel hogy lehet qualificatin time-ot osszehozni.
Bementem q tine trialba de az ott elert idot nem menti. Meccs elott is mentem kort azt sem szamolt allandoan ido nelkul tesz be utolso helyre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest