- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Gran Turismo Sport
Egyre jobban élvezem a bétát, tényleg. Annak ellenére hogy ez még mindig nem az a GT, amilyet szeretnék (de talán el tudok tekinteni tőle majd).
VISZONT: A tököm teli azzal hogy 10 -ből 9 meccs olyan, hogy össze vissza lökdösődik a sok, vezetni nem tudó segg. Tegnap előtt 2 olyan versenyt, amin nagyon is esélyes voltam, pont a lökdösődő "fair play" játékos miatt buktam. Utána végre megnyertem az első versenyemet, aznap az volt az egyetlen korrekt játékostársakat tartalmazó lobby. Tegnap csak lökdősődős lobby volt, ma meg 10 perce majdnem földhöz vágtam a kontrollert (pedig én nagyon nyugodt ember vagyok, tényleg), mert első helyről indulva, szintén nyerésre esélyesen, oldalbalök valaki a kanyarban.
Aztán mit kap érte? Max. nevetséges időbüntit.Itt jön képbe az hogy (egyenlőre, de szerintem később sem lesz) nincs normális, és reális autósérülés, így kvázi tétje alig van annak, ha belemegyek valakibe, és természetesen ezt ki is használják egyesek. Ha ez így marad, akkor elég életképtelen játék lesz.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest