Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulfoldi
aktív tag
Itt angliabn £35.90 az amazonon, nem tudom, hogy az mennyire olcso most eppen otthon.
Szerk.: Vagyis £37 (en meg £35.90-ert vettem)
[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
Megvan a játééék
Most tölt egy 155 megás 1.02 updatet. Ezt azután rögtön ahogy betettem a korongot.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
Na most preinstalálom a játékot.
Az elején kinyomtam ezt al ehetőséget, így most pótolom. Közben legalább van időm elmenni ebédelni meg tanulni egy kicsitA probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
kisJack
aktív tag
Megint jött egy "patch",1.03-as 149 MB. Nem tudja valaki mit javít?
-
kisJack
aktív tag
Nekem mondjuk annyira nem hiányzik a törés, mechanikai sérülés. Ha van van, ha nincs, nekem úgy is megfelel.
Most csináltam meg a Hystoric car-os versenyeket, ahol elvileg húszmillás gépek mennek, egy '69-es Camaroval. Igaz, Monaco-ban kénytelen voltam csalni egy picit a rajtnál, mert ha ellépett az első, akkor lehetetlen volt megfogni vele, de felkentem a falra kissé, utána pedig már nem tudott megfogni. Nem tudom mikor adja be az endurance-eket, már alig van verseny. A Formula GT-hez hol lehet kocsit venni? -
Sonja
veterán
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
kisJack
aktív tag
válasz nokia párti #819 üzenetére
Az extreme series-ben lesz, Formula GT, már nem tom mikor adta be, de a verseny 23. szinttől elérhető.
-
kulfoldi
aktív tag
Na, ez franko en is most toltom.
Az azert mindenkepp jo hir, hogy akar ilyen dolgokat is mint a mechanikus serules is bele tudnak utolagosan pakolni. ( Az mas kerdes, hogy szerintem sem ez volt a legegetobb dolog amire szukseg volt) Remelem a kovetkezo patchben a multit es/vagy a menuket veszik elo esetleg az A.I.-t!
[ Szerkesztve ]
-
zso79
őstag
Van már valakinek személyes tapasztalata ezzel az új patch-el?
-
PaJa1
őstag
Már kb 10es szintnél járok.
Csak nálam nagyon szögletes az árnyék? Irtó darabos az összes árnyék
UK-ba regelve tolom This_No_All_HUN névenA probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
kulfoldi
aktív tag
válasz Krisz_82 #824 üzenetére
Menu update: Pl link az A-Spec/B-spec (de akar arcade versenyekbol is) versenyekbol a used/new car dealerhez (esetleg a dealereknel csak azok a jarganyokat mutatna amik kompatibilisek az adott versennyel), tuning parts-hoz, es a szervizhez.
Legyen valami ertelme a car delivery-nek.
Semmi ertelme nincs, hogy a nehezen osszevalogatott, esetleg feltoltott zeneimbol ki-be lepked, amint belepek a tuningba, dealerekhez, service-ba.
Sajat feltoltott zenek csak verseny kozben mennek.
Verseny kozbeni allithatosag: Ha a TCS, ASM, stb allithato verseny kozben akkor pl az Aut/man valto miert nem?
Hirtelen ezek jutottak eszembe, de biztos van meg par aprosag. Igazabol mindegyik felhasznalo baratabba/jobban konfiguralhatova tenne a jatekot, es mindegyik kb 5 perces melo.
Mas: A peccselgetesrol jut eszembe! Mivel latom eleg konnyeden tudnak beletenni nem kis dolgokat, ezek szerint a jatek eleg konnyen moddolhato? Szerintetek (illetve alapjaban veve nem tudom PS3-ra lehet-e) lesznek majd modok hozza?
