Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Ha már ennyit birtokoltam itt a mikrofont,akkor megragadva a további lehetőségeket folytatnám.
Jelenleg a 2014 es évi szezonra,nameg a GT6 ra alapozva lehet csapatot alakítani és nevezni a nálunk!!!
-3fős csapatok jelentkezését várjuk ez év végéig.
akit érdekel bővebben itt olvashat róla
[link]
.
Minden GT6 játékost szívesen látunk versenyeinken,bajnokságainkon.
köszönöm a lehetőséget.Sony® & PlayStation®
-
Elims
veterán
Kicsit csodálkozom. :-)
Ezt már "rég" megakartam kérdezni..hol van a gt5-ben olyan beállítás -huh,remélem vki érteni fogja-,amivel a kamera mozgását ill. a stabilitását tudnám állítani.
Az a "gondom",hogy kanyarodáskor nagyon fix a nézet.
Csak külső nézetből megyek és kanyarodáskor jó lenne ha egy kicsit rugalmasabb lenne a kamera.Nagyon fix.Ahogy fordul a kocsi,úgy fordul a kamera is vele.Mintha a kocsihoz lenne szögezve (szárnyra :-) ).Vki érti esetleg,hogy mit szeretnék?
-
james001
veterán
Trailer és képek az új Merciről a GT6-ban
Plusz: GT7 már jövőre? Én kicsit korainak érzem...https://psnprofiles.com/kazama001
-
kohai
tag
jövö decemberre azért el tudnám viselni
-
Tegla80
addikt
ne gondolkodj,vedd ezt.
Ha kicsit is komolyan gondolják ezt a 15 évfordulós dolgot,akkor tényleg nem adják majd ki ennek a tartalmát DLC ben és akkor ami itt extra,az tényleg extra lesz nekünk.
Én "megtisztelem" Őket és ezt rendeltem meg[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
ez a fullos
Gran Turismo 6 Anniversary Edition tartalma:
Gran Turismo 6 játékszoftver
Exkluzív speciális, a Polyphony által tervezett 15. évfordulós Steelbook
1 millió in-game kredit
20 speciális 15. évfordulós versenyautó spéci tuning-felszerelésekkel
Egyedi in-game festések, versenyruzházatok, sisakok és avatárok
Apex II (egy teljesen új Apex vereny-segédlet a játékhoz)Precíziós csomag (GT-R NISMO GT3 15th Anniversary Edition, R8 LMS ultra 15th Anniversary Edition, Corvette Stingray C7 15th Anniversary Edition, Model S Signature Performance 15th Anniversary Edition, Viper GTS 15th Anniversary Edition)
a sima csak a preciziós csomagot kapja előrendeléskor.
(utólagos bolti vásárláskor,meg alap game elvieg)Sony® & PlayStation®
-
james001
veterán
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Tegla80
addikt
Sony® & PlayStation®
-
Kindgrind
aktív tag
Valakinek lenne kedve ma este körözgetni 6 óra után valamikor?
PSN: TheKindgrind
-
Elims
veterán
válasz Kindgrind #5027 üzenetére
Nekem lenne.
De hogyan kell?
Tegnapelőtt kipróbáltam az open lobby-t. Rányomtam a legelsőre és be is jött vmi.Olaszul beszélgettek. :-)
De nem tudtam benevezni,mert nem volt olyan kocsim. :-/
Viszont volt ott vmi menüpont,amiben volt két hasonló autó,nem az enyémek,de tudam volna velük menni csak az egyik könnyebb volt a megengedettől,a másik meg nehezebb. :-/
Így nem lett belőle semmi.
Pár napja meg vmi "szerverre nem kapcsolódhat" hibaüzenet jött.Milyen kocsival lehetne menni?
Max. hány lóerőig? -
-
dilipok
veterán
az lehet... de a create race v lobby vagy mittudomenhogyhivjak opcio csak van... Csatlakozasnal meg kiirja, hogy milyen restrictionok vannak. Annak megfelelo autoval lehet menni. Nem annyira bonyolult az a menu.
Sot, tovabbmegyek egy lepessel: a kis fuzetben tuti le van irva, hogy mivel, mit lehet csinalni. Vagy nem?
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Elims
veterán
válasz dilipok #5031 üzenetére
Mostmár csak holnap tudom kipróbálni.
A kiskönyvben semmi nincs erről. Arról viszont igen -és ezt nem tudtam-,hogy a psp-s gt-ből át lehet vinni az autókat a gt5-be.
Csak az a baj,hogy "warez"-os a psp-m,a gt játék természetesen eredeti,itt vettem vmikor a hardveraprón.
Ilyenkor mi lehet?Kipróbáljam?A leírásod alapján megcsinálom.
Köszi!!Arról a kamerás beállításról nem tudsz véletlenül vmit?
Ne legyen annyira fix,jobban libegjen az autó jobb és bal szélére.[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
na megneztem... nem feltetlenul ertem, hogy ezen mi okozott problemat neked, de igy kell:
GT mode -> Open lobby
Tudsz a lobby-k kozott filterezni ha kell (Track/race type/skid recovery/region szerint) Room select resznel kivalasztod a lobby-t, ami tetszik es mar nyomhatod is (felteve ha van megfelelo autod). Ha sajat lobby-t szerentel akkor a create new opcioval megteheted (adhatsz kommentet, valtoztathatsz race type-ot/max number of racers-t/race quality-t/voice chat quality-t/tracket). Lobbyn belul lathatod a beallitott restrictionoket (track/event/regulation)
bocs, de azert meg rugok rajtad egyet A bal also sarokban van egy kis sarga kerdojel, manual neven. Ha az open lobbyn belul ranyomsz, leir mindent reszletesen
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
SuperMito
csendes tag
Én is szívesen körözgetnék GT5-el.
Vegyél fel psn- re témát viszont nem vágom annyira.
Pontosan mit kell csinálni, ha egy szerveren szeretnénk játszani?GT6- ra szeretnék egy magyar bajnokságok létrehozni.
Itt található az oldal, és pár részlet. Ha szeretnétek jelentkezni, az oldalon a ott leírás, vagy ajánljátok ismerőseiteknek.
http://granturismo63.webnode.hu/[ Szerkesztve ]
AMD Athlon II X4 750K, Gainward GTX650Ti 1Gb DDR5, 4G DDR3 1333MHz, Toshiba 1TB 32MB SATA3, Asrock FM2a75MPRO+
-
james001
veterán
Kész a GT6,vagyis "arany" lett Már csak 1 hét Igaz nekem csak karácsonytól lesz meg
Amúgy szerintetek meddig lesznek seasonal event-ek GT5-höz? Valszeg max január-februárig,aki eleve GT5-zik az biztos átlép a 6-ra.https://psnprofiles.com/kazama001
-
Elims
veterán
válasz james001 #5042 üzenetére
Az jó! Mondjuk egyszerre nyomom le.
Sz abika: Köszi! :-)
Még azt nem tudom,hogy milyen kocsival lehet benevezni és az mennyibe kerül..
Még csak 3-4millióm van meg vagy 17 autóm.
Remélem annyiból kijön egy odavaló autó.
Ha nem,gyűjtök még hozzá.Találtam egy versenyt ahol 165.000-et adnak egy versenyért.. :-) 5kör,rome circuit és az 5.2-es fsi audi-val pikk-pakk megvan. (~890Le) A beállításokat úgy belöttem,hogy olyan mint egy rakéta..
Bár azok a papucs kocsik nagyon gyorsak... :-/ -
-
Elims
veterán
válasz james001 #5045 üzenetére
Én a gt4-gyel sajnos nem sokat játszottam.Nekem az vhogy idegenebb lett kicsit a többi résztől.Vhogy túl szép lett nekem a grafikája.De azért benne van abban is "pár" órám... A 2-vel rengeteget játszottam/játszottunk.Rengeteget.. A 3-mal "csak" nagyon sokat. :-)
Az 1-hez viszont nem volt szerencsém. :-/
Mennyibe kerül az a red bull? 3-4millióból megvan?
Egyben nyomom le. Barátnőm elment a szüleihez a hvégére névnapozni,én pedig újra leszokom a cigiről.Ezzel..Laszak: később megírom.Most nem vagyok a közelében.
De mondom,úgy ment mint a golyó és ami még fontosabb,hogy úgy kanyarodik mint egy kezesbárány villamos. ;-)
De nagyon sok beállítási lehetőség van és még eddig kb. a 1/4-ét próbálgattam. (Vagy a 1/6-át...)
A többi gyárin van.
Később írom.
Mondjuk jobb lett volna a kiírásom előtt versenyezni itt veletek online,így még ezt a pici előnyöm is elvesztem.. :-) -
james001
veterán
A 2-vel játszottam én is a legtöbbet,de az 1-ben is van pár órám. A 3. aztán nekem annyira nem jött be,pedig sokan mondják azt a legjobbnak,de én valahogy azt nem szerettem úgy mint a 2-őt vagy a 4-et.
Hát a Red Bull nincs meg annyiból,20 milka De a Vettel-es challenge-ben meg tudod nyerni,ami viszont brutál nehéz.
Amúgy hanyas szinten vagy? Azt tudod ugye hogy a 24 órás versenyeknél asszem 35-36-os szint kell az elsőhöz,a másodikhoz meg 40-es.https://psnprofiles.com/kazama001
-
Elims
veterán
válasz james001 #5048 üzenetére
Pedig tényleg jó a 3.. :-)
A 2-ben egyetlen dolgot sajnálok naggyon.. :-(( ,hogy platinumban tudtam már csak megvenni /természetesen újban/. Állítólag a normál kiadás cd-jét megdörzsölve gumi szagot lehet érezni. Nem egy nagy dolog,de azért mégis... :-)20??? :-(((((( Fasza. Akkor azt most kicsit hanyagolom..
Az a 704Le-s papucs peugeot 4millióért nem lenne elég hozzá?
27. szint körül vagyok. Így akkor a 24-órásnak fuccs? :-(((((
Pedig már felkészültem..vettem egy pár doboz red bull-t (spuri híján..5-6éve semmi,minden kapcsolatom megszünt).És ami a legnagyobb pláne,hogy kaptam a red bull-ok mellé kaptam ajándékba 2 ilyen sapkát. :-))))
Mintha tudták volna,hogy mire készülök.. :-) (nem mintha olyan nagy dolog lenne...ti már ki tudja hányszor levertétek ezt a pár órát.)
Viszont arra gondoltam,mivel én soha nem hordok sapkát,hogy ha vki innen rám üzen,elfogadhatná tőlem ezeket a fejfedőket.Egy embernek,egy sapka.
Teljesen ingyen Természetesen!! Legalább vmi kis dologgal tudnám viszonozni azokat a dolgokat,amiket ti adtok..
Személyesen Hatvan-Szentendre vonalon tudnám átadni,máshova posta,csak ajánlottan. Azt az egy-két 100Ft-ot állnám.
De nem továbbadásra szeretném....Szóval akkor ennek most füst van. :-(((((
Nagyon sajnálom. Remélem azért még a 4órásokba beférek. :-/// Innentől már nehezebben lépeget szintet.Igaz,napi 1/2-1órákat játszom.A zenét okvetlen felteszem. (Kár,hogy csak pendrive-ról lehet..)
[ Szerkesztve ]
-
Tomi13
senior tag
Még mindig nem tudok dönteni, merüljek bele a gt5-be(ez megvan a géphez kaptam), vagy inkább a gt6-ot várjam meg...? Gondolom mindenki átmegy a gt6-ra ha megjelenik és így nem nagyon lesz online futam.Jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Thomann-os rendelések és Superlux /Olvasd el az első hsz-t!/
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo IV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szólánc.
- Windows 11 24H2
- További aktív témák...
- Microsoft XBox Series X
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Sony Playstation 5 1TB
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED 18.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.7.1, 3 hó garanciával!!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest