Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 10
- Rendszergazda topic
- Bajban van Európa nagy akkumulátorgyártója
- Windows 11
- Vírusirtó topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozika84
őstag
Totál belépőszinten
Logitech G széria (Fogaskerekes;hangos)
Thrustmaster T150-T248 Előbbi Szíjas-utóbbi Szíj és fogaskerék hibrid.Illetve a T300 van egyel felette, de azt sosem fogod huzamosabb ideig maxon hajtani, mert túlmelegszik
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
lo_jo
senior tag
Kenheted a bölcsek kövéből kinyert mannával is, a fogaskerekes megoldás mindenképp hangos. Source: G29-em van. Esténként max ETS2-ATS megy nálam is, mert tényleg nem egy csendes jószág, azokban meg nem kell úgy rángatni, mint egy versenyen. Ja és ugyan nem megy a használat rovására, közel sem olyan durva, mint egy T300, de ez is fűt a szobán, egy 1,5 órás Le Mans Ultimate verseny végére a kulacsom távolabbi fele párás, a kormányhoz közelebbi pedig tiszta, a “base” pedig tapintásra langyos.
-
james001
veterán
válasz Mezcal #12011 üzenetére
Hát nekem kicsit hülye "nézetem" van a legok iránt,max 5000et még kiadnék értük de annál feljebb már nem éri meg nekem egyik se De nyilván vannak szettek amik baromi szépek és megértem miért ennyi az áruk. Múltkor pl a Senna-s McLaren formula kocsira kicsordult a nyálam rendesen,de annak is jó borsos ára volt
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
válasz james001 #12012 üzenetére
Fele áron kínait kell venni. A Lego elmehet a búsba a brutális túlárazásaival. Egyébként a nagyobb autós dolgokhoz vannak alternatív összeszerelések. Így minimum 2 az 1-ben, kvázi még felezhetjük az árakat. Ez itt meg pl 11(!!) az 1-ben.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
tonerz
aktív tag
Van egy kis problémám, ebben kérném a segítségeteket.
Megcsináltam a menu book részt egy kivétellel.
A 49-es menu book valamiért nem nyílik meg, az összes többivel kész vagyok.
Van valami ötletetek hogyan tudnám megnyitni és megcsinálni? -
tonerz
aktív tag
válasz [HUN]NIMROD #12015 üzenetére
Az még nincs meg, 40-es szinten van. Hogy tudom azt hatékonyan növelni?
Idegesít hogy az összes többi megvan, még az 50-es menu book is, csak ez egy nem nyílik meg.[ Szerkesztve ]
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
válasz tonerz #12016 üzenetére
Nevéből adódóan minél értékesebb autókat kell megvásárolni. Azért azt nem javaslom, hogy a legjobb ár/érték arányúból halmozz fel (bármelyik legyen is az), érdemes természetes módon mindent megvásárolni, amikből még nincs egy darabod sem. Így két legyet ütsz egy csapásra. Így vagy úgy, de sok kredit kell hozzá.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
lo_jo
senior tag
válasz tonerz #12016 üzenetére
Akkor a gyors matek:
1 collector level = 1000 collector pont
1 collector pont = 1000 autóra elköltött credit10 szint = 10000 pont = 10m credit, ennyiért kell autókat venned. Lehet 1db 10m, 10db 1m, 100 db 100k, mindegy, a lényeg, hogy bármelyik módon (használt, brand central, legendary) költs ennyit.
-
tonerz
aktív tag
Köszönöm mindenkinek az infókat
Akkor még lesz vele dolgom -
tag
válasz james001 #12021 üzenetére
Én szoktam képeket csinálni, sőt szerintem a játékidőm egy kisebb szelete ezzel ment el.
De mostanában nem igazán játszottam a játékkal, úgy igazán PS-el sem, ha meg igen, akkor általában csak steamdeckre kitéve RDR 2-öztem.Itt nem osztanám meg a képeket, mert azért elég sok van, de ha bejelölsz barátnak, akkor játékba megkeresve a profilomat végig lehet nézni, képek mellett egy-két 'skint' is csináltam, bár azok se nagy wasistdasok .
Doughnut_Joe a psn id-m egyébként.
-
Mezcal
addikt
válasz james001 #12026 üzenetére
Akkor az volt a leggyorsabb, de kanyarodni már akkor sem lehetett vele.
Most igazándiból a Sardegna célegyenes előtti kanyar miatt nem használom, azt anno full gázzal vettem be, most el kell emelni a pedált. R92 meg hülyére veri sajnos.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
james001
veterán
válasz neo-geo #12028 üzenetére
Sokat számít az a másfél két perc GT soha nem volt híres arról hogy az emberek betartják benne a szabályokat amúgy is
R92CP-vel egyébként 23 perc alatt végigmegyek,ha jobban odafigyelek van hogy 21-22 perc alatt is. Ha már nincs a játékban rendes karrier mód és normális pénz szerzés hadd használjuk már ki amit csak tudunkhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
dezfafara81
csendes tag
Sziasztok!
Ha megvan a Gran Turismo 7 PS5 standard változata, de szeretném bővíteni a 25th Anniversary Editionra, azt lehet valahogy? A soundtrack miatt kellene, esetleg a + 3 új autó miatt.... Csak a plusz kredit bővítést ajánlja fel a PS5-ön az áruházban.
Köszönöm! -
james001
veterán
válasz dezfafara81 #12032 üzenetére
Sajnos nem lehet,bár sokat nem veszítesz vele max csak tényleg a soundtrack-et,de az youtubeon biztos fenn van Azt a 3 plusz autót meg megtudod venni a Brand Central-ból is bármikor creditért.
-
lmno
őstag
Júliusi update: [link]
Sajnos csak a hónap végén jön, de jó cuccok lesznek benne. -
james001
veterán
Amúgy benne volt az is a trailerben hogy megint lesz physics update is,ez azt jelenti megint a jogsik ideje is meg lesz változtatva? A hülye S jogsikat még mindig nem aranyoztam jó lenne ha nem nehezitenék még jobban
-
plejik
addikt
Sziasztok! Gondolkodom, hogy veszek kormányt és ülést a játékhoz, de nem tudom mit érdemes, vagy mire érdemes beruházni. Az első és legfontosoabb. hogy mindeképp összecsukható szett kellene, hogy kis helyen elférjen. Tudnátok ajánlani olyan kezdő szettett ami nem annyira zsebbe nyúlós, de nem is a gagyi kategória. Abszolút hobby szinten lenne csak használva. Előre is köszönöm! ( A kormányból ha van olyan ami PS-el és Xboxal is kompatibilis az lenne a legjobb, de a PS van előnyben.)
Előre is köszi![Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][LG CX3 OLED]
-
dhcodoki
senior tag
válasz plejik #12045 üzenetére
Szia! Olvass bele a kormányos topikba:
[link]
Én most raktam össze egyet direkt a GT7 miatt. 3-4 hete semmit nem tudtam az egészről és nulláról indultam. Még PS5-öm sem volt. Ezen linkelt topikban és youtube-on informálódtam.
A "nem annyira zsebbe nyúlós," nem éppen informatív. Határozd meg a körülbelüli összeget. Nekem PS nélkül ~1 misi körül állt meg, de benne van egy oled kijelző is. Ez elvileg már TOP-os kategória, nyilván alatta is van élet.
Pár dolog, ami nekem vastag betűsként esett le:
- A kormány rendelkezzen minél magasabb nyomatékkal. 5Nm kezdésnek jó lehet, de 8Nm-től kezdődik igazán.
- A cockpit merevsége (csavarodás mentessége) fontos. Ne csavarodjon a kormánytartó váz (magas nyomaték a kormány base-el) , se az ülés (load cell-es pedálnál főleg sokat számít az ülés rögzítése). A Bosch aluprofilos cockpit-ek csúnyák lehetnek, de marha stabilak. Van maszek gyártó a linkelt topikban. (összecsukható is)
- 42"-os kijelzőt vettem, amit kb 50-60cm-ről nézek. Ezen betekintési szög pont ideális nekem.Érdemes a használt piacot (hardverapro, marketplace) látogatni, mert vannak jó vételek és úgy vettem észre elég jól cserélődik.
Remélem kicsit tudtam segíteni!
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Árulja el valaki hogy a fenébe lehet megcsinalni a kei car-os Autodromo Lago Maggiore - East End Reverse pályát S660-al probalom, maxra húzva és vissza van véve épp 400PP alá. 4. a legjobb hely it elértem. Már csak egyet kéne javítani.
eladó: Asus TUF Gaming K3 mechanikus bill.
-
dhcodoki
senior tag
válasz Gabesz87 #12047 üzenetére
Én ugyanezen pályán szenvedek a GTcup Gr.3-ban, ami csak 2 csilis. (Ez az első GT verseny, amit feldob a játék menete során ) Kormánnyal tolom és a legjobb eredményem egy 2. helyezés. Igaz azt kétszer sikerült és másodjára az utolsó 3 körben tartottam végig a pozíciót. Audi R8 LMS-el küzdök, BoP szabályozás mellett. Igaz kezdő vagyok, kb 1 hónapja tolom, de el nem tudom képzelni, aki kontrollerrel tolja, hogy tudja megnyerni.
…és mi van a 4-5 csilis versenyeknél?!
-
djpot18
csendes újonc
válasz Gabesz87 #12047 üzenetére
Hello,
Tudom közhelyes, de nagyrészt sok gyakorlás. Kicsit konkrétabban, nekem például az elején a time trial sokat segített, mert ott körről körre mutatja az aktuális +/- idődet a legjobb körödhöz képest.
Nem tudom így fejből ott milyen köridők kellenek, de ha time trialba gyakorlás alatt eléred nagyjából azt a köridőt, amit a versenyen a gép megy leggyorsabb kört, akkor utána már menni fog.
Illetve a nehezebb versenyekre én mindig youtube-ról puskáztam, hogy milyen autóval és milyen beállítással csinálták meg mások, ahol a pp ennyire szűkős, ott az nagyon sokat segít. Például ebben az esetben, az S660nál érdemes talán a visszavevést nem az erő csökkentésével, hanem plusz súllyal próbálgatni.
Remélem ezek nálad is segítenek talán . -
djpot18
csendes újonc
válasz dhcodoki #12048 üzenetére
Hali,
A fentebbi tiam trial-os javaslatom talán neked is segítség lehet, nálam az bevállt. Igen a BoP-s versenyek nehezek tudnak lenni és jól sejted, hogy ennél még lesznek nehezebbek, nekem pl a missions utólsó versenyei voltak nagyon nehezek. Esetleg próbálgasd más Gr.3as autókkal a tiam trialba, hogy melyikkel tudsz esetleg gyorsabb köröket menni, kicsit ízlés kérdése is, kinek mi jön be jobban. Nekem pl a legutolsó frissítésben hozzáadott NSX nagyon bevállt a GR3as versenyekben.
Illetve érdekes de én pl kontroller-rel nyomtam végig, bár van kormányom is, de azzal nem tudok olyan köridőket menni, szerintem ez is kicsit izlés és gyakorlás kérdése...
Remélem segítenek talán nektek az én tapasztalataim..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Motorolaj és szűrő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Epic Games
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Ayn Odin2 szép állapotban eladó!
- Ps5 Lemezes
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, SW:9.00!!! GoldHEN!!! 6 hónap garancia!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen