Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulfoldi
aktív tag
Ha eleg volt a jatekbol, fogod es megallitod, atkapcsolod a tevet/monitort mas uzemmodba, megnezed a filmet, alszol, melo, masnap ujra jatszol x orat, es igy tovabb x napig. Igen, nem szabad ilyenkor meggondolatlanul nyomkodni a kontrollert, igen addig nem jatszhatsz mas jatekkal, igen addig nem lehet blu-ray filmet nezni, es asztali lejatszokent sem a PS3-at. A gepnek nem lesz semmi baja, mert gyakorlatilag stand-by uzemmodban van. Ha vad grinpiszes vagy, es nem akarsz energiat pazarolni, akkor menj ki a hegyekbe epits hazat senmibol es fazz 0 emisszioval, nehogyma pont autos! jatekkal akarj jatszani.
Nem ertem mire fel ez a nagy hiszti! Ez nemi kompromisszum azert, hogy 24-h versenyt tudj jatszani. Nem kell a mentes, akkor nincs semmi ertelme. Vannak itt sokkal nagyobb hibak is...
Nem egy valakinek szol ez, hanem mindenkinek aki nem tudja feltalni magat...
[ Szerkesztve ]
-
AMD_ok
őstag
válasz kulfoldi #1702 üzenetére
nem tudom,minek támadsz most nekem/nekünk, a probléma valós,akármennyire próbálod bagatelizálni, és igen, vannak benne más gondok is,amit javíthatnának bőven. De hogy mást is mondjak: a sógor nagy GT fan, és azt mondta, hogy a GT4-ben ezt úgy oldották meg, hogy kerékcserekor berakhattad a B-spec pilótádat, és az is nyomott annyit,amennyit te akartál, és a köv kerékcserekor "visszaültél", és onnan te vezettél (én nem tudom,sose játszottam az előző szériás GT-kel, nekem ez az első). Ez így lenne jól, de persze,ha akarod,mehetsz te végig, azt is választhatod.
-
Lacika_
aktív tag
Megvan a Redbull x1!
B-spec 30-as szinten beadta a Vettel-es special event-et. Gyorsan mencsináltam a három versenyt bronzra és megkaptam az autót. (közben a-spec 31-ra feljöttem)
Gyakorlatilag végigvettem a játékot, megvan minden special aranyra, kivéve Vetteles, minden licens aranyra (60db) és minden futam aranyra kivéve endurancek.
Az egészben a special eventek teljesítése volt a legjobb, jól kiszámolták a gold-hoz szükséges időt, küzdeni kellett rendesen, de nem volt lehetetlen. Az AMG-s futamok voltak a legjobbak. Az a speces versenyek legtöbbszőr könnyűek és unalmasak voltak.
Már csak a hetente frissülő seasonal eventek maradtak és az online játék, meg a pénz és autógyűjtögetés. Várom a Shift2-t. -
kulfoldi
aktív tag
Nem tamadtam en senkinek direkt irtam, hogy csak a szerencsetlenkedoknek szol.
Sokan nem jatszanak a B-Spec moddal., igy nincs B-Spec pilotajuk. En sem, pontosan 0-as, nem erdekel az a resz. De aki nyomja az altalaban szidja. Szoval ha betehedned a B-Spec pilotad akkor meg lehet, hogy az lenne a baj, mert amit hosszu faradsagos munka aran elertel magad, azt lehet hogy a B-Spec pilotad mig alszol total elszurna.
[ Szerkesztve ]
-
AMD_ok
őstag
válasz kulfoldi #1705 üzenetére
hát nem tudom. szerintem még ez is értelmesebb, mint hogy semmi sincs,csak te magad nyomod, 24 órán keresztül (tisztán). Azt meg, hogy elbaltázza, figyelned kell, meg olyan szinten már állítólag csak jobb a pilóta. Na mindegy, semmi értelme ezen vitatkozni,mivel nem mi fejlesztjük a játékot, így javítani sem mi tudjuk azt, ami nem tetszik. Ez van, és kész, ezzel kell szenvedni, de akkor sem értem, pont amiatt,amit az előbb írtam, hogy ilyen versenyeket 2-3 pilóta teljesít, és nem 1, nem véletlenül. Ennyi
-
telya
aktív tag
válasz Lacika_ #1704 üzenetére
"Gyorsan mencsináltam a három versenyt bronzra és megkaptam az autót."
ezt reszletezned kicsit? milyen kormanyt, milyen beallitasokat hasznaltal? kontrollerrel napokig probaltam, remalmaim voltak attol a versenytol es meg kozeleben nem voltam hogy mind3 meglegyen bronzra, csak az egyik sikerult.
azt a shift 2-es dolgot remelem csak viccnek szantad
-
Lacika_
aktív tag
G25 -el, a kanyarodás professional-on volt, az erőt visszavettem 1-esre. de még így is nehéz volt tartani, ha a rázókő megdobta. A japán pályát skid recovery force-al csináltam, az előzőeknél elfelejtettem bekapcsolni.
Igazából szerintem sokat hozzátesz. hogy plazmán nyomom, és nincs semmi elkenődés, folyamatos, éles a kép, és kicsi az input lag is.
Fentebb irtam, hogy átalakítottam a pedált, így finobban és ha kell gyorsabban tudok fékezni.
Az arany idők elsőre teljesíthetetlennek tűnnek, gondolom Vettel meg tudta futni (vagy egy teszter) ha ezeket a szintidőket bemerték tenni a játékba.
de nem idegesítem magam vele, élég volt a többit megcsinálniaz 1 ben az összes csillagot megszereztem, pár hétig lekötött, sikerült a g25-öt belőni lagmentesre, holtjátékmentesre, viszonylag jó volt a fizika, legalább volt benne fizika, ha kicsit furán is volt paraméterezve
-
telya
aktív tag
válasz Lacika_ #1708 üzenetére
hat, komoly kis felszerelesed van hozza, grat majd en is probalkozok meg vele, de kontrollerrel egyelore feladtam.
egy ideig el tudom kepzelni h le tud kotni ha unatkozik az ember, de engem a gt kb 2 honap intenziv jatek utan is sokkal jobban lekot, mint a shift az elso legjobb fel orajaban. szimulatornak harmatgyenge, arkad jateknak unalmas...
-
-
kulfoldi
aktív tag
válasz blazsey2 #1710 üzenetére
Ejha, jol megmondtad! Nem szoktal te szemelyeskedni, meg rosszat kivanni masoknak, raadasul most elegge arnyekra vetodtel. Ki mondta, hogy ez a legjobb modszer! Dicsertem valahol? Olvasd el mit irtam. Tobben is hisztiztek, hogy igy nem lehet megcsinalni, meg nem kepesek (es/vagy nincs ertelme - tenyleg nincs emiatt) fentmaradni 24 orat (en sem) es igy ez milyen baromsag mar, meg igy nem lehet megcsinalni. Na az ilyen benazoknak irtam egy megoldast, mert mar fajt olvasni, ahogy egymast tullicitaljak a baromsagokkal. Igen lehet aramszunet, es? Van? A jatekban lehetne mesterseges intelligencia, es? Van? Aramszunet egyebkent akkor is erhet, ha mondjuk lehetne 8 es 16 oranal menteni es 3 reszletben lehetne lejatszani 8 oras etapokban (mint a valosagban) de a 8.,16., 24. oraban aramszuneted van. Biztos nem az lesz az elso gondolatod, hogy hu de jo, hogy legalabb 7 oraval ezelott mentettem! De a valosagban is megallhat alattad a technika a 24. oraban is, gondold el a versenyzok fejet ilyenkor! Az meg mindig 100szor valoszinubb, mint egy aramszunet, ugyhogy sok ertelme nem volt a hozzaszolasodnak.
Ettol fuggetlenul egy szoval sem mondtam, hogy ez a vilag legjobb rendszere, sot. Lehetne benne mentes! Sot lehetne benne confirm request mielott kilepesre, vagy barmi vegzetesre kattintasz! Meg lehetne benne meg sok olyan felhasznalo baratabb opcio, ami ugyancsak nincs. De ezt a problemat meg lehet ugy oldani ahogy irtam, es erre mindenki ra johetett volna, ehelyett ment a tehetetlen hiszti, mikor meg kozeleben sincsenek a 24H-s versenynek.
De! Ha olyan szemszogbol nezed, hogy a GT5 tenyleg a valaha elkeszitett legjobb jatek lett volna, ahogy azt igertek es tenyleg olyan elvezet volna egy tobb oras verseny (nem pedig akarmilyen autoval raverek 10 es vegtelen kozotti szamu koroket a mezonyre), mint az eletben, es a 24H-s verseny pedig tenyleg a versenyek versenye volna, akkor az szerintem kihozna az atlag juzerbol az allatot, es kepes volna fentmaradni miatta, es tenyleg ugy beszelne a 24H-s versenyrol, hogy o az az 1 a 100-bol aki meg tudra csinalni.
Szoval nem ez a legnagyobb baj, azt te is tudod jol.
-
blazsey2
senior tag
válasz kulfoldi #1711 üzenetére
Még egyszer utoljára a lényegre térve.
Azt bátorkodtam mondani hogyha már kivették a lehetőséget hogy a b-sec pilóta besegítsen a 24 óráson,igazán betehették volna a mentést helyette.
Mivel én dolgozó ember vagyok és mondjuk csak napi 4-5 órát tudok szakítani a játékra jó esetben,akkor 5-6 napig szépen menjen csak a ps és imádkozzak hogy nem fagy le vagy nem lesz áramszünet.
Nem mindenki időmilliomos.
Ha meg úgy érzed hogy megbántottalak elnézést kérek.
Témát részemről lezártamPSN ID:blazseydr
-
Djuree
félisten
válasz blazsey2 #1712 üzenetére
emléxem a régi szép időkre, kölcsönöztünk ps2-őt haverokkal, 1 hétig ment a ps2 állandóan, mert nem volt memókari hozzá aztán az utolsó este sikeresen felrúgtam a sötétben, mikor már az adott játék végén jártunk azthittem tökönszúrom magam
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
igen sokmindenben tanulhatna pedig a gt a shift-től sztem semmivel sem rosszabb a shift. persze arcade-abb, meg nincs benne annyi tartalom, de ezentúl semmivel sem kevesebb...én ugyanolyan jól eljátszottam a shiftel is mint a gt-vel. legalább a shiftben volt kihívás, a gt-ben nincs, legalábbis A spec-ben (max annyiból hogy ott kell előtte ülnöd, mert nincs mentés a versenyek között/alatt, de elég szomorú hogy ez benne a kihívás, nem a versenyzés, most nézem az első endurance alatt sincs megkötés hogy milyen kocsit választhatsz, biztos nehéz lesz F1-es kocsival menni a 100 lovas verdák ellen ), pont ami a lényege lenne. a B spectől meg a hajam tépem, az megint nem jó....
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
dudikpal
aktív tag
A ralli részt nem értem.
Jön a kanyar, segg kicsap, kilincs elől, és hiába állok a gázon, addig csúszik a verda, amíg majdnem megáll, és a kereke akkor kezdenek el pörögni...
Ez beállítás kérdése, vagy ilyen "élethűen" lett megcsinálva ez a része?! -
kisJack
aktív tag
válasz dudikpal #1715 üzenetére
TCS?
Amúgy meg ne úgy állj neki mintha driftelni akarnál, inkább mintha pályaautóznál, aztán ha megcsúszik, megcsúszik. A hajtást én nem hagytam gyárin, ahol sokkal nagyobb százalékban a hátsó tengelyt terheli, asszem úgy 60/40 környékén volt számomra ideális. Először én is csak szoptam vele, de amikor ráéreztem már Loebre is rávertem.
[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
ne vicceljunk mar. a shift mindenben rosszabb, es nem kicsit, hanem sokkal. arra sem melto, hogy egy mondatban emlitsd a gt franchise barmelyik tagjaval. sem grafikaban, sem szimulacioban, sem jatekelmenyben, sem tartalomban, sem semmi masban megcsak a kozeleben sincs. nem is ertem, hogy hogy mondhat egyaltalan valaki ilyet. bar te voltal, aki a sajat hibaja miatti idegeskedeseben a jatekot es a fejlesztoit is osszevissza szaroztad ebben a topicban, szoval toled mar egy ilyen kijelentesen sem kell meglepodni.
azzal pedig, hogy azt mondod hogy a gt-ben nincs kihivas, csak annyit mondtal hogy sosem indultal meg pl. a formula gt bajnoksagon. vagy eppen a red bull challenge-en, van egy olyan erzesem, hogy arra mar nem mondanad, hogy nincs benne kihivas -
v!ct0y
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
azokon még valóban nem indultam, de ki fogom próbálni, azok gondolom durvák azért a hallottak alapján
nokia párti: persze, nem egy kategória, az igaz, de játékélményben bőven ott van, és nekem ez a legfőbb, többi csak körítés azért a shiftben mégsem voltak ekkora szarvashibák, mint a gt5-ben. nem tudom olvasol-e külföldi fórumokat (én 3-4-et rendszeresen), nem csak én csalódtam a játékban, hanem olyanok is, akik már az 1-el is tolták. ez azért valahol engem igazol...nem tudom mi van a japókkal mostanság...az ff13 is iszonyú béna lett...és jön a 2. ff13 mostmár a minőséget feláldozták a bevétel oltárán...
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
Jöttek új seasional cuccok ?
-
blazsey2
senior tag
válasz blazsey2 #1726 üzenetére
Amúgy meg ezek jöttek.
VW Schimmwagen
5 kör
Cape Ring Periphery
800,000 Cr. és 30,000 XPPeugeot 207 GTi
5 kör
Cote d' Azur
150,000 Cr. és 40,000 XPTVR Tuscan Speed 6
5 kör
Cape Ring South
200,000 Cr. és 70,000 XPAlfa Romeo BC Competizione
5 kör
Rome
350,000 Cr. és 90,000 XPDTM Túraautók
Nuburgring GP/D
8 kör
2,000,000 Cr. és 120,000 XP
És nincsen limitPSN ID:blazseydr
-
v!ct0y
veterán
Ez a redbull x1 ez rakás szar...
-
nokia párti
őstag
Nem hiszem el! 1 hete be se kapcsoltam a PS3-at, nem GT-ztem. Elkezdem megcsinálni a nascarosat a grand walleyon (bpec), és sikerül neki 1.-re, simán. Úgy örültem, hogy nem igaz. Mondjuk már ideje volt 27-es szinten. Valakinek sikerült már kivinni 100%-ra?
-
Andrew_31
Modder
válasz nokia párti #1739 üzenetére
B-spec mindjárt 35-ös szintű.
Jöhet majd a 24 órás verseny. -
telya
aktív tag
szerintem nem a kocsira akartad azt mondani hogy szar, mert az a legjobb kocsi ami letezik, sem sebessegben, sem kezelhetosegben, sem masban nem er a nyomaba se semmi, sokkal jobb vezetni, mint barmi mast. inkabb valszeg azt akartad mondani hogy te vagy a szar a kocsihoz, de ezzel eleg sokan igy vannak, tobbek kozott en is, azota sem sikerult 1nel tobbet bronzra megcsinalnom ilyen sebessegen, ilyen palyakon komolyabb hiba nelkul vezetni nem egy egyszeru feladat...
-
Andrew_31
Modder
válasz nokia párti #1742 üzenetére
Azért megy az, nekem 9-24 órás versenyekre se kedvem ,se időm.
Most megy a 24 órás Red Bull x 2010-el. Van már 2db ,kopjon egy kicsit.
Itt már nem kell vele foglalkozni ,el van a game egyedül is.
Nascarba az utolsó vesrsenyt csak 9.re sikerült B-specbe, azóta nem foglalkoztam vele.
Többit simán megcsinálta aranyra.[ Szerkesztve ]
-
kulfoldi
aktív tag
Valahogy meg mindig nem ertem, mi ertelme ennek a B-spec modnak?
Ha jol ertelmezem annyi az egesz, hogy kivalasztod az autot, a segitsegeket, elinditod a versenyt, aztan ott lehet hagyni orakra, mert koroz magatol, aztan egyszer csak vege, nyertel x kreditet, y exp-t, z autot, es ennyi? Mi ebben a jatek? De most komolyan. Nem ertem ezt az uzemmodot.
-
Andrew_31
Modder
válasz kulfoldi #1744 üzenetére
Probáld ki.
Azért jó darabig nem lehet ott hagyni, mert ha nem noszogatod akkor nem nyer.
Amúgy utána tényleg csak körözget és igy meg lesz a 40-es szint a teljes törésmodellel.
Én pl. nem fogom 1 hétig járatni a gépet azért ,hogy a 24 órás versenyt megcsináljam egyedül. Közbe meg bíztos jönne egy áramszünet. -
-
sz_abika
addikt
Licensekkel valaki foglalkozott komolyabban?
Sokat sz**tam már vele, de az A-8 Schumaher kanyart nem bírom...6 századot kéne még faragnom, de már mindenféle helppel mentem kb, de egyszerűen nem bírom :XPSN: xszabikax
-
MAXIMIZE
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen egeret válasszak?
- Szinte mindenből a legjobbat kínálja az új MediaTek SoC
- Óra topik
- YouTube
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem kell új hűtő az Arrow Lake-S elcsúsztatott legforróbb pontja miatt
- PlayStation 3
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Ps5 Lemezes
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED 18.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.7.1, 3 hó garanciával!!
- Vásárolnék Nintendo Switch Oled konzolt!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen