- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
válasz Csatravi #61197 üzenetére
Mivel saját tapasztalaton alapul a véleményem, ha valaki kétségbe vonja, az ne itt tegye, kivéve, ha ki akar innen záratni. Egyébként az ország lakosainak megannyi negatív tapasztalata van, de imént elég egyértelműen leírtam, hogy nem akarom itt kifejteni. Okos dolog volt, hogy Parci ezután még rám is szólt, hogy ne tegyem. Tényleg nem egyértelmű az nektek, hogy nem akarom kifejteni? Te is idézed a tavaszi hsz-emet. Nem mondanám túl bölcsnek egyikőtök megoldását sem. Egyébként amit linkeltél, azért sem sportszerű, mert később Te is anyáztál és utána kifejtettem, miért az a véleményem, ami. Neked családtagod dolgozik az eü-ben, nekem családtagom volt beteg, így igen mély ellentétek vannak véleményeink között. Tényleg ne feszegessük, ha nem muszáj.
(#61199) szunya1
Ha nem tudod miről van szó, jobb ha nem szólsz bele. Köszi. Nem voltál a helyemben, így aztán....de előbb leírtam, miért hagyjuk a témát.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
BalanceR
addikt
válasz #16729600 #61202 üzenetére
Itt is előjön, hogy mennyire nem ismerjük még a vírust.
Egyszer már kérdeztem, de nem jött válasz , hogy van-e valamilyen tanulmány, vagy publikált, hivatalos információ arról, hogy a gyerekeken miért szalad át szinte tünet nélkül?
Mi az ami az ő szervezetükben jobban működik?
Mert a felnőttek esetében nagyon random, van, hogy valaki 30 éves, egészségesen él, sportol, táplálkozik, ügyel a higiéniára, mégis beszopja, és hetekig fetreng, esetleg kórház, de van, hogy 50 éves dohányzó, trashfoodon élő felnőtt két nap orrfolyással, vagy tünet nélkül megússza...
A 16 év alattiak esetében viszont szinte soha nincs szükség még csak kórházra sem, nemhogy lélegeztetésre.
Náluk mi a titok?#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
daneel_hu
addikt
válasz icecave #61200 üzenetére
Nálunk se kapta el mindenki azon a bizonyos gyermek-szülinapon.
10-en voltunk, após és egy kislány megúszta, bár a kislány nem biztos mert lehetett tünetmentes később.
A többiek mind megfertőződtek. (valószínűleg 4-en már korábban hordozók voltunk)
4 családtagnak símán továbbadtuk... -
nagyúr
válasz #16729600 #61202 üzenetére
Hát, mivel rengeteget szívtam és szívok az IBS-el, amióta tizenéve kiderült, rettentően figyelek rá, hogy minden rendben legyen, kaja, vitaminok, edzést, stb. hogy minimálisra csökkentsem ennek a "betegségnek" a negatív vonzatait. Szóval lehet érdemes akkor mégis figyelni mindenre.
Ettől még természetesen nem bízom el magam, vigyázok és mindent betartok, ahogy eddig. Alap.daneel_hu: Hát a párom már akkor kb. 8-9 napja kovidos. Így nekem olyan, mintha azon a zsúron lennék ennyi ideje megszakítás nélkül.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Rive
veterán
válasz icecave #61200 üzenetére
Alapból a népesség átlag fele ~ tünetmentesen átvészeli.
Szóval örülj a talán-immunitásodnak, ápold az asszonyt és tartsd észben, hogy nem garantált a tartós védettség => továbbra is csak ésszel.
Ja, és vegyél egy lottót is, ha szabadulsz
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
törölt tag
válasz BalanceR #61205 üzenetére
Igen, adom teljesen , amit írtál. Sok sötét terület van még a virnyákkal kapcsolatban. Páromnak mondtam is tegnap, hogyha megrázom zörögnek benne a csavarok és a sok WD40 miatt lehet ilyen golyóálló. Az viszont jó hír, hogy nincs súlyos tünetesük, csak elkülönitették őket. Pedig van közöttük balesetes műtét után lábadozó 70 év feletti is. Favipiravirt adnak nekik, meg vitamin koktélt, de ha valakinek súlyosbodna a tünete el kell szállíttatniuk dedikált virnyák kórházba őket. A kollégái közül egy csajszinak olyan fokú a a betegsége, mint kb.nekem, a többiek meg jól vannak a körülményekhez képest.
-
Kékes525
félisten
válasz #16729600 #61193 üzenetére
Nem számít az AstraZeneca vakcinája is nagyon jó. Sőt még legalább 10 jó lesz (összesen) január 1.-ig. Lefogadom. A kérdés inkább az lesz, hogy meddig adnak védettséget. Ebben nagy különbségeket nem várok tőlük. É 1 évet saccolok biztosra. Persze az egészet elronthatja egy a vírus szempontjából hatékony mutáció. Eddig olyan, amit általánosan elismernének még nincs. A legesélyesebb erre a "nyérc" változat.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
nagyúr
Mikor az első tesztem negatív lett szerdán, akkor mondom (mivel voltak tünteim, csak enyhébbek jóval), kicsit "rágesegítek", legyek túl rajta, stb. megfontolásból már nem tartottam a távolásgot (már ahogy azt amúgy is lehetne 36 nm-en, közös szobában), és minden nap megölelgettem többször/csókok hada (és itt nem a plátói szájrapuszira gondolok...). Ennyi. szóval igen.
-
laszlohu
addikt
Az amerikaiak olyan maszkot, és bevonatot fejlesztettek ki, amely 99,9 % ban megöli a koronavírust és 10 alkalommal ki is lehet mosni ,ilyet egyébként én is vásárolnék.
[ Szerkesztve ]
-
-
Stanlee
őstag
válasz Drizzt #61192 üzenetére
Ha abbol indulsz ki, hogy ossztarsadalmi szinten 40% nem akarja magat mar most sem oltatni, 30% hajlando elso korben, ill. tovabbi 30% azt mondja, hogy kesobb, ha a vakcina hatasa latszodik, akkor oltatna, en azt mondom, hogy jo esellyel lesz onkentes lista, es hamarabb is kapsz majd oltast, mint ahogy az a nemzeti szintu oltastervben lehetseges lenne.
A Pfizer/Biontech iden csak Nemetorszagban, 3 helyszinen legyart 100 millio adagot. Ez EU szinten 50 millio beoltott embert jelent, ami nagyjabol 10%-a az itteni nepessegnek. Jovore felmegy a termeles az elso felevre 250 millio adagra (125 millio emberre eleg). USA-ban a Pfizer 2021 vegeig 1,3 milliard adagot fog legyartani, kb. havi 100 milliot. Ha USA-ban is 30%-os az oltasi kedv, akkor 100 millio emberrol beszelunk, ezt a pfizer februar vegeig legyartja.
A Moderna is tobb millio adag kiszallitasat igeri USA-ban rogton azutan, hogy ha az FDA engedelyezi a termeket. Az AstraZeneca is elore termel UK-ben.
Szerintem februar vegetol lasszoval fogjak majd az embereket, akiket oltani kell, mert minnel tobb lesz az oltott, es ezaltal elarasztja az internetet az oltas utani 1-2 napos szarul vagyok posztok tomkelege, az oltasra hajlandoak szama egyre kevesebb lesz.
Persze ez az en szemelyes velemenyem.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
Kékes525
félisten
válasz laszlohu #61221 üzenetére
[Koronavírus: Új, a vírusokat elpusztító maszk decemberig kapható]
Amúgy már van hasonló, Parci is ajánlott ilyet.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
nagyúr
válasz philoxenia #61237 üzenetére
Azért csóválós fejű szomorú smile-t nem írtam oda, így olyan, mintha atom csalódott lennék emiatt (tudom, nem is raktál idéző jelet, csak mondom). Nem vagyok, csak ilyenkor nem tudom mi van, mert ez totál ellenmond mindennek, amit a terjedésről hallok minden felől. Tudom, már leírták mások itt, mik lehetnek még a háttérben. Remélem,hogy így is van az én esetemben is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Z.É.T.
őstag
válasz philoxenia #61244 üzenetére
A
"- Mennyi?
- Harminc!"
után szabadon:- Milyen?
- Kutyulék!
- Mi kutyulék?
- Mi milyen?https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
Csatravi
senior tag
Eltűnt a komment amire ez a válasz ment volna.
Már októberben elkezdett nőni a halálozások száma a korábbi évekhez képest
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info