- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz bagyulajuve #138248 üzenetére
Tegnap is a City meccs végén az achilles taposás... sárgát ad a buzi a pályán, aztán meg sem nézik.
A manipuláció lehetősége ugyanúgy megmaradt.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
veterán
válasz bagyulajuve #138224 üzenetére
Vissza a földre! A barma Dvali a semmiből csinált egy szögletet, amiből gól. Így kell ezt Ojurópában!
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #138199 üzenetére
Elvileg a Napoli halasztást kért, ezzel ellőve az egyetlen idei lehetőségét.
-
Pkc83
őstag
válasz bagyulajuve #138194 üzenetére
Szerintem elégséges lenne de csak
akkor ha tényleg karanténba vannak
a játékosok , tehát hazai meccsen sem
játszanak. Így ez csak süket duma. -
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #138182 üzenetére
szerencsére lassan meg fognak jelenni mindenhol a gyorstesztek, akkor egyszerűbb lesz a tesztelési folyamat.
(#138184) venember83
igen, ez hozzátartozik az olaszokhoz[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #138182 üzenetére
ha egy játékos is koronavírusos lesz, akkor a közös öltözőhasználat (nagy páratartalom, kis alapterület) miatt simán elkaphatja a fél csapat.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #138179 üzenetére
Igen, nagyon olasz az egész helyzet. Mondanám, hogy hollywoodi, de inkább dél-amerikai szappanoperás, valóságshow-t idéző vergődés.
"Az utazást elvileg megtiltó ASL (helyi egészségügyi hatóság) kiszivárogtatott dokumentuma szerint a hatóság nem tiltotta meg az utazást a Napoli számára, mindössze Gennaro Gattuso és egyes játékosok „buborékba helyezését” javasolta, ahogyan a Juventus is elszigetelte a teljes kibővített keretet stábbal együtt, miután két pozitív eset merült fel a torinóiaknál."
Ha van egy protokoll, amit elfogadott az UEFA és a Serie A illetékes döntéshozói, akkor mi a búbánatos lófüttyért nem lehet tartani magukat ahhoz? Mindig csak az alibi, a kibúvók. Ha már bírózni nem lehet, akkor így kell kibújni a kötelezettségek alól. Miért? Nem a futball a lényeg? Aztán meg sírnak, hogy milyen negatív pénzügyi és gazdasági hatásai vannak a vírusnak. Pedig nem a vírus a hibás ezért, hanem a dilettáns barmok, akik így reagálnak az adott helyzetre.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bagyulajuve #138169 üzenetére
https://www.juventus.com/en/news/articles/juventus-to-take-to-the-pitch-tomorrow-at-20-45
Napoli's match against Juventus on Sunday is in major doubt after local health authorities blocked Napoli from travelling to Turin due to a possible Covid-19 outbreak.
Na ilyenkor mi van? Mert ha erre a Juventus azt mondja ,hogy ők akkor is a pályán lesznek, akkor elég egyértelmű a szándék. Hazai győzelem, pipa.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Tibiajax
nagyúr
hú, de meglepődtünk..
-
Ringman
nagyúr
genoa meccse is elmaradt ma. jó lesz ezeket a meccseket bepótolni az olasz kupával és a bl-meccsekkel párhuzamosan
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #138167 üzenetére
Valószínűleg.
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #138117 üzenetére
Jójó, nem erőszak, csak jófejkedek
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #138093 üzenetére
Ha lesz "feles sál", fele Fradi - fele Juve, lövök neked egyet, ha lesz rá igény. (És lesz még).
Egy fele-fele Fradi-Barca sálra még én is be fogok nevezni, ha nem kérik el ért a bérletem árának a felét...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #138093 üzenetére
ne is menj ki...
így jársz, aztán meg egy darabig biztos nem látunk a topikban -
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #138087 üzenetére
igazából miért ne lehetne mindkettőnek szurkolni? ha úgy nézed örülhetsz minden gólnak csak ha a helyszínen nézed, ne ujjongj örömödben a fradi ultrák közt a juve gólnak
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #138087 üzenetére
szóval akkor milyen sálat veszel fel?
najó, nem csesztetlek tovább. leszel te éppen elég nehéz helyzetbenRingman felcsút az nem fociklub, csak egy szaros stadion illetve település-név..
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #138085 üzenetére
1 csapatnak nem szurkolnék biztosan: Felcsút
jó, ez alapEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #138085 üzenetére
na de most mondd, hogy nem faramuci egy helyzet
mert pl forceberg-től nem kérdezem most ezt meg, egy barca v fradi-t érintően, mert szerintem fradi. drukkere is, meg magyarok is, nyilván fölülír minden katalán eredetű szimpátiát
te már sokkal pikánsabb eset vagy , mert nem vagy korántsem fradista, viiszont juvés annál inkább -
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #138082 üzenetére
juve-fradin merre fogsz szurkolni? azt mondd gyorsan.
ne kamuzz, első gondolatot írd le -
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #138082 üzenetére
magára valamit is adó loki/ute/előre-szurkoló/drukker nem szurkol a fradinak
[ Szerkesztve ]
-
salesman
őstag
válasz bagyulajuve #137835 üzenetére
Citro:
Az sem biztos még!Megint más:
Tibi hol vagy, gyere, gyere, hol vagy?
[ Szerkesztve ]
Türűűűdrááá!
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #137790 üzenetére
Nem is kérdés. Ha atomháború az ára, hát legyen!
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz bagyulajuve #137753 üzenetére
A veget mar nem lattam, bealudtam rajta.
Amugy nem volt egy hudejo meccs. Mar amennyit lattam belole.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #137760 üzenetére
Egy elhalasztott Derby d'Italia miatt állt a bál, pedig ott nem is voltak érintettek játékképtelen futballisták... Folyamatosan megy a lázongás, a mutogatás, az alibikeresés, kiabálás csalás miatt, csak ürügyre vár az olasz futballkultúra. Nem lesz ez másképp most sem.
Korrupció egy olasz útlevélért egy Atlético játékosnak, most a partnercsapat Genoánál felmerült koronavírus, ez a Juve mindent elkövet azért, hogy könnyebb legyen az út a sorozatban 10. scudetto felé.
A fenti szösszenet csak egy vicc persze, de a Juve-antipátiával megáldott, összeesküvés-elméletekben hívő szurkolók számára kitűnő kiindulási pont az elmúlt időszak.[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
válasz bagyulajuve #137753 üzenetére
Őt így lehet formába hozni.
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #137733 üzenetére
Hát még amikor élőben helyretette az ex focista szagértőt, Tim Sherwoodot [link]
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #137688 üzenetére
Eddig tartott a Pirlo-varázs?
A Barca ennyire jó, vagy a Villarreal ennyire rossz?
Vízilabdát néztem, nem láttam az első félidőt.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #137582 üzenetére
hanem,
majd a mi esti produkciónkat lesz érdemes figyelemmel kísérni
ugye, bizonyos lila színű csapat érkezik Firenzéből a san siro-ba, ez is minden lesz, csak nem levezető meccs
bízom Kukaku gólérzékenységében és az újonnan jöttek brillírozásban.
így talán jók leszünk majd egy erős döntetlenre, utolsó percben bekapott góllal -
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #137580 üzenetére
simán hozni fogjátok, második győzelmeteket is.. no para
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #137578 üzenetére
Elvileg nemigen fog változni a kezdő a Samp elleni meccshez képest, max. a második félidőben lehet számítani a beállására, legalábbis a Sky szerint.
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #137433 üzenetére
Igen, vagyis nem; ne elfelejtsék, hanem tanuljanak belőle. Akkor nem lehet gond kedden.
Épp az imént olvastam, hogy e szezontól változott némileg a kézszabály, s az új szabály alapján mindkét esetben helyes döntés született.
Haratin esetében ráadásul extra tényező volt a taknyolása miatti kvázi természetes kéztartása.Valószínűleg épp ezért VAR-ozták ennyire sokáig az eseteket.
Én egyiket sem fújtam volna be, ha egyet muszáj lett volna, hamarabb fújtam volna Haratin eseténél, de szerencsére épp fordítva történt, és úgy fest, jogosan.
Egyértelmű a kézszabály Csak új és sokat változott mostanság és senki sem tudja már követni (én legalábbis elveszítettem a fonalat).Amúgy az első gól előtti szöglet gyanús, hogy inkább kirúgásnak kellett volna következnie.
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
válasz bagyulajuve #137339 üzenetére
Általánosságban beszéltem, akinek nem inge nem veszi magára.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Noukoum
veterán
válasz bagyulajuve #137329 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy rengeteg külföldi csapat leigazolta volna, magyar csapatokról nem is beszélve. Tudom hogy divat fikázni, de még mindig sokkal jobb focista mint az átlag nb1-es.
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #137243 üzenetére
Nincs videó. Csak nyugalom.
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #137236 üzenetére
Ramsey megújult. McKennie meg nagyon kellett, valakinek labdákat kell szereznie.
Tibcsi: Gondolom, hogy Ramsey sikere is hidegen hagy. De nem baj, addig mindenképp jó nekünk, amíg te panaszkodsz.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #137238 üzenetére
új szezon, új remények. l.
“meglesz-e a juventus 10.bajnoki elsősége?” jaj, dehát nincs 9es poszton játékosuk! jaj, dehát nincs balbekkjük! jaj, hát alig áll össze egy csapat, az új edző tapasztalatlan, jaj jaj, hát így mi lesz velük, tán lehet hogy még ki is esnek...
ja, mégsem
1-0 azért megvan? meg. minden más azért megvan? meg. betojjuk a szekerüket, ha addig élünk is -
KisTücsök
addikt
válasz bagyulajuve #137225 üzenetére
Nem hiszem el, h egy pillanatra nem tudott volna felnézni és felmérni, h elérheti-e a kapus vagy mi lesz. Egy x-et jó lett volna kihozni.
-
DS39
nagyúr
válasz bagyulajuve #136972 üzenetére
Trezeguet, a háló majd rezeg-é? 😁
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #136972 üzenetére
őt is utáltam
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #136963 üzenetére
-
válasz bagyulajuve #136961 üzenetére
Lazovic. Még nemzetközi unsportsmanship videókba is bekerült az alakítása.
https://www.coreinfinity.tech
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz bagyulajuve #136904 üzenetére
Jaja.
A FEB lehet, hogy a 2 meccsnél többel honorálja az esetet. Mivel azonnali piros volt 2 biztos lesz. Ennél csak több lehet, ha másként látják.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz bagyulajuve #136901 üzenetére
És utána 9 emberre olvadtunk.
Nem vár ránk könnyű 2 következő meccs.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz bagyulajuve #136893 üzenetére
Nem valószínű, hogy innen megfordítjuk.
A Honvéd #3 gólja lesgyanús volt. Perdöntő kameraállást még nem láttam, hogy az volt esetleg, vagy sem.
Ha les épphogy nem, ha nem les épphogy nem.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #136893 üzenetére
Azóta lőtt még egy pofás gólt, annyira topon volt a védelem, hogy Gazdagnak még reklamálni is volt ideje gólszerzés előtt, hogy ő nem is volt lesen (pedig de).
Megint más kérdés, hogy a védők ha nem intenzív kalimpálásba kezdenek, hanem mennek, mint a meszes, utólérték volna... De a lényeg, hogy minek ide VAR
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #136884 üzenetére
mint a múltkor Ansu Fati?.. mer akkor meg se nézem
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz bagyulajuve #136886 üzenetére
Jaja.
Tudják vajon ezt folytatni a felek? A szünet a lehető legrosszabbkor jött, mert a Diók és a Honvéd is lendületben volt.
Lesz vajon győztes? Nagyon X-es meccs ez. Bódog azért összepakolta a csapatot, és most Kamugrai sem olyan edzőbuktatós játékot mutat.
Az a Gazdag gól pedig. Klasszis teljesítmény, mint nálunk az előző fordulós Molnáré. Egy megoldás volt, amivel gólt lehetett szerezni, éltek is vele.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz bagyulajuve #136884 üzenetére
És már 2:2
A hátsó hibákat az elöl lévők kompenzálják. Polgár sok láda sörrel tartozik Molnárnak.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Cartevo
őstag
válasz bagyulajuve #136807 üzenetére
Az 1. hozzászólást képviseli.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #136713 üzenetére
tőzsgyökeres szícíliai családi gyökerek?..
venember
Memphisnek se -
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #136672 üzenetére
ja, én is így láttam... tudunk helyzetet kialakítani és gólt lőni is... sokáig egyik sem volt jellemző... sajnos nem tudtunk még egyet belőni, mert a kapusuk sunyin védett
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bagyulajuve
addikt
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz bagyulajuve #136626 üzenetére
Pedig a Fradi leendő ellenfelének kapusa védett, de hiába. By Nso.
Azért a Ferencvárost valahogy sikerült belefűznie a portálnak, hátha többen rákattintanak. Klikkbéjt Rulez
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #136529 üzenetére
ott még a korrupció is bejátszik: [link]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #136515 üzenetére
Rai az tényleg jó volt na, ő egy szimp arc volt. nem került be soha az akkori legnagyobb brazil nevek közé (nem jutott már neki hely, mondjuk azt), de a psg-t ő vitte jah
Djorkaeff.. arra a Djorkaeff-re gondolsz, aki annak idején kegyetlenül helyrerakott valami fővárosból a milánói katlanba merészkedő csapatot?
-
cyberkind
félisten
válasz bagyulajuve #136453 üzenetére
Akkor ne a City-be menjen ha már csak ez maradt, illetve ha jól tudom még az elnök is lemondana ha vele lenne a probléma.
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #136435 üzenetére
3 év, 10 millió nettó. Pipita meg Miamiban soccerezhet 2 évig.
Tibcsi: Maguk a játékosok is hibásak ennek az álomképnek a meghiúsulásában, Suárez és de Ligt együtt annyit kereshet, mint az Ajax-játékosok fele/háromnegyede.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #136405 üzenetére
Osimhen megszerzése után már szigorú a pénzügyi helyzet délen.
-
Noukoum
veterán
válasz bagyulajuve #136382 üzenetére
Túlzásokba ne essünk, a Dinamo papíron sokkal jobb csapat.
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #136375 üzenetére
Én leszek a legutolsó, aki leírja
A realitás sima horvát sikert ígér, de ha Rebrov kitalálja a tutit, a csapat vért iszik, és a sérültjeink felépülnek, bármi megtörténhet.
Szerintem 5% esélyünk van, nem sok, de van és míg van, küzdeni kell!
A Celtic ellen sem volt sokkal több és lám -
drachoHUN
senior tag
válasz bagyulajuve #136319 üzenetére
A sajtó szerint Kean-t akarja visszahozni Pirlo az Evertontól és adná Ramseyt cserébe. Pedig ők nem hiszem, hogy tudnák, akarnák állni Ramsey fizuját. Ez az elmélet itt bukik el.
Forza JUVE!!!
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #136316 üzenetére
Hát persze. Nem tudtad? De csak Messi után jelentik be. Az argentin zseni is csak azért nem került a képre, mert ő nem kezdőjátékosnak érkezik, hanem szupercserének. A padról beugorva dönti majd el a meccseket.
Kicsit komolyabban: az megvan, ha Ramsey eligazol, akkor a Juventusnak vissza kell fizetnie az adókedvezményt, amelyet a kormány biztosított? A viszonylag friss, külföldi játékosok igazolását elősegíteni hivatott adókedvezmény nyomán Ramsey bruttójának 45%-a helyett csak 25%-át kellett befizetni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz bagyulajuve #136300 üzenetére
Kicsit megerősödik, aztán marad.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz bagyulajuve #136145 üzenetére
Ötvenhathatharmadik perc. Na most hanyadik?
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
addikt
válasz bagyulajuve #136237 üzenetére
KdB sosem volt Box to box középpályás, az inkább a Henderson félékre igaz. KdB-t azért zavarta el Mourinho, mert nem tud rendesen védekezni. Az, hogy még így is többet tesz, mint Messi, az egy dolog, nála nem nehéz többet nyújtani mezőnymunkában. Én örülnék, ha valamelyik rivális megvenné, nem kis esélyt látok rá hogy a csapat összteljesítménye gyengülni fog, mert hiába lépnek vele egy lépést előre, ha közben kettőt hátra. Persze attól függ, kit túr ki a csapatból. Ha egy olyan helyére teszik, aki szintén sosem védekezett és nem is volt elvárás, akkor még jól is elsülhet.
De hát pl nálunk még Manétól és Firminotól is elvárás. Ezért is olyan jó a csapat. Bármikor előbb játszatnám őket, mint Messit, minden vicc nélkül. Lehet előrefele nem annyira zseniálisak, de szvsz összességében hasznosabbak.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz bagyulajuve #136237 üzenetére
Ki kell hozni valami módon, hogy xar!
-
salesman
őstag
-
kacsyx
aktív tag
válasz bagyulajuve #135995 üzenetére
Franciaországban született.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz bagyulajuve #135800 üzenetére
Jaja. Majd egyszer ralepnek ""veletlenul"", hogy erezze a torodest
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz bagyulajuve #135793 üzenetére
A nyikhajt ki is szórta a spori, jogosan, ahogy a Ristevskiyt is.
-
addikt
válasz bagyulajuve #135409 üzenetére
Én erre számítottam.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #135409 üzenetére
azt mondod, felesleges volt aggódnom?..
imánk meghallgatàsra találtak, ámen
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #135375 üzenetére
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz bagyulajuve #135259 üzenetére
Aaron Ramseynél csak jobb lehet. Ő aztán messze nem váltotta meg a világot. Lehet ő is a nagytakarítás egyik áldozata lesz.
-
máyköl
veterán
válasz bagyulajuve #135212 üzenetére
Igen
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #135188 üzenetére
Hisztis ex-PSG-s francia srác sem kifejezetten llassú.
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #135181 üzenetére
A Bayern megmutatta, milyen szinten kell lenni. Nem szeretem őket, a Barcelona meg asszisztált a sikerükhöz, de azt kell mondanom, hogy a Juve számára ez elérhetetlen. Egy Samival, Pipitával, Pjaniccsal, de mondhatnám akár Dybalát is, aki ezen a szinten nem gyors, erős pedig soha nem volt. Bezzeg a nettó 15 milliós bérigény adott. Nagyon kell a megújulás, s hátha Pirlóval sikerül egyről a kettőre lépni, eltakarítva a magas fizetésért keveset vagy semmit sem nyújtó tapasztalt rókákat.
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #135064 üzenetére
Kenegetjük itt zsírral Tibcsi lelkét.
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #135062 üzenetére
24 éve, ha jól számolom.
-
Enzolord
addikt
válasz bagyulajuve #134981 üzenetére
Legközelebb egyeztessünk, és mehetunk innen egyutt..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
veterán
Átlátunk a szitán!
Otthon azt mondod, hogy idejössz, aztán meg mész a DEAC-os csajokhozhttp://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Tibiajax
nagyúr
dehogynem, simán összejön. felugrasz az expresszvonatra, itt meg majd viszünk.
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #134959 üzenetére
Én is nagyon örültem az érkezésének. Volt, hogy úgy tűnt, ér is valamit. De aztán megcsömörlöttem tőle, amikor sérülése alatt folyamatosan csak posztolta a képeket instán az izmairól, divatos öltözékekről, ilyen-olyan élethelyzetekből (nem orvosi szoba vagy edzőterem).
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #134941 üzenetére
Utóirat?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #134931 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #134889 üzenetére
veszed le azt az atletico-szemüveget!...
omfgk igen.. Henry nem volt azért szent ember, nekem is így rémlett
-
addikt
válasz bagyulajuve #134880 üzenetére
Diego Costa inkább a wtf kategória.
Igazi vérbeli őstulok. Ramos szint simán.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #134870 üzenetére
csináltam már egy válogatottat, A szerethető játékosokból.
Lovely FC lesz a nevük.---------------- raul -----------------
---- del piero -- diego costa
-- redondo - xavi - iniesta --
cafu - hierro - puyol - zanetti
------------- buffon -------------------na mit szóltok?
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #134689 üzenetére
Menjenek a fenébe.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #134671 üzenetére
-
veterán
válasz bagyulajuve #134663 üzenetére
De még milyen faxa mez volt az!
[link]http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #134663 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #134657 üzenetére
Depay játszik? csak akkor nézem
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #134604 üzenetére
...inkább szívná fel magát és verné be párszor keményen bosszúból a psg-nek
#134606: úgy még nem jártam, mint ő... házasság+gyerek még nem volt, viszont megcsalás igen... nekem az tett jót, hogy másra fókuszáltam és abba tettem az energiát... mondjuk mindenki máshogy kezeli ezt: sokan lennének, akik szétedzenék magukat (nem tudom mi van a háttérben: vagdossa a fejéhez a nő, hogy "keveset volt otthon, neki meg kóros f*szhiánya lett" és ezért fontolgatja a visszavonulást? simán el tudom képzelni)
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz bagyulajuve #134589 üzenetére
Valóban a legendás városi derbik sorát erősíti ez az összecsapás...
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz bagyulajuve #134581 üzenetére
Ha előbb tudom, kimegyek szurkolni a DEACnak! Ha már Hokimeccsre is járok.
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #134539 üzenetére
lazio erőn felül teljesített a 4. helyezéssel, a csapat 78 góljából 36-ot ő lőtt + adott 8 gólpasszt (azaz 44 gólban volt szerepe - több mint a gólok fele)
szerintem a ligában ez kimagasló teljesítmény.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #134536 üzenetére
immobile
-
Enzolord
addikt
válasz bagyulajuve #134497 üzenetére
De mennyivel kevesebb hisztis edző van, mint hisztis középszerű játékos
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...