Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
B spec 1 rakat fos. A tagot még egy tök kezdő pályázó is simán lenyomná. Mindig ugyanazokat a hibákat véti, ugyan olyan szarul megy végig.
A turbót le és fel lehet rakosgatni a motorra? Nem látom, hogy lenne kiírás, hogy nem vehető le, de valamiért félek, hogy csak hiányzik.
-
PaJa1
őstag
-
PaJa1
őstag
Sikerült!
Végre összekapartam aranyra Jeff Gordon nascaros specialját
A kapott autóval meg lenyomtam 2 kört a Zöld pokolban a seasonal eventen. 6.43at sikerült menni, 2 mpvel eloztem meg a masodikat. -
PaJa1
őstag
Kacagás a cikken...
A GTben van rally és formaautó-verseny is.Én G25tel tolom és igyekszem nem elengedni a kormányt. Persze így nem tekerem ki teljesen és egy hibát is kisebb eséllyel hárítok.
-
PaJa1
őstag
A régi követelményeknek megfelelően sikerült megcsinálni a 10 körös RX-7 futamot Csubakán
Szégyen szemre csak skid rec ONnalnélküle 9 mpvel kaptam ki, vele meg 7tel elvertem, 9. körben le is inthették volna a futamot, így elsőre sikerült. Nagyon sokat jelent az a plusz tapadás amit ad. Legjobb időm (58.8) kb 2 mpvel volt jobb skid reccel, mint nélküle.
-
PaJa1
őstag
Az RX-7 es seasonal eventnél arrol beszéltetek ami az 1es bonuszban volt? Ott csak a GT-Xet vagy mit lehet nekem használni, az belőttem a megengedett tuningra és egy kicsivel kellett csak több 3 körnél, hogy az élre álljak. Pedig közben drifteltem pár iszonyat jót. majd próbálok képet is felrakni
Most megyek meglesem az új eventeket illetve nekiesek a 2. felvonásnak.
-
PaJa1
őstag
shut up and drive!
-
PaJa1
őstag
A GT5 driving simulator részét én úgy értelmezném, hogy a vezetést szimulálja, nem pedig a rengeteg dolgot ami mögötte van. Vezetni jó benne, legalábbis én élvezem - NFS bohóckodásából már kinőttem. Az autó beállítása eléggé szűkös, nyilván nem ez a része a szimulátor, ezzel is lehet játszani 1 kicsit, de pontosan adatok nélkül nem érdemel sok figyelmet. Persze ezek az állítgatások hatással lesznek a verdára, tehát szimulálja azt amit csináltál és ezt teszi jól.
-
PaJa1
őstag
Na a karácsonyi GT5 szünet után újra szakítom az aszfaltot, 1 nap pihenőt rendeltem el két vizsga között.
Mik a fejlemények karácsony óta?
-
PaJa1
őstag
válasz
nokia párti #1071 üzenetére
Megy a kuplung és szeki váltó?
-
PaJa1
őstag
válasz
nokia párti #1063 üzenetére
Ez még az amatőr részben lévő pick up verseny?
Oda elég volt a tuningolt nyeremény autó, ram 1500 quad cab vagy valami ilyesmi a neve. Tuning nélkül az oválon csúnyán elmennek. -
PaJa1
őstag
A szpesöl íventek újrajátszásáért jár lóvé?
-
PaJa1
őstag
válasz
heihachi #1004 üzenetére
Pickupot lehet nyerni valami quadcab hemi 1500-at. Én azzal toltam. Széria állapotban a nascar pályán kevésnek bizonyult. A Toyota meg egy másik nagyon elhúztak, esélyem nem volt utolérni őket. Ezért tuningoltam a talicskát 450 ló környékére és így nyomtam neki, ők végsebességben így is jobbak voltak, ezért amint élre kerültem folyton a visszapillantót kellett néznem és húzni rájuk a kormányt, mert elmentek volna.
A Bspec 1 rakás fos szerintem. unalmas és muszáj végigvárni az egész versenyt.
-
PaJa1
őstag
válasz
nokia párti #993 üzenetére
A váltóhang annyira nem érint, szekvenciálisan használom, legalábbis eddig. GT5 ben automatával mentem eddig, itt elég jó az automata, más játékokban amit eddig próbáltam nem volt ilyen jó. Meg úgy tudom a bele már nem fogaskerekes hanem szíjas.
Sikerült, megvan minden jogsi aranyra
Az 1000 méteres fékezésnél a megváltást az ABS kikapcsolása jelentette. Alapból egyesen van.
Sonja,
A klasszik eu versenyt a beginnerben egy lotas elan s1-el csináltam meg.Jól látom, hogy a Bspecben elég 3.ként behozni a flótást? újabb autót, pályát - akármit nem kapok ha előrébb végez?
-
PaJa1
őstag
A g27 nem tudom mire föl kerül másfélszer annyiba mint a g25... túl drága ahhoz képest, hogy kommersz kormány, és szerintem nem is a legjobb azok közül. Igazából azt se tudom miért jobb a g25nél.
Sikerült a második slalom aranyra! 4 ezereddel húztam be 18.5 alá
előtte 18.506ot mentem...
már csak az 1000 méteres fékezés van hátra és mind arany -
PaJa1
őstag
válasz
kulfoldi #964 üzenetére
Az astonnal 4 ezreddel vagyok elmaradva, én a sebességet nézem, hogy mikor kell fékezzek. De megpróbálom a csíkszámolósat is.
A szlalomnál pont úgy proóbáltam ahogy írtad, de ez az autó idegesebb, mint a mini volt, hamar elkezd keresztben csúszni. Ha meg lassabban megyek akkor félek nem érnék be időre.
Ez kettő nincs meg aranyra. Az S széria volt a legkönnyebb.A ferlédis 2 hajtűsre emlékszem, a többire sajnos nem. Ott az volt a lényeg, hogy az első kanyaron minimális lassítással menjek át, tehát az 1. hajtűhöz pont rossz helyen érjek, szűken. Azt lassan veszed utána második balos hajtű már kint-bent-kint módszerrel abszolválható. Kerékvetőt intenzíven használni.
Nekem az ilyen előzz meg mindenkit 1 kör alatt a jogsiknál nem volt gondom. Örültem is, hogy az S csak ilyen feladatból áll .)
-
PaJa1
őstag
Én nem állítottam semmit a kormányhoz, csak az FFBt vettem 4esre.
Futamok előtt az autón csak ABSt hagyok, 1est. Lambokon 5öst, azok valamiért kegyetlenül csúszkálnak fékezéskor.Sonja, én egy régi skyline gts-sel csináltam a klasszikus japánt. Az europaira meg nem emlékszem. Nem kell hozzá a leggyorsabb autó. A Skyline-nal csúnyán otthagytak schartibanaz egyenesben, de a kanyargós részen visszaszereztem az első helyem.
Képeket hogyan küldtök ide PSről?
Végigcsináltam a jogsikat. Az S licensz volt a legkönnyebb. Viszont van kettő amit nem tudok megcsinálni. Az 1000 méteres fékezés és a hátsókerekes slalom az ft-86tal. Az utóbbinál éppen csak meglett az ezüst, az astonnal meg 4 ezred hiányzik
-
PaJa1
őstag
A minivel még az elején? Az sikerült kb 3.jára amint kormánnyal próbálkoztam.
A beszéd és a videók hangerejét hol lehet csökkenteni? A többit le tudtam halkítani -effektek, motor, zene- ,de azt a kettőt sehol se találom. Így ordít mikor videó vagy beszéd van. PSen nincs valami zuzammen hangerőszabályzó?
Ugye nem mindegy, hogy melyik storeba/régióba regeltünk a többjátékosság szempontjából? Pl amcsi és uk store-os ember tud egymás ellen játszani?
Én az UKs felhasználómmal nyomulok. Ki is írom aláírásba, ha van kedvetek akkor mehetnénk már párat az első és egyetlen PS3 játékommal -
PaJa1
őstag
Most már én is kormánnyal vagyok! Sokkal jobb mint paddal! Állat az FFB, remek az irányítás és végre kilőhettem a TCt vagy legalább 1re levihettem meg a többit offra az 1es ABS kivételével, mert így is úton maradok és nem is akárhogy
Amit eddig nem sikerült megcsinálni paddal, azok java része sikerült a Jogsiknál. IC jogsi már megvan, de sehogy sem sikerül az 1000 méteres fékezést aranyra behúzni. Eddigi legjobbam 4 EZREDdel marad el a szinttől.... tépem a hajam.
-
PaJa1
őstag
válasz
nokia párti #850 üzenetére
Az elején ami van, mikor egy fehér lotus után indulsz utolso helyrol a top gear pályán?
Ott engem is a sűrű DSQ baxott ki az észből... aztán 1 kanyar előnnyel zártam a futamot a 2. előtt.
Ideje lenne feldugni a G25öt a PSre
-
PaJa1
őstag
Már kb 10es szintnél járok.
Csak nálam nagyon szögletes az árnyék? Irtó darabos az összes árnyék
UK-ba regelve tolom This_No_All_HUN néven -
PaJa1
őstag
Na most preinstalálom a játékot.
Az elején kinyomtam ezt al ehetőséget, így most pótolom. Közben legalább van időm elmenni ebédelni meg tanulni egy kicsit -
PaJa1
őstag
Megvan a játééék
Most tölt egy 155 megás 1.02 updatet. Ezt azután rögtön ahogy betettem a korongot. -
PaJa1
őstag
Nem tudjátok, merre van akcijós GT5 vagy legalább a többihez képest alacsonyabb árazású? 13 félért láttam pár helyen. A nagy elektro áruházakban milyen árazással vannak?
Már csak a játék és egy HDMI ill. egy spdif-in kábel a géphez, hogy 5.1ben szóljon. -
PaJa1
őstag
hehe, most nézem csak az előző HSZemben szerda után jön a kedd
... hétfő akart az lenni.
A PS már megvan, lecsaptam 1 használtra. Holnap előfordulhat, hogy megveszem a játékot is
Az install alatt legalább tudok majd tanulni
A PS2-es GT4-el is lehet játszani a slim PS3on?
-
-
PaJa1
őstag
Túl vagyok a suli nehezén. Jöhet a PS3 és a GT5!
Nem emlékeztek, hogy tavaly karácsony után hogy alakult a PS3 ára?
-
PaJa1
őstag
Akarok már én is GT5özni...
Standard és prémium autókról pár szót mondanátok, illetve a használt autós rendszerről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest