Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz szaszura #5995 üzenetére
Neked hogy van,fel van vmi telepítve a gt5 ae-ből?
Nekem most fel van minden és hiába húztam ki a net kábelt ugyanúgy jön be.
:-(((((
Ez így egy igazi szopás. :-((((( Miért így csinálták meg..? Vagy ha mégis így akkor miért nem küldtek egy keményen fugyelem felhívó email-t Mindenkinek,tele piros szöveggel,hogy "Figyelem,ha nem telepíted ez és ez lesz!!!"
Így nagyon gázos. :-(((
Esetleg a polyphony digital nincs email címe?Én már kerestem a múltkor,de nem találtam.
Írnék oda is.Biztos,hogy nem változna semmi,de hátha írnának vissza vmi kiskaput... :-((( -
szaszura
csendes tag
Szia!!Röviden a történet a következö:Újonann vettem a GT5 AE -t,valamikor tavaly december elején.Ahogy kell a hozzá kapott kódot aktiválva megkaptam és letöltöttem hozzá a cuccokat.Toltam bele pár órát közben olvasgattam hivatalos oldalon hireket érdekességeket,és ott irták hogy hamarosan lelövik az 5 szervereit.Asszem ez május 31-én meg is történt.Ekkor jött még egy utolso frissités ami gondolom kivett minden online szolgáltatást a játékból.Na én viszont nem frissitettem és ha kilövöm a netet nem is nyaggat vele és az összes jóság megmaradt használható élvezhetö!!!!!
-
d.véderjoe
tag
Itt a megoldás.
-
-
-
Nayrobi
őstag
Végre sikerült beszereznem a 6. részt, nem tudom hogy miért gyűlölik sokan, szerintem méltó folytatása az előzőnek, számomra pont azokon a területeken javult a játék, amik az előző részben kevésbé sikerültek jól vagy nem tetszettek. Indítanak valahol bajnokságot vagy ti szoktátok online tolni? Megjött a kedvem a ligázáshoz, pedig 3 éve abbahagytam
-
Tegla80
addikt
válasz Nayrobi #6012 üzenetére
Jo,h Te igy latod.....
En es joparan xarunk mar ra jo ideje,mert csalodtunk benne......
Xar az online,nagyon nem stabil(nem 3koron,hanem egy oras futamra gondolok) es igy ertelmetlen szamomra a jatek..... nameg messze nem hozza a GT5 ot sem,nemhogy jobb lenne sztem.... nem felkesz,hanem 1/4 re van csak kesz....Semmi sincs meg abbol amit igertek...vagy a GT5 ben jo volt es mukodott.
Jah es Yama azt mondta,h erdemi dolgok mar nem is fognak ra jonni,csak egy hang pecs es kisebb javitasok........mert Ok mar a GT7 en dolgoznak..... (En mar azt varom,de vegyes erzelmekkel.... )
A kulonbozo oldalakon,mindenhol ubiszezon van,mert kb 5-7 racer/race az arany ami az erdektelenseg kategoria mar nalam...... (meg sokaknal)
osszefoglalva,kb ennyi....
Sok sikert amugy,ha neked oromot okoz....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Elims
veterán
válasz Tegla80 #6013 üzenetére
Így van,teljesen korrekt írás! És ami a komoly,egy tényleg hozzáértőtől.
Ez a 6 nekem is csalódás.Egyetlen pozitívuma az 5-tel szemben,hogy egy picit szebb a grafika.Ez tény.
Viszont az is tény,hogy a fizikán/menürendszeren/nehézségi szinten (néhol nincs is,néhol meg csak az van)/stb./stb.
De ahogy írod is,az a lényeg,ha vkinek tetszik.Nem akarunk senkit lebeszélni ha már megvette.Ez a gt7-es téma meg rendesen gázos téma.Még a 6 sem jó,minek csinálják a 7-et.Nagyon korainak látom.
Én természetesen azt is megveszem,de majd csak akkor ha 4-5e Ft. lesz.A kormányt is megvettem és már több mint 2 hete a dobozában van. :-/ Mondjuk eladni biztos nem fogom,de vhogy kicsit sem "hajt",hogy gt6-ozzam vmennyit.Talán majd a dirt3-hoz jó lesz.
-
sz_abika
addikt
válasz Nayrobi #6012 üzenetére
Vannak ligák persze, országos bajnoki is fut, meg mellette kis lazább futamok (lásd lent)
De most tényleg nyári uborkaszezon van, a kemény mag elszokott más játékokhoz amúgyis.
Aki nem a kezdetektől vette GT6ot, annak tetszik - aki meg december óta tolja, az meg végigszívta a fél évet :/PSN: xszabikax
-
d.véderjoe
tag
Megjött a GT6 update 1.10. Aston Martin DP-100 és a Nissan Concept 2020 elérhető a Vision GT-ben.
[ Szerkesztve ]
-
rfjanika
tag
válasz d.véderjoe #6022 üzenetére
tök jó ez a sok francos concept autó. ahelyett hogy mást javítanának
-
james001
veterán
válasz Tegla80 #6025 üzenetére
De amúgy tényleg én ezen se lepődnék meg ha a GT6-ot már leszarnák és inkább a GT7-re fókuszálnának,amibe már úgyis mivel PS4-re készül több mindent tudnának "belepakolni"...
Egyébként augusztusban szerintem visszaveszem a játékot már tényleg,nyomnék pár kört már az Aventador-ral[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Sundesz
őstag
Letöltöttem és feltelepítettem én is ezt a 2 GB-os patchet, 3 óra múlva játszhattam is a játékkal.
Hörcsög Powa'
-
sz_abika
addikt
Kurva jó hogy az ehavi bajnoki forduló napján teszik ki a patch-t és mi megy tönkre? Az online rész.
PSN: xszabikax
-
SylarHUN
senior tag
Egész kellemes 3 órás kis elfoglaltság volt ez az új patch.
Mit tud ennyit szöszmötölni?Háááát ezek az új koncepció autók mennyire gagyik. Én szégyenlem magam a tervezők helyett.
PSN: Xbox:
-
SylarHUN
senior tag
Mi van ebben a patchben 21xx mb?
PSN: Xbox:
-
james001
veterán
Gran Turismo app Pff csak almára van
-
oneal1
senior tag
sziasztok!
telepíteném a játékot?
lemez berak, updateket letöltötte, majd az install rész valami iszonyat tetű.
Ha ezt így folytatja még beletelik 3 órába is akár ahogy számolom.Normális ez?
-
mlinus
őstag
vicc.. gondoltam lefekvés előtt gt6ozok egy picit (sajnos reggel 5-től meló) dehát ennek lőttek mert már másfél órája updétel (legutóljára márc környékén játszottam vele)
pedig 240 megás upc van, de hát úgy saccra kb 1 mbittel szedi. nagyon tré, szerencse hogy a ps4en a letöltés azért valamennyire gyorsabb..
-
james001
veterán
GT6 1.11 update Ahogy látom megint sok újítás...
-
dalek
tag
Valaki segítsen, mert megbolondulok és kivágom az ablakon a ps-t! koszi
Az a helyzet, h a GT6 1.11-es update-et raknám fel. 7. probálkozásra le is töltötte.
Elkezdi intalálni, de mindig megszakad a telepítés. 6x történt ez hétfőn akartam játszani, ma csütörtök van
Letöröltem merevlemezről az adatokat, stb de nem és nem működök.Van valakinek ötlete, mit tegyek?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen