Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lauda
félisten
válasz
Z.É.T. #25655 üzenetére
A cselekvési tervek szerintem is megvannak, csak azok nem az állampolgárok javát fogják szolgálni.
--------------------------------------------
Fake newsból lett a járványügyi csodafegyver
Mint az iskolabezárásnál. Reggel még az ellenzék hülyeségének és a gazdaságot bedöntő dolognak tartották, este meg bejelentik, hogy iskola kaputó.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Z.É.T. #25655 üzenetére
A kérdés jó volt, a válasz pedig: nesze semmi fogd meg jól. Azért érdemben legalább mondhatott volna néhány szót. Magyarra fordítva halvány fogalmuk sincs. Másképp egy kicsit bővebben beszélt volna.
Tudom, hadiállapot van a Miniszterelnök szerint. És azt is tudom, hogy nem szokták az ellenség tudomására hozni a haditervet. Még megváltoztatná az R0 értékét a vírus.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
válasz
Z.É.T. #27380 üzenetére
A nyilvánosság elé lépő "orvosokat" sokszor különböző politikai lobbik vették meg. Lásd pl a korábban maszkok ellen ágáló vagy épp a nyájimmunitásra hajtó országos eü-vezetők Svédországból, UK-ből, Svájcból, stb.
Egy józan paraszti ésszel gondolkodó értelmiségi kellő utánaolvasás után ezeknél simán mondhat-írhat okosabbat.
#27381: bár brutális volt és halálos áldozatokkal járt a kórházürítés, ezzel valóban egy igen fontos fertőzési vektort vágtak el. Egyébként ide sorolnám a sulizárást.
[ Szerkesztve ]
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
válasz
Z.É.T. #27388 üzenetére
Elkezdtem olvasni (bár kifolyik a szemem). Első pont: hát jó, végülis ok. Második pont: oké, jogos lehet talán. 3. pont: őőőőő mivan? 4. pont: ó f*szom haggyámár 5. pont: na jó csá
van konteótopik PHn, ott szívesen látják az ilyet
"Ha a covidtól sem féltél, ettől (3. VH) miért félnél? szarabb megfulladni, mint felrobbanni" - Parci, Ukrajnai háború topic
-
-
válasz
Z.É.T. #27388 üzenetére
Sara Cunial - wikipédia:
"On January 6, 2018 she is temporarily suspended by the 5 Star Movement following a post published on Facebook where she compares vaccinations to a "free genocide". "1. futóbolond
2. rosszabb, valami nagyobb disznóságnak falaz orbitális hülyeségekkel. Azt ugye tudjuk, hogy a CHO-t nem bilgécc, hanem Kína pénzeli, túlságosan nem kell mélykonteókat gyártani a Tajvani kérdésre rácsapott telefon után.A néni által megidézett Billyboy egyébként kb évtizede foglalkozik mindenféle jótékonysági projekttel, dollártízmilliárdokat öntött afrikai és egyéb 3.világbeli ügyekbe. A fotelben üldögélő, dohánytól-szmogtól rákot begyűjtő €urópával szemben ezen vidékek egyik legjellemzőbb és leghalálosabb eü problémái a járványos betegségek - így annyira nem meglepő, hogy téma volt nála a járványügy.
[ Szerkesztve ]
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
fatal`
félisten
válasz
Z.É.T. #27388 üzenetére
vilaghelyzete.com, hagyjál már
Tud valaki olaszul? Csak mert ezek az oldalak szivesen feliratoznak videót úgy, hogy tök más hangzik el. Angolul már láttam ilyet nem egyszer... Olaszul nem tudok.
Ha ez tényleg elhangzott ott, akkor az meg szerintem szánalmas (és ez valóban inkább a konteo topicba lenne való szvsz)
(#27394) t72killer: Oké, akkor lehet tényleg mégis ez hangzik el. Az egyes pontra tippelek
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz
Z.É.T. #35981 üzenetére
Tegnap 73, ma 91. Megy ez határozottan felfelé. Ha ez elkövetkező napokban is határozottan növekszik, tehát holnap több lesz mint 91, holnap után még több, stb. akkor nem igazán lesz miről beszélni, szigorítások kellenek.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
updog
senior tag
válasz
Z.É.T. #36851 üzenetére
"Szóval, a Gődény-félék csúsztatásai nem csak kib@szott fárasztóak azáltal, ha utánanéz az ember, de kifejezetten kártékonyak is, mert a legtöbben nem veszik a fáradtságot az informálódásra, de a hitrendszerükbe beépítve nagy bőszen osztogatják tovább."
Nekem a klasszikus Prosectura szöveg jut eszembe: "...utálom ha hülyének néznek". Mintha a szabályokat betartóknak élvezetet jelentene a sok korlátozás (ezredjére: nem vitatéma hogy kell-e maszkot viselni, távolságot tartani stb., hanem jogszabályi kötelezettség, csak - sajnos - nincs aki betartassa/büntesse).
Én is gyűlölöm az egész helyzetet, hogy kisfiamnak pont a szocializálódás időszakában kellett fél évet szinte 100%-ban a társai nélkül itthon töltenie, ez később valószínűleg vissza fog ütni. Hogy idén kezdtem volna dolgozni tömegrendezvényeken és személyes szolgáltatásokkal. Hogy a nagyszülők most tudtak volna a legtöbbet segíteni, de majdnem 5 hónapig nem is találkoztunk. Hogy bármikor amikor a terhes feleségemmel orvoshoz mentünk, pluszban idegeskedhettünk. Hogy nem csak hülyének néznek, de látom a megvetést, amikor maszkviselőként egyedül/kisebbségben vagyok valahol. Mégsem kérdőjeleztem meg egy pillanatra sem a szükséges betartandó intézkedéseket, még akkor sem, ha eleinte kérdéses volt a hatásosságuk, mert nincs jobb opció.
Egyébként a jelenséget magát megértem, gondolom egyszerű pszichológia, egy ennyire durva helyzetben az agyban bekapcsol a tagadás, és ha elég sokan ugyanazt a véleményt fújják, akkor el is hiszik, hogy se vírus, se baj, se semmi.
Amikor azt mondják, "normális életet" akarnak, szerintem arra gondolnak, ami a vírus előtt volt. Elhiszem hogy nehéz feldolgozni, hogy már nem lesz olyan (legalábbis egy túlságosan hosszú ideig még nem), és amúgy azt gondolom, hogy a tagadók/ellenzők ilyesfajta érzéseire kellene hatni (pl. hogy ha elfogadják, sokkal könnyebb lesz továbblépni és hamarabb lehet újra minden hasonló a régihez), és nem tudományos tényekkel, mert azok láthatóan lepattannak róluk.
[ Szerkesztve ]
Eladó Lenovo M10 Tab || Eladó 70mai Hardwire Kit (UP02) dashcamhez || Eladó Moto G5 || "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik."
-
válasz
Z.É.T. #37150 üzenetére
Prémium tagság
Sajnos nem tudsz mindenkit ignorálni. Ha jól tudom a moderátorok (és a topikgazdák) hozzászólásait mindenképp látni fogod.
Amúgy én is elgondolkoztam a prémium tagságon, mert ami itt megy, káros a lelki egészségemre.
Csak egy kérdés Parcihoz: nem lehetne ketté szedni a topikot? Legyen egy a "rettegőknek" és egy a "laposföld-hívőknek"?[ Szerkesztve ]
-
válasz
Z.É.T. #37567 üzenetére
és akkor itt jön be, hogy a masz ezen bizony segít, tipikusan annyira, hogy meg is oldja (ha jól használod), hogy ne kapjál be sokat egyszerre. ezen felül a többi higiéniás szabály is betartandó, és ha mindenki így tenne, lehetne normálisan nyitva lenni és kezelhető lenne az egész. így meg imádkozni kell, hogy minden balf.szság mellett is az maradjon.
(azért is számít a kezdeti vírusterhelés nagyon, mert ha a pechesebbik csoportba tartozol, akkor idő, amíg a szervezet felismeri és ellenanyagot csinál. sajnos, mivel erős cucc, azalatt nagy kárt okoz. aki jól megússza, annak annyi, hogy hamar felismeri a szervezet, ezért nem tud beindulni. de maga a vírus egy erős, szemét szar. ezt jó lenne végre mindenkinek, de tényleg mindenkinek megértenie)
"Propaganda is not for you to believe in something. Propaganda is for you to not believe in anything and if you don't believe in anything, you will do nothing. Russian society is best example of do nothing after 20 years of heavy propaganda work."
-
nubreed
veterán
válasz
Z.É.T. #37725 üzenetére
Én is most néztem. Nagyon nem örülök ezeknek a számoknak nem lesz ez így jó.
Sajnos amit jósoltam az bejött, én azt mondtam, hogy augusztus végétől egy egyértelműen emelkedő tendenciát fogunk látni a fertőzöttszámban, hamarosan belépünk a napi 500-as kategóriába.
-
nubreed
veterán
válasz
Z.É.T. #37737 üzenetére
" Csak sose jöjjön el, amikor elkezdik továbbadni a szülőknek, nagyszülőknek, csökkent immunitásúaknak, nagyobb üzemekben, élelmiszeriparban, stb dolgozóknak. (hiú ábránd)"
El fog jönni. Sajnos.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
válasz
Z.É.T. #38680 üzenetére
Furcsák ezek a hullámzások, ez vajon miért lehet? Úgy értem tegnap 576 volt, ma meg "csak" ennyi. Múlt héten is láttuk ezt, volt olyan nap, hogy nagyon vissza esett az előző napihoz képest, aztán másnap mintha új erőre kapott volna és megint meredeken emelkedett.
-
szabi__memo
veterán
válasz
Z.É.T. #39718 üzenetére
Igen, 444 cikk volt, már nem tudom melyik. Tegnapi, max tegnapelőtti
Troll: személyes hitbeli meggyőződését sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy más módon zavarja, ellehetetlenítse a témába vágó eszmecserét
-
FrezeR
senior tag
válasz
Z.É.T. #40324 üzenetére
Ahogy tapasztalom bármelyik orvos, aki enyhítené a pánikot kijelentésével, vagy más véleményen van, mint amit közöl a média, vagy a kormány és lehet az büntetett előéletű vagy világhírű több évtizede munkálkodó külföldi szakember, azok mindig gyanúsak lesznek valamiért. Ezzel nem azt mondom, hogy nem lehet egyik vagy másik nagyot mondó, vagy érdekember, de nagyon ritka az, hogy ezeknek az orvosoknak hiszünk.
-
-
-
Jablocskov
tag
válasz
Z.É.T. #40495 üzenetére
Én linkeltem. Érdekes, hogy a külföldi folyóiratokban júliusban már arról írtak, hogy nyárra az eredeti wuhan vírushoz képest új un. G variáns terjedt el az egész világon. Az eddigi vizsgálatok alapján ez fertőzőképesebbnek tűnik mint az eredeti. A fertőzöttekben nagyobb a vírus mennyisége, ugyanakkor ez nem okoz súlyosabb megbetegedést. A mutáció a vírus sejtek való kacsolódását érintette, feltehetően a jelenleg fejlesztés alatt álló vakcinák hatásosságát nem befolyásolja. Bár kevés vizsgálat történt, arra sincs bizonyíték, hogy a G variáns enyhébb megbetegedéseket okozna, mint az eredeti. A WHO is arra figyelmeztet, hogy ugyan egyelőre az elhunytak száma sehol nem kiugró, de heteken belül romolhat a járványhelyzet.
Akit érdekel annak egy nem túlzottan tudományos összefoglaló a mutációról:
-
lacafaca
őstag
válasz
Z.É.T. #41161 üzenetére
bekopiztam a cikk folytatását, amit máshol lehoztak...miért hisztizel? olvass picit vissza, nem fog megártani egy ki tudás
#41163 legjobb védekezés számodra akkor, ha offlineba helyezed magad a témával kapcsolatban...csak egy jótanács
, mert ha csak féligazságokon élsz, így túlpörgeted a dolgot ahogy
[ Szerkesztve ]
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
lacafaca
őstag
válasz
Z.É.T. #41165 üzenetére
nem értettem félre semmit, csak próbálok objektív maradni és nem fogom félelemben eltölteni életem hátralevő részét úgy, hogy nem bontom ki a teljes igazságot. zsoltot már egy éve követem és még itt talán pár ember ha hallott a dögrovásról, már kommenteltem első videóját, így hidd el képben vagyok, lehet kicsit jobbab is, mint az átlag, de nem ragadok le egy álláspontnál, én mindent tudni akarok.
#41165 segíts akkor a megfejtésben, mert én nem tartom magamat akkora elmének, hogy rá merjem mondani bármelyik szereplőre, hogy ő bizony fake..ja, mert többezer azt mondja, hogy xy, a másik csoport meg ab-re ugyanezt...nem szeretnék csordába kiabálni
[ Szerkesztve ]
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
lacafaca
őstag
válasz
Z.É.T. #41167 üzenetére
simán nem értem...volt egy cikk, máshol ugyanaz betűre, csak hosszabban és betallóztam (index)...akkor a portálra kimondhatjuk:fakenews? ok, de melyikre akkor?
[ Szerkesztve ]
-
Sir Pocok
őstag
válasz
Z.É.T. #41197 üzenetére
Szedsz multivitamint?
D Vitamin és cink kutatások miatt én hirtelen arra gondoltam, hogy veszek külön D Vitamin és cink tabletát, de felesleges.
Szedek multivitamint, glükozamint (térd), C-Vitamint, magnéziumot ezek így a D Vitaminból 5* szedem így be (100 microgram felső határát messze érem el 50-60 így), cinkből és bőven túlteljesítek (annak duplája).Szóval át kell gondolni.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
lacafaca
őstag
válasz
Z.É.T. #41197 üzenetére
Fogyasszál heti szinten tengeri herkentyűket, piacról vásárolt friss zöldségeket, minimum hetente 1x vörös húst vagy szív-májból készült ételt, dió-mogyorófélét, hüvelyeseket, levest minden nap, de nem a zacskóst, hanem amit az asszony készít friss hozzávalókból, sok hagymát-fokhagymát, tojást minden nap(nem, nem fogsz meghalni a koleszterintől) és ezzel kb ki is pipálhattad a vitaminbeviteled minden napra (ezekben mind sok a cink is egyéb más fontos vitamin és nyomelem mellett)
Ja és a piac...keressed mindig a mamit a piacon és kerüld a szépen kivixelt portékát, csak azt vedd, amit "más" nem venne meg, mert az lesz a tuti(nyugi, tudom mit beszélek, hiszen 30 éve ebből élek, biológiailag is, pénzügyileg is)
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
Z.É.T. #41197 üzenetére
Én ma reggel bevittem 2 db nagy lila hagymát a szervezetbe!
◄►Clevo® X170SM-G *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super MXM 200W+*7TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz
Z.É.T. #41448 üzenetére
(szar idők vannak és még szarabbak lesznek)
kösz a tippet!
"Propaganda is not for you to believe in something. Propaganda is for you to not believe in anything and if you don't believe in anything, you will do nothing. Russian society is best example of do nothing after 20 years of heavy propaganda work."
-
idegen lény
őstag
válasz
Z.É.T. #41448 üzenetére
Ez sokkal jobban megéri, és bármikor változtatni lehet az adagoláson. Nagyon sokáig elég, és szerintem sokkal jobb a felszívódása is, mert már a szájban felszívódik.
Az adagolásról: [link]
De D mellé mindig kell szedni A-t is, de az legfeljebb 5000 NE legyen, ha nem béta-karotin. És legalább 100 mikrogramm K2, de abból csak a transz forma jó, a cisz hatástalan, például: [link][ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
szabi__memo
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal