Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
- Bitcoin topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz dilipok #4661 üzenetére
Végül is most se kaptam a google a barátod kívül ! ilyen segítség nem is kell ! tilos két helyen megkérdezni ugyanazt ? Nem érdekel a téma remélem mihamarabb eladom ezt a szemétkupacot ! Nagyon gyenge ez a PS3 nem jött be ! (bánom,hogy pénzt adtam érte ! )
"Nem csak szárazon a google a barátod kaptad tőlem sem, mellette írtam is választ.
Ha a ps3 szar, meg a GT 5 meg minden, akkor mi a bánatomnak írsz ide, ráadásul kérdést és várod el, hogy válaszoljanak is rá ezek után? Megnézheted ki fog neked segíteni."Higgyétek el ,hogy ki fogom bírni !
De tényleg nagyot csalódtam a GT 5 be !!! A menü , a töltögetés , a zene váltogatás (alap zenékről inkább nem mondok semmit ) Az online rész használhatatlan ! (én online szeretek játszani) az F4 sokkal jobb ,kivéve a vezetési élmény ,mert itt ha nem lennének dögunalmas rosszul balanszolt versenyek az nem lenne rossz ! De pl nincs default nézet állítás,és társai erős béta játék ! A 6 ba nem vágok bele ezek után,és a jövőbe a F5 a cél !
(most veszek egy gtx 660 at,amint elment ez a vacak ,majd x box one)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest