- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulfoldi
aktív tag
válasz blazsey2 #1032 üzenetére
En meg ilyenkor ugy erzem palyat tevesztettem. Ha en vezetobb beosztasban lennek a PD-nel tuti sokkal jobbra hoztam volna mar alapbol is ki a jatekot. Hisz a nehezet megcsinaltak, nagy elmeny jatszani vele, csak a csomagolashoz nem ertenek es ezek a riportok csak megerositik a nezetem. De igazabol az a fura, hogy csak at kellett volna hozni a vazat (versenyek, nehezseg) az elozo reszekbol, grafikai tuning, fizika tuning, AI tuning, Multi bevezetese, es fasza lenne az egesz, hisz igazabol szerintem mindenki egy feljavitott 2010-es GT3/GT4-re vagyott multi lehetoseggel. Ennyit kellett volna csinalni.
En is bizom bennuk persze azert!
Szabi: Ez egy olyan jatek ami egyelore kb. 10-szor jobban fogy kulfoldon mint belfoldon, szerintem pont ez is volt a cel. Biztos van rengeteg kulfoldi is a csapatban egyebkent. A Metal Gear sorozattal nem vagyok ismeros sajnos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- Autós topik
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Dell notebook topic
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ELKELT - Steam Deck LCD 256 GB
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával