Új hozzászólás Aktív témák
-
blazsey2
senior tag
-
heihachi
addikt
Mai élményem:
blazsey2 kollégától ajándékba kaptam egy Chevrolet SSR-t, ami egy pickup, van egy verseny, amin csak pickuppal lehet indulni (akik nem tudnák, azoknak írom). Már csak ez hiányzott az amatőr bajnokságból, de nem volt szerencsém a használt piacon. Még egyszer köszi blazsey2
Szóval neveztem is vele rögtön a bajnokságba, ami két versenyből áll. A verseny előtt megnéztem a typical opponentsben az ellenfeleket. Az ellenfelek közül a legerősebb 420 lóerős és 2268kg-os Chevrolet Silverado SST, a leggyengébb pedig 370 lóerős és 1687kg-os Toyota Tacoma X-Runner.
Én kicsit tuningoltam a gépen, így lett 337 lóerős (tehát a leggyengébb alatt van a teljesítménye 30 lóerővel) és 2248 kg-os (azaz nem a legnehezebb, de csak 20 kilóval van a legnehezebb alatt, de attól 80 lóerővel gyengébb is). Nem tettem rá jobb gumikat, mert előre tudtam, hogy akkor esélytelen az AI.Az egyik verseny a Laguna Secai pályán 3 kör, ez alatt a 3 kör alatt kapott a második úgy 4 másodpercet, hogy az utolsó kanyarban keresztbe álltam, tolatnom kellett.
A másik verseny daytona ovál pálya, 3 kör, nyilván a gázt sem kell elvenni ezekkel a gépekkel 1 mp-el vertem a másodikat Azt mondanom sem kell, hogy minden segítség off, csak ABS=3.Szóval AI patchet akarok, de minél hamarabb
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
blazsey2
senior tag
válasz heihachi #1004 üzenetére
Én meg elindultam a Dream Car bajnokságon egy Toyota Suprával 670 lovas,az ellenfelek Jaguar Lm,Audi R8 Lm 900 ló felettiek.Nordschleife volt a verseny megtoldva egy kis Nürburgringel meg egy kis esővel.A Jaguar végig 4- 5 másodperc között követett a közel fél óra alatt,szóval figyelni kellett folyamatosan.Igaz végig soft gumival mentem
Viszont a B-Spec meg olyan nehéz lett mint az A-Specnek kellet volna lennie.
Ott néha már veszélyben van a gamepad amit a pilótáim művelnekPSN ID:blazseydr
-
heihachi
addikt
válasz blazsey2 #1005 üzenetére
Ki se próbáltam még a B-spec módot
Más: Akartam már kérdezni, hogy mire jó ez a share with friends a kocsiknál? Azon kívül, hogy én nem tudom olyankor használni a kocsit A barátok meg tudják azokat nézni, körbejárni, menni vele, vagy mi?
[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
válasz heihachi #1004 üzenetére
Pickupot lehet nyerni valami quadcab hemi 1500-at. Én azzal toltam. Széria állapotban a nascar pályán kevésnek bizonyult. A Toyota meg egy másik nagyon elhúztak, esélyem nem volt utolérni őket. Ezért tuningoltam a talicskát 450 ló környékére és így nyomtam neki, ők végsebességben így is jobbak voltak, ezért amint élre kerültem folyton a visszapillantót kellett néznem és húzni rájuk a kormányt, mert elmentek volna.
A Bspec 1 rakás fos szerintem. unalmas és muszáj végigvárni az egész versenyt.
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Sonja
veterán
Gran Turismo 5 Getting Free Limited Edition DLC for Christmas
Tudja valaki, hogy kell létrehozni Japán accot?
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
heihachi
addikt
Ezzel a játékkal mi van, még a gém felénél sem járok, 17 szinten vagyok, erre ending moviet ad be
-
mono99
csendes tag
A gt4böl ismert nagy ovál sem lenne rossz, amelyiken lehetett gyorsulásokat mérni.
Juteszembe a gumikopás és benzinfogyás az enduranceknél lesz?[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
hali. az lenne a kerdesem, hogy aki lcd tv -n jatszik annal is van ilyen vizszintes kepelcsuszas hirtelen mozdulatoknal? nem olyan hu de zavaro, de azert szerintem ez nem okes.igy konkretan elcsuszik a kep egy vonalon vizszintesen.
ennek a b-spec nek mi a lenyege? mert en most igy elinditottam azt megy maganak. ha jo kocsit teszek be mindig nyer semmit nem kell nyomkodjak.
kezdem szokni ezt a driving force gt kormanyt, csak az volt a baj eleinte hogy egyböl egy erös kocsival mentem amit nem tudtam megtartani mivel meg sosem vezettem szimulator kormannyal. de most igy kezd megtetszeni szerencsere
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
james001
veterán
LOL ez a kép (nem én csináltam,találtam neten)
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Plutor
aktív tag
válasz nokia párti #1015 üzenetére
Nálam még nincs gumikopás,csak online versenyeken.Lv24-s vagyok.
Gondolom az Endurance versenyeknél már lesz. -
PaJa1
őstag
akkor japao accal is kene tolni a jatekot, ujra kene kezdeni, nem?
Meg a lambo es a bombi csak a kollektors edisonosoknek jar, a jaguar meg feszbukon erheto el. Nekem egyik sem kene mondjukA probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Sonja
veterán
Nem! Japo accal elindítod a játékot és kész, meg is kaptad a 3 autót. Utána meg átküldöd magadnak, naponta egyet és meglesznek az autók. Kérdés, hogy engedi-e átküldeni?! Sajna a Jaguar-t, amit a Facebook-ról szedtem, nem engedi. A lambo és bmw a Collector's Edition-ban van benne, míg a Jaguar a Facebook-on érhető el. Most ezt a 3 autót adják oda a japán játékosoknak, ingyen!
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
veterán
Két fontosabb belőle kiemelve:
- regular monthly updates
- new, large update scheduled for 20th DecemberHa csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
blazsey2
senior tag
válasz nokia párti #1028 üzenetére
Ne idegelj már ki nokia
Sz@rhatnának bele az egészbe mint azt nagyon sokan teszik egy játék megjelenése után.
De itt legalább próbálják pótolni a hiányosságokat és plusz dolgokat beletenni.
Majd akkor fogok anyázni ha mindez fizetős formában lesz.
madgiePSN ID:blazseydr
-
kulfoldi
aktív tag
válasz blazsey2 #1030 üzenetére
Hat azert ha elolvastad a linket illetve azon belul is a linket ami a riportot tartalmazza, nem hiszem hogy tul sok megnyugtato dolgot lattal. En peldaul semmi konkretumot nem talaltam, (kiveve talan az Europat erinto SLS AMG time trial-t, ami hat...eselytelen a halandok szamara) csak csomo mindent ami lehet hogy lesz benne, es sajnos egyik sem olyan amit en hianyolnek. Ami a talan kategori legpozitivabb hire volt az egyes regebbi kimaradt palyak esetleges potlasa. (DE szerintem az penzes lesz) Plusz amitol a leginkabb megijedtem a fejlesztok jozansagat illetoen amikor Yamauchi megemliti, hogy lehet hogy szeretne egy a 7 perces introt levalto 20 perceset, hogy ezzel a jatektortenet leghosszabbja az ovek legyen... Nooormalis? Kit erdekel az intro, es mennyi folosleges munkaval jarna az?
Se a multi komolyabb kidolgozasarol nincs szo, se az AI updateeleserol. Valamint eleg sokszor fordul elo a kovetkezo GT emlitese, hogy elkepzelheto, hogy meg PS3-ra jon. Az meg ha igy lesz vagjatok, hogy a GT5 bovitett verzioja lesz igy par ev mulva, amikor mar szvsz az lesz keves lesz. Mintha kicsit el volnanak agyban meg idoben csuszva a PD-sek.
Na positive face on.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz blazsey2 #1032 üzenetére
En meg ilyenkor ugy erzem palyat tevesztettem. Ha en vezetobb beosztasban lennek a PD-nel tuti sokkal jobbra hoztam volna mar alapbol is ki a jatekot. Hisz a nehezet megcsinaltak, nagy elmeny jatszani vele, csak a csomagolashoz nem ertenek es ezek a riportok csak megerositik a nezetem. De igazabol az a fura, hogy csak at kellett volna hozni a vazat (versenyek, nehezseg) az elozo reszekbol, grafikai tuning, fizika tuning, AI tuning, Multi bevezetese, es fasza lenne az egesz, hisz igazabol szerintem mindenki egy feljavitott 2010-es GT3/GT4-re vagyott multi lehetoseggel. Ennyit kellett volna csinalni.
En is bizom bennuk persze azert!
Szabi: Ez egy olyan jatek ami egyelore kb. 10-szor jobban fogy kulfoldon mint belfoldon, szerintem pont ez is volt a cel. Biztos van rengeteg kulfoldi is a csapatban egyebkent. A Metal Gear sorozattal nem vagyok ismeros sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
Csodálkoztam, hogy miért nem tudok egyik gépemre sem racing modificationt tenni, pedig kipróbáltam vagy 20 gépet. Hát azért, mert az 1000+ autóból 17-re lehet verseny módosítást tenni
-
Sonja
veterán
-
PaJa1
őstag
A szpesöl íventek újrajátszásáért jár lóvé?
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok!
Most lett meg a game, remélem,nem okés lesz! Mivel érdemes kezdeni?Gyakoroljak, vagy vágjak bele egyből?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen