Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
Csatravi #8785 üzenetére
Persze, elhiszem, hogy sokan reménykednek abban, hogy felelősségteljes módszerrel meg lehetne fogni. Csak mivel ez egy világjárvány, így ha itt megfogod az elején, és minden eltűnik, utána elég egyetlen fertőzött az Antarktiszról (behelyettesíthető bármivel), és előlről kezdődik az egész.
Szükség van arra, hogy kellően magas immunis létszám legyen egy országban, hogy utána feloldható legyen a beutazási tilalom.
Nekem is fáj a hátam, eléggé gyanús vagyok, szerintem simán kihordom 2 lábon. Én csak egy 1 osztrákkal, és egy spanyollal találkoztam, és betartom a 2m távolságot mindenkitől.
72 éves, vírus nélkül is küzdő anyósomat ápoljuk minden nap. A közelébe sem megyek, és tudja is, hogy miért.[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Csatravi #8952 üzenetére
Nem kell fertőtlenítő szappan hozzá, sima zsíroldó szappan is elég hogy megbontsa a felületét a vírusnak ezáltal szétesik.
Lauda: igen ez nem ebola hogy bőrön át fertőzzön. A rövid idejű kesztyű használat attól véd meg, hogy ne kelljen kezet mosni folyton, vagy hogy a már kezeden levő vírus ne kerüljön át másra.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Rive
veterán
válasz
Csatravi #8971 üzenetére
A sima szappan semmi mást nem csinál csak felsíkosítja a felületet és ezáltal a vírus elválik a bőrtől.
A sima szappan zsíroldó, megfelelő töménységben és idő alatt minden további nlkül legyakja a lipidburokkal rendelkező Covid19-et.
A klf. design-kézmosófolyadékokra és kímélő tisztálkodószerekre viszont nem mernék mérget venni...
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
-
fant0mi
addikt
válasz
Csatravi #9296 üzenetére
Na erre kivalo lenne a honvedsegi koordinacio.
Ahova lehetne jelezni, hogy miben tud segiteni. Azert az nem elvarhato, hogy egy kkv-nal tudja barki is, hogy eddig koromlakkot gyartott, es van kapacitasa, megfelelo muanyag flakont beszerezve kivaloan gyarthatna a kezfertotlenitot peldaul.[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz
Csatravi #9296 üzenetére
Alkohol tartalmú fertőtlenítő gyártásra nagy összegű jövedéki engedély kell meg egy rakás engedély, no meg nagy gépek, na ilyen cég akinek eek meg vannak az fehér holl....ó akinek ez meg van az ennyit bír hogy hiány van... Kis mikró cégekkel nem mennek semmire akinek van egy kis keverőgépe.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
Csatravi #9210 üzenetére
Kb 3 hete kb. Nálunk már kezdődött a buli.
Déli részen voltak, messze a fertőző zónától ami ott van.
Múlt héten jöttek volna, de a gépüket törölték, így csak macerával tudtak visszajönni ma.
Most 2 hétig házi karanténban maradnak.Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
-
törölt tag
válasz
Csatravi #10344 üzenetére
Csanyi ezt nem a sajat penzebol jotekonykodta, hanem sokan fizetunk evi 130 ezret (valamire el kell baszni a cafeteriat), azt most pikk-pakk beintettek, minden kezeles leallt, mert lassan egy honapja malmoznak, hogy hatha szukseg lesz rajuk. Ezert az allam fizet, ez nem adakozas, hanem a sajat segguk fedezese.
Ja ami kulon szep, hogy az otp adott a bhc-nak 20 lelegeztetogepet. Magyaran Csanyi az otp penzen - ahol o is csak alkalmazott - adott gepeket a sajat tulajdonaban allo cegnek. Jobb helyeken ezert nem magasztaljak, hanem sikkasztasert lecsukjak.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Csatravi #10633 üzenetére
Maximum néhány évig, aztán visszaáll minden. Az egészségügyben a közvetlen profit nagyon kicsi, persze a közvetett viszont nagy, de ezt a sok rövidlátó politikus nem látja, mert a megválasztási ciklusukban nem realizálódik.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Csatravi #10628 üzenetére
Hiába ha fertőtlenítő cuccokat nem lehet kapni. Ma jött az Auchan minden volt kivéve a tisztító szerek abból hiány a köbön még mindig. De liszt cukor szarásig
Ezeket a fertőtlenítő kendőket felülettisztítókat Anti bakteriális cuccokat sehol nem kapni. Vagy ti láttátok valahol?[ Szerkesztve ]
-
-
medica
senior tag
válasz
Csatravi #12057 üzenetére
biztos eladták jó pénzért mert venni sehol sem lehet - kivéve "intézményeknek", mert az ő életük többet ér. Adót, TB-t fizetni persze jók vagyunk. Ezek csökkentéséről szó nincs - bezzeg a hitelek, bár az is átverés volt.
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
Ringman
nagyúr
-
válasz
Csatravi #12340 üzenetére
és arról hogy ha valami negatívum történt veled az is miért, minek okán történt.
Ha te úgy éled meg a dolgokat, hogy fogalmad sincs mi miért történik, attól még nem biztos, hogy mással is így zajlik ez.
És ne tapsolj, az ilyen szar alakoktól nem is várja senki a tapsot !
Szerencse, hogy nem köteleznek rá, ezt a hangot meg a családoddal, barátaiddal engedd meg szerintem.
Egyébként a lázlapomat hiába emlegeted jószándékkal(tényleg bizonyítod, mennyit érnek mifelénk az emberek), ha hihetünk az eddigieknek, én nem fogok most még megdögleni.
Érzed azért, hogy igazolod, amiket írtam. Nekem eszembe nem jutna másnak azt kívánni, hogy lázasan jelenleg kórházba feküdjön. Gondolom ezek szerint az eü-ben dolgozol. Köszi, jó tudni, kicsit paradox lett így a felháborodásod, de sebaj.
[ Szerkesztve ]
HUAWEI Nova 9 SE 8/128 GB Midnight Black, új, 2 év garancia + bonus mobiltok
-
válasz
Csatravi #12368 üzenetére
Ne haragudj, de attól, hogy én mekkora paraszt vagyok és Te egyetlen helyet jó ismersz eü oldalról, úgy érzed ezek alapján a teljes magyar eü-ről hitelesebb képet formálhatsz, mint mások, akik mondjuk csak betegként ill családtagként nem ennyire pozitív tapasztalatokkal bírnak?
Aham. Ezek szerint, akik úgy érzik, nem igazán vették emberszámba sem őket a magyar eü egyes intézményeiben, ezek mind parasztok? Vagy csak azok a parasztok, akik erről beszélnek?
Újra mondom, nem általánosítottam, de ezt gondolom a vörös köd miatt nem is nagyon értelmezted. Nekem az eü dolgozókkal kapcsolatos meglátásom régóta az, hogy amit csinálnak, azt qrvára meg kell fizetni, mert ha nem ezt teszi egy rendszer, akkor nem tartja fontosnak az emberek egészségét. Ebben persze az a lehetőség is adott, hogy a nem oda valókat viszont ki lehet takarítani a rendszerből. De gyanítom ezzel sem értesz egyet.
Abban a konkrét esetben egyébként, ami miatt kicsit mérges vagyok, több eü intézményben előfordultunk és láttam valóban lelkiismeretes dolgozókat, de ettől még a rossz megmarad az emberben, magyarázhatsz Te napestig meg parasztozhatsz. Azt kívánom, ne kerülj olyan helyzetbe, amitől megváltozna ez az oszágos rálátásod és ne kövesd végig, hogyan is lesz eggyel kevesebb a lázlapok száma!
HUAWEI Nova 9 SE 8/128 GB Midnight Black, új, 2 év garancia + bonus mobiltok
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info