Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
Kormányosok! A kuplungos szetteket hogy kezeli a gt? Lehet vele érzéssel játszani, vagy csak benyom-kienged van? Illetve a g25/g27-nél érezni valamit, hogy hol fogja be a fogaskerék?
Egyszerűsítve: olyan mint a valóságban? -
¤Demes¤
tag
válasz jookomak #4004 üzenetére
Röviden: Nem.
Mivel a pedálokban nincs feedback, ezért nem érzed hogy hol 'fog'.
Ha jól tudom minimálisat lehet csúsztatni, de őszintén szólva nem túl egyértelmű...
Leginkább csak on/off, de ettől függetlenül manuális váltóval tolni iszonyat jó
Mivel itt úgysem csúsztatsz, verseny közben nem tűnik fel -
spae
aktív tag
Üdv. Mindenkinek!
Szeretnék egy kis megerősítést kérni! az USA-ból rendelnék egy GT5 XL Editiont, és kérdezném, hogy biztosan megy-e az itthoni gépemen (CECHL04)? Tudtommal igen, de....
És utána US DLC kell hozzá!A 2. kérdésem pedig az lenne, hogy most egy GB userem van GB PSN regisztrációval! A kinti játékhoz a user is USA legyen, és a PSN is, vagy elég csak az USA PSN reg?
Remélem érthető voltam!Ekpre is köszönöm a segítséget!
-
Sanyi.mTs
addikt
olyan versenynél, ahol meg van adva a max PP, mi a jobb választás, ha visszaveszem a motor teljesítményét, vagy ha plusz súlyt rakok rá?
azonos PP-nél melyik a jobb, a nagyobb lóerő nagyobb súllyal, vagy a kisebb lóerő kisebb súllyal?
-
-
vaksi8
senior tag
válasz Sanyi.mTs #4011 üzenetére
Szia!
Én először mindig a szárnyakból veszek (leszorítóerő) vissza.Személy szerint nullára elől-hátul.
Mondjuk 600-650 pp ig,pláne alatta ugyanúgy teljesen vezethető lesz az autó,főleg ha TCS,skid be van kapcsolva észre sem veszed,viszont hatalmas lóerőt meg gyorsaságot nyersz vele.[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
hi
van vki, aki jatszik aktivan gt5-ot? erdekelne par dolog a jatekkal kapcsolatban. vmi autos jatekot keresek amugy, pc-n kicsit meguntam az iracinget, es most azon filozok, hogy veszek egy konzolt ismet. xboxon a forza3 nagyon bejott, forza 4 is jo lenne, de g27 nem mukodik xboxal, ugyhogy most elgondolkodtam a ps3-on.
szoval erdekelne, hogy mennyien jatszanak online gt5-tel? mert ha 100-200 ember van online maximum, akkor nem biztos, hogy erdemes lenne. vannak-e olyan funny jatekmodok, mint pl virus forzaban?
koszihttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
ako001
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Valaki meg tudná mondani,hogy miként tudnám elmenteni a játékot pen-re,mert nekem csak online engedi,de azt meg nem tudom a net hiánya miatt?"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
válasz james001 #4025 üzenetére
Azt sajnos nem tudom mert csak ez az 1játék van.2 hete vettem ps3-al együtt,gyermekemnek lesz majd születésnapjára,mert imádja az autóversenyes játékokat és mivel még csak 6 éves ezért biztos vagyok benne,hogy majd letörli egyszer az egészet,és a licenszekhez semmi kedvem még egyszer.
"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
jookomak
őstag
-
ako001
aktív tag
válasz jookomak #4027 üzenetére
Hát ott nekem csak a törlés,és info van.A másikban ott van a pen de mikor másolni szeretném akkor már csak az online-t adja be.Érdekes amúgy mert a gépre tudok másolni bármit.Lehet frissíteni kéne a játékot és akkor menne?
-
ako001
aktív tag
Hát az nagyszerű lesz,ki is hullik a maradék hajam is ha a licenceket újra meg kell csinálnom.Akkor nem szülinapi,hanem karácsonyi ajándék lesz belőle .Az utolsó három licenszet még meg sem csináltam,gondoltam az endurancok még ráérnek,erre lv25-nél elérhetőek. Azt hittem amíg nincs meg addig nem engedi.
Amúgy offline nem lehet friss itteni,mert itt ahol dolgozok nincsen net amire rákötném.[ Szerkesztve ]
-
ako001
aktív tag
-
sz_abika
addikt
Nézem új patchet és:
Fixed an issue where exhaust sound is heard even after switching from a combustion engine car to an electric car within the same online race.lol, i-miev milyen durva lehetett mondjuk egy Corvette hangján
PSN: xszabikax
-
Sanyi.mTs
addikt
mi a különbség a "share" és a "give it" to friend között?
ha give-vel adom, akkor végleg oda a kocsim? -
Gzolo
senior tag
Egy kis off:
épp a tescoban jártam ma, és 19.900 Ft-ért vehettem volna meg szeretett játékunkat, vicc az a bolt
-
ako001
aktív tag
-
ako001
aktív tag
Jó ez az X1 még a box-ból is alig tudok kijárni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Az ADATA is CUDIMM DDR5 memóriákkal készül az év végére
- Vicces képek
- Nyomtató topik
- Óra topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Ayn Odin2 szép állapotban eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, SW:9.00!!! GoldHEN!!! 6 hónap garancia!
- Eladó szép állapotban lévő Xbox One X 1TB
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen