Új hozzászólás Aktív témák
-
Yasofix
csendes tag
Sziasztok!
Segítene valaki abban, hogy lehetséges e bármilyen feltöltött képet autóra rátenni? És ha igen, akkor hogyan?
-
wolf13
őstag
Mai napi 10 körös Maggiore:
6. helyre qualifikáltam magam. Szépen is indult minden, feljöttem a 2. helyre , leggyorsabb kör, ledolgoztam kerékcseréig 3 seccet. Be,ment az előttem haladó, én még + egy kör, mögöttem már mindenki túl volt rajta.
Még így szar gumikon is tartottam a 2. hoz képest a távolságot. 6. kör végén kimegyek , tankolás 5 körre , kerékcsere. Visszajövök 2-nak. De közvetlen a seggébe. Szóval az esély nagyon meg volt. Így toltam neki, tudtam , gyorsabb vagyok. Erre csörög a telefon, gyorsan lenyúltam, kihangosítottam. (itt érti meg igazán az ember mikor Kiminek is eldurran az agya ) Kicsit le is sodródtam. 4 másodpercre távolodtam. Na akkor újra nekiestem. Gondolom ő is hibázott , mert fél kör alatt ismét 2 sec volt a távolság. Még két kör és közeledek. a 8. kör utolsó szakaszában felvillant a felirat. Még 1 körre való üzemagyagom van. Na itt aztán majd szét vetett az ideg. Így nem mertem kockáztatni, vissza kellett vennem a tempót. 6 másodpercre értem célba.Köszönöm az üzenetet hornakee-nek, hátha olvassa, sajnos akkor és ott valahogy nem találtam a köszönöm bindet. Én is gratulálok a leggyorsabb körhöz.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
veterán
válasz Yasofix #8003 üzenetére
Bármilyet nem, a GT weboldalán a játékos profiloddal belépve tölthetsz fel svg fájlt, ami nem haladhatja meg a 15 (vagy 12, most nem ugrik be pontosan) kB méretet. PNG képből lehetne svg -t kreálni mondjuk Adobe Illustatorral, de kell butítani/optimalizálni a végeredményen, mert jóval nagyobb méretű az svg általában.
Használhatod mások által feltöltött decal-okat is, amiket a Discover funkcióban találsz. Ezeket a Livery Editor funkcióban tudod használni.
[ Szerkesztve ]
Astro Bot tesztem: https://playstationcommunity.hu/astro-bot-ps5
-
bandiie
aktív tag
Valahol osztogattak GT Sport autóillatosítókat megjelenéskor... Nincs valakinek egy felesleges? Megvenném. Vagy valahol lehet ilyet szerezni?
-
Yasofix
csendes tag
válasz KaitouP #8005 üzenetére
Köszönöm!
Még egy kérdésem volna...
Egy már más által megkreált autó design-át nem lehet "átmásolni,átültetni" saját autóra.
Sajnos nem vagyok túl jó benne és időm sincs rá, de nagyon tetszik pár kreált design.
Azt tudom, hogy car livery-be le lehet tölteni, és meg is lehet nézni, de saját autóra is szeretném.Ui.:
Tegnapi online versenyen (10 körös) olyat tapasztaltam amit eddig sosem.
3 versenyt mentem. Elsőre az időmérőm nem lett túl jó (13.hely), középmezőny lévén elvéreztem többször is futamon belül (2X-er kitoltak pályáról, 1X 10mp-es bünti), maradt is a 13. hely. Mondom ezt nem hagyhatom annyiban, de jött egy telefon és nem tudtam időmérőzni következő versenyre úgyhogy 12. helyről indultam, az eredmény nagyjából ugyanez. Na mondom egy utolsó. Tudtam, hogy jobb is lehetek, sikerült is 4.helyet megcsípni időmérőn (az első hely egy magyar srácé). 2. körben 3. helyről kilöktek 6. helyre. Nagy nehezen felküzdöttem magam 2.helyre, de addigra a magyar srác 12 mp-re volt előttem. Az utolsó kör elején elkezdett nagyon apadni az előnye, először nem is tudtam mire vélni, aztán a kör felénél beugrott, hogy be akar várni. Úgy is lett, már alig volt hátra és 2 mp-en belül mentem mögötte, tudtam már hogy direkt csinálta. Ha genyó lettem volna meg is előzhettem volna, de partner voltam a két magyar "kéz a kézben" épphogy gurulva átcammogtunk a célegyenesen. Igazi fair play game volt!
Bocs, hogy kicsit hosszú a sztori, de meg akartam osztani veletek. -
hitchins
őstag
válasz Yasofix #8007 üzenetére
Discover menupontban tudsz keresni letolteni liveryt az autokhoz. Search ful alatt lehet a konkret tipusra valot keresni. (csak ugyanilyen autora teheto ra) Azt fel tudod tenni a kocsira de csak egy az egyben, modositani szerkeszteni nem lehet.
A livery editorban vagy garazsban tudod kivalasztani. (nem tudom most biztosan melyik) Csak jobb felso sarokban at kell valtani hogy ne a sajat terveket mutassa hanem a letoltotteket.[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
Hát ez a mai Gr.4-es verseny jó volt. A végére mindenki kicentizte a benzint, mert a 6. kör utolsó harmadában már kb. csak fél gázzal mentem, de sokszor még így is nőtt az előnyöm.
Senki nem merte nyomni neki.
De legalább a 2. hely meglett.Amúgy csak nálam ilyen agyhalottak a franciák? Folyamatosan ők kezdenek el lökdösődni a versenyeken.
Egyiket csúnyán megszivattam.
Előztem volna, ő meg elkezdte felém kormányozni a verdát. Finoman lefékeztem, így a kocsim orrával gyönyörűen keresztbe is fordítottam az úton. Így járt.[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
No. Gr.3-as futamon bezsebelve egy 3. hely. 9.-ről indultam. Szép lassan kúszik a "B" felé az a driver rating.
-
erahurka
félisten
Nem értem ezeket a segítségnek bekapcsolható bójákat miért lehet fellökni baromi zavaró mikor azokhoz időzítem a féktávokat erre egyik körről a másikra eltűnnek mert valaki átment rajtuk, én meg megyek ki a homokba mert nem fékeztem időben...
Ha mindenki egyénileg kapcsolhatja be vagy ki, akkor miért lökhetik fel más pilóták? Baromi idegesítő... Willow Springs utolsó kanyarjában most mihez nézzem a féktávot? Tök üres a pálya...
-
busman
addikt
Nürburgringre tudtok valami jó autót ajánlani? Folyton szívok az utolsó challange- en. M6 folyamatosan lerágja a gumikat.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
busman
addikt
válasz Unbaised-Ben #8024 üzenetére
Szerintem arra nincs elég üzemanyag.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
<Lacy85>
addikt
válasz erahurka #8022 üzenetére
Érzés, megszokás.
Én akkor szoktam szívni, amikor kerékcsere után visszajövök, és teljesen megváltozik a kocsi tapadása, meg a féktáv is.
Akkor vannak érdekes kanyarvételek.(#8021) Viper26: Nemrég még én is azt hittem, hogy "D"-ről soha nem fogok feljebb lépni, de csak gyakorlás kérdése.
-
ProEvoFan
nagyúr
Nézegettem a trófeákat.
Azért az a három online arany trófea beszarás mennyire nehéz.
Nyerjél többet, mint Schumacher. 91 győzelem...
Menj több versenyt, mint Barrichello. 322 online verseny...mondjuk ez még vállalható.
Ayrton Senna 65 első rajthelyét szárnyald túl...Megvettem a játékot a decemberi karrier patchnek köszönhetően.Egyelőre csak offlinban tolom.Röviden: kurvajó játék lett.Driving school minden aranyra meglett ma.Mondjuk ez nem nagy szám, de élveztem
[ Szerkesztve ]
-
busman
addikt
Mentem néhány online versenyt.Nem gondoltam ,hogy ennyi gyökér van. Mindenki az első kanyarban akar nyerni. Persze kilöknek, a büntetést meg te kapod.
Mindegy eddig összejött 5 győzelem,de baromi nagy türelem kell hozzá.I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Peat76
őstag
Tegnap azt hittem feldarabolom a gépet meg a lemezt baltával! Rohadtul felidegesített ez a szemétláda büntető rendszer! Reggel még B B, aztán pár Subaru daily race után C D! Két versenyen kanyarban épphogy összekoccantunk és mindkét alkalommal 10 másodperc büntit kaptam,na meg ugrott a B B! Behozom a baltát és szét*****m az egészet! Mi lett a vége D E!
Ezt javítsák, ne a qrva autókkal vakítsák a népet![ Szerkesztve ]
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
hyperspace
őstag
Igen, csiszolni kell még pár dolgon. Szerintem a legtöbben már futottunk bele ilyen hibákba.
Hétvégén volt Gr.4-es 12 körös verseny Willow Springs-ben. Épp a boxba akartam menni, kicsúsztam az utolsó kanyarból kijövet a sóderba. Azt gondoltam nem akkora baj, jó lesz erre is a boxutcába. Hibáztam. Egy bucka hatalmasat dobott az autón, és berepült a boxba az autó. Ezt a játék nem tudta értelmezni, és visszarakott a pályára, a boxkijárat mellé, tankolás és kerékcsere nélkül. Nyugodt ember vagyok, de le kellett tennem a joy-t, és a fotelem karfáját kezdtem el ütni, hogy ne legyen anyagi kár.ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
Viper26
nagyúr
válasz hyperspace #8039 üzenetére
Szegény fotel.
Ott már van kötelező kiállás?
iPhone 15 Pro | AW S9
-
Callisto
őstag
Szintén zenész. Jó lenne látni egy magyarokkal teli ranglistát és kinek hogy megy, hol tart. Bár én csak casual vagyok, de ha nem gond egy ismeretlen GTS-t is játszó ismerős a PSN-en, akkor Desumort a nick.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
<Lacy85>
addikt
Ha már zenekart alapítunk, akkor jövök én is dobosnak.
PSN: Laccy85Mondjuk most újra elkezdtük tolni a World of Warcraft-ot, de azért próbálom nem hanyagolni a GTS-t.
-
hyperspace
őstag
válasz Viper26 #8042 üzenetére
Igen, többszörösére van állítva a fogyasztás, és a gumihasználat is, nem nagyon éri meg csak végiggurulni kiállás nélkül.
(#8043) ProEvoFan (#8045) EclipseGT, felvettelek titeket. Engem is bátran lehet jelölni: antieore .
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
Oppenheimer
veterán
válasz hyperspace #8046 üzenetére
Dehogynem. Mindig így javítok 6-10 pozíciót. Fogyasztást 3-asra állítod és lehet csapatni. Gumikopás szívás mert végére tapadás elég rossz, de működőképes taktika nagyon is.
DrChickenLord
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
erahurka
félisten
válasz Oppenheimer #8047 üzenetére
De nyerni biztos hogy nem fogsz így. Egy kiállást érdemes betervezni a gumik miatt. Nálam 3 kört mentek amúgy ezen a Willow Springs versenyen a gumik, utána 3 másodperccel rosszabb voltam és egyszerűen nem tudtam vele mit kezdeni. Kiállás nélkül jégpálya lett volna az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen