Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
veterán
Kijött az új patch, méghozzá az 1.05-ös! 608MB!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Plutor
aktív tag
- Megnyílt a Nürburgring Nordschiefe Type V 4 és 24-órás Endurance verseny az Arcade és Practice módokban (és még valami Level 15 után...)
- A GT módba bekerült a "Seasonal Events" menüpont - ez most éppen három speckó versenyt kínál A-Spec-ben, nyereményekkel (Bonus Race No. 1, Time Trial No. 1, Drift Trial No. 1)
- A GT módba bekerült az Online Collector's Dealership menüpont ritka és közkedvelt kocsikkal (egy rakat használt autót kínál gyűjtőknek és versenyekhez)
- Mostantól online versenymódban nyeremények és XP várja a játékosokat!
- Mostantól 2011 januárjáig "extra nyeremények" (gyk. több pénz) járnak az A-Spec és B-Spec módokban sikeresen teljesített versenyekért, a könnyebb fejlődés érdekében
- Mostantól azonnal és egyszerűen újrafutható bármelyik A-B verseny anélkül, hogy ki kéne lépni a főmenübe - praktikus, ha valamilyen beállítást akarsz megváltoztatni és rögtön újrapróbálni
- Bekerült a "Race Information Display" képernyő
- Másolható végre a GT5-ös save file(!)
- Bekerült a "User BGM" zenemenü
- A "Red Bull X1"-et mostantól "Red Bull X2010"-nek hívják
...és még néhány apróság.
[ Szerkesztve ]
-
kulfoldi
aktív tag
Na, ezek mar finomsagok tenyleg! Szep kis karacsonyi ajandek, azert bovul a tartalmom szepen lassan, de jo lenne ha ez folyamatosan igy maradna, ki se tudnanak robbantani a monitor elol!
Ezek az online time trialok mar most szetszednek.
Ajjaj mi lesz itt ha ezek rajonnek, hogy ez kell a jonepnek.
Azert meg van mit javitgatni PD, csak igy tovabb!
-
kulfoldi
aktív tag
válasz Krisz_82 #1107 üzenetére
Nyilt par verseny, (sot folyamatosan nyilni fog, hiszen a mostaniak csak Dec 20-Jan 6-ig elerhetoek) ahol mindenki legjobb ideje ellen versenyzel, megszabott beallitasok mellett! (gumi, suly, loero, hajtaslanc, stb) Gondolom nyeremenyekert! (Bar valoszinu, hogy en szemely szerint nem fogok nyerni loszart se, ugyanis lehet, hogy a kocsi miatt, de egyeleore egy time trial challenget probaltam ki, ott is 66. voltam 3.8mp hatrannyal 20 perce, fel oraval a mod megnyilasa utan.
(De ezek szerint kovetkezo update Jan 6.?)
Blazsey: Nekem ugy istenigazabol ezutan mar csak a A.I. okositasa hianyzik, (meg persze az online elmeny javitasa, de az ugy nez ki jo uton halad hala istennek!)
[ Szerkesztve ]
-
kulfoldi
aktív tag
Felfuggesztes, aerodinamika es fek beallitasi tanacsos magyar oldalt valaki be tud linkelni? Nem nagyon ertek ehhez, de valszeg sokat jelent ezeknek a megfelelo beallitasa is, szoval tok hasznos lenne egy ezek beallitasat elmagyarazo link! (Esetleg nehany palyara/kocsira javasolt beallitas meg aztan maga lenne a gyonyor. )
-
-
N0RB3RT
tag
Szezon versenyeknél az első futamon sehogy sem érem utól az A2-es audit az 500-as fiat-al. Negyedik kör elején már második vagyok de annyira elhúz a kis tetű.. Alig fékezek csak úgy suhanok a kanyarokban de nem tudom lehagyni
- Gran Turismo 5 -
-
AMD_ok
őstag
válasz nokia párti #1115 üzenetére
természetesen a cél az, hogy kijátsszam teljesen, hát majd meglátjuk. Nagyon tetszetős a játék, engem nem nagyon érdekel, hogy recés az árnyék pl (mert tényleg az).
-
v!ct0y
veterán
birom ezt az updatetet az utolsó 5 percbe áll le.
-
Xmodule
őstag
ennel a driving force gt kormanynal ki lehet kapcsolni ezt az ide oda forgast? marmint mikor bekapcsolom a gepet, elinditom a jatekot, kikapcsolom a gepet mindig forog egyet jobbra aztan balra. gondolom ez valami önteszt de engem zavar.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz Xmodule #1120 üzenetére
Autokalibral, nem lehet nyilvan kikapcsolni.
Fu bakker ez a online leaderboard nagyon kemeny! 76-ik vagyok a Madrid palyan 1.19.8-as idovel, ti hogy alltok? Probalom behozni az aktualis legjobbat, mar csak 1.669-re vagyok tole, de nagyon nagyon nehez. Most hianyzik marhara, hogy nem ertek a felfuggesztes meg az LSD beallitasokhoz. A par oraval ezelotti irasom utan kileptem, egy oraja jatszom ujra. Par oraja a legjobb idom 1.23.007 volt akkor az 66. volt, az 1 oraja amikor beleptem mar csak 700. helyezest ert. Ehhez kepest azota mar mentem 3.2 masodperccel gyorsabbat, es meg mindig sehol nem vagyok, vajon most mennyit er az 1.23.0? 5000.? Fu nagyon durva!
[ Szerkesztve ]
-
-
nokia párti
őstag
Neki kezdtem ennek az emlegetett Nascaros-nak, hát nem semmi vazze! 3.-ra sikerült egy bronzot szerezni, azután pedig 20 próbálkozásból 6. helyezett volt a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
Lacika_
aktív tag
Capering Inside timetrialon egyelőre a 19.-ig jutottam, 0:57.320-al, de nagyon kemény
nem lesz egyszerű összerakni az első helyet
1-1 szakasz néha tökéletes, de egyszerre az összes még nem sikerült -
sz_abika
addikt
Nya majd csütörtöktől megnézek ezt azt, bár még online se voltam
Mondjuk a prologueba anno büszke voltam,hogy 1000en belül marattam ^^PSN: xszabikax
-
Sonja
veterán
-
Sonja
veterán
-
v!ct0y
veterán
Jók ezek az új eventek és jól is fizetnek. Elég nehezek is de nyerhetőek azért
Az online time trialhoz meg hozzá se fogok mert mentem egy pár kört és valami 7000. voltam -
v!ct0y
veterán
válasz nokia párti #1137 üzenetére
Fogalmam sincs de nem valószínű
-
nokia párti
őstag
válasz nokia párti #1123 üzenetére
Most már kezdem érteni, miért nem sikerült senkinek sem a Daytonás verseny nascarral. Azt hittem, hogy a special event-ben lévőről van szó, de nem arról, hanem az Extreme-be a Nascar series. b@ssza meg, úgy kilöknek mindig, hogy 6x felborulok egymás után, úgy feltudják idegesíteni az embert, hogy az nem igaz! Szegény régi kis panasonic tv-m bánta ezt. Vannak olyan órák, amikor a világ legszarabb játékának tarom ezt. Rajtam múlna, akkor már 6 éves bűntetőt kaptak volna ezek a kis szemetek. De egy szónak is 100 a vége: A Polyphony Digital egy valamiben profi: A szivatásban.
[ Szerkesztve ]
-
blazsey2
senior tag
válasz nokia párti #1140 üzenetére
Nem olyan nehéz még nekem is sikerült aranyra
Az új versenyeket is behúztam csak a nissanos lett ezüst de arra még rágyúrok.PSN ID:blazseydr
-
Djuree
félisten
üdv!
hogy lehet állítgatni a finombeállításokat? felfüggesztések, lengéscsillapítók, váltóáttételek, kerékösszetartás, stb? ha már megvetttem a kocsiba a fully customizable transmissiont, szeretném is kihasználni. ugye lehet ezeket állítani? mert egy szimulátor enélkül nem szimulátor a forzában olyan jól lehetett ezeket állítgatni...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
ezeket az eventeket hogy lehet megnyerni? sanszom nem volt rá eddig, pedig próbálkoztam 6.-8. hely csak...
más: nincs valakinek vw lupo-ja kölcsön? sehol nincs, a használtaknál sincs soha....
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
blazsey2
senior tag
Az eventeknél vedd meg az autóra amit csak lehet,full váltó,felfüggesztés stb,a lóerő ugye adott meg a súly is figyelni kell hogy ne lépd át a határokat ami a feltételek között szerepel.
Az első 4 versenyt minden erőlködés nélkül meglehet csinálni,a nissanost most sikerült megcsinálnom egy gtr 09-el 9 ezred előnnyel
A lupot meg mindjárt küldöm.PSN ID:blazseydr
-
heihachi
addikt
-
nokia párti
őstag
Sikerült megcsinálni a Nascarosat az A-spec-ben. Most valami komoly autót szeretnék venni, de nem tudok dönteni! Mazda 787 és Toyota 7 között vacitálok.
A Mazdát jobban szeretem, viszont a History car cupra kéne a Toyota. Meg azt se tudom melyik a gyorsabb. -
v!ct0y
veterán
válasz nokia párti #1148 üzenetére
Szvsz a mazdát vedd meg azt is lehet használni egy csomó versenyre és gyorsabb is
Historic- ot én még nem is csináltam meg
De hátha ad valaki kölcsönbe egy verdát rá -
nokia párti
őstag
Ne kéregess már. Gyűjtsél egy Toyota 7esre, vagy egy shapparalra. Én ma befejeztem a B-spec módot, úgy felbaszta az agyam ez a Nascaros, laguna seca-n 15 mp-el vezettem, erre ő kipördül, és egyszerűen nem, hogy visszamenne az útra, hanem még kivár mindenkit, és csak utána megy vissza. Majd, ha befejeztem az A-SPEC-et, akkor esetleg...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ps5 Lemezes
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4 konzolok és tartozékaik javítása garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen