- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- DIGI internet
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- ASUS routerek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz blazsey2 #544 üzenetére
mondjuk egy "Every Road Leads to Rome" jellegű trophyra beneveznék (24h Róma, tegnap jött az ötlet, kár, h nincs "ötletládájuk" Polyphony-éknak )
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
kulfoldi
aktív tag
Azt nem vagjatok, hogy a kormany, pedalok karakterisztikajat hol lehet beallitani, ha az lehetseges? Lehet en vagyok olomlabu, de nekem tul pici mozdulattol tul nagy a gazadaas, elletve a kormanyfordulasi szoget is csokkentenem. Pc-n mindig az elso dolgom kitesztelni mi mikor jo, biztos vak vagyok, de itt nem talalom.
Az a verseny amit most toltatok, ahhoz lehet csatlakozni? Nem vagyok allat, nem lokdosodom. Nem is csetelni akarok, es tok mindegy milyen palyakon, milyen szabalyok mellett, es hanyadik helyen vegzek, csak versenyezni szeretnek. Ha nem publikus, es ha lehet, irjatok mar egy privit legyszi jo lenne magyarokkal versenyezni. Elore is koszi.
-
Marked
tag
Ki milyen kocsit ajánl a Special Events közötti Gran Turismo Rallyra? Lotus Elise-el próbálkoztam, de nem volt az igazi. Lancia Deltat vettem, mert elvileg az jó rally autó. Erre a dirt pályán 4. lettem! Gold IV GTi megvert. Pedig tuningolt a Lanciam, és 4WD-s!
-
nokia párti
őstag
1 kérdés: Van robotpilóta a játékban? Nem nagyon fogom használni, csak majd a hosszabb endurancéknél.
-
v!ct0y
veterán
válasz nokia párti #563 üzenetére
Van és mondom ugyanazokat a versenyeket kell vele is megcsinálni mint amelyeket neked
[ Szerkesztve ]
-
mono99
csendes tag
Tolja valki gyenge nettel online? A 2ms/512ks kevés?
Rfactor,Lfs, stb simán mennek[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz kulfoldi #559 üzenetére
Én egy Momot toltam rá kipróbálás képpen, sokkal jobb azzal irányítani, ez nyilvánvaló, de semmilyen beállítási lehetőséget nem találtam. Még a gombokat sem tudom beállítani, hogy melyik mit csináljon, és a 6 gombból csak egyet kezel. Szóval nem igazán vagyok elégedett ezzel a kormány dologgal sem.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Sonja
nagyúr
Azért értelem van SG-n rendesen.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
heihachi
addikt
Nagyon felbaszta az agyamat most. A TopGear+Lotus special event kombón a kontrollerrel kínszenvedés menni, kormánnyal meg simán le lehetne őket alázni, ha az AI hajlandó lenne tudomást venni arról, hogy én is a pályán vagyok. Egyszerűen szarik rám, ha én ott megyek, ahol Ő akar, akkor letol, azonnal keresztbe állok. Elkezdi lökdösni a kocsim bal hátulját, én megyek le jobbra, Ő meg jön velem, és lökdösi tovább. Ez mi? Persze én hiába lökdösöm őt, úgy pattanok le az AI kocsik oldaláról, mint egy betonfalról, sose állnak keresztbe ők (de még csak arrébb sem mennek egy centit sem). Szánalmas, komolyan mondom. Mellesleg vsynces a pálya és zavaróan alacsony framerattel fut, holott semmilyen tereptárgy nincs rajta gyakorlatilag. Oké, 12 autó, de 12 egyforma autó 2010 végén már nem mentség. Ahhh... kivettem a lemezt és bebasztam a sarokba, mára már leszarom, holnap kap még egy esélyt, ha a lemez nem ment tönkre.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
kulfoldi
aktív tag
Persze, nem rossz a default nem azt mondom, meg orulok, hogy neked pont tok jo. Csak hat erted, kulonbozoek vagyunk. Meg nekem most el van torve a kezem, ezert nehezemre esik adott esetben 900 fokot tekerni rajta. De egyebkent is a 400-hoz vagyok hozzaszokva, plusz szeretem ha van egy kis gaz holtjatek, es a szaturaciok is masok gaz/feknel. De egyebkent ha lehetne allitgatni rajonnel, hogy van a jelenleginel szemelyre szabottabb beallitas szamodra is. De amint latom nem lehet allitgatni, ami eleg szomoru sajnos. Na ez picit zavar.
blazsey2: Rendeben van, csak ugye nem tudom kik azok a mi. Megcsak magyar zaszlot sem lattam a lobbyban. Egyebkent ti is angol zaszloval nyonjatok? Nemzetet lehet valahol valtoztatni? Akkor legalabb kintrol latnam, hogy van magyar szoba.
-
kulfoldi
aktív tag
Toresre:
20. szinttol bedurvul, 40.-tol (!) (hol van meg a vege, ez fasza hir) teljes serulesi modell, mechanikus problemakkal tarkitva.
Yesss! Lehet hogy kesobb meg vannak mas turpissagok is elrejtve! Pl.: 50.-szinttol fasza multiplayer, 75.tol tobb jatekmod 100.-tol uberbunteto grafika, stb. Egyebkent ez mekkora fricska lenne mar! Elejen mindenki lefikazza, aztan eltelik par het/honap es rajon a vilag, hogy mennyire atvertek oket Yamauchi-ek, ok meg jot rohegnek mindenkin. Aaa de kiraly lenne ha valahogy igy lenne! Es mekkora otlet is lenne, azok kapnak meg a fasza jatekot, akik nem adnak fel.
Nem valoszinu, hogy igy van, de azert mekkora huzas lenne, szerintem ezzel kabe jatektortenelmet irnanak.
-
blazsey2
senior tag
válasz kulfoldi #585 üzenetére
Az id:blazseydr
A beállítás meg attól függ milyen kocsit hajtok éppen.De a TCS az mindig 5,az ABS meg 1.
Valaki igazán megajándékozhatna egy pickup-al,mert soha nem akar megjelenni a használtak között
De azt biztosra veszem hogy ha meglesz akkor mindig ott lesz a kínálatban.PSN ID:blazseydr
-
Raymond
félisten
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
válasz heihachi #589 üzenetére
Eszre se vettem
A vilagitas megint nagyot ut mint minden GT-ben eddig. A kedvencem azok kozul a kepek kozul ez:
Nagyon realisztikus az osszhatas.
De mondjuk a Photomode sem egy automatikus eszkoz jo kepek keszitesere. Tudni kell a kameraval banni. Ez az itteni topicban feltoltott kepeken is latszik. Nem mindegy milyenek a beallitasok es egy-egy kep eleg felresikerult hiaba a nagyfelbontasu hatter es a csilli-villi auto.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Sonja
nagyúr
Ha már a realisztikusságnál tartunk.
http://i1129.photobucket.com/albums/m518/GT5HUN/Photo%20Travel/Civic2.jpg
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
kulfoldi
aktív tag
Csinaltam szervert, magyarok ide nevvel.
-
nokia párti
őstag
[link]
Csak van benne 25-ös szintől. -
kulfoldi
aktív tag
válasz nokia párti #598 üzenetére
Hat persze hogy van jo lesz ez sracok!
-
james001
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Path of Exile (ARPG)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest