Új hozzászólás Aktív témák

  • Darmol

    senior tag

    válasz lacafaca #61046 üzenetére

    Teljesen igaza van, nem szabad leírni mindenfélét. Vagy olyat írsz le, amelyire van szakirodalom, vagy saját tapasztalatként írsz le valamit, hogy neked bevált.
    Én pl. a D3-ra nem mernék 10000NE-t irni, mikor 4000 NE-ig van bizonyítva, hogy biztonságos adag függetlenül attól, hogy mi a saját véleményem. Főleg sosem tudhatod ki ül a monitor előtt, értsd minden gyógyszerben más egy 40 kilós nőnek az adagja, és más egy 160 kilós férfinak. Nem játszunk orvososdit, ha nem vagyunk azok.
    D vitaminról linkek:
    [link1]
    [link2]
    Főleg a második elolvasását javaslom, hogy miért csak megfelelő körítéssel érdemes bármit is írásban taglalni a neten. Pedig a legtöbb információ ellenőrzése 1-2 gugli (fenti két link első találatból és annak egyik hivatkozásából származik). Mégsem szokták venni a fáradtságot, hogy utánanézzenek jól értelmezték e amit hallottak.

    Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.

Új hozzászólás Aktív témák