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz kulfoldi #828 üzenetére
Az túlzás, hogy könnyedén tudnak beletenni nem kis dolgokat (ha a mechanikai sérülésre gondolsz). Sokkal inkább most csak annyi történt, hogy engedélyezték, ami már úgyis benne volt a játékban (karrier módban). Bele eddig semmi nagyot nem tettek a három updattel.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Lacika_
aktív tag
Még annyit tehetnének, hogy engedélyezik a játékállásról a biztonsági mentés készítését. (vagy a psn id-hez kapcsolt online tárolást, mint a trophyknál)
még egy olyat ki akarok próbálni, hogy szertorról-szektorra mentéssel az egész HDD-t lementem egy másikra és azt rakom a ps3-ba, kérdés, hogy működne-e
de ha menne is, úgytudom, hogy hozzá van társítva a géphez a HDD-n a fájlrendszer, tehát pl géphibánál, alaplapcserénél nem lehetne ugyanazt a vinyót használni, formázni kell
[ Szerkesztve ]
-
Zandal
tag
Nemsokára kinn lesz a Gamepod GT5 tesztje, lehet készülni ! Aztán pedig engem szidni .
[ Szerkesztve ]
-
nokia párti
őstag
Ti, hogy csináltátok aranyra ez a lotusos szarságot a top gear-en? Ilyen rosszul irányítható autóval még nem találkoztam. Amúgy is gyűlölöm azt az autót most már még jobban.
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz nokia párti #833 üzenetére
ASM on, TCS=1. Sima verseny onnantól.
-
kulfoldi
aktív tag
Uristen azert mekkora ez a jatek.... 26 evesen nem gondoltam volna, hogy valami meg ennyire el tudna csabitani. Erre azt veszem eszre, hogy 10 napja van meg, de meg most is hajnali negyed 7-kor teszem le, epp egy japan hottentotta hieroglifaul kiirt szobabol kijove, de most is csak azert mert mar nem birok koncentralni arra, hogy meg jobb idot menjek Nordscliefen.
Azt se tudom, mikor keljek most akkor, de meg azt se igazabol, hogy fogok tudni elaludni, mert meg remeg a labam es ver a szivem, de alig varom, hogy felkeljek, vagy vegezzek a dolgaimmal, vagy raerjek, vagy valami, lehet hogy leszarom az egeszet es jatszom inkabb, kicsit most minden a hajtukanyarok es sikanok mogotti tavoli kodbe veszik. Sok hibaja van, en emlegetem talan fel a legjobban, de azert ilyet meg nem pipaltam. Minden elismeresem es koszonetem a keszitoknek az elmenyert, dobbenettel mondom.
Ti meg vegyetek egy kormanyt ha meg nincs.
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz kulfoldi #839 üzenetére
Irigyellek, hogy így megtaláltad a számításod a játékban. Én 5 napja elő sem vettem, ha autókázni akarok, akkor másik játékkal játszok. Egyszerűen nem érzem, hogy nekem ezt nyomatni kéne, és csinálni, csinálni, haladni előre, pedig időm az bőven lenne rá. Néha csinálom egymás után a nulla kihívást jelentő versenyeket, de pár verseny után egyszerűen eddig is meguntam a nulla izgalom miatt, de most meg már mondom, elő sem veszem. Én sokat Forza3-aztam, és abban sok hibát láttam, ami a versenyekre vonatkozó koncepciót illeti, és korábban írtam is valamelyik topikba, hogy elsősorban azt várom, hogy ezeknek itt nyoma se legyen. Hát nem jött be, itt ugyan azok a hibák megvannak, sőt, van még azokon kívül is. Főleg emiatt egy hét alatt untam rá. Egyszerűen a tuning és setupnak a világon semmi értelme, pedig azzal jól le tudná magát foglalni az ember, de anélkül is simán verem itt az elején az ellenfeleket, akkor minek görcsöljek vele (meg hát ugye nincs is meg hozzá minden eszköz, pl. rendes telemetria adatok). Time trialozni nem tudok, mert nincs leaderboard. Az online versenyek sosem érdekeltek igazán más autós játékban sem, csak barátok ellen szerettem online játszani, nagy ritkán játszottam csak idegenek ellen, ha éppen egy autót akartam mások ellen tesztelni. Semmilyen online közösségépítő funkció nincs a játékban, amivel le tudnám magam foglalni (pl setupok, autók, tuningok eladása-vétele). Elkezdte a licenszeket csinálni, de hát tp meg pénz alig ár érte, meg ugye semmiere nem jók a licenszek, szóval azt is abba hagytam. A special eventsben egy két event jó volt, de abból sem láttam mindegyiket túl értelmesnek.
Szóval az én GT5 pályafutásom lassan a végéhez közeledik. A vezetés részét jól kidolgozták, de a játék részét nagyon kidolgozatlannak tartom.Most ezt ne vegye senki fikázásnak, csak tényleg, ilyen még nem fordult elő velem, hogy 5 napja itthon vagyok, és egy percre nem vettem elő az éppen aktuális, legújabb autós játékomat. Ennyire nem fogott meg, pedig csak emiatt vettem meg a PS3-at, nincs is más játékom rá.
-
heihachi
addikt
Dehogynem, a Suzuiki Swift Sport alázógép az elején és még prémium autó is De szvsz nem lesz gond ezzel a géppel sem, ahogy ismerem, miket kihoznak ebből... atyaég... (feltéve, hogy ez a Corolla ae86 japán verziója )
[ Szerkesztve ]
-
blazsey2
senior tag
válasz nokia párti #846 üzenetére
Ez a B-Spec egy igazi tetű mód
Akárhogy növeled a pilótás tulajdonságait a komolyabb verseny alatt szépen lassan elfogynak a Pszichikai és a Mentális tulajdonságok.
Erre találták ki hogy több robotpilótád legyen akiket majd az endurance versenyek alatt cserélheted.Az pedig hogy minden verseny alapból több mint az A-Specben még hagyján,de hogy az időgyorsítást kihagyták belőle az szemétség.
Amúgy meg sikerült elérni a level 24-et és már csak egy szint választ el az endurance versenyektől.
Heihachi-valmeg egyet kell értsek sajnos helyenként elég könnyű lett a játék.de erre is van megoldás:Alapból gyengébb autókkal kell nekimenni a versenyeknek és ki kell kapcsolni minden segítséget ha valaki könnyűnek találjaPSN ID:blazseydr
-
kulfoldi
aktív tag
válasz heihachi #840 üzenetére
En pedig szomoru vagyok, hogy ezt kell, hogy halljam, mert mindenben igazad van, tudod jol hogy nekem is sok bajom van vele. Viszont ha tanacsolhatok valamit ne eroltetsd, mert megutalod. Szerintem tedd le par honapra, es vedd elo kesobb, de ugy, hogy elotte hagyod, hogy felpeccselje magat. Ha minden igaz mi egy felkesz termeket kaptunk, csak azert hogy kijojjon karacsonyra es megtolja a PS3 eladasokat, amit van aki mar igy is tud ertekelni, de azok velemenye is teljesen helyenvalo akik nem erik be ennyivel es tobbre, masabbra szamitottak. Remelhetoleg eljut a jatek par honap mulva egy olyan szintre, hogy majd ha eloveszed egy masabb, jobb jatekkal fogsz tudni jatszani, es en is mert mint mondtam, nekem is sok bajom van vele.
blazsey2: Igy van, en pont igy csinalom, direkt alultuningolom a gepeket. Vagy ha nem lehet, akkor mindig a valaszthato leggyengebbet veszem meg. Nem jo megoldas, de igy izgalmasabb es nehezebb.
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz blazsey2 #847 üzenetére
Hát igen, csak már nincs mit kikapcsolni, mert minden offon van, kivéve ABS, az 1.
Mindegy most szerintem egy kicsit hanyagolom, nem erőltetem, egy-két verseny, ha úgy érzem, de csak azért, hogy haladjak nem fogok vele menni. Karácsony tájékán nem tudok majd úgyse játszani vele, szóval lesz egy hónapja ülepedni a dolognak, megfogadom külföldi tanácsát."Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
nokia párti
őstag
Hihetetlen, de még mindig ezzel a lotus-os szarsággal vacakolok. Mért nem engedi bekapcsolni az ASM-et? Egyébként ebben a játékban a mesterséges inteligáncia= a 0-val. Meg mi az, hogy nekem jönnek és még én kapok büntetést? Ez volt 6 év fejlesztés gratulálok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 500GB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan állapotban
- PLAYSTATION 3 bazár, játékok, tartozékok
- PS 5 Slim Disk 2 hetes 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen