- Facebook és Messenger
- Milyen routert?
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Van arra lehetoseg, hogy az autokon megcsillano fenyt kikapcsoljuk? Sokszor annyira csillog minden, hogy semmit nem latni tole. Szerintem rettentoen zavaro, kicsit sem latvanyos es egyaltalan nem elethu.
-
heihachi
addikt
Ez a napi verseny heti verseny lett dolog egy katasztrófa, gyakorlatilag csak azt játszottam, de két nap után baromi unalmas. Nem értem miért kellett ez
-
heihachi
addikt
Mondjuk annak idején a 240 fokos Momo-val simán eljátszottunk akármilyen akkor nagyon jónak számító szimulátort, szóval szerintem hacsak nem teherautó szimulátort akar, vagy rally-t, akkor a 270 fok bőven elég, mert a 240 fokot sem sikerült ütközésig tekerni, csak ha épp már úgyse a pályán voltunk. De nyilván jobb a több, csak úgy mondom, hogy alap szinten azért azzal bőven el lehet játszogatni.
-
heihachi
addikt
válasz
Oppenheimer #7467 üzenetére
GT League, végre.
Ez inkább nekem való, mint az online roncsderbi.
-
heihachi
addikt
válasz
hitchins #7366 üzenetére
A megjelenés óta játszok vele, és eddig maximálisan vigyáztam mindenkire, ugyan ebben a naív hitben élve, hogy biztos véletlenül ment 255-el a 60-as kanyarban. De ha mégy pár versenyt a C SR/ D DR kategóriában valahol a közép mezőny vége felé, akkor láthatod te is, hogy ez nagyon nem véletlen, hanem abszolút koncepció a többség versenyében.
-
heihachi
addikt
válasz
#42308056 #7360 üzenetére
Tegnap kb én is így jártam E-be estem vissza egyetlen meccs alatt, de úgy, hogy én konkrétan egyszer sem mentem bele úgy senkibe, hogy ne engem löktek volna bele. Aztán a másodikon is kaptam kétszer 10mp büntit úgy, hogy közöm nem volt hozzá (pl. oldalamba csapódott bele a mögöttem jövő orra, nekilökött a mellettem menőnek, nesze itt van érte 10mp bünti). Innentől löktem ki mindenkit akit csak tudtam. A szép az, hogy innentől összesen nem kaptam 10 mp büntetést, és feljöttem a lökdösődéssel 4 helyet úgy, hogy konkrétan szándékosan nem fékeztem a visszafordító előtt, beleszálltam hátulról, kiment a világból, én meg lelassultam annyira, hogy simán bevettem a kanyart, és csak 3mp bünti járt érte. C SR-ben és alatta bőven megéri lökdösődni, mert annyiszor úgyis beléd szállnak, hogy ne tudj feljebb lépni, viszont ha mindenkire vigyázol sose végzel előrébb (merthogy ők cserébe nem vigyáznak rád).
-
heihachi
addikt
válasz
Droughert #7117 üzenetére
Hát ha ez így van, és elhiszem neked, hogy így van, az szerintem eléggé nem jó (a tiszta szektorokért sr-t kapni). Szerintem ennek továbbra sincs köze a sportsmanshiphez, nem azért megy az ember tiszta köröket, hogy jó sportember legyen, hanem hogy jó legyen a körideje.
-
heihachi
addikt
válasz
mcwolf79 #7104 üzenetére
Ritkán? Én még szinte csak azért kaptam (mármint az ellenfél faszsága miatt). Sose mentem bele senkibe hátulról, se oldalról, inkább lemegyek a pályáról és leszek utolsó, de büntetést így is minden meccsen kapok. Már megelőztem, már kanyarodok belső íven, erre kívülről rákanyarodik a kocsim farára az ő kocsija orrával, és én kapok büntetést
Esélyem nincsen ezt elkerülni,semmi közöm hozzá, bőven van neki hely külsőn, semmi oka nem lenne a büntetésre, mégis... Hátulról belém szállnak, erre kapok 8mp büntit, úgy, hogy 2 centivel előttem megy egy másik autó, fékez, én is fékezek, nem ütközünk, erre valaki belém száll hátulról, nyilván meglököm az előttem menőt, de erről én mit tehetek? Előtem 5 mp-re senki, mögöttem 5 mp-re senki, beveszek egy kanyart, erre írja, hogy növekszik az SR. Mi köze mindehhez a "sportsmanship"-nek?
Ne szépítsük az SR számolása egyelőre nem éri el a játék más részeinek színvonalát (és akkor igencsak óvatosan fogalmaztam).
-
heihachi
addikt
válasz
james001 #4327 üzenetére
Én éppen ma jutottam el eddig, egy Gallardoval nyomtam le az elleneket (persze még nincs meg mindegyik verseny, de asszem kettő megvan). Egyetlen segítség az ABS 1-es szintje, így az az autó nagyon-nagyon könnyen irányítható és úgy tapad sport soft-on, mintha pillanatragasztón közlekedne. Na persze nem volt annyira könnyű így se, mert nem elég gyors az a kocsi az egyenesekben és a gyorsulása sem a legjobb a mezőnyben. Rómában pl az utolsó kanyarban jöttem fel elsőnek, erre emlékszem.
-
heihachi
addikt
válasz
dilipok #2668 üzenetére
Szvsz az első linken az az "állvány" nagyon béna. Elképzelhetetlennek tartom, hogy az két hirtelen jobbra-balra kormánymozdulat alatt is stabilan tartja a kormányt, márpedig ha nem, lőttek a pontos vezetésnek.
Szerintem ne rendlej ilyet, ha mindenképpen állványt veszel, akkor olyat, ami jó széles stabil lábakon áll (valami ilyesmire gondolok, csak jobbra), de leginkább beszélj Crazymannel itt a PH!-n, ő foglalkozik cockpit gyártással, gondolom egy állvány sem okoz neki gondot (de nem tudom biztosan állványa van-e, egy kérdést megér).
A Fanatec 911 Turbo S kormánya kompatibilis mindennel (mondjuk annyiba is kerül).
-
heihachi
addikt
Húúú... mennyit szoptam azzal én is. Végül kormány kellett hozzá, kontrollerrel nem tudtam, és asszem csak ABS volt bekapcsolva. De igazából nem a kocsit volt nehéz vezetni nekem, sőt eléggé élvezetes az a gép, hanem az ellenfél lökött ki minden egyes alkalommal. Vagy ezerszer kilökött.
-
heihachi
addikt
válasz
Overlocker #2282 üzenetére
A valóságnál gyorsabb voltál nagyon bő fél perccel
-
heihachi
addikt
A Performance Point (PP) kalkuláció már nem veszi számításba a gumit.
Ez mér' jó?Két egyforma PP kocsi, egyiken puha verseny gumi, másikon kemény utcai, és tuti esélytelen az utcai gumis kocsi. Magyarul hiába egyforma a PP, a két gép lehet, hogy köszönő viszonyban sincs.
-
heihachi
addikt
válasz
kulfoldi #2031 üzenetére
[link]
Ebben van az, hogy:AI Adjustment
* Race choreography and opponent car AI controls for licence tests and A Spec events have been adjusted.
* Opponent car AI controls during B Spec races have been improved.THESIXTHAXIS
* The evasive maneuver of opponent cars when a players car blocks the track has been improved.De ez ugyan az, mint amit te is írtál
-
heihachi
addikt
Én sosem b-speceztem, azt nem tudom hogy működik. (Hazudok, egy versenyt lenyomott a pilótám
)
Az viszont tuti, hogy utolsó nap, amikor eladtam a játékot, délelőtt még nyomtam egyet. Ekkor esett meg, hogy a Mazda 787B-vel (ami prémium verseny autó, tehát elvileg törik), sikerült Monzában telibe verni az egyik földből kiálló kanyar távolság jelzőt. Nem tudom mi okból, de ezek Monzában valamiért kurva kemény anyagból vannak, ugyanis egy az egyben nullára lassítják az autót, szóval az ütközés az nagy. A kocsinak semmi baja nem lett a világon. Nem lett lassabb, nem tört le semmi, nem horpadt be sehol. Arra nem emlékszem, hogy karcolások voltak-e, talán igen, de azt azért nem nevezném törésnek.
Szóval nem tudom hogy van ez. Próbáltam olvasgatni erről a neten, de ahány oldal annyi faszságot írnak, mindenhol mást.
-
heihachi
addikt
válasz
Gebriel #1932 üzenetére
Én 27. szintig jutottam (az kb. az a szint, ahol már csak a hosszútávú versenyek vannak hátra, sőt annál több is, mert a seasonal eventek kurva sok xp-t adtak), ott még nem volt törés a karrierben. Bár egyszer láttam egy lifegő hátsó lökhárítót, de már nem vagyok biztos benne, hogy az nem egy online futam volt-e. Az tuti, hogy a 40. szinten már fullos törés van, de hogy hol kezdenek el törni az autók azt nem tudom (ezek szerint valahol 27. szint felett).
-
heihachi
addikt
Oldják meg, hogy ha mind a négy kerék a füvön van, vagy a lehető legkisebb mértékben koccolod a falt, akkor a köröd ne legyen érvényes soha, semmilyen körülmények közt. Most érted, indulnak több ezren, mindnek a replayet nem lehet végignézni.
Mondjuk félve említem meg, hogy az lenne a legjobb, ha egy ilyen szintű játékban nem lenne gyorsabb a füvön és falon közlekedés, mert hát a valóságban sem gyorsabb, és akkor senki sem használná.
Egy Mini versenyre emlékszem, amit én is füvön nyertem meg, meg egy JGT versenyt is elcsaltam így, miután felbaszott agyilag a sok lökdösés miatt -
heihachi
addikt
Leegyszerűsítve kb igen
Indy Road Course volt az eredeti pálya, de mivel mindenki a füvön közlekedett, ugyanis az a gyorsabb, ezért lecserélték az Eifel pályára, eredményeket törölték, kezdték elölről. Csakhogy a leleményes felhasználók rájöttek, hogy itt is lehet ám a füvön menni (mit lehet, kell) és a pálya szélét érdemes ezerrel lekoccolni. Erre ezt is lecserélték, jött helyette a Rome reverese, és egy újabb leaderboard reset. Csakhogy itt meg mindenki a falon közlekedik végig. Erre az egész második fordulót törölték, mindenkit továbbjuttattak a harmadik fordulóba, és most dolgoznak a patchen, ami meg fogja oldani azt a rohadt bonyolult dolgot, hogy a játékosok ne füvön és falon érjenek el olyan időket, amiket aszfalton lehetetlen. -
heihachi
addikt
A GT Academyben mi folyik, te jó ég...
-
heihachi
addikt
válasz
kulfoldi #1857 üzenetére
Ez a játék gyakorlatilag már nincs, nem elérhető. PSN-en lehetett elérni, 2007 szeptember végéig (2006 december végétől), utána levették és a Prologue demóját tették fel helyette 2007 októberben. Japánban kiadták lemezen is limitált példányszámban.
Ez csak egy nagyon hangyafasznyi valami volt, 10 autóval és egy pályával. A célja csak annyi volt nagyjából, hogy bemutassák, hogy merre tart a Gran Turismo (akkor még nem a Gran Turismo 5, hanem Gran Turismo HD lett volna következő nagy GT játék), meg gondolom a PS3-nak is jó reklám volt. Tehát nem a GT4 "hd-re javított" változata volt ez sem. Aztán Gran Turismo HD helyett a GT5 felé fordultak a fejlesztők, és ezt a vonalat hagyták. Ezért cserélték le a GTHDC játékot a PSN-en a GT5 Prologue demójára. Aztán jött a prológ, és innentől gondolom ismerős
-
heihachi
addikt
válasz
kulfoldi #1854 üzenetére
Szerintem ez a Gran Turismo HD Concept, de az életem nem tenném rá.
-
heihachi
addikt
Na srácok én ma megváltam a GT5-től, köszi mindenkinek a topikban a türelmét és a segítségét.
Talán ha már kint lesz sok-sok patch, akkor még egyszer újra beszerzem, de egyelőre bőven elég volt belőle. Nektek további jó szórakozást hozzá!
-
heihachi
addikt
Egyszerűen hihetetlen, hogy ezzel a faszsággal foglalkoznak ahelyett, hogy azokat a dolgokat pakolnák bele, amiknek már kiadáskor is benne kellett volna lennie
-
heihachi
addikt
válasz
nokia párti #1634 üzenetére
Erre még én se jöttem rá. Szerintem nem lehet
-
heihachi
addikt
Na én most próbálkoztam egy time triallal, bár mondjuk kessem egy fillér sincs, szóval a meglévő autókból kellett gazdálkodnom, de így a 461 helyre voltam csak jó, azért egy fitying sem jár meg xp sem
Megvettem a forma autót, körbe se tudok vele menni
Asszem az a verseny (is) kimarad nálam, de ezzel az autóval fogom keresni a pénzt a like the windban
Emellett megvettem a Mazda 787B-t, hát az a gép brutális. Mondjuk annyira nem maradt kessem, hogy el kellett adni vagy 10 csoffadt autót, hogy egy rendes gumit vegyek rá
Kp állományom: 184
-
heihachi
addikt
Úgy néz ki, hogy van kicsivel több, mint 5 millám, és még hátra van az expertből a hystoric racing car cup és a gran turismo all stars, illetve az extremeből a like the wind a formula gt és a dream car championship. Szerintetek mire költsem a kesst, hogy ezekből a legtöbbet meg tudjam oldani? Nem merem elkölteni az 5 millát
-
heihachi
addikt
-
heihachi
addikt
Csak friendnek tudsz ajándékozni, szóval először fel kellene venned friendnek: heihachi1978.
Aztán a garázsodban kiválasztod az autót, nyomsz egy háromszöget, és ott give to a friend.Ezer hálám
sz_abika Én abból a nézetből vezetek, ahol semmi nem látszódik az autóból
Ez gondolom a lökhárító nézet. Azért ebből, mert ez minden autóban van, és így nem kell két nézetből is megtanulni rendesen vezetni.
-
heihachi
addikt
válasz
sz_abika #1443 üzenetére
Egyensúly eddig se volt, bár tény, hogy eddig legalább küzdeni kellett.
Egyensúly akkor lenne szerintem, ha a nem azért kéne 1 perc alatti köröket nyomni, hogy behozzam a 40 mp hátrányt, hanem azért, mert a gép egy ugyan olyan gyors autóval ott lohol előttem vagy mögöttem és ő is 1 perc alatti köröket tud. Meg a másik 10 versenyző is.
-
-
heihachi
addikt
Lexus IS-F Racing Concept-el indulhatsz rajta, az Prémium autó, 750k. Azt nem tudom, hogy megfelelő gép-e a győzelemhez.
Az R8 LMS Race Car '09-t meglehet nyerni a Nurn 4 óráson A-Specben a fent említett Lexust meg B-Specben, más kérdés, hogy lvl32 nyílik csak meg, tehát addig ezt félre kellene tenned. -
heihachi
addikt
válasz
nokia párti #1418 üzenetére
Meggyőztél, akkor holnap veszek egy olyan gépet, és addig tolom, míg arany nem lesz
-
heihachi
addikt
válasz
nokia párti #1416 üzenetére
Néztem, de a Bathurst 10 kg-al könnyebb, az ereje és nyomatéka viszont ugyan annyi, szóval ha csak hajszálnyival is, de talán jobb gép.
-
heihachi
addikt
válasz
kulfoldi #1414 üzenetére
Én először minden off-al próbálkoztam (kivéve ABS, az1), de mivel már ráment erre az egy versenyre kb. 6-7 órám tegnap meg ma, ezért már minden segítséget kipróbáltam, és végül én is a skid recoveryt találtam úgy, hogy az hasznos, azt onra tettem, de a többi csak rontott a köridőimen. Tehát akkor kb. jó irányba mozdultam e téren.
Olyat tudtam összehozni, hogy minden köröm 1:00:xxx volt, de ez kb 3mp-el kevesebb, mint kéne, annyival vert meg. Igazából ha körönként tudnék 3 tizedet hozni, akkor már meglehetne szűkösen, de ezzel az autóval bennem ennyi van.
Egyébként a kocsi vásárlást én is benéztem. Vettem egy gyári tuningos RX-7-et, ami belefért a korlátokba, csak indulni nem engedett vele. Némi pénz bánta, de szerencsére később két karrier versenyen is jó volt a gép, szóval az ára "visszajött".
Viszont én a 90-es évek elejéről választottam egy RX-7-et, de most hajlok arra, hogy egye fene, rászánom a pénzt egy Mazda RX-7 Type R Bathurst R (FD) '01-re meg a tuningra. A gáz csak az, hogy standard autó, bár ha van egy kis szerencsém az online collectorsban van ilyen, mert ott láttam több RX-7-et is.
-
heihachi
addikt
Seasonal eventekre gondolsz, vagy lemaradtam valamiről és a special eventek is bővültek?
Mondjuk nekem még az előzőek sincs meg mind, egyszerűen képtelen vagyok aranyra megcsinálni a Tsukuba+RX-7 kombót, a lelki világom meg nem engedi, hogy tovább lépjek míg nem arany (meg autóm sincs a többihez
). Hat seasonal eventet hoztam aranyra, de már unom ezt a hozd vissza a kurva nagy hátrány konccepciót, szóval már ehhez az RX-7-es cucchoz sincs sok kedvem, de nem akarom, hogy ott éktelenkedjen az ezüst. Van olyan RX-7 amúgy, amelyiket le lehet nyomni 800kg-ig az alsó határig?
-
heihachi
addikt
Jól van. Inkább azon gondolkozz el, hogy míg te ide nem jöttél ebbe a topikba, addig itt mindenki a GT5-el foglalkozott, több héten át, sok-sok poszton át. Ha valaki posztot írt, függetlenül attól, hogy az pozitív vagy negatív volt, akkor az a GT5-ről szólt. Rajtad kívül ebben a topikban nagyon régóta senki nem foglalkozott a másik baszogatásával. Simán elfértünk egymás mellett, pedig nem egyszer nyilvánvalóan más véleményen voltak itt emberek. Mindenkit a játék érdekelt eddig, te vagy az első, akit jobban foglalkoztat a személyeskedés, mint a játék, ebből következik hogy itt neked van a legkevesebb fogalmad a játékról. Hogy a topiknak ezt a hosszú ideje fennálló szép hagyományát megőrizzük (amit neked sikerült megtörnöd), ezért a következő javaslatom van számodra.
Ha érdemben tudsz posztot írni a GT5-ről, akkor írjál. De akkor hagyd ki belőle az én nevemet, meg a rám vonatkozó minősítő jelzőket. Ugyanis lehet, hogy úgy gondolod, hogy neked fogalmad van arról, hogy nekem miről van fogalmam, de valójában fogalmad sincs, ezért nem is érdemes erre időt pazarolnod.
Ha képtelen vagy olyan posztot írni, amiben nem említed meg a nevemet, vagy nem teszel rám vonatkozóan valamilyen negatív illetve gúnyos megjegyzést, akkor ezeket a posztokat se tartsd magadban, de PRIVÁT üzenetben írd meg. Hidd el, mindenki így lesz boldog. Te azért leszel boldog, mert megveregetheted a vállad, hogy most aztán jól megmondtad heihachinak, hogy miről van meg miről nincs fogalma. Én azért leszek boldog, mert olvasatlanul törölhetem a posztodat. A topik olvasói meg azért lesznek boldogok mert megmaradnak a GT5-el foglalkozó hozzászólások és nem a te GT-hez még távolról sem kapcsolódó baromságaidat kell olvasniuk.
Amúgy emlékszem rád, te vagy az a jó képességű, aki a másik topikban kidolgozta a "Forzában nincsenek is autók" elméletet
-
heihachi
addikt
válasz
nokia párti #1382 üzenetére
De ez akkora baromság
Hogy kerülhet ilyen egy Gran Turismoba, a "real driving simulatorba"?
-
heihachi
addikt
válasz
nokia párti #1375 üzenetére
De, ettől függetlenül elcserélem, csak most megpróbálok egy igazán durva autóra még pénzt összekaparni, csak hogy lássam milyen a forma autó (vagy egy jó LMGT autó), és hát ezekkel a seasonal eventekkel jól lehet keresni. Amúgy azóta a következő Mustang + LagunaSeca is meglett, az második próbára hozott 400 rongyot (-100, amit a kocsira költöttem) kb 10 perc volt a két próba, mert az elsőt a 3. körben feladtam (és mellé még járt 45000 xp
, ami így a 20. szint magasságában egy fél szint).
-
heihachi
addikt
És igeeen, csak megcsináltam aranyra ezt a Focus+Madrid kombós seasonal eventet. Rohadjon meg aki kitalálta.
-
heihachi
addikt
Beszarás, most meg még másfél kör volt hátra, és 3 mp volt csak az előnye, erre lemerül a kontroller
Igazán megállíthatná ilyenkor a játékot, míg rádugom a kábelt, de nem tette meg ezt a szívességet
-
heihachi
addikt
válasz
sz_abika #1356 üzenetére
Csak hát a GT5-meg átesett a ló túlsó oldalára, mert túl egyszerű, komolytalan a tuning (pl. a felni csak dísz, nincs súlya, akármelyik felnit is pakolod az autóra, ugyan annyi marad a súlya; vagy ott vannak a toronymerevítők miket szintén büntetlenül rakhatsz bele a gépbe, mert súlytalanok, vagy a gumik, amikből nincs értelme a rövid távú versenyeken a puha verseny gumin kívül mást használni (kivéve pénz spórolás)).
A setup meg épp az ellenkezője. Találomra lehet csak setupolni, érzésre, mert semmilyen használható telemetria adatot nem kapsz, így összehasonlíthatatlanul nehezebb belőni a gépet, mintha lennének rendes telemetria adatok (pl. a kerékdőlést a legnagyobbak a valós életben sem csak találomra lövik be, hanem igen komoly telemetria adatok alapján, én meg itt találjam ki csak úgy érzésre).
Nem értem én ennek a játéknak a koncepcióját.
-
heihachi
addikt
válasz
sz_abika #1350 üzenetére
A kihívás nem lenne gond, de ez a verseny (meg még egy rakat másik is) csak és kizárólag azért nehéz, mert a körülmények elképesztően egyenlőtlenek. Az autók és a teljesítmények nem azonosak, az én autóm súly lóerő aránya 6,47 kg/le az örökös elsőé meg 4,84 kg/le, ez már önmagában is elég kellene legyen egy igazi szimulátorban ahhoz, hogy soha ne érje utol senki, ha jól vezetne a gép, de ráadásul nekem 10 csigát is le kell nyomnom, akik jól feltartanak, mert ugye akárhol nem is lehet ezen a pályán előzni.
Amikor a GTR Evoban több körön át a lökhárítónk összeér a géppel aki ugyan olyan erős autóval van mint én, és próbálkozunk egymásnak elmenni féktávon, kigyorsításkor, stb., na az, az kihívás. Ez meg csak simán szopatás. Biztos, hogy meg lehet csinálni, nem kétlem, de ennek az élvezeti értéke így nulla számomra. Ha kapnék egy ugyan olyan autót, mint az övé, szarrá aláznám még így is, hogy le kell nyomnom a 10 fostalicskát.
Ebben a játékban vagy ez van, hogy ilyen kibaszott egyenlőtlen harcot kell vívni, vagy az van, hogy szarrá alázom a gépet, mert egyenlő körülmények közt egyszerűen csupán AI-ból nulla amit tud. Ha lenne AI, ami nullától eltérő intelligencia szinttel rendelkezne, akkor nem kellene ilyen egyenlőtlen harcokat vívni.
Sebaj, már van jelentkező aki ad Uncharted 1+2-t a GT5-ért, szóval a jövőben nem fog idegesíteni ez játék sem
Csak kíváncsi voltam a seasonal eventekre, de látom nem hazudtolták meg magukat a srácok most sem.
blazsey2 Én már nem is tudom mit tettem rá, talán a leömlőt cseréltem, vagy ilyesmi, de a lényeg, hogy van ahol 221, van ahol 222 lőerőt ír
De nevezni enged.
-
heihachi
addikt
Valaki árulja már el, hogy a seasonal eventekben a Focusos Madridos faszságot hogyan kellene behúznom első helyre
A kocsi súlya a minimumon, a lóerő a maximumon, tunig ami lehet. Ennek ellenére már a második kör végén 3-ik vagyok, a 3-ik végén második, de az első ekkor már 21 mp-el vezet. Mire leelőzgetem a sok balfaszt, addigra úgy elmegy, hogy sosem tudom behozni. Mé' nem tudnak ezek normális nehézségű eventeket összehozni, egyszerűen nem értem. A MINI előtte halál könnyű volt, ez meg szinte lehetetlen.
-
heihachi
addikt
válasz
sz_abika #1317 üzenetére
Ezekre lehet racing modificationst tenni:
Acura NSX RM '91
Chevrolet Camaro SS RM '10
Chevrolet Camaro Z28 RM '69
Chevrolet Corvette Z06 (C6) RM '06
Chevrolet Corvette ZR1 (C6) RM '09
Dodge Challenger R/T RM '70
Honda CIVIC TYPE R (EK) RM '97
Honda INTEGRA TYPE R (DC5) RM '04
Lexus IS F RM '07
Lotus Elise RM '96
Lotus Elise 111R RM '04
Mitsubishi Lancer Evolution IX GSR RM '05
Nissan SILVIA spec-R AERO (S15) RM '02
Subaru IMPREZA Sedan WRX STI spec C Type RA RM '05
Suzuki Cappuccino (EA21R) RM '95
TVR Tuscan Speed 6 RM '00
Volkswagen Golf IV GTI RM '01 -
heihachi
addikt
válasz
kulfoldi #1208 üzenetére
Nem az egyenesben van hatása, hanem a kanyarokban, és ez így rendben van. De Djuree panaszaiból nekem az jött le, hogy az egyenesekben is fogja az autót, ami mondjuk elég gáz pl egy ovál pályán, vagy pl LeMans-ban, Nürnön. Djuree nem azt írta, hogy nem elég hosszú az egyenes rendesen felgyorsítani, hanem azt írta, hogy "nem enged egy sebesség fölé gyorsítani" meg hogy "épp az hogy egyenesben is leszabályoz", ami azért nem ugyan az
-
heihachi
addikt
válasz
kulfoldi #1204 üzenetére
Hát nem tudom, szvsz egyenesben nem kellene, hogy bármilyen hatása legyen a TCS-nek, akárhogy is fordítjuk magyarra. Mondjuk nekem első dolgom, hogy kikapcsoljam minden verseny előtt ellenőrzöm is, tehát nem tudom, egyenesben hogy működik, de ha bármi hatása van, akkor ez újabb patchre vár
-
heihachi
addikt
Boldog Karácsonyt minden GT5 játékosnak és fórum olvasónak!
-
heihachi
addikt
Annyira egyetértek
Egy B-spec versenyt nyomtam le, aztán abban maradtam magammal, hogy ezzel még egyszer nem vagyok hajlandó játszani ebben a módban. Most tényleg három (vagy mennyi) hatástalan ikon felett végig ülni a gép szenvedését... hát ez a játékmód egy akkora baromság.
Azzal a kocsival amivel a gép ment, én egy fél kört vertem a többiekre, ő meg alig ért be a célba is. Nincs az az Isten, hogy én azt a módot még egyszer elindítsam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